Kérdezz, felelek!

Frissítés: Az Intercom rövid cikke a kérdezősdiről:

Ha egy testvérpár rendez együtt, nincs sajtótájékoztató, ahol az újságírók kihagynák a kérdést: hogyan lehet kettesben rendezni? Hogyan választanak témát? Így volt ez Tavianiékkal vagy a Coenekkel, és így van most A halál a ragadozó ellen 2. – Aliens vs. Predator (Aliens vs. Predator: Requiem, hazai bemutató: január 31.) bemutatója idején is a rendező Colin és Greg Strause-val. A harminc körüli testvérpár számos legendás film vizuális trükkjeiben működött közre: ott hagyták a kezük nyomát a Terminátor 3., a Holnapután vagy A Fantasztikus Négyes effektjein is – és közben folyamatosan veszekedtek. – Imádjuk a filmeket, mind a ketten fanatikus James Cameron-rajongók vagyunk – nyilatkozta az idősebbik fiú, Greg. – De abban sosem tudtunk megegyezni, hogy az Alien-filmek (A nyolcadik utas: a Halál-sorozat) vagy a Predatorok, a Ragadozó-filmek, a jobbak. Ezért szerencsés, hogy az első nagyjátékfilm-rendezésünkben mindkét faj szerepel: különben még most is azon vitáznánk, milyen filmet rendezzünk.

[2007.12.06.] Az IGN kérdezz-feleleket “játszott” a Strause testvérekkel, az Aliens vs Predator: Requiem rendezőpárosával.
Angolosok előnyben: avpr_globalqa_120507_qthigh.mov (139Mb)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

5 Hozzászólások

 1. RxMorpheusz

  Hát nemtom ki hogy van vele, de ebből a videóból nekem nem éppen az jött le hogy mekkora aliens és perd fanok ezek a rendezőtesók. Inkább mintha csak a szájukba lett volna adva hogy na mond már azt, hisz azoknek a filmeknek a felytatását csinálod…. Szerintem.

 2. Darkoo

  A Halál a Ragodzó ellen 2. ??

  Kedves Intercom. Ennyire ne legyünk már igénytelenek.

  Meg kéne tanulni leírni rendesen a nevét..

  Meg miaz ,hogy a cikkben Aliens vs Predatort írnak, az adatlapon meg Alien vs Predatort.

  Most döntsék már el?

  Kész káosz az egész..Szánalmas na..

 3. Red Queen

  Máris írok. :DD
  Érdekes, hogy az AvP2 játékprogram multis részét meg sem említették.
  VAGY magától értetődik, hogy játszottal (játszanak) azzal is.
  De ez legyen a legkevesebb.
  Ez egy akció-horrorfilm lesz.

 4. idegen93

  Imádom az akció horrort. :) Már aligbírom ki kár hogy nálunk nem decemberbe lesz. :(

 5. Yutani

  Szerintem mindenki várja már. Sajna ténylegesen csak januárba kerül nálunk a mozikba, hogy szaggatná meg őket egy Alien. Picit lehetne tempósabban is.

Vélemény, hozzászólás?