Lesz, vagy nem lesz A:CM?

A Gearbox Software kalapál(t) eddig az Aliens: Colonial Marines FPS-en, amely négyjátékos kooperatívot is tartalmaz PC, 360, PS3 platformokra. Vészmadárkák csiripelik, hogy a Brothers in Arms: Hell’s Highway nem túl fényes eladásai miatt rengeteg munkatársat elküldtek.

Randy Pitchford, a Gearbox elnöke válaszolt a neten elterjedt pletykákra, melyek szerint a kirúgásokkal kinyírták az Aliens: Colonial Marines fejlesztését??!! WTF??!

Források szerint 15 vagy 25 vagy 26 dolgozót küldtek el a cégtől. Tekintve, hogy az efféle „pletykák” forrása gyakran volt dolgozó, meg kell mondani, elég dühítő a hír. Na lássuk, mi volt a hivatalos válasz:

Nem dobtuk kukába az ALIENS fejlesztést. – mondta Pitchford – Végrehajtottuk némi változtatást a dolgozók soraiban, azaz néhány tehetséget mozdítottunk, de a pletykák koránt sem takarják a valóságot. E történet igazi súlyát csak akkor érzitek majd, mikor kiadjuk a következő játékunkat. Akkor majd remélem megértitek, miért kellett bizonyos változtatásokat eszközöljünk, hogy ekkora eredmény érjünk el.”

Forrás: hardwired.hu