ALIENS: VOLUME TWO

“Hicks, Newt és Bueller, az idegenek bolygója elleni támadás túlélői kitaszítottak lettek: az emberiség vereséget szenvedett a Földért vívott háborúban is. Egy katonai szállítójármű fedélzetén távolodnak a Naprendszertől. Uticéljuk ismeretlen…
Nem sejtik, hogy a fedélzeten ott rejtőzik a kíméletlen halál – és azt sem, hogy egy peremvidéki kolónián, az őrült Spears tábornok birodalmában lesznek kénytelenek megmérkőzni vele…”

írta: Mark Verheiden
rajzolta: Denis Beauvais

1990, 4 rész + 2 TPB


ALIENS: NIGHTMARE ASYLUM

“Wilks, Billie és Bueller, az idegenek szülőbolygója elleni támadás utolsó túlélői. A Földre való visszatérésük azonban rémálommá válik: a bolygót megfertőzték az idegenek, és nekik, miközben elkeseredetten próbálnak életben maradni, ismét menekülniük kell.
Egy automata katonai szállítóhajó fedélzetén hagyják el a naprendszert, az uticél ismeretlen…
Nem sejtik, hogy a rakományuk maga a halál, amivel végül szembe kell szállniuk. Azt sem tudják, hogy a peremvidék egy távoli katonai állomása felé tartanak, mely a megszállott Spears tábornok irányítása alatt áll. Billie-re, Wilks-re és Bueller-re újra valami felfoghatatlan iszonyat vár, és a találkozás egy rejtélyes pilótával, akit Ellen Ripley hadnagynak hívnak…”

Az Aliens: Volume Two átszerkesztett kiadása.

írta: Mark Verheiden
rajzolta: Denis Beauvais

1996, TPB