Aliens vs Predator: Three World War (2010)

Újabb csillagközi konfliktus fenyegeti az emberiség létét, mivel egy rég elfeledett Ragadozó Klán ki akarja terjeszteni galaktikus uralmát és kezdetnek csatába indul a riválisok, a Földön is jól ismert trófeagyűjtő vadászok ellen.

És ha a fizikai és technikai túlerő nem lenne elég, a szörnyűség tovább fokozódik, amikor kiderül, hogy a Ragadozók képesek voltak az univerzum legveszélyesebb faját a saját szolgálatukba állítani és saját kényük-kedvük szerint vezetni őket harcba az oldalukon!

Az Idegen hordákat irányító Ragadozók így olyan fenyegetettséget jelentenek az emberiségre, mint még soha, és ebben a kilátástalan helyzetben ki más tudna segíteni a túlélésben, mint a ragadozók jó ismerője, a velük együtt hosszabb időt is eltöltött Machiko Noguchi!

 • Az Aliens vs Predator: Three World War összeköti az eredeti AVP képregény-sorozatot a legújabb Aliens és Predator szériákkal!
 • Az első rész kétféle borítóval fog megjelenni. Az egyik a már ismert Raymond Swanland féle festmény (lásd lent), a másikról egyelőre sajnos nem tudni semmit!

Írta: Randy Stradley
Rajzolta: Rick Leonardi
Színek: Wes Dzioba
Borító: Raymond Swanland

Amerikai megjelenés: 2010. január-augusztus (6 rész)
Formátum: puhaborítós füzet, 40 oldal
Ára: $3.50

13 Hozzászólások

 1. itt nálunk mikor fog meg jelenni kíváncsi vagyok :P

 2. Glendower

  Nem akarlak elkenni, de nem hiszem, hogy valaha is megjelenik :( Egy ideje az országban csak a Pókember megy, meg a mangák… :( de ha angolban is elmegy, van pár jó hely, ahonnan beszerezheted.

  Alighanem magyarul a Jég és Vér volt az utolsó Predator képregény (talán az AvP: Préda, és a Betondzsungel mellett), ami megjelent.

  Most az Aliens-eket erőltetik, de valami hihetetlenül ócska, ezer éves vackokat, amik meg sem közelítik a legtöbb jelenlegi füzet minőségét. Az ár persze ezekhez igazodik: a minőséggel ellentétben magas…

  De remélem, igazad lesz, és teljesül a vágyad: megjelenik. Jó lenne, ha valamelyik kiadó lecsapna rá. Az “Usagi” is megjelenik, és eredetileg az is Dark Horse-os… szóval ki tudja?:D

 3. én reménykedem…Minden olyan Avp-s képregényt be szeretnék szerezni amiben szó van Machikoról…
  de most csak várunk…=/

 4. “Most az Aliens-eket erőltetik, de valami hihetetlenül ócska, ezer éves vackokat, amik meg sem közelítik a legtöbb jelenlegi füzet minőségét. Az ár persze ezekhez igazodik: a minőséggel ellentétben magas…”

  Jihihíííh mano, hol van ilyenkor a replika? :)

  Amúgy beszerezhető a Three World War kis hazánkban, csak persze angol nyelven. Viszont minőségi darab (eddig az első kettő megvan, májusban érkezik meg a harmadik), és 1100 pénz nem sok érte. Egy mekivel kevesebb a hónapban, és meg is veheti az ember.

  Már csak ezekért a zseniális borítókért megéri.

 5. visor15

  Hát ez a Three World War elég dedós eddig. Egyáltalán nem jön le a borítók “darkos” hangulata. A rajzok is vidámak és egyszerűek – tiszta pindúrpandúr. Ennél még a Thrill of the Hunt is jobb volt, pedig az se volt semmi történetileg. Ez a 6 rész meg kínzás lesz – legalábbis nekem XD -, úgy is tudja már mindenki a végét, minek kell még két rész?

 6. ripley001

  akarom! az utsó kép bejön(meg a többi is)

 7. czuzdan

  DarrenFaust! Hogyan jutottál hozzá? :)

 8. Aliensking

  Az utolsó festmények nagyon barók. Amúgy az utolsó elötti másodikon(ahol a pred meg a mari, egymás mellett állnak és lövik a xenokat) nézzétek csak meg a mari fegyverét! azzal a 6 db lőszerrel nem fog már sokra menni. XD

 9. DanXeno

  a festmények baromi jók…:D nekem nagyon bejönnek.. pláne az uccsó :D

 10. czuzdan trillian képregénybolt, comicsinvest képregénybolt.
  keres rájuk a google-ban, náluk megvásárolható vagy megrendelhető.

 11. czuzdan

  köszönöm az infót.

 12. Aki még nem látta a Predators-t az ne olvasson tovább.
  A képregényben szereplő predator klánnak van köze a Predatorsban felbukkanó nagyobb ragadozókhoz? Vagy ez két külön dolog?

 13. DanXeno

  hát.. nemtudom :S Predatorst akk néztem mikor hivatalosan leadták a mozikban..de fogalmam sincs :S

Vélemény, hozzászólás?