Magyar kézben a Ragadozók?

Felbolydult a internet: az a hír járja, hogy hazánk fia, Antal Nimród (a Kontrollt és az Elhagyott szobát már ismerhetjük, az Armored még bemutatásra vár) jelenleg a legesélyesebb a Robert Rodriguez produceri felügyelete mellett készülő Ragadozóknak!
Úgy legyen! :)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

26 Hozzászólások

 1. Túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen :)

 2. idegen93

  Nemhittem volna hogy ez a hír fog üdvözölni de örülök. :)

 3. DanXeno

  :D ez elképesztő!:D de faja lenne ha tényleg így lenne

 4. No nem mintha Antal Nimród olyan hű de istentelen jó rendező lenne. De azért érdeklődve várom a fejleményeket, bár a filmet amúgy is elég szkeptikusan várom…

 5. Mondjál akkor egy istentelenül jó rendezőt, aki: elvállalja egyáltalán, elvállalja annyiért, nincs betáblázva már, valamint jobb filmeket csinált :)

 6. Hát mondjuk Neil Marshall szerintem jobban megfelelne a feladatnak. Persze nem azért mert jobb lenne mint Nimród, de Mardhall már járatos a témában. Ugye ott a The Descent, valamint a Dog Soldiers. És pont azért mert nem egy nagy rendező, akkor sincs baj, ha elrontja a Predatorst, mert őt lehet szidni nyugodtan.
  De azt már nem venné be a gyomrom, ha a fél világ Nimródot szidná, ha rossz lenne a film. Akkor már tényleg valaki más csinálja. Főleg, hogy Rodriguez producerkedése alatt túl sok jót nem várok az egésztől.
  Szóval szerintem még egy nagyjából befutott rendező se tudna ebből kihozni túlsok jót. A Predators egész alapkoncepcióját kéne teljesen megváltoztatni és Rodriguezt is kitúrni. (Már a cím is milyen marhaság már?! PredatorS?! Ááá, ugyan… )

 7. Aliensking

  Nem lenne rosz. :D Épp reggel beszéltek erről a Danubiusz rádióban. És pont nem hallottam! T_T

 8. predator

  Antal Nimród felbukkanásának örülök. A Kontroll és az Elhagyott szoba tetszett,szerintem nem rossz rendező! Hogy a filmtől mit várok?Na az egy más kérdés. Szerintem “szívás” lesz……,de majd meglátjuk!

 9. Lucyus

  Sztem John Carpenter lenne a legjobb erre a feladatra mert ő a horror professzora és a sci-fi-hez is elég jól ért.

 10. DanXeno

  Oo” uhh… hozzátok képest rendesen láma vagyok… mind1.. reménykedjünk h legalább a min. követelményt teljesítjük.. bár szerintem nem lehet annyira rossz..

 11. nessboth

  Azért Nimród nem egy tipikus agyatlan Hollywood-i rendező. Európai lévén azért tanultabb a szakmában:D…Biztos vagyok benne, hogy ad a minőségre, illetve benne lesz a késztetés is, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Azért, nagy kihívás lesz ez neki…

 12. Serius Ben

  a legtutibb az lenne, ha James Cameron rendezne egy Predator filmet. Az biztosan ütne. De egy Michael Bay, vagy Egy Peter Jackson féle alien, is jó lenne.

 13. Isten ments Baytől….

 14. vaskalap

  Sziasztok!

  Régen szóltam hozzá valamihez, de ezt nem bírom kihagyni. :)
  Sajnos a probléma több összetevős.

  Az első probléma az maga a Predator univerzum. Már annyi könyv, képregény, és film látott napvilágot ezzel a témával kapcsolatban, hogy aki nem igazi rajongó nem is tudja össze számolni. Ezek a művek amelyek közt akad igazi fércmű és mestermű is néha még gyakran önmaguknak is önellentmondásosak. Úgymond azt lehet észre venni nincs gazdája a dolgoknak, és a jogtulaj elad mindent amiből hasznot remél akár egy centet is. Nincs egy központi figura a legenda mögött aki felvállalja a dolgokat és az mondja.:” Uraim! Ez jöhet Ez nem!” Gondolok itt olyanra mint a Star Wars mögött a Lucas vagy a Star Trek mögött a Rodenbery. Ők mindent aprólékosan lefektettek. Ott nincs vita, hogy ebben a részben ez így volt….akkor a másikban meg miért nincs ugyan úgy? Szóval az első gond, hogy nincs gazdája a dolognak csak egy stúdió.

