Marad az ‘R’!

Rendezőcsere a Hitman utómunkálatainál
A Fox a Hitman utómunkálatai alatt felfüggesztette a rendező Xavier Gens-et, mert a direktor túl véressre és erőszakosra vágta a filmet. A stúdió azonban maximum PG-13-as besorolást szeretne, így lecserélte a férfit.
A Hitman film már a kezdetek kezdetén komoly vitákat váltott ki a rajongók és a filmszerető közönség körében. Kezdődött a főszereplő kiválasztásával, majd folytatódott Luc Besson produceri feltűnésével, ám egy elég hangulatos trailer kezdett komoly reménnyel kecsegetetni.
Mikor már tényleg azt hinné az ember, hogy jön egy talán jól sikerült filmadaptáció egy méltán híres játékból, akkor érkezik a következő csapás. A Fox ugyanis az utómunkálatok során leváltotta az eddig nyeregben lévő rendezőt, Xavier Gens-et, mivel az első verzió alapján túl véres lett a film.
Mondjuk nem tudom mit gondoltak, hiszen maga a játék sem fukarkodott brutalitásban és vérben. Mindenesetre a stúdió a PG-13-as besorolást szeretné megszerezni, ami azonban nem egyezik Xavier elképzeléseivel, így a Hitman vágási munkálatait egy másik, jelen pillanatban még meg nem nevezett direktor végzi el. (sg.hu)

Ez minket csak annyiba érint, hogy a Hitman az AVPR-rel együtt csupán azért nem szerepelt az egyik nyári amerikai képregényfesztiválon, mert mindkettő a legmagasabb R besorolást kapta, és ezért a stúdió visszalépett, miszerint nem akarták a túl fiatal közönségnek reklámozni.
Az AVPR persze továbbra is R szinten mozog, tehát nekünk nincs mitől tartanunk!

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

9 Hozzászólások

 1. Mi a biztosíték arra, hogy az AVPR-t nem fogják ugyanígy szétvágni?

 2. Az hogy akkor a sok avp fan odamegy és szétrugják a seggüket:D

 3. idegen93

  Ja köztük leszek akkor majd én is.

  Remélem hogy majd ilyen marad és nem fogják majd sosem szétvágni.Még a tv-csatornákon sem! :D

 4. Gorman

  A Hitman film… most ugyanazt játszák mint az avp-vel?Ha jól keres akkor majd esetleg lehet szó egy R-Rated második részről.Mocsadék egy társaság,15 év telt el az Alien 3 óta és még most is előfordulhat ez?

 5. csillagharcos

  Remélem , hogy fölkerül a Hitman verzió a DVD-re egyanis szerintem már rég nem csináltak igazi kemény horrort. Csak nehogy az legyen mint az Alien 3 nál, hogy a rendezői változatba belekerültek azok a részek is amik kerekké tették a filmet és be kell valjam a harmadikat sosem szerettem de rendezőibe mondhatni viselhetővétették majdnem könyv szerűvé. az előzetes alapján szerintem azért nem lessz olyan rossz. Csak minden benne legyen ami az előzetesben akkor nem lessz probléma.

 6. Te most milyen Hitman verzióról beszélsz és milyen dvd-ről, és a lesz az 1S.

 7. nessboth

  Hmm…legközelebb, ha vígjátékot forgatok emlékeztessetek arra, hogy ne legyen benne annyi poén, mert akkor túl vicces lenne….ez kb ilyen. Nem?

 8. nessboth

  Luc Besson egy jó rendezőnek tartom, de neki ilyen “gyorsfogyasztású” felszínes filmjei vannak, amit megnéz az ember, élvezi, jól szórakozik de nem kerül a hatása alá. A játéknak volt egy sötét drámai lehangoló hangulata(nagyon hülyén hangzik), amit még egy Luc Besson filmben sem érezetem még a Leon-ban sem.

 9. Friss hír az sg.hu-ről:

   Korhatáros lett a Hitman
   Alaptalanok voltak a rajongók félelmei. A hamarosan hazánkba is megérkező Hitman moziváltozata ugyanis “Csak 16 éven felülieknek!” besorolást kapott, vagyis akad majd benne vér és erőszak.
   Korábban mi is beszámoltunk arról, miszerint a stúdió az utómunkálatok során lecserélte a Hitman direktori székében helyet foglaló Xavier Gens-t, mert állítólag nem egyeztek a producerek és a rendező elképzelései a korhatárbesorolást illetően. Nos, ez a hír végül kacsának bizonyult, Gens maradt a helyén és végig jelen volt a vágási munkálatoknál.
   És úgy tűnik ennek meg is lett az eredménye. Ma ugyanis kiderült, hogy a hazánkban a hónap végén debütáló Hitman – A bérgyilkos Csak 16 éven felülieknek! besorolást kapott. Vagyis előfordul majd benne erőszak és fröcsög majd a vér literszám – reméljük. Ráadásul – nem meglepő módon – a producerek már most kijelentették, hogy egy esetleges sikeres mozis karrier után alig másfél év múlva bemutatnák a folytatást is.

  Erről ennyit…:o

Vélemény, hozzászólás?