“Jönnek, és a Föld csatatérré válik.”

…hallható a szinkronos AVP2 előzetesben, melynek (mint az várható volt) Aliens vs Predator – A Halál a Ragadozó ellen 2. lett a magyar címe.
Most majd biztos jönnek a fikázások, hogy így meg úgy, de akik elkezdenének vinnyogni, arra gondoljanak, hogy kit érdekel milyen magyar címet kapott a film, melyre évek óta várunk?
Inkább töltsétek le az előzetest, már csak három hónapot kell kibírni: alien_vs_predator_2.avi (8Mb)
Kösz Darkoonak és Henriknek a linkért…

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

39 Hozzászólások

 1. idegen93

  Ez annyira állatt volt király a Magyar szinkronok is sirályok öcsém minnél inkább arra vágyom hogy végre ládhassam a filmet hé és különben remélem hogy a többi előzetest is majd láthatjuk lefordítva kár hogy az előzets végén az Avp2 a halál a ragadozó címell van.(katona)Mi volt ez (alien)ölelj át.

 2. Darkoo

  Nincs mese, meg kell békélni ezzel a címmel…Amúgy mano annyit megtennél, hogy a fejlécben az Alien után egy s betűt pakolsz…Csak legyünk pontosak tudod:DDD

 3. idegen93

  Meg milyen kedvesek megkérdezi a pasas hogy mi a kiürétési terv és az a válasz minden bizonnyal hogy az a terv hogy ledobunk oda egy atombombát na megyek mindjárt kezdődik a kedvenc sorozatom.Biztos majd ezt fogja majd mondani meg hogy üres a hajó én edig azt hittem hogy azok a csatornában vannak.Meg még jó szerintem a bemondónak a hangja is.De tudjátok mi lenne az idegesítő ha mindig amikor meghal valaki hirtelen kiirnák a pupulációt hogy eddig menyien vannak remélem hogy ez csak az előzetesben van.

 4. Jaja, Darkoo, akkor még az EU reklámból indultam ki, ha lesz időm odafaragom az S-t…!

 5. idegen93

  Fával vagy tintával?

 6. Szerintem ez a szinkron borzalmas. Remélem, hogy majd a filmnél igényesebb szinkron készül vagy különben ezt is csak feliratozva tekintem meg. :S
  A címnél csak ott akadtam ki, hogy Aliens versus Predator 2 volt írva.
  És engem azért érdekel a magyar cím, ha egy film jó, legyen a (magyar) címe is az, ez olyan, hogy egy jó könyvnek jó borítója legyen…

 7. idegen93

  Nem fontos az a cím csak az a fő hogy a film jó legyen bár a szinkronk tényleg nemolyan jók de nekem azért tetszenek de hogyha belegondolok tényleg gagyi. :S Remélem találnek jobb szinkront is mert hát mégis csak van ennél biztos jobb bár úgyis ez lesz. :I

 8. hydrafactor

  Nekem is fontos, hogy mi a címe…. De hát ez van.

 9. valaki lenne olyan szives és elárulná mivel kell lejátszani,mert leszedtem és nem játsza le a real player ami magátol bejön és nem tom hova mentette mikor leszedtem mert már ha újra le akarnám szedni a real player jön megint h, nem tudja lejátszani.

 10. Schweki

  Nekem lejátsza Winamppal is, meg VLC Media Playerrel is, ha nem megy töltsd le valamelyiket.

  Hát a szinkron az egyelőre gagyi, de majd tuti jó lesz. A cím engem is zavar, de mit lehet tenni. Egyébként nem értem, miért nem lehetett volna a cím Aliens versus Predator: Requiem, miért kellett elcsúfítani, azt nem tudom. Lehetett volna az is, hogy “A város neve: halál”, még ez is jobb lett volna, mint hogy raknak egy 2-es indexet az aljára, aztán el van intézve.

  Lehet, hogy én vagyok a hülye, és lehet, hogy tök fölösleges, de nem lehet petíciót szervezni, hogy változtassák meg a címet? Mondjuk tartanánk egy versenyt, és a legjobb címjavaslatok között szavaznánk, és utánna egy petícióval fordulnánk az illetékesekhez, hogy változtassák meg a címet arra, amit majd mi a legjobbnak itélünk.

  Egyébként meg igaz: nem attól lesz jó a film, hogy ütős címe van, de azért adjunk magunkra egy keveset, ha már ennyire vártuk a kész művet.

 11. Gorman

  Nem tudjátok moziban melyik film előtt adják,mert megyek megnézni!!!

 12. Gorman

  ennék is ha tudnám i előtt adják..nem a kaptár3 előtt?

 13. csutkakoma

  Milyen nagy szerencse, hogy nem nézem szinkronnal a filmet. Kiváncsi vagyok, hogy a MOM parkba az eredeti cím lesz-e kiírva! Azért is idegesítő ez a magyar cím amúgy, mert valószínűleg, hogy az fog díszelegni a DVD boritóján is:S. Miért ilyen baromira igénytelenek a magyarok?

 14. Gorman

  Az első résznek egyébként jobb volt a szinkronos előzetese szerintem:

  http://www.danubius.hu/filmelozetes/330

 15. idegen93

  Ja az aVP-nek tényleg jó lett a szinkronja csak kár hogy olyan rossz film lett.

 16. csillagharcos

  J-rex csak simán katt job klikk a videóra aztán rendeld oda a média player nek vagy a winamp nak ( a flash playert meg állitsd vissza alapba vagy legalábbis semien file tipushoz ne rendeld mert sza. tehát semmire való)Hát srácok ez gáz inkább nyomták volna angolul ahogy a legtöbbet szokták. Ezzel a nikotin Zsigmonda semmi gond nem lenne ha nem adnