Mégis visszatér Ripley?

“Sigourney Weaver egy interjúban azt állította, hogy ha egy Ridley Scott kaliberű rendező készítené az ötödik Alien filmet, akkor szívesen elvállalná Ripley szerepét.
Úgy tűnik Rocky, Rambo és Indy sikeres visszatérése egyre több, a ’80-as évek kultikus karaktereit veszi rá egy utolsó (?) megmérettetésre. Bár ellentétes híresztelések látnak napvilágot, mégis szinte biztos, hogy Axel Foley is megújul és a jelek szerint az eddig ettől teljes erejével elzárkózó Sigourney Weaver is felöltené Ripley alakját.
Legalábbis az OK Magazin legújabb cikke szerint. A 60 éves színésznő nyilatkozata szerint ugyanis szívesen szerepelne az ötödik Alien filmben, ha ezt egy olyan tehetséggel megáldott rendező készíteni, mint Ridley Scott. És természetesen a történetnek is minimum elfogadhatónak kell lennie.”
Forrás: sg.hu

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

32 Hozzászólások

 1. Na igen.

  Ha Ridley Scott van akkor a gázsiját is meg tudnák fizetni. Viszont ha Scott rendezi és Weaver csak TÉNYLEG ilyen kaliberű rendezővel hajandó forgatni, akkor talán még valami jó is kisülhet az Alien 5-ből, a sorozat és a kultusz újabb megtépázása helyett…reménykedjünk.

 2. Facehugger

  Nem tudom ti hogy vagytok vele de én egyáltalán nem bánnám!
  Én sokkal szívesebben látnám a vásznon az ALIEN 5-öt mint az AVP 3-at.
  Bár a legjobb az lenne ha mind a kettőt folytatnák.
  Sigourney Weaver-nek pedig teljesen igazat adok, hiszen egy ilyen kultuszsorozathoz csak és kizárólag a jól bevált rendezői módszerek illenek!

 3. Facehugger

  Jah, és ez, hogy sorra folytatják a régi filmeket/sorozatokat szerintem nem minden esetben pozitív. Például az Indiana Jones kifejezetten tetszett de a Rambo meg a Rocky az már… De ez szubjektív:)

 4. PredAlien

  Szerintem is jó ötlet lenne ha visszatérne. Még legalább egy részt megérdemelne mind az AVP,Predator, Alien széria! Ha már tervben van az Indyana Jones 5, Rambo 5, Jurassic Park 4 akkor ez a univerzum is megérdemli a folytatást.

 5. Megérdemli, de nem mind1 milyen minőségben. Mert azért azt valljuk be, az utóbbi időkben egyik film se lett valami helytálló az univerzumban, miért pont az Alien 5 lenne? :) :(

 6. Red Queen

  Na ez mellbevágott de nagyon… pozitív értelemben persze. :D :D
  Ripley is back?

 7. Gailix

  Engem is úgyszíntén mellbevágott mint Red Queen-t.Végülis lehet hogy jó lesz ,de ha az Eredendő bűnt vesszük alapul akkor nem sok jóra számíthatunk. Az a lényeg hogy Vriess és Johner ne haljon meg:D

 8. predator

  Az szuper lenne!

 9. predator

  Örülnék egy jó folytatásnak!

 10. idegen93

  Én is egyet értek Sigourney Weavernel.Jó lenne egy újabb alien film ami méltó lenne a régi filmekhez.

 11. Alien9559

  Kéne egy olyan is ahol mondjuk az Alienek győznek, mondjuk egy befejező rész.
  Vagy egy Aliens: Idegenek a Földön kaliberű film ahol egy bolygónyi alien van.

  na meg azt nem értem, hogy elvileg a 3ban kiirtotta az idegeneket, de akkor az űr utasok hogyan kereskedtek a tojásokkal? Mert hát gondolom nem csak 2 királynőjük volt összesen.

 12. Alien959 – amatőrfilmes lévén PONT ilyen filmen dolgozok a napokban:). Halál komoly. Bárki, akit érdekel, illetve tudna segíteni – bármilyen módon – , dobjon egy mailt vagy vegyen föl msn-re (ugyanaz a cím) és részleteket is mondok!:). Weavert nem sikerült meggyőzni de amúgy remélhetőleg jó lesz:).

 13. “egyik film se lett valami helytálló az univerzumban, miért pont az Alien 5 lenne?”

  Mert Weaver nagyon jó szinész és Scott nagyon-nagyon jó rendező. Szerintem egy faja forgatókönyvel megérné a fáradságot ( és a nagy gázsit)

 14. BishopII

  Most akkor Weaver nem vállalta el? Tényleg jó lenne egy 5.-ik fejezet!

