Magyar kézben a Ragadozók!!!

A pletyka immár 99%-ban biztos, elvégre egy Robert Rodriguez kaliberű hollywoodi fenegyereknek hisz az ember fia. Plusz nem elhanyagolható tény, hogy a hírt az AICN tette közzé, amely igencsak járatos a filmvilágban! Robert már látta Antal legújabb filmjét, az Armored-et, és döntött: Antal Nimród rendezheti a Ragadozókat!
A Fox hivatalos közleménye még várat magára, reméljük a legjobbakat! HAJRÁ NIMRÓD!


Robert Rodriguez, a remake-nek indult, de időközben folytatássá vált Predators [Ragadozók] producere és írója bejelentette, hogy Antal Nimród rendezni a filmet, és elárult pár részletet is. Kiderült, hogy film egyik célja, hogy felelevenítse az eredeti sorozatot, és a lehető legtávolabb kerüljön az Aliens vs. Predator filmektől.

Rodriguez a következőket mondta a filmről:

„Csak nagyvonalakban beszélhetek a film történetéről, hiszen még mindig írjuk, alakítjuk. Az biztos, hogy egy nagyon erős csapat lezuhan egy Predator bolygóra, ahol elképzelhetetlen szörnyűségekben lesz részük (amik olykor nem a csoporton kívülről érkeznek). Ahogy az eredeti mozifilmnél is, a címnek dupla jelentése lesz. Az Aliens új oldalról közelítette meg az Alien elképzelést, és egy teljesen független mozi is egyben, mi is ezt akarjuk elérni a Predators filmünkkel.”

Antal Nimródról pedig ezt nyilatkozta:

„Először is, ami a személyét illeti, úgy látom nagyon erős a jelenléte, nagyszerű kommunikátor tele ötletekkel, és ha találkozol vele, egyből látod, hogyan képes a színészekből és a stábból kihajtani a maximumot, mindenkiből a legjobbat. Mindig is szerettem a Kontollt, ahol Antal bebizonyította, hogy mennyire találékony és eredeti rendező. Amikor láttam az Armoredot, lenyűgözött a nagyszerű akciójával és azzal, milyen jó szeme van a színészválasztáshoz. Quentin Tarantinora emlékeztetett, ugyanúgy képes dolgozni egy nagyon nehezen kezelhető csapattal, tele egyedi színésztehetséggel, látszólag megerőltetés nélkül. Tudom, hogy képes lesz a legtöbbet kihozni a témából, reményeink szerint kiemelkedően nagy dobás lesz. Tényleg egy karakterközpontú akciófilmet szeretnénk, hiszen ez az, amire az eredeti Predatorból is emlékszünk, és ezt még fokozni is akarjuk.”

galaktikamagazin.hu

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

27 Hozzászólások

 1. predator

  Hangzatos nyilatkozatok. Nimródnak örülök és kíváncsi vagyok erre az új filmjére!

 2. Hudson

  Háááát………HAJRÁ!!!!!!!!!

 3. idegen93

  Kiváncsian várom. :)

 4. “Az biztos, hogy egy nagyon erős csapat lezuhan egy Predator bolygóra”
  ezek szerint a jövőben fog játszódni…

  Am én is örülök Nimródnak.

 5. nessboth

  Azért mindenféleképpen minőségi filmre számíthatunk. Az európaiak azért kitanulták a szakmát, ráadásul sokkal érzékenyebben bánnak a kamerával, rendezéssel és a karakterekkel.

 6. Serius Ben

  Engem ez a mondat fogott meg : “Kiderült, hogy film egyik célja, hogy felelevenítse az eredeti sorozatot, és a lehető legtávolabb kerüljön az Aliens vs. Predator filmektől.”
  Hát ha betartják, annyira szar nem lehet :D

 7. Én se láttam nyugi, majd csak kiderül!
  Mellesleg szerintem nem sok esélyük van az embreknek a bolygón xD Azért sem mert egy predivel is alig bánnak el, hát még egy egész bolygónyival :D Egyet mondok és ez pedig ez:

  HAJRÁ PREDIK!!!!

 8. engem már az se érdekel hogy ki csinálja a filmet majd, könyörgöm csak legyen már kész és hadd mehessek meg nézni -.-

 9. Serius Ben

  sztem elég nagy megtiszteltetés az, hogy egy magyar ember rendezi a Predator folytatást. Úgy hogy érdekelhetne.

