ALIENS versus PREDATOR: A Kelepce / A Túlélők

ALIENS versus PREDATOR: A KELEPCE

“1986 – Conta Manna dzsungelében halálos játszma vette kezdetét, melynek következményei két évszázad múltán megrázzák az egész univerzumot. Felbukkan és emberére talál a könyörtelen RAGADOZÓ.
1995 – Az iszonyat ismét köztünk jár. És nincs a földön olyan erő, ami megállítsa…
2128 – Az LV-426 kódjelű planetoidon valami moccan, valami IDEGEN.
2185 – A nagyhatalmú társaság, a Weyland-Yutani új, minden korábbinál veszedelmesebb játszmába kezd. A cél: megszerezni és a Ragadozók ellen fordítani a kozmosz legellenállhatatlanabb eleven fegyverét…
2187 – A csapda készen áll.
2202 – AZ ÚJ VADÁSZIDÉNY…”

Valhalla Páholy (1994)
Damien Forrestal (Szemerey Tamás): ALIENS versus PREDATOR – The Hydra Factor (1992)
ISBN 963 8353 46 5


ALIENS versus PREDATOR: A TÚLÉLŐK

“A Chigusa Holdings szállítóhajója, a sok millió tonnányi hulladékot vontató Lecter vészjeleket fog a Delta Hydra nyolcadik bolygójáról, s a fedélzetére vesz néhányat az ottani kolónia túlélõi közül. Ám velük együtt a fedélzetre kerül valami más is. Valami iszonytató, valami IDEGEN.
Carrie Wong, a Társaság helyi képviselõje hasonló problémával kerül szembe a rendszer nyolcadik bolygóján. Helyzetét bonyolítja, hogy a lény, mellyel együttmûködni kénytelen, nem más, mint a könyörtelen RAGADOZÓ.
S hogy a kép teljes legyen: feltûnik a színen az 1986-os Conta Mana-i vérfürdõ egyetlen igazi túlélõje is…”

Valhalla Páholy (1993)
Damien Forrestal (Galántai János Árpád): ALIENS versus PREDATOR – Surviving Games (1991)
ISBN 963 7632 38 7


 • Ennek a történetnek az alapja a Dark Horse Comics 1989-1990-ben megjelent legelső ALIENS vs PREDATOR képregény-sorozata!
 • Ez egy NEM hivatalos történet, semmilyen ismert ALIENS, ALIENS vs PREDATOR vagy PREDATOR univerzumba nem illik bele!
 • Damien Forrestal nem létező személy, csupán álnév. Az első részt Szemerey Tamás, míg a másodikat Galántai János Árpád írta.

Innen letölthető a két regény nyomtatásban NEM megjelent változata! Ez egy korrektúra és javítás előtti szöveg, éppen ezért a Valhalla Páholy által 1992-ben és 1993-ban kiadott Kelepce és Túlélők c. regények tartalma és formája eltér ettől!

[download id=”10″]


22 Hozzászólások

 1. Fantasztikusak! A legjobb alienes/predatoros könyvek szerintem :)

 2. myotan89

  egyetértek:)!!!

 3. myotan89

  Nem tudja vki, hogy esetleg nem-e jelent meg folytatása…

 4. ragathol

  Nem. Nincs folytatás.

 5. Ceki

  Most ez a könyv egy és ugyanaz az, vagy két különböző?

 6. Ezt most komolyan kérdezed?
  Ha látsz két borítót két íróval két címmel és két különböző évszámmal, nem is beszélve a nem egyforma ISBN számokról, hogy a tartalomleírásokat ne is említsük…
  Szóval még egyszer fussunk neki: szerinted?

 7. ripley001

  valaki segítsen
  feljön valami figyelmeztetés sé sehogy sem sikerül letölteni!help!!

 8. ragathol

  Úgy néz ki, hogy a lap megszűnt létezni. Attól tartok ezt innen nem sűrűn fogod tudni letölteni.

 9. Találtam egy doksit, de nem vagyok benne biztos, hogy ez ugyanaz, mint amit le lehetett tölteni. Igyekszem még a héten a regényekkel összehasonlítani, és ha stimmel, akkor – mivel a fantasya bezárt – innen az AOL-ról lesz letölthető!

 10. Nos, megvan. Sőt, plusz infó, hogy nem is a végleges verzió volt letölthető. A lényeg, hogy a fantasya.hu-s szöveg immár innen is elérhető! Töltsétek, olvassátok! Jó szórakozást! ;)

 11. Red Queen

  Én még anno a fantasya.hu-ról töltöttem le, és kinyomtattam… mind a 2-őt. :D :P :P

 12. ripley001

  valaki adjon egy címet hol tölthetem le!!!

 13. ripley001

  köszi!!!

 14. Serius Ben

  Most kaptam meg a könyvet ( KELEPCE ) , és valaki elmondaná, h ez egy olyan könyv, ami összecsapott, összetömörítette az Aliens, és Predator világot? Vagy bármilyen megnyilvánulást szívesen fogadnék, spoiler nélkül persze:)
  megköszönném! :)

 15. alienpred

  Én sajnos a Kelepcét nem olvastam, úgyhogy csak a Tűlélőkről tudok mondani pár szót: jó.
  Tényleg jó.

 16. Glendower

  Sziasztok, akkor felveszem a történések fonalát:D

  A Kelepce és a Túlélő újabban megtalálható a legtöbb antikváriumban Székesfehérvárott, szerintem neten is rendelhető, ha valakit érdekel a lehetőség.
  Aztán… Serius Bennek: ezek a könyvek is teljes mértékben ugyanarra a képregényre épülnek, mint a Préda, csak a magyar író(k) valahogy – szerintem – sokkal jobban eltalálták a stílust. Sokkal jobban hozzáigazították az eredeti Predator filmekhez, meg az első 3 alienhez. Szóval,szerintem csak jól járhatsz,ha nekiugrasz.

  Az előzményekről annyit,hogy sokat épít a 2017 – Hőhullám New Yorkban című Predator könyvre is (magyar az is). Van is róla Topic, ha érdekel.

 17. Valami hiba miatt nem tudom letölteni, lehetséges?

 18. cage07

  hali srácok, megvan a túlélők, de mivel a kelepce az előzménye azt csak hétvégén kezdem el, mert addigra jön meg a könyv :) . csak nálam van az hogy nincs semmi link ahonnét tölthetném a képregényt???

 19. samy85

  én sem találok odavezető linket… csak a kiirást… :( bár nekem mindkettő könyv megvan(kelepce, Túlélők) egyébként a Háború is folytatása ezeknek…

 20. Bj-Lydia

  Én a múltkor találtam meg A túlélők könyvet egy antikváriumban, olcsó volt, így megvettem. Nem tudtam, hogy van előzménye. Most olvasom, de ilyen unalmas és érthetetlenűl írott Alien/AVP könyvet még nem olvastam. Pedig az eddig kiadott magyar nyelvű Aliens és AVP könyvek közűl, 1-2 kivétellel, mindegyiket olvastam.
  Ez csak az én véleményem persze, ízlések és pofonok.

Vélemény, hozzászólás?