Laurence Fishburne kétes alak lesz a Predatorsban

Az MTV bloggerei szúrták ki az interjút, amit az Antal Nimród Predators-ában Hanzót, a jakuzát alakító Louis Ozawa Changchien adott. Néhány kisebb új információ van a szövegben, köztük az, hogy Hunting Campnek (vadásztábor) hívják azt a dzsungeles területet, ahova a főhősöket akaratukon kívül elviszik a ragadozók.

Ez nem teljesen meglepő, mert már eddig is tudni lehetett, hogy a ragadozóbolygón, egy olyan helyen játszódik a film, ahol a ragadozók módszeresen vadásznak az emberekre. Ami talán izgalmasabb, hogy a színész elárult pár részletet Laurence Fishburne figurájáról, akiről eddig csak annyi információnk volt, hogy Nolandnek hívják. Noland nem a film kezdetén kerül a vadásztáborba, hanem már tíz éve ott él: egy barlangban húzza meg magát a ragadozók elől, és az idők során túlélési és harci technikákban is igencsak profivá vált. Changchien szerint Noland “egy kissé kétes, őrült, patkányszerű figura, aki egymagában küzd a túlélésért”. Színésztársai se tudtak sokat Fishburne figurájáról, és állítólag eléggé meglepődtek, amikor a próbákon szembesültek vele, hogy az ismertebb szerepeitől ennyire különböző fickót játszik.

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

7 Hozzászólások

 1. predator

  Jól hangzik ez hogy “egy kissé kétes, őrült, figura aki egymagában küzd a túlélésért”. Kíváncsian várom,hogy mi lesz az eredmény!!

 2. idegen93

  Miért van az az érzésem hogy pont ő fog hősi halált halni. :P Amugy tetszik a hír. :)

 3. Red Queen

  Nem fiatal gyerek már ő… :)
  Szerintem az ő karaktere, habár nem kulcsfontosságú szerepben lesz, de az bolygóra érkező embereknek fog mesélni a Ragadozók elleni csatáiról.

  Az is lehet, hogy valójában egy háborús hős volt/lesz a karija… :P

 4. cosmic

  vagy aztán lehet hogy PONT Laurence Fishburne lesz az egyik túlélő, és
  végre hazamehet / hazajuthat a Földre !

  mint pl. Nut kislány az Aliensben, aki csak 7 éves volt és egyedül túlélte a borzalmakat és el tudott rejtőzni az idegenek elöl olyan sokáig. : ))

  de mindegy is, nagyon nagyon várom a filmet ! !

 5. salex

  Nem bízom a filmben mert egy magyar rendezi.Remélem nem cseszi el annyira.Bízni szeretnék benne de nem tudok.Meg szeretnék lepődni.

 6. Cody

  Sajnos én sem bízom benne. Az Erő azt súgja, hogy B film lesz keményen, 1óra 25perces, IMDB pontszám: 10/5-6. Alien vs. Predator2 szintű film. De adja az ég, hogy nagyot tévedjek.

 7. gergej

  Legyetek picit optimistábbak! Egy predator rajongó készíti a filmet, aki egész jó rendező és pontosan tudja, mi volt jó az eredeti ragadozó részekben és miért volt csalódás a két AvP.

Vélemény, hozzászólás?