Könyvhírek

Feltettem pár kérdést a Szukits Kiadónak. Íme a válaszlevél:

“A Rekviem végleges címe a magyar átírásnak megfelelõen alakul. Várható megjelenése: április. A Perry sorozat Aliens cím alatt fog futni. A harmadik részt jövõre szeretnénk megjelentetni. Az Idegenek a Földön tervezett megjelenése május, a Lidérces utazásé október.
(A dátumok azonban még változhatnak, ez csak a jelenlegi munkatervünk.)

Köszönjük!

[2005. Feb 12.] Frissült a Szukits kiadó honlapja. Mint várható volt, az “Elõkészületben” listára visszakerült az Yvonne Navarro: Rekviem (Aliens), azaz az egyetlen hiányzó Aliens regény, ami itthon még nem jelent meg!

Továbbá sokak örömére ÚJRA KIADJÁK AZ ALIEN4 TRILÓGIÁT!!! Igen, igen. A mítoszteremtõ regénysorozat újra olvasható lesz, ám ezúttal valószínûleg már Aliens cím alatt:
Steve Perry: Idegenek a Földön (Aliens)
Steve Perry: Lidérces utazás (Aliens)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

46 Hozzászólások

 1. Nodika

  Örülök ennek, már venni is akartam egy könyvet, csak nem tudtam meiket, de a 4 az jó lehet, sztem azt veszem! Már várom, s remélem az ára is tûrhetõ lessz!

 2. dallas

  Ez tényleg jó hír! A rekviemet jobban várom, de jó hogy kiadják az Alien 4 trilógiát, mert így be tudom szerezni A lidérces utazást, a másik kettõ megvan régi példányban, azok is megérik a maguk árát.

 3. VTomi

  Nekem a trilógia megvan, én a Halál árnyékábant szeretném viszontlátni valahol, mert az egész gyûjteményembõl az az egy hiányzik… A Rekviem meg termsézetesen jó hír, bár lassan nem fér majd el a polcomon :)

 4. rongycsomo

  Én még csak most kezdtem el gyûjteni a könyveket,de már azért van egy-kettõ belõlük.Én is nagyon várom már rekviemet.Remélem a szukits a többi A,P illetve AvP regényt is újra kiadja.

 5. szerintem A HALÁL ÁRNYÉKÁBAN újrakiadása bajos lehet, hiszen azt nem a Valhalla adta ki korábban, hanem a Möbius. de sosem lehet tudni mire jutnak az illetékesek.

 6. Mr Bungle

  ha már könyv akkor én is szolgálhatok:

  – 8. utas
  – Bolygó neve
  – Örjöngõ halál
  – Végsõ vesztes a halál
  – Predator: Új vadászok
  – AvP háború

  goodthings@freemail.hu

 7. LángVágó

  Nekem megvan az AVP háború de a többi AVP nincs :((((

  Tudja valaki hol lehet beszerzni az elsõ 3 erészt ?

 8. rongycsomo

  Én tudnék segíteni!Pontosan mire gondolsz?

 9. ha megvan a háború, ami a harmadik, akkor milyen elsõ 3 részrõl beszélsz?

 10. rongycsomo

  mano.Szerintem õ az Õrjöngõ halálra,A prédára meg A vadászok bolygójára gondol.Bár az Õrjömgõ halált kissé túlzás AvP regénynek nevezni, mert az ugyebár Aliens regény.

 11. Skylis

  Keletiben pl. néha lehet kapni õket. Antikváriumokban próbálkoz. Sok sikert! :)

 12. http://www.vatera.hu -n lehet licitálni idegenek a földönre, háborúra, prédára és még valamire. keresõben alien-t nyomva kiadja õket…

 13. Larnixva

  Nem akarok elkeseríteni senkit de a Keletinél ne próbálkozzatok, ha az antikváriumban járnátok és aliens vagy avp könyvek felõl érdeklõdnétek, azt mondaná nektek az eladó h egy alien fanatikus (csak alienes embernek neveznek) felvásárolta az összeset :)

  1-2 maradt még viszont, amiket már megvettem, ha lesz új úgyis felhívnak telefonon :) Ilyen könyvek pl. a háború, meg alien4 trilogia vmelyik része. Persze nem biztos h azóta elvitték-e vagy sem.

