Lesz, vagy nem lesz A:CM?

A Gearbox Software kalapál(t) eddig az Aliens: Colonial Marines FPS-en, amely négyjátékos kooperatívot is tartalmaz PC, 360, PS3 platformokra. Vészmadárkák csiripelik, hogy a Brothers in Arms: Hell’s Highway nem túl fényes eladásai miatt rengeteg munkatársat elküldtek.

Randy Pitchford, a Gearbox elnöke válaszolt a neten elterjedt pletykákra, melyek szerint a kirúgásokkal kinyírták az Aliens: Colonial Marines fejlesztését??!! WTF??!

Források szerint 15 vagy 25 vagy 26 dolgozót küldtek el a cégtől. Tekintve, hogy az efféle “pletykák” forrása gyakran volt dolgozó, meg kell mondani, elég dühítő a hír. Na lássuk, mi volt a hivatalos válasz:

Nem dobtuk kukába az ALIENS fejlesztést. – mondta Pitchford – Végrehajtottuk némi változtatást a dolgozók soraiban, azaz néhány tehetséget mozdítottunk, de a pletykák koránt sem takarják a valóságot. E történet igazi súlyát csak akkor érzitek majd, mikor kiadjuk a következő játékunkat. Akkor majd remélem megértitek, miért kellett bizonyos változtatásokat eszközöljünk, hogy ekkora eredmény érjünk el.”

Forrás: hardwired.hu

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

6 Hozzászólások

 1. drakomen

  NOS.
  remélem igaz. de ezzel a szóval a végén kissé nagyon nagyon nagy képűnek tűnik a pali.
  de remélem igaza van a játékkal kapcsolatba:D

 2. idegen93

  Na ne már!Remélem hogy lesz és nem fogják még néhány évvel későbbre gondolni.

 3. drakomen

  jah meg már így is amikor ps2-re adták volna ki akor is egy ismeretlen dolog miat aba hagyták. ( talán egy idegen elszabadult ) XD) ez 2002-ben volt és ha most megit csuszatják. én kikészülök!

 4. predator

  Húzzák ,halasszák! Ennek nem lesz jó vége.

 5. Xhavios

  valóban lényeges.

 6. Red Queen

  De legalább mondott egy nyomós okot… engem ez az érv meggyőzött.

Vélemény, hozzászólás?