 10. Hudson

  Serius Bennek teljes mértékben igaza van.
  Amúgy meg az avp2-től szarabb filmet nem lehet csinálni úgy hogy már eleve előnyből indulnak
  (mert sokan írtátok hogy lehet szar lesz Rodriguez miatt is).
  Amúgy meg, hogy jó lesz vagy nem ez a Rodriguez féle forgatókönyvön múlik szerintem.
  Remélem dicsérni fogja a film Predator kultuszt nem temetni.

 11. Didus

  Mennyi bőrt akarnak még lehúzni erről a témáról?
  Még sem lehet nagyon erős az a csapat, ha lezuhan….
  Magyar ember ide vagy oda lényegtelen, a művén lesz a hangsúly.

  Vicces ez a beharangozás, hogy magyar a rendező, de hát ha így hozta a sors… Sok sikert neki, kíváncsi vagyok, nekünk meg sok türelmet.

 12. Hudson

  Kedves Didus Péntek 13:11 rész, Elm utca: 7, Hellraiser: sok, Rocky: 6, Fűrész:5, Terminator: 4
  Akkor egy két részes fimből mért ne készülhetne több?

 13. Hudson

  Barátok közt: 4800 rész.

 14. Didus

  Készülhet, mert miért ne? De nem értek abban egyet, hogy mindent csak lezuhanással lehet elkezdeni, még mindig erőltetik ezt a AVP témát… Könyvben tökéletesek, de sajnos sosem fogják tudni visszaadni ugyanazt a filmvásznon, mint a könyvekben. Ez lehet túlzás, de én így látom. A Péntek 13…. Minél többet készítettek, annál rosszabb is lett, Rocky részek meg jók voltak, ahogy voltak, arra is kíváncsi vagyok mikor jön a 100. rész…..
  Lényeg a lényeg, ahhoz hogy igzaán komoly legyen, mindenképpen el kell ahgyni belőle az emberközpontúságot meg a sajnálatot :)

 15. Hudson

  Az AVP témát tényleg ne erőltessék, Straussokkal főleg ne, de viszont egy Predator rész belefér.
  Filmvásznon is vissza lehet adni azt amit könyvben: Gyűrűk ura :)
  A titka pedig jó rendezés.:)

 16. Én Didussal egyet értek és nem sok esélyt látok, hogy a Predators majd olyan jó kis film lesz…Pedig anno az AVP-R-nél mennyire bizakodtam a filmben…:S

 17. Kozi

  “Kiderült, hogy film egyik célja, hogy felelevenítse az eredeti sorozatot, és a lehető legtávolabb kerüljön az Aliens vs. Predator filmektől.”
  Bízom benne, hogy tényleg így lesz! ;) És abban is bízom, hogy Antal Nimród nem egy Strauss-fivérek által rendezett “filmet” csinál, hanem megmutatja a foga fehérjét :D Persze nem csak rajta múlik, ott van a sztori, színészek stb. De egyenlőre bizakodom. Reméljem büszkék lehetünk majd arra, hogy egy magyar rendezte a Predators-t! ;) Az AVP-R-től már csak jobb lehet… Szóval hajrá Nimród! :)

 18. vaskalap

  Nem tudom …
  Nekem tetszett a péntek 13 sorozat..bár lehet azért mert tinédzser voltam amikor megnéztem. Egy szó mint száz isteni mellek és isteni gyilkosságok vannak abban a sorozatban. :D
  De vissza a témára. Én azok közé az emberek közé tartozom, akik azt mondják az AVP filmek jók voltak. Csak egy hiányzott még belőlük. Az a + félóra sztori. :D A látvány az tökéletes volt. De ha így nézzük nekem ez már a Predator 2-ben is hiba. Egy fél óra + történetet elbírt még volna a film. És itt nem akciót mondok, hanem történetet filmbeli csavarokat.