  Mondjuk szerencsém van, aszem 1 pred könyv, meg 1 aliens könyv (benned él a halál) nincs meg. Ha látjátok vhol plz szóljatok hol! Cserébe megnézem a keletinél mik vannak, pénteken vmikor megírom, ha érdekel vkit.

 14. parker

  Nem is olyan egyszerû megszerezni ezeket a könyveket. Túl sok példány nincs az antikváriumokban, ami meg van azt elviszik gyorsan. Nekem a Nyolcadik utas: a halál a kedvenc könyvem, szerencsére annak idején nem sok gond volt a beszerzésével, ellenben vannak problémásabb könyvek ( Predator 1-2., Hõhullám New Yorkban), amelyeket korántsem ilyen egyszerû begyûjteni.

 15. Skylis

  Biziony. Nekem is csak a Predator 1-2 kellene. Na jó, meg a Préda, mert tesóm barátja elhagyta -gyilkolom is azóta-, aztán mikor megszereztem végre, a barátnõm csorta el. :\ Taram, taram…

  Megoldás: könyvtár. Komolyan gondolom. Nálunk bentvan…

 16. azért ne legyél már ennyire csóró, hogy el akard lopni egy könyvtárból…:(

 17. parker

  Nem tudja valaki, hogy hol lehet még kapni, beszerezni a Predator 1-2., Predator: Hõhullám New Yorkban könyveket.

 18. visor15

  Nekem csak a Halálárnyékában, Halálcsapda és a Pred.1-2 hiányzik és nem tudom sehol megszerezni:-( Az antikvárium.hu-n is próbáltam, de 1 hónap után közölték, hogy "sajnáljuk, de nincs".
  Már ott kezdek tartani, hogy föladom és hagyom az egészet. Egyszerûen nincs sehol, semeik:-( + még régebben fölhívtam a Möbiust és azt mondták, hogy már nem is lesz a két Aliens könyv. Ha így kapdosnak utánuk mé nem tudják újra kiadni õket?

 19. parker

  Nézzétek meg a http://www.konyvudvar.hu-t! Ott van: Nyolcadik utas: a halál(750 ft ), A bolygó neve halál(650 ft), Idegenek a Földön(500 ft), Lidérces utazás(500 ft), A kelepce(600 ft), Predator-Hõhullám(500 ft), Ragadozó(400 ft), Ragadozó 2.(400 ft). Gyorsan nézzétek meg, mert hamar elfogyhat, egy-két példány van csak belõlük!!!!!

 20. áá parker, köszi az oldalt, ezt még nem ismertem. tökjó.
  szétnéztem, de sajna a legtöbb cucc 4-es kategória. jó hogy szét nem esnek! :(

 21. rongycsomo

  mano,ÉRDEKELNEK a könyvek!!!!

 22. parker

  Szívesen! Igazad van mano, a minõség hagy maga után még kívánnivalót! Azért érdemes figyelgetni hátha lesznek jobb állapotú könyvek is. Pár hete a bookline.hu-n is voltak jó könyvek ( Nyolcadik utas a halál, Utazás a halál bolygójára ), de már elfogytak, sajnos, pedig náluk rendszerint a minõség is jó!

 23. ingyen whiskey? :D
  a vatera.hu-n szoktam röhögni néha. van egy csóka, aki majdnem 5000-ért (!!!) akarja eladni pár alien könyvét.
  sikertelenül, mondanom sem kell!

 24. parker

  Te is láttad azt a fickót, aki a Predator: Hõhullámot valami 4890 ft-ért vesztegeti, ok hogy elég nehéz hozzájutni, na de ennyi pénzért?A vatera tényleg kész röhej.

 25. visor15

  mano elküldtem egy e-mailt a könyvel kapcsolatban. Megérkezett? Nem bitos, hogy jól küldem el.

 26. parker: aham, azaz a pasas. nem értek egyet a vatera röhejességével. én a pasasra értettem. nekem nagyon bejött a vatera, szoktam vásárolni és eladni is.

  visor? mit nem lehet egy ímélem rosszul küldeni? azért ez annyira alap dolog, hogy csak na. egyébként nem jött.

 27. parker

  Nem röhejes a vatera, nem úgy értettem, de vannak rajta vicces emberkék. Én is vettem már ott dolgokat: pl.a 2001-Ûrodüsszeia könyvet, az is nagy kincs. Igaz a 2001-ben más jellegûek az idegenek.

 28. Rammstein

  Istenem de imádtam a Perry féle Alien 4 trilógiát…ugyanígy a Labirintust is…Remélem a Rekviem is ilyen király lesz!!

 29. parker

  Az Alien 4 trilógia tényleg nagyon jó, mérföldekkel jobb az Alien Resurrection alapján készült filmregénynél.

 30. Tichinde

  bezony!!!
  Nekem a halálcsapda, és a predator 2, nameg a benned él a halál kéne!!!
  valaki tudna segíteni?
  ok, mano, nemsoká veszem tõled a könyvet, és látom, hogy megvan a halálcsapda..
  de a többirõl valaki?

 31. visor15

  mano én a m_a_n_o@freemail.hu-ra küldtem el. És, nem értem, hogy hogy nem érkezett meg. Nem írtak ki, hogy rossz címre küldtem el meg ilyenek… akkor most hova küldjem?

 32. parker

  Figyeljétek a konyvudvar.hu-t, ott volt predator 2, halálcsapdát lehet, hogy tudok szerezni, egy ismerõsöm el akarja adni, jó állapotú. A konyvudvar.hu-val vigyázzatok, mert mano mondta, hogy elég rossz minõségûek a könyvek , de azért érdemes figyelgetni.

 33. 1 – ha nekem akasz mélt küldeni, miért nem használod a címoldalon található KAPCSOLAT mélcímet?
  2 – az adatlapomon kristálytisztán és világosan oda van írva: MSN azonosító: m_a_n_oKUKACfreemail.hu. ezt a címet semmire sem használom.

 34. animefox

  Alig várom az új részeket! Már ilyen elvonási tünetem van! A képregényeket meg azért nem szeretem, mert jobban szeretem magam elképzelni a képeket! Elárulom, hogy én a PC Game szerint képzelem el a dolgokat mivel az ott lévõ páncélokat, fegyvereket, településeket jobban, de jobban, de piszokul jobban imádom. Fenébe! Nem kelett volna ötévesen látni a Nyolcadik utas a halált annak idején…

 35. Rammstein

  dehogynem kellett volna:)
  én a 4-el kezdtem 9 évesen.Azóta megszálott vagyok:)

 36. pedig a hivatalos aliens/predator és avp regények egy kivételével mind képregények alapján íródtak, tehát ami képet látsz, tuti ugyanazt írják le a könyvben! :D

 37. Rammstein

  az alien 4 trilógia 3 részét(Ripley Háborúja)nem adják ki?Azt az egyet nem tudtam elolvasni:(

 38. Rammstein : szerintem most akkor még egyszer, nagyon nagyon nagyon nagyon figyelmesen olvasd el a hírt!

 39. Yutani

  Most kezdtem szeméjesen neki az Alien elsõ vagyis nulladik részének, aminek a címe angolul Alien Reiniscence -Visszaemlékezés-lesz. Magyarul valószínûleg A Társaság és a Halál címet kapja. Ha minden igaz szeptemberre kész lesz.

  Thomas Shepherd Yutani

 40. Brom

  áprilisban pontosan mikor fog megjelenni a Rekviem? Tudja valaki?

 41. mano

  április 5 és 29 között!
  már nyomdába van adva, úgyhogy majdcsak jön az…

 42. Brom

  köszi :) már várom nagyon….

 43. mano

  én is. de azt hiszem nyugodtan mondhatom az: MI IS! :D

 44. nexus6

  Hol lehet megszerezni a steve perry idegenek a földön kötetet? A második és harmadik kötet megvan. Köszi…

 45. Yutani

  Elkészült a kézirat. Most dolgozom gépre. Akinek kell, az irjon E-mailt, majd elküldöm. Szermusztok. Az Alienek harapják ki a torkainkat. Vagy inkább mégse, mer az fááááj. Auuu.

  Még visszajövök.

Vélemény, hozzászólás?