Megint a poszterről…

Az sg.hu-n is terítékre került az AVPR első posztere:

Megérkezett az első Aliens vs Predator: Requiem poszter. A felirat szerint idei karácsony nem lesz békés a Földön. Elhisszük, főleg a legújabb trailer után, mely folyamatosan jelzi a populáció fogyását is.

Vannak filmek, melyeket az első bejelentéstől folyamatosan figyelemmel kísérünk és minden apróságról beszámolnuk velük kapcsolatban. Ilyen … az Aliens vs Predator: Requiem is.

… láthattunk már képeket, megismertük a sztorit, láttunk pár előzetest és a bemutató közeledtével (idén Karácsonykor) megérkezett az első poszter is. Mondjuk ez többnyire fordítva zajlik (először plakát, utána a képek és trailerek), de ezen nem szabad fennakadni.

A felirat szerint az idei karácsony nem lesz békés és ezt a már látott trailerek is alátámasztják. Összességében az az érzés fogott el, hogy talán (de csak talán) egy, a két franchise-hoz méltó film kerül a mozikba év végén. És mintegy ráadásként itt az új népességcsökkenést levezető előzetes is.

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

6 Hozzászólások

 1. zoli_

  Mit szólnátok, ha mondjuk a harmadik részben Magyarországgal játszanák el ezt a népességcsökkenés-számláló dolgot XD

 2. Ha az idegenek tényleg olyan mértékben szeretik habzsolni a populációt, mint az előzetesben, magyarföldön csakhamar éhen pusztulnának.

 3. idegen93

  Hát szerintem jó lenne hátha még az országbol lehetne játszani egy szerepet például én akkár szivesen eljátszanám még azt is hogy egy alien széttép és enneyi megérné.:)

  Bár én különben nem értem ezt a karácsonykor nem lesz béke a Földön de hát ez nem az egészföldön lesz ez a csata hanem csak Colorádóban.

 4. de a Föld nevű bolygón fog játszódni,nem az egészen de rajta :D

 5. idegen93

  Hát ja!Bár azért is jobb lenne hogyha Coloradót irnának szerintem igaz butábban hangzana bár akkor is na jó igaz tényleg jobban hangzik ez a Földes dolog de azé is!

 6. NORBERTO

  Hát pár embert ki leherne irtani :P Akiket utálunk …..
  Szerintem egy kegyetlen jó film lesz! eddig életembe egy jó filmet láttam a mozikba az a Transformers, de most már it lesz nemsoká az AVP2 is =)

Vélemény, hozzászólás?