  Nos a hír alapján egy történetet gyorsan össze dobok ide. :D

  A drog. A drog mindig problémát jelentett. Most is ez okozta a bajt. A U.S.S. Hercules fedélzetén a főgépész kemény drogos volt. Talán ha indulás előtt nem lövi be magát a sereg büszke óriása a Hercules nem zuhan le. Igazából senki nem tudja mi történt. Az egész történetet egy zavarodott túlélő mesélte el. Egy idegen bolygóra zuhantak, amely nem volt benne a földi nyilvántartás rendszerében. A “Butchers” tengerész gyalogos század tagjai már csak arra ébredtek, hogy a hibernáló kamrájuk vészrendszere éleszti őket. És ekkor kezdődött a rémálom. Egy égő pokolban voltak. Mire elhagyták a Hercules roncsait a század létszáma csak egy szakasznyira olvadt. A maradék elfüstölt. Lassan túltették maguk az első sokkon. Össze gyűltek és nekikezdtek újraszervezni magukat. A roncsok közt fel állították az ideglenes táborhelyüket. Ahol kikel várniuk a mentőcsapatokat. Azonban…. a fák között a dzsungelban volt valami. Valami nem természetes. Nem tudták, hogy mi. De a csatatéren szerzett tapasztalatok alapján mind érezték. Mikor bizsereg a hátad közepe… tudod, hogy figyelnek, de nem tudod, hogy honnan. Főleg Billy érezte. A csapat indián származású felderítőjeként folyton ezekkel a szellem világ dolgokkal jött. De a srácok bíztak az ösztöneikben. Azután… az egyik nap reggel arra ébredtek, hogy hárman közülük meghaltak. A lábuknál fogva voltak fel lógatva, és meg voltak nyúzva. Borzasztó és bűzös látvány volt. Mindenfelé a halál édes szaga terjengett. Pedig nem régóta voltak halottak…

  hmmm inkább nem folytatom. :D
  De egy kis fantáziával és egy kis oda figyeléssel egy remek remake elemekkel tűzdelt szörny mozit lehet csinálni. És valljuk be Rodrigez nem csinál rossz filmeket. A lávalány és cápafiú egész aranyos volt. :D
  Én inkább attól félek, hogy nem hagynak ezeknek a tehetséges embereknek időt a film rendes befejezésére. Nem kell ismert színész a filmbe. Egy sem. A sztár gázsit inkább fordítsák a filmre. :D
  Mellékesen örülök Nimródnak. Pár hete az IMdb-n még valami német rendező volt ki írva mint rendező. De már a Nimród van. Már csak azért imádkozom, hogy ne legyen benne kismillió vágás az akció közben. Ami bár dinamikusságot sugároz szerintem zavaró mert nem látom a moziban, hogy mi történik. Sok nagy totált akarok és hosszú vágás nélküli jeleneteket. Nem akarok epilepsziás rohamot sem kapni a sok villódzó vágás miatt.

  Bár túl sok mindent akarok.. meg kellene elégednem két hotdoggal és egy pohár kólával. :D

 19. Hudson

  Szó szó én olvasom a Bűnös bolygót ti meg gondolkozzatok a filmeken :D
  Első 100 oldal laza remélem durván beindul.

 20. Weyland

  Ez a film biztos fantasztikus lesz.

 21. Weyland

  A film tiszteletére: ˝…….és mert az egész galaxisban sem találtak becsesebb kincset az értelemnél, ennek születésénél bábáskodtak mindenütt. Ők lettek a csillagmezők földművesei; vetettek és néha arattak. És olykor, ha kellett, könyörtelenül gyomláltak is.,,

  ( Arthur C. Clarke: 2010. Második űrodisszeia)

 22. Szerintem jó hogy egy magyar rendezi a filmet. Csak remélem nem fogja úgy elcseszni Nimród mint a Strauss-fivérek a AVPR-t.

 23. Red Queen

  Hát, a Baljós Árnyakban ugyan nem magyar volt a Rendező (:)), de az egyik katona (is) Magyar volt!!! :)
  MAGYAR FILMIPARI FORRADALMAK! :D

 24. razel89

  Bízzunk a magyarok erejében. :D Szerintem még jó is kisülhet ebböl a dologból. legalábbis a sztori sztem nem rossz. Ja és a neten már lehet utalásokról olvasni hogy mi lessz az AVP 3 és 4 filmek sztorija. :D

 25. Zsotya

  Nimródnak tényleg voltak jó filmjei, de alapvetően a magyar filmek elég gyengusok, de ha össze tudják jól válogatni a színészeket /talán még Schwarzit is néhány jelenet erejéig/ és kapna egy jó zenét, meg a predik megkapnák a régi hangeffekteket, akkor nagy baj nem lehet a fimmel.

 26. Az utóbbi időkben volt szerencsém nagyon jó magyar filmekhez. Ilyen volt a Kontroll, az első Üvegtigris, a Valami Amerika és a Nyomozó. Valami zseniális. Szóval nem kell elásni a magyar filmeket, akadnak gyöngyszemek!

 27. ElDeR

  én is örülök h végre lassan 20 év után hozzá nyúlnak a predatorhoz….
  Lássuk be…az avp nem volt valami nagy cucc….még az első része tetszet, de a requiem…SHIT

  és persze örülnék ha a filmben elhangzana a híres: (You’re one ugly mother fucker) mondat (akik már látták a predator 1 vagy 2-t angolul azok értik miért írtam:D)

Vélemény, hozzászólás?