Közel a vég!

A MoziNet kommentárja az AVPR poszterről:

Karácsony másnapján mutatják az államokban az Alien vs. Predator második részét, az Alien vs. Predator: Requiemet. Az előzetes képanyagok és a nemrég elérhető közelségbe került trailer után végre nyilvánosságot látott a film első plakátja is. Az AvP-franchise úgy látszik, sok tekintetben szakított az előző, még különálló epizódok hangulatával (itt már egyáltalán nincsenek emberek bemutatva, csupán az összecsapás helyszínéül szolgáló terület, mely jelen esetben a Föld), amibe természetesen beleértendők a promóciós anyagok is, így ez a poszter a korábbiakkal ellentétben már egy egészen új stílusban mutatja be nekünk a két galaktikus ragadozót. Az új koncepciók mellett most is tetten lehet érni némi visszatérő hasonlóságot, s azt is inkább az Alien oldaláról: a Végső megoldás: A halál egyik plakátján is hasonló pozitúrában ábrázolták az idegent (csak épp ellentétes irányból), s ez az alakzat olyannyira hatásosra sikeredett, hogy ezt a testformát használták aztán az AvP-hez is. (Persze reméljük, hogy az előző rész közti hasonlóság csak a plakáton lesz tetten érhető.) A Colin és Greg Strause rendezésében készült sci-fi-horror az előzetes híresztelések szerint messzemenőkig szakított a Paul W. S. Anderson által megkreált produktumtól, és véres és irgalomtól mentes küzdelemnek lehetünk tanúi.

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

6 Hozzászólások

 1. Mondtam én, hogy lesznek kavarások itt a címmel:
  “az Alien vs. Predator második részét, az Alien vs. Predator: Requiemet. ”
  kimaradt az S betű.

 2. Amíg ki nem derül a film magyar címe, addig bármi lehetséges. De ismerve az európai előzetes végén látottakat, szerintem itthon is ALIEN vs PREDATOR 2 lesz “S” nélkül, legfeljebb alcímben, hogy Rekviem…

 3. Jogos. Csak a Mozinet Oldalán, oldalt a szavazásban már ott lóg az “S” betű. Tehát, hogy is van ez? :)

 4. Nekem aztán tökmindegy, hogy itthon mi lesz a címe, meg mit írnak a plakátra..
  Csak jó legyen a film. Akadnak aggályaim:
  Az új trailerben már volt egy-két jelenet ami egy kicsit megilyesztett.. kicsit ilyen “nyálas amcsi feeling” volt a dologban helyenként, ami sajnos már jellemzője minden ~2000 után készült filmnek, műfajtól függetlenül.
  Csak egy példa: 300 – miután Leonidasz visszajön a jósdából, utána van egy éjszakai “ágyjelenet”. Komolyan.. ki a fenét érdekel. Egy “hent-film”-be minek ilyen? Persze nem lehet csak a gyilok egész végig.. de akkoris.
  ÉN személy szerint borzalmasan boldog lennék hogy ha az új AVP tényleg visszakanyarodna a “régi idők” szokásaihoz. Az alien egy thriller-horror, paranoia, végigfosod a filmet. Az aliens-ben több az akció elem, de alapvetően ez is a “paráztatós” kategória. Semmi puhányság. – Predator.. amcsi kommandósok mennek az erdőben és egy láthatatlan szörny gyilkolja őket.. nem tudod mikor csap le és honnan.. nem is látod.. a film végéig azt se tudni ki az, mi az.. volt benne valami nyáladzás, érzelgősség, csinos szőke cicababák?? Ebben a 3 filmben! Volt bármelyikben is? Én nem emlékszem..

 5. Én egy csinos barnára emlékszem: Anna.
  Viszont az is igaz, hogy ebben a filmben a karakterek nagy része gyökeresen eltér az eddigi Alien és Predator mozik karaktereitől. Elvégre azokban katonák, űrhajósok, bűnűzők és rendőrök voltak. Hagyományos civilekkel nem találkozhattunk. Ezzel lehet mit kezdeni majd, elválik, tud-e vele valamit csinálni a film. Az biztos, hogy a RB trailer alapján ez a szőke cicababa nem jár valami jól…

 6. idegen93

  Hello!Nekem ez a plakát nagyon tetszik ahogyan ottan így néz a predi meg ahogyan így néz az alien haj már az első plakát milyen jóra sikeredett juhé!

Vélemény, hozzászólás?