 15. Alien9559

  DarrenFaust – Hogy állsz a filmmel?

 16. Hajjaj, spolier: még csak a film “prológusával” foglalkozok, melyben elkallódott rádió- és TV-adásokból (a’la Nightmare Asylum) tudja meg a néző, hogy a Földet elfoglalták az alienek. Eközben a kamera a Földre közelít, majd meglátjuk a Predatorok hajójának orrát. Eközben stáblista meg egyebek – kb. 3 perc. Ezek után kezdek el toborozni fanokat, akikkel együtt megírnánk egy RAJONGÓKHOZ méltó történetet, nem úgy, mint ahogy azt tették Ámerikában. Rajongókkal forgatnánk le, akár Veletek – aki jelentkezik.

 17. Red Queen

  Ne felejtsd ki a vibrálást-sercegést a kameraállásból… jah és a megfelelő távolságot se. ;)

 18. Alien9559

  DarrenFaust – Melyik városban laksz?
  Lehet, hogy jelentkeznék.
  Tényleg, Alien jelmezeket is csinálsz, vagy hogy készül a film (pl szereplők)?

 19. Ha már film rendezés, év eleje óta én is tervezek egyet Halálkeringő címen, sajnos a project átcsúszott jövő nyár végére de a kosztümök készítése már javában folyik, több info: http://nodika.freeblog.hu

 20. Halásztelken lakom, de a lakhely nem feltétlenül lenne…fontos pont. Bevallom, Nodika projectjét látva jött meg az ihlet:). A “prológus” pár napon belül elkészül reményeim szerint. Nodika blogját meg tessék olvasni, tessék nézni milyen ügyes!

 21. Jahaj nem akarok floodolni de elfelejtettem : jelmezek…van egy maszkmester(nek készülő) ismerősöm, elvileg segítene, plusz édesanyám is járatos efféle dolgokban. Várom egyébránt a címötleteket, illetve bármilyen ötletet is!
  Red Queen – ennyire egyértelmű lenne ez a dolog? Mert pont kitaláltad, mi lesz benne:D.

 22. Red Queen

  Csak egy tipp volt… :P
  Mellétrafáltam. :)

 23. Már kéne is némi segítség. Ha valaki jó szinten beszél valamilyen világnyelvet az angolon kívül, és van otthon mikrofonja, és segítene a filmben, kérem dobjon egy mailt – darrenfaust@citromail.hu
  Köszönöm előre is!!

 24. Csak jó rendezővel mi? Akkor mégis miért kellett elvállalnia az Alien 4-et? Ott kezdődött az alien sorozat bukása, annál rosszabb filmet még életemben nem láttam.

  Én azt nem értem, hogy “nemrég” Weaver azt nyilatkozta, hogy az AVP 2 romba döntötte az alien 5 összes ötletét. De miért nem lehetne az avp sorozatot figyelembe se venni? Tehát hogy a kettő egymástól független legyen. Mondjuk én annak örülnék a legjobban, ha az alien 4-et is figyelmen kívül hagynák és AHELYETT lenne valami (akár Ripley nélkül is)

 25. Yutani

  Ha kell szerepet vallalok, akar emberkent, de legjabban Alienkent…sokat tanulmanyozom a mozgasukat, meg mindent…

 26. A Resurrectionnél nem Jeunet-vel, és nem a rendezéssel volt a baj, hanem a forgatókönyvvel és a végén elb***szott ötletekkel…
  Yutani – kérés figyelembe véve;). A cucc mobilitásától függően válogaunk alienekhez emnbereket.

 27. Red Queen

  Ripley valszeg úgy térne vissza a vászonra – és gondolom tik is így gondoljátok – mint klón. Nekem legalábbis így tetszene… ha már – állítás szerint – el*ták az Eredendő Bűnt.

 28. Red Queen

  Nem mintha tetszene az Eredendő Bűn… ez a regény véleményem szerint túl erőltetett (lehet).

 29. Alien9559

  Hát nem tudom nekem tetszett, de az ALIENS trilógia harmadik részében (Ripley háborúja) android Ripley szerepel.

 30. Red Queen

  “Ripley mégis újra harcba száll a Földet elözönlõ idegenek ellen.” ALIENS: Ripley Háborúja
  Jó hallani, hogy még Ripley android formában (!) sem adja fel a idegen háborút.

 31. Gailix

  Hát,ezt má én mondom h megszálottság android formába is irtani xenomorfokat

 32. Red Queen

  :D

Vélemény, hozzászólás?