Megint egy újabb fotó + egy ráadás

Újabb fotóval bővült a gyűjtemény, melyen a Predalien és a Predator épp azon versenyez, hogy melyikük tudd magasabb hangon visítani a másikra:

Plusz immár gigantikus nagyságban (majdnem 1Mb fájlméret!) is megtekinthető és nyomtatva is gyönyörűséges az alábbi filmkocka:

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

9 Hozzászólások

 1. A képhez annyit, hogy a predalien fejébe NINCS beletörve az iker penge. Egyszűren a forgatáson biztosági okok miatt előre odavan ragasztva a lény koponyájára a penge, a filmben ez CGi-vel remekül meglesz csinálva.

 2. Remek kis képecske:)

 3. és ezt honnan tudod?

 4. Hogy honnan tudom?
  A.) Aktívan fórumozok és ott első kézből értesülök mindenről
  B.) mert megnéztem alaposan a képet és a predalien állán nincs semmi féle vágási nyom ahol a penge bemehetett volna
  C.) A rendezők már elmondták, hogy a Ragadozó ikerpengéje sav álló, nem fog elolvadni és szvsz. elég nyílvánvaló, hogy nem törik csak úgy bele egy idegen fejébe.
  D.) A legelső Predalien vs. Pred képen is csak a fejéből áll ki a penge, írták is a rendezők, mert az csak a felvételen volt, és a trailerben tényleg királyul kivolt CGI-zve. Itt is ez az eset áll fenn.

 5. Attila22

  Hi!
  Olvastam hogy inkább az aleinekre fognak koncentrálni!Az elözetesböl itélve nem mert a predator is sokat fog gyilkolászni!XD
  Alig várom.Az AvP1 is nagyon tetszet!De ezt minden bizonyal tul fogja szárnyalni az AvPR!

 6. nekem is tetszett az avp 1, de nem is írok többet mer megint kitörlik, még azt is kitörölték amikor jó kívánságot írtam a 10 éves évfordulóra
  nodikáéra is válaszoltam

  amúgy a kép jó,de melyik predatornak voltak még ilyen csáprágói?

 7. Hogy érted, azt, hogy ilyen csáprágói??

  Ez, olyan, mint hogy emberből sincs 2 egyforma, Predatorból sincs 2 ugyanolyan.

 8. idegen93

  Nagyon jó ez a kép és ez a mondat hogy versenyeznek melyik tud nagyobat tud üvölteni rögtön a dinoszauruszok a föld urai jutotak az eszembe hát igen lehet hogy ebböl az üvöltésből egyszer még sport lesz.:)

 9. NORBERTO

  Nagyon várom a filmet!!
  Kár h csak 2008ba lesz magyarországon! =(
  Remélem nem vágnak ki részeket belőle mert a szinkronos változatokba ez megeshet!
  Én eddig csak a Transformers filmet néztem nagyszemekkel és ámulva de amikor megláttam az AVPR trailereket még nagyobbat néztem =)
  Kár h a mai világba csak a nyálas filmek meg a Harry Potter meg Gyűrűk ura kapnak oszkár dijat, remélem az AVPR fog kapni me szerintem tuti lesz

Vélemény, hozzászólás?