  A második probléma mi magunk rajongók vagyunk. Igen mi. Nincs két ugyanolyan ízlésű rajongó. Én bevallom őszintén mikor először még vhs kazettán kevesebb, mint 14 évesen megnéztem nem is tudtam milyen filmet lökök a videóba. Csak annyit láttam, hogy rá volt írva “Predator (Schwarzenegger)”. Egy jó kis lövöldözős filmet vártam, mint a Kommandó. Hiszen az Arnold az olyan menő. Végül is azt kaptam. De akkor még sok dolgot fel sem fogtam a filmből, hála az akkori narrátoros szinkronnak is. Persze az Első rész mindenkinél az alap. DE ebből mindenkinek más tetszett. Valakinek horror, valakinek az akció, valakinek a sztárok. És valakinek az egész történet egyben. De mindenkinek megvolt a maga verziója a szörnyről is. Remélem értitek mit akarok ebből kihozni. Mindenkit más ragadott meg az univerzumban, a lényben. Mindenki mást szeret mást vár. Nem lehet mindenkinek maradék nélkül a kedvére tenni. Valaki úgy is csalódni fog. Mert mit is akar a rajongó? Újra átélni az első alkalom élményét. De mégse ugyanazt mert az már unalmas és nem jó. Szóval legyen benne újdonság. Igen ám! Csak itt ugrik a majom a vízbe. Ugyanis a Rajongók mint már mondtam, nagyon konzervatívak a kedvencüket illetően. Nagyon..nagyon kényes az a határvonal ahol még jó egy újítás és ahol már felesleges. Szóval nézzen mindenki magába! Én néha próbálok.

  A harmadik probléma csak a rendező vagyis Hollywood. Gondoljatok bele! Mert mi is folyik itt? Film gyártás. Egy iparág. Nem arról van tehát szó, hogy a rajongók igényeit kielégítsék, hanem arról, hogy ők megtömhessék dolcsikkal a zsebeiket. Szóval a stúdió fejesei kiadják a munkát. Írjatok forgatókönyvet! Erre minimum 5-6 forgatókönyv író neki ugrik a munkának. Ebből 1 rajongó a többi nem. A maradék író fele veszi a fáradságot és át rágja az összes szakirodalmat. A másik fele lusta és jó esetben megnézi a filmet újra mielőtt neki kezd írni. Szóval az elkészült forgatókönyveket beadják a stúdiónak és kapnak érte 1000 dolcsit, ha meg filmet is csinálnak belőle akkor, majd még kap prémiumot. Az elkészült forgatókönyvet végül egy dramaturg vagy jó esetben dramaturg csoport osztályozza. Ha van is köztük rajongó az nem számít. Ők különféle képletek alapján amit a főiskolán tanultak, kiszámolják melyiket mennyiért lehetne megcsinálni. mekkora a célközönség. A várható haszon. És azt választják amelyik a képlet szerint a legtöbbet hozza. Lehet át sem gondolják igazán a forgató könyveket. Hogy hú ez milyen hátborzongató! Csak a matek. Vissza küldik a stúdiófejeseknek a számadatokat, akik döntenek lesz-e film vagy nem. Persze amikor azok meglátják a kalkulációs adatoknál a várható nyereség részt és az több mint hat nullás akkor általában igent mondanak. Keresnek egy jó nevű nevet a film szakmában. És meg teszik Producernek. Ő lesz a főnök. Ez az ember már kész forgatókönyvből dolgozik. Elolvassa. Ha tehetséges egyből látja mennyit ér. Ha jó akkor keres hozzá jó rendezőt, jó színészeket. Ha nem jó próbál új forgatókönyvet csinálni. Ezt néha engedik. Cameronnak engedték. Ha nem engedik akkor tudja, hogy a film “bukás” lesz. Keres egy nem ismert rendezőt. Olyat aki még kezdő. Vagy olyat aki sosem tudott ki emelkedni vagy olyat aki lecsúszott, de régi haver és jár neki a meló. Na már most belekerül a szerencsétlen rendező ebbe a szituációba. Előre leszögezhetjük. Bármit is tesz az nem lehet jó. Max Silány, elcsépelt, vagy ócska. Kérlek ne kövezzetek meg! Mert valóban, vannak kivételek. És megvan a lehetőség egy jó film születésére. Szóval nem mondom, hogy lehetetlen, de nem valószínű. Most érezzétek át a rendező dolgát. Nagyon nehéz. És persze a dolgot még egy tényező tudja ismét bonyolultabbá tenni. Ha a rendező is rajongó. Mikor boldog kutyusként veti magát a munkába és a belét kidolgozva dolgozik. Ha szerencsénk van ő jó filmet csinál. Ha nem….túlzásokba esik. Akkor pedig. Megint elhordják mindennek a filmeket.

  Szóval ha nem untatok meg idáig és elolvastátok a sok fejtegetésemet akkor jöjjön a hír véleményezése. HAJRÁ NIMRÓD!!!! :D Állítom ez a amerikás magyar rendező sok hírességgel felveszi tempót. Olyan filmet mint az Uwe Boll ő is bármikor rendez.

  Ui.: Bocs ha a fejtegetésem túl nagyképűen hangzik. Ez csak az én véleményem, az eddigi tapasztalataim alapján. Ha ez mégsem így van akkor bocsánatot kérek. Én így látom Hollywoodot.

 15. idegen93

  Én egyet értek veled vaskalap szerintem jól leirtad.

 16. Lucyus

  Kíváncsi vok, h szerintetek ki nyerne ha a predator és Jason Vorhees összecsapna egymással?

 17. idegen93

  Jason is nagykedvencem de szerintem nemlenne a predator ellen esélye.Jason megy a predi felé predi bekapcsolja a válágyút és bumm a fejbe…De a közelharcba már volna esélye. ;)

 18. Lucyus

  Hát én a magam részéről Jason-nak 85%esélyt jósolok hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy ő halhatatlan míg távoli galaxisból érkezett barátunk halandó.

 19. idegen93

  Igaz Lucyus de fej vesztés után sokáig tarthat az vissza regenerálni. :P Bár kiváncsi lennék milyen fejet vágna a predator hogyha megölte aztán késöbb meglátná Jasont a háta mögött és…

  Predator vs. Péntek 13 Egy predator ki mostmár hisz a balszerencsében…2015-ben a mozikban.

 20. idegen93

  youtube.com/watch?v=cKUsDm7Y_Ig&feature=related

  Elnézést de ezt nembírtam kihagyni… :P

 21. predator

  Jó kis Videó!
  Vaskalap! Egyáltalán nem vagy nagyképű,szerintem jól ráéreztél hol van a kutya elásva!

 22. vaskalap

  köszi a véleményt

  egy videó nem a predatorokról…de nem véletlen teszem ide be….
  figyeljetek alaposan..érdemes. :D

  youtube.com/watch?v=dwfcc2TI-AM

  remélem tetszeni fog.

 23. idegen93

  Igen emlékszem erre nemis rég láttam.Haha! XD

 24. idegen93

  Aki szereti a Star Warst annak ajánlom. ;)
  youtube.com/watch?v=CRm7yuVWM-A

 25. Gabe Logan

  Szerintem kacsa az egész, bár nem semmi színészeket kapott az armored-hez és a vacancy-hez…meglátjuk.

 26. nessboth

  A kontroll 1-2 jelenete engem kísértetiesen emlékeztetett a Végső megoldás: halál!-ra

Vélemény, hozzászólás?