Európai poszterek és hazai infók

Frissítve a német poszterrel.

[2007.11.07.] Lengyelországban debütált a legújabb Aliens vs Predator: Requiem poszter, mely újfent bizonyítja, hogy a Fox bizony egész Európában Aliens vs Predator 2.-ként terjeszti a filmet.
Biztosra veszem, hogy továbbra is sokakat irritál a film címe, dehát én továbbra is azt mondom, hogy az ALIENnel törődjünk meg a PREDATORral, ne azzal, hogy minek nevezik az össecsapásuk második fordulóját! :D


Felkerestem az InterCom-ot, és az alábbiakra kaptam választ:

 • A film szinkronizált lesz, de még nincs végleges szereposztása.
 • A magyar poszter csak decemberre várható.
 • Semmit nem tudnak, hogy lesz-e könyv változata a filmnek.

Folyt. köv.

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

63 Hozzászólások

 1. idegen93

  Hát ez a plakát jobb mint amit itt lehet látni király nagyon szépen meglett csinálva! :)

  Jó hír az is hogy nem ezek lesznek a végleges szereposztások.

  A pósztreren az alien a legjobb. :)

 2. RxMorpheusz

  Obcy kontra Predator 2 mekkora film lesz ez. És a diesny már készíti a Hapci vs Hófehérkét is ;)

 3. idegen93

  Az ott a fickó kezében egy shotgun vagy a predi vállágyúja?

 4. Predator2

  Szerintem shotgun.
  A poszter nagyon király :)

 5. Az a stukker Dallas kezében a predator vállágyúja kézifegyverré alakítva. A maszkján meg a kinyírt alieneket tartja számon.
  Ez az Obcy azért ütős. Obcy, Dogy, Queeny, Facey, Eggy, Chesty és Chety, a hét törpalien :D

 6. hydrafactor

  Obcy lengyelűl azt jelenti -idegen-. Azaz “Idegen a Predator ellen 2” címmel fut Lengyelországban.
  Szerintem még így is jobban hangzik mint a miénk.

 7. idegen93

  Hát azt nem hinném szerintem a miénk jobban hangzik.

  De a hírben az áll hogy csak decemberben lehet látni a pósztert pedig én már láttam a mozinál akkor amikor kilehet jönni a film után.

 8. Idegen: szerinted akkor mázolja fel a pontokat a sityakra, mikor leölt egy alient, vagy akkor, amikor már biztonságban tart hazafelé a hajóján… gondolom ő is képes visszaemlékezni az összecsapásokra…

 9. csillagharcos

  Ha valaki engem kérdez az shati ugyanis vállon támasztja és túl hosszú váll ágyúnak. Hiába nagyítottam igaziból túl sok minden zavaró jel van az igazi shati-hoz képest majd kiderül a lényeg ez:

  Felkerestem az InterCom-ot, és az alábbiakra kaptam választ:

  * A film szinkronizált lesz, de még nincs végleges szereposztása.

  Ennél több nem kell!
  Szerintem akik az elsőt készítették sosem olvastak egy regényt sem, de úgy látszik ti sem sokan (nem sértésnek szánom) Ugyanis a Predek a hajukban lévő gyűrűk számával mutatják, hogy mekkora vadászok.Nagy és fájdalmas ceremóniák közepette kapják a gyűrűket habár nem pontos az idézet de:
  ” ha csak egy könycseppük is kihull” leveszik az összeset és a könyvek alapján nem libáért kapják.

 10. csutkakoma

  idegen93 pedig azt mutatja, Dzséjt mondott. Gondolom a rendezőkkel nem állsz le vitatkozni. Nem a banán fejükből szoptuk az ötletet:).

 11. Hát kedves Csillagharcos ha meg engem kérdezel akkor megmondom neked, hogy az bizony predator fegyver és nem “Shati” ahogy te mondanád.
  Itt a bizonyíték: http://www.avpuniverzum.hu/image/avptraning111.jpg

 12. hydrafactor

  Csillagharcos, az bizony egy plazmavető.
  (Egyébként a Kelepcéből idéztél -Hydrafactor-)

 13. Schweki

  Nodika, dejó képet találtál!! Télleg nem shati.. izé shoti. :D
  Azért durván néz ki, jó kis átalakításokon esett át, így olyan, mint az a tyú.tyú plazmafegyver az Unreal 2-ből. Najó, hatását tekintve nem tyú-tyú, de hasonlít rá, tyú-tyú. :)

  Amúgy jó kis poszter, és télleg nem a címen múlik, hogy milyen a film, de én még mindig kitartok “A város neve: halál” cím mellett, bár ebben nics semmilyen utalás a Predatorra, nadehát a Pred2-ben sem volt, mégis felaggaták egy dögnek a koponyáját az űrhajó falára. Szóval predator fanság ide vagy oda – én is nagyon szeretem a predacsokat – egy ilyen címen (A város neve: halál) ahol nics utalás a ragadozókra, szerintem nem sértődnék meg, szal lehet, hogy kampányolok érte. :D

 14. A pacák kezében az egy plazmatvető.
  Rossz hír, hogy szinkes lesz a legtöbb moziban, de megnyugtat az, hogy a MOM Park -ban feliratos is adnak filmeket. (:

 15. csutkakoma

  “Szerintem akik az elsőt készítették sosem olvastak egy regényt sem, de úgy látszik ti sem sokan (nem sértésnek szánom) Ugyanis a Predek a hajukban lévő gyűrűk számával mutatják, hogy mekkora vadászok.Nagy és fájdalmas ceremóniák közepette kapják a gyűrűket habár nem pontos az idézet de:”

  Te meg ha akkor nagy fanak tartod magad, akkor tudhatnád, hogy a könyvekvben írhatnak és kitalálhatnak bármit, nem kell komolyan venni és bármikor megmásíthatók a filmekben. A film az szentírás míg a könyvek érdekességek.

 16. Kyky

  jo a kép, de a Reguiem az gyászmisét jelent(most néztem a szótárban) és nem Karácsonyi Misét ;)

 17. LángVágó

  csutkakom az a dúrva hogy igazad van mégis annyira tetszettek a könyvek hogy azok számomra az etalonok…

 18. csutkakoma

  Vannak jó dolgok bennük az tény. :)

 19. alien

  Király a poszter.

 20. Brand Tibor

  a vállágyú nem a hátukon lévő “doboz”ból nyeri az energiát? lehet hogy én gondolom rosszul de akkor az mire való?

 21. csutkakoma

  Ott van a gyógyítókészlet, illetve a vállágyú energiaforrása.

 22. idegen93

  Hát ezek a predik nagyon durvák fájdalmas ékszerek és fájdalmas gyógyszerek hát látszik hogy ezeket kőagy örnagy nevelte.

  És Dzséjt4 nemis tudom de én nemigazán számolnék a csata közepett amikor rám lőnek rámtámadnak hanem inkáb bunyóznék bár igazatok van most jutott eszembe hogy a koponyákkal is meglehet számolni.

  Hát egy predi dokihoz biztos nemmenék be hogy meggyógyítson mert a végén még belehalnék a fájdalomba és a predi elvenné a koponyámat.

 23. LángVágó

  Hmmm azt magyarázza el valaki hogy mi a predator alap látása mert a filmekben hő-t látott sisak nélkül, de akkor minek lenne a sisak ???

 24. idegen93

  Nos a predatorok úgy látnak mint az egyben az a kék hő látás így látnak igazábol is de amikor le vette a maszkját és vörösen látott az azért volt mert nagyon forró volt akkor a hő és a maszk azért van hogy több hő látásban tudjon látni és azon kapja a levegőt is és az védi a levegőtöl hiszen hogyha túlsokáig lélegezne a mi levegőnkön biztos elkapna valami bacit amire az imunrendszere nem képes védekezni és így elpusztulna meg a maszk ujra elmondom azért van hogy levegőtkapjon hogy szabájozza a hőlátásokat és hogy messzebre is elláson.

 25. csutkakoma

  A Predator 1-ben teljesen jól megvan a mi légkörünkben a ragadozó. (Nem mellesleg az AvP-ben is, de azzal nem nagyon szeretek példálozni. Amúgy meg az AvPr-ben sem hiszem, hogy gondja lesz Wolfnak a levegőnkben. ) Nincs semmi bizonyíték arra, hogy ne lennének el vígan a mi légkörünkben. Ellenben az elentétje az bizony igaz. Vígan elvannak a Földön. Amúgy meg a Predator 2-ben a kis légzőmaszk azért kellett neki, mert csúnyán megsebesült. A piros látás (Amit később az isten tudja miért, a P2-ben megváltoztattak) az minden csak nem hőlátás. Nem lehet tudni milyen spektrumba látnak igazából, de hogy az nem hőlátás volt az is biztos. A Maszk segítségével pedig rengeteg tartományban képes látni. Hőlátás, Alien nézet, képes a fényeket külön érzékelni ( P2) stb. Plusz a sisakkal szabályozza a vállágyút. Azzal méri be a dolgokat.

 26. idegen93

  A predatorok hőlátásban látnak nemis értem hogyha a Predator1-ben vörösen látott a másodikban pedig kéken végülis kiérti ezeket végülis én már aztsem értem hogy ilyen gyenge látásal mint a predator1-ben a vöröslátásal hogy tudtak ezek ilyen klasz cucokkat építeni bár szerintem az van hogy azért látot vörösen mert nagy volt a forróság és ezért látott vörösen hiszen a nagyonnagy meleg az vörös a predatorok hőlátásába.Hmm…Minden bizonnyal az Avp rendezője is a Predator1 ből vette eezt az ötletet csak a maszkban is így rakta.

 27. hydrafactor

  Azt azért sajnálom, hogy az Alien látásmódot a filmben “zőld tartományban” láthatjuk. Az AVP-ben is a pirosat szerettem volna hesszelni mint az AVP játékokban.

 28. idegen93

  Nekem azért tetszik a zöld sokkaljobban illik az alienhez bár azért a játékbeli is tetszett.

 29. csutkakoma

  “Minden bizonnyal az Avp rendezője is a Predator1 ből vette eezt az ötletet csak a maszkban is így rakta.”

  Nem az nem ugyan az a látásmód. Az AvP-s egy létező hő nézet csak úgy, mint a kék verzió. Mondtam amúgy, hogy a P2-ben az alaplátásmódot, érthetetlen okokból megváltoztatták. Valószínű nem tetszett a rendezőnek az eredeti.

 30. idegen93

  Meglehet bár az nekemsem tetszet és az a hang miközben bunyózott Dutc-al hát azon szétröhögtem magam azon a kis vékony hangon üh ehhh he he ahhhh!Fúj mintha valami kihe…per… üvöltözne.

 31. csutkakoma

  Így hall a Predator mindegyik Predator filmben.

 32. Csutkakoma a Predator 2 filmregényben van rá utalás, hogy a földi oxigén számára halálos. Ezért is használta a lélegeztető maszkját illetve ezért “sietett” vissza az űrhajóra. És akármennyire is ellenzője vagy a regényeknek ez Film regény és azért ez mérvadó, még ha elég sok változtatás is van bennük az elkészült filmhez képest (mert ugyebár a forgatókönyv alapján és a készülő filmből íródik)

 33. idegen93

  Maszkban nem így hal.

  De különben minden idegen elpusztulna más bolygókon kivéve az alieneket mert ők nagyon jóltudnak alkalmaszkodni de mindenmás idegen elpusztulna egy mert nem ehez a levegő höz alkalmazkodott kettő a baktériumok végeznének velük hiszen az imunrendszerük nemtudnák legyőzni a számukra idegen vírust.

 34. csutkakoma

  “Csutkakoma a Predator 2 filmregényben van rá utalás, hogy a földi oxigén számára halálos. Ezért is használta a lélegeztető maszkját illetve ezért “sietett” vissza az űrhajóra.”

  A filmben ez nem derül ki. Az oxigén maszkot meg csak a sérülése miatt használta. Akkor mivel magyarázod, hogy a P1-ben röhögve rohangált a Predator a Dzsungelbe és semmi baja nem volt? Lehet hallani, ahogya a P2-ben lélegzik miután megsérült. Nem kap rendesen levegőt. Valószínűleg sérült a tüdeje és ezért kellett neki. A P1-ben ilyen hangot megint csak nem hallottál tőle.

 35. csutkakoma

  “Maszkban nem így hal.”

  Ugyan így hall. A Predatorok immunrendszerét meg nem ismerjük, úgyhogy nemtudjuk mit képesek elviselni. Nagyon valószínű, hogy sokkal szívósabbak, mint az emberek.

 36. idegen93

  De igy hal a maszkban nem ugyan úgy hal hiszen nézd meg a predator filmeket és meglátod hogy maszkban mélyebben hal.És az nincsen hogy egy olyan faj mint a predator hogy ugyan olyan alkalmazkodó képességel birjon mint az alien nekik nincsen olyan erős immun rendszere ezért a maszknélkül nem birná ki egy óráigsem minimum egy ilyen predator 40percet birna ki ez bizonyított tény ezt mindenki tudja végülis misem élnénk túl hogyha egy olyan bolygó is lenne amin lenne levegő lehett hogy nem olyan levegő lenne amihez mi alkalmazkottunk és ebbe belehalnánk megmég plusz a vírusok azok is simán legyőznék a szervezetünket és emlekez a predatorokra amikor leveszik a maszkjukat először kikel húzniuk egy vagy két kábelt amit hogyha kihúznak a predatorok bolygóján lévő levegő jön ki belőle úgyhogy azt a levegőt biztos nemazért hozza magával hogy kiárassza hogy ijesztőbb legyen amikor leveszi hanem azért mert levegő van benne.

 37. csutkakoma

  “ez bizonyított tény ezt mindenki tudja”

  Mutasd meg hol van ez bizonyítva?:) De még mindig te sem magyaráztad meg, hogy miért van a P1-ben tök jól el a légkörünkben. Plusz mivel idegenek és teljesen más a szervezetük nem lehet rájuk mondani, hogy biztos meghalnának a légkörünkben. Nemtudni, de nem úgy nézett ki a filmek alapján. A Pred meg ugyan úgy hal maszkban is meg anélkül is ,csak az az általad nem szeretet hang kiabálás és ezt meg csak itt halljuk, addig meg csak azt hallottuk, ahogy beszélnek és ahogy hallja őket a Pred. Értelem szerűen, amikor az ember ordít a fájdalomtól magasabb hangot ad ki, mint amikor beszél:). Szval meg van olda a hatalmas rejtéy.

  “mit hogyha kihúznak a predatorok bolygóján lévő levegő jön ki belőle ”

  Megint csak nemtudni, hogy ez micsoda. Semmi konkrét utalás nincsen rá a filmben.- Ez megint olyan, hogy lehet rajta agyalni, hogy vajon mi is az?

 38. idegen93

  Nos talán több ismeretterjesztő filmetkéne nézned csutkakoma.

  És a kábel akkor most két dolog is lehet egy levegő vagy pedig hogy a plazmaágyút tudja irányítani de lehet hogy mindkettő és tényleg mélyebben lehet hallani pl.amikor Biley röhög a Predator1-ben na ott is és amikor kinyirja a szemüvegest akkor is nemolyan nyomorék vékony hangja van hanem sima.

 39. csutkakoma

  “Nos talán több ismeretterjesztő filmetkéne nézned csutkakoma.”

  Ezt nem gondoltad komolyan ugye?:) Ennyi erővel ezeket vagy is hasonló dolgokat rá lehetne fogni, ki lehetne találni az alienekre is. A varázszó az idegen! Sci-Fi, ergo sutba dobhatod az ismeretterjesztő filmjeidet. De legalább ne bizonygatnád az igazadat egy olyan lényről, amiről ilyen szempontból semmit sem lehet tudni.

 40. Csutkakoma: A predator-ban nem volt sérült + a kihívás kedvéért +, hogy megmutassa az igazi arcát vette le a maszkot.

 41. NORBERTO

  Remélem itthon nagy sikere lesz a filmnek!! és remélem nem vmi vágot verziót látunk szinkronosan! Volt rá példa egy másik filmbe h a szinkronos verzióbol hiányoztak jelenetek, persze horror filmről van szó!

  Szerintem nagyon király film lesz, más film nem fog érni a nyomába talán a transformers me az nekem nagyon bejött!!

 42. csutkakoma

  “Csutkakoma: A predator-ban nem volt sérült + a kihívás kedvéért +, hogy megmutassa az igazi arcát vette le a maszkot.”

  Tudom ,hogy nem volt sérült. Rendesen lélegzett. Míg a P2-ben sérült volt és nem vette rendesen a levegőt egyáltalán.

 43. lehet h az oxigént nem bírja,de a mi levegőngbe nem csak oxigén van,nagyobb része nitrogén,lehet h azt meg bírja,a p2ben meg azt a “lélegeztetőt” kb úgy használta mint amikor a hegymászók felmennek a hegycsúcsra ahol ritkább a levegő,de tudnak normálisan is lélegezni csak nehezebben…

 44. idegen93

  csutkakoma kezdjük azzal hogy az alient azért irtam bele hiszen mégis csak a kétlényről van itt most szó na jó a predatorrol de mégis csak ez egy aliens online.

  Nos lehet hogy igazad van csutkakoma lehet hogy nem de mond má el hogyha nekünk nincs igazunk akkor neked miért lenne?

  És végülis ha a predi jól lélegzik a Földön ugyan már akkor elcsezték volna egy kis szeletét a filmnek mert hát a predator mégiscsak nem egy szuper ufó hogy bárhol tudjon levegőt venni és misem tudnnánk egy olyan bolygón levegőt venni ahol állatok is vannak mondjuk ott vannak az emberek a bolygón és látják hogy az állatok tökéletesen tudnak levegőt venni ezért a fickók leveszik a sityakjukat és elkezdenek aztán fulladozni mint a partra vetett bálna mert nem ez az a levegő amihez fejlőtek az emberek úgyhogy ez van és kész a predisem tudna megélni a Földön maszk nélkül amedig gondolja hiszen megfulladna akár csak az emberek egy másik bolygóm.

  Ha igazad is van csutkakoma akkor se számít az igasságod akárcsak a miénk hiszen ez csak egy kitalált képzel film ahol az van ahogyan te azt szeretnéd minden az ufók úgy néznek ki mint a malacok vagy ilyesmi bár az biztos ha eljönnének az ufók a bolygónkra lehet hogy legyőznének minket de aztán egy idő mulva meghalnának a rossz levegőtöl vagy a baktériumoktól ennyi.

 45. csutkakoma

  Oké idegen93:).

 46. idegen93

  És a dolgok közül melyik oké?

  a:hogy neked volt igazad

  b:hogy nekünk volt igazunk

  c:hogy ez végülis csak egy kitalált film

  d:vagy hogy meguntad a vitatkozást és így lezárjuk

  Nos tehát halloták a kérdéseket akkor a,b,c vagy d.

 47. alienking

  azért vette le a mszkját a pred mert ö egy vadász és kihívásképpen felszerelést meg a maszkot levette +mert ő szemtől szemben akartl lenni a prédával

 48. csutkakoma

  D

 49. RxMorpheusz

  LOL

 50. paci

  Nna. Szerintem meg kéne kérdezni a Pred1 szerzőjét, elvannak-e földi levegővel, vagy nem. Ha nem, akkor az 1-ben azért vette le, mert kemény csávó, és a fair play híve, így egyenlőek az esélyek. De ha bírja, akkor miért sziszeg a sisak, ha leveszi? …mer pneumatikusan van vezérelve az optikaji zoom, azér… :)

 51. csutkakoma

  Bocsi, de még Dzséjt posztját be kell, hogy másoljan Idegennek a fórumról!

  Én is csutkakoma álláspontján vagyok, főként az általa is felsorolt okok miatt. Emellé bevenném Harrigant is és a pred hajót is. Ott tárva nyitva volt az ajtó, vagyis a földi levegő gond nélkül beáramolhatott. Ennek ellenére több ragadozó maszk nélkül volt, és a maszkjuk a környéken sem volt. Ráadásul Harrigan gond nélkül vette a levegőt, még csak nem is zihált. Pedig, ha a ragadozók számára mérgező a földi levegő, akkor az ember számára is mérgezőnek kéne lennie a ragadozó levegőnek. Pláne annak tekintetében, hogy látszólag az emberi szervezet sokkal kevésbé ellenállóbb, mint a predatoroké. Vagyis Harrigannak fuldokolnia kellett volna, nem pusztakezes harcot vívnia egy ragadozóval.
  S még valami, a Predatorban a ragadozó azután sem lihegett, hogy fejbe kólintotta, majd a mellkasára dőlt egy méretes farönk. Tehát pusztán a sérülés és a legyengült szervezet nem okoz náluk légzési problémát földi környezetben sem. Ehhez mindenképpen légzőszervi károsodás kell, amit valószínűleg a Predator 2-ben a dög elszenvedett, mikor dugattyús puskával ólommérgezést idéztek elő nála.
  Plusz tudom, hogy az AVP-t nem ér ilyenbe elővenni, de ott is lekapkodták a maszkokat és nem voltak légzési gondjaik.

 52. Kyky igazad van! :o

 53. csillagharcos

  Kedves Csutkakoma amit írtál számomra azzal még én is eggyet értek de azért minden film alapja egy könyv és nem fordítva. Nem vagyok egy könyv moj de azért e két lény regényeit mindíg megveszem
  (ha mást nem is). Bármit is csinálnak meg filmben ha megnézed a rendezőiket szinte pont a könyv. Ahogy elolvasgattam a hozzászólásokat te nem igazán foglalkozol a dolgok mélységével te csak a látszatra adsz. Pedig az igazi miértek a sorok között vannak. Elég sok érdekességet írsz, ha kell ajánlok neked két könyvet és megváltozik a véleményed. Sajnos még nem láttam olyan jó filmet mint amilyen könyveket csináltak ezekből a lényekből.
  ui.: nem sértésnek szántam!

 54. LángVágó

  Na hogy tésztavizet öntsünk a pohárba : A predator nemtom hogy pontosan hogy hall de kb olyan magas hangon mint a filmben mert hát sokkal jobban hall mint az ember. Amikor mély ill emberi hangszínben hallod az azért van mert visszajácca a rögzitőjéről ill a 2őben asszem beállitja magának hogy úgy hallja mint ahogy mi beszélünk. A látás szerintem úgy lenne korrekt mint a játékban. Alapból úgy látna mint mi, de mivel itt melegvérüekre vadászik hőérzékelést használ az alien látásmódnál meg nemtom mit de jó az ami a játékban van. Bár nekem a zöld is bejön csak különülne el mint az ember. Nem pedig minden zöld. A légzésről speciel irnak a kelepcében asszem, hogy metángázzal telitett az ő légkörük ezért azt lélegzik, de maszk nélkül is birják csak nem olyan jól. De az ember fulldoklik az ő légkörükben. Na most a filmben lehet a plazma ágyújának a vezérlője van oda rákötve nemtom :) Bár szerintem inkább azt a funkciót látja el mint amit a könyv ir. Az egyben azért tolja vidáman mert élvezi hogy jáccik a prédájával és nem érdekli hogy esetleg kevésbé kap levegőt. A 2ben szerintem is a tüdőlövés miatt bénázik. Azért az gizda ahogy meggyógyitja magát :) Na igy hirtelen ennyi majd kitárgyaljuk :D Amúgy a pred1 végén a piros látás szerintem is gagyi mer olyan mintha mást nem is látna. De gondolom akkoriban csak igy tudták megoldani…

 55. csutkakoma

  “Elég sok érdekességet írsz, ha kell ajánlok neked két könyvet és megváltozik a véleményed. ”

  Hmmm, ha emlékeim nemcsalnak akkor majdnem minden könyvet elolvastam már ami itthon megjelent :).

 56. csutkakoma

  Bocsi a dupla posztért.

  “Bármit is csinálnak meg filmben ha megnézed a rendezőiket szinte pont a könyv. Ahogy elolvasgattam a hozzászólásokat te nem igazán foglalkozol a dolgok mélységével te csak a látszatra adsz.”

  Pont az ellentétje igaz. Csak reálisan szemlélek dolgokat és nem félreérteni.

 57. csillagharcos

  Bocs de tényleg nem azért írtam neked Csutkakoma, hogy megsércselek és , hogy te mindent tévesen látsz csak ez nagyon így nézett ki számomra. De szerintem ebben te is eggyet értesz és persze mindenki aki olvasta ezeket, hogy ott legalább vonhattál párhuzamot a viselkedésekről és a hangok-látások terénis (kissebb eltérésekkel). De a filmek terén szinte minden film egy ujjabb összeállítás és csak találgatni hagynak.

 58. Jézusom, mi folyik itt… Csutkakoma, ha tudtam volna, hogy innen kezdődött a vita, akkor meg se szólalok a fórumon. :D
  Egyes embereknek ajánlom az alábbi videót megnézni:

  http://youtube.com/watch?v=VntFEWF8I8A

  Have a nice day! ;)

 59. Bocs a duplázásért, de le kell, hogy írjam, Csutkakoma azon kevés ember közé tartozik, akik szíből foglalkoznak a predator témával, szóval talán nem őt kéne itt kiosztani egyeseknek…

 60. LángVágó

  Rykov te is Korn fan vagy? :)

 61. Többek közt az is, de ne OFF-oljunk. ;)

 62. LángVágó

  jójó de muszáj volt megkérdezni :)

 63. nekem a német szürkeség jobban tetszik, mint a kék lengyel. Kiváncsi vok, h a mienk milyen lesz. Elég fura,h a franciák megtarthatták a requiem-et. Szerintetek van rá esély, h nálunk is az lesz a béna 2-es helyett?

Vélemény, hozzászólás?