Magyar vircsaft Texasban

Austin arról híres, hogy innen kormányozta Texast George W. Bush, ide bújik el a világ elől Sandra Bullock, ha pihenni akar, és az elmúlt hetekben itt gyújtotta be hollywoodi szuperrakétáját Antal Nimród. Mióta Cannes-ban kikiáltották csodagyereknek és a Kontroll-lal bejárta a világot, hazulról (Budapest) haza (Los Angeles) költözött, és éveket böjtölt, mire kiérdemelte, hogy Robert Rodriguez producer és a Twentieth Century Fox Studio rábízza a Predator-sorozat folytatását. Hogy hozzájáruljon, Pados Gyulát szerződtesse operatőrnek, akcióhőst gyúrjon a félmagyar Adrien Brodyból, és (a stúdió költségén) a forgatáson lássa vendégül a Népszabadság tudósítóját.
Figyelem, a cikk folytatása rengeteg spoilert tartalmaz, csak az olvassa el, akit nem zavar, ha tudni fogja a részleteket: nol.hu

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

11 Hozzászólások

 1. Danesz

  Biztató cikk, nagyon reménykedek! Örülök, hogy Nimród valóban nem csak csihipuhit akar, hanem valami mélyebb értelműt is próbál belevinni!
  Egyébként elgondolkodtatok már azon, hogy ez a jelenlegi állás mennyire eltér Rodriquez első variációitól? Hisz, hogy is volt az akkor?
  Egy csapat tengerészgyalogos hajója zuhan le a Predatorok bolygójára, ahol elképesztő kínokat kell kiállniuk.
  Most pedig egy csapat bűnözőt rabolnak el maguk a predik, kidobják őket a bolygójukra, csak, hogy kedvtelésből vadászgathassanak.
  Némileg eltér a két koncepció, nem?:P
  Am remélem, hogy ha lemegy a film és lesz majd netán AVP 4 játék, akkor ebből is tesznek bele valamicskét, mivel valahogy feltűnő, hogy az AVP játékok 95 százaléka csak az Alien filmekre épül! :o

 2. Akkor még nem láttad a kiszivárgott forgatási képeket…

 3. predator

  Én nem akarom előre megtudni a részleteket,így el sem olvastam a cikk folytatását.
  Úgyhogy, csak azt kívánhatom,hogy legyen nagy sikere a filmnek, egyrészt,hogy büszkék lehessünk Nimródra( már most is az vagyok),más rész meg hátha lesz folytatása is a dolognak!

 4. Bakker… Júli 4.-én mutatják be… Mi lesz velünk addig? :-)

 5. cosmic

  addig jáccunk az AVP 3-al ! :)

 6. Elolvastam a cikket.. és nem tudom. Én inkább nagyon meg ijedtem. Ugyanis nem értem a koncepciót. Ha eddig jó volt a vadászoknak a mi földünkön vadászni akkor miért kell embereket rabolni és hazai pályán játszani ellenük? Ebben nincs semmi logika. Hiszen a vadászat akkor az izgalmas ha én megyek Indiába tigrist vadászni, és nem hozatom haza az alföldre ahol ismerem a tájat mint a tenyerem.

  A vádászokat más szempontból sem értem. Én az ő technikai színvonalukon ki keresnék például egy idegen légiós erődöt Afrikában és ha izgalomra vágyok azt cserkészem be.

  Ennek ellenére várom a filmet.

 7. Jah.. mi az a “palacsinta”? Ez tetszett nagyon . :D

 8. Lestat

  Ez OFF, de nem nagyon sikerült a Kapcsolat menünél bármit is megtudnom, hova küldjem… Ha gondolod kedves mano, írtam egy rövid alien tribute-ot Elolvasható a blogomon, Vörös királynő címmel. http://oidipusprime.blog.hu/ Ha gondolod hagyd kint ezt a kommentet, ha nem akkor ne. :D

 9. Yutani

  Nekem valahogy a Mindorokké éjfél jut eszembe…

 10. razel89

  http://www.sorozatok-foruma.com/predators-ragadozo-3-predator-3.html
  Ez a link egy másik filmekkel kapcsolatos oldarra vezet ahol mutatnak néhány forgatási képet. Elég érdekesen néznek ki.

 11. idegen93

  Igen ezeket én is láttam tényleg érdekesek.

Vélemény, hozzászólás?