Aliens vs Predator: Three World War (2010)

Újabb csillagközi konfliktus fenyegeti az emberiség létét, mivel egy rég elfeledett Ragadozó Klán ki akarja terjeszteni galaktikus uralmát és kezdetnek csatába indul a riválisok, a Földön is jól ismert trófeagyűjtő vadászok ellen.

És ha a fizikai és technikai túlerő nem lenne elég, a szörnyűség tovább fokozódik, amikor kiderül, hogy a Ragadozók képesek voltak az univerzum legveszélyesebb faját a saját szolgálatukba állítani és saját kényük-kedvük szerint vezetni őket harcba az oldalukon!

Az Idegen hordákat irányító Ragadozók így olyan fenyegetettséget jelentenek az emberiségre, mint még soha, és ebben a kilátástalan helyzetben ki más tudna segíteni a túlélésben, mint a ragadozók jó ismerője, a velük együtt hosszabb időt is eltöltött Machiko Noguchi!

  • Az Aliens vs Predator: Three World War összeköti az eredeti AVP képregény-sorozatot a legújabb Aliens és Predator szériákkal!
  • Az első rész kétféle borítóval fog megjelenni. Az egyik a már ismert Raymond Swanland féle festmény (lásd lent), a másikról egyelőre sajnos nem tudni semmit!

Írta: Randy Stradley
Rajzolta: Rick Leonardi
Színek: Wes Dzioba
Borító: Raymond Swanland

Amerikai megjelenés: 2010. január-augusztus (6 rész)
Formátum: puhaborítós füzet, 40 oldal
Ára: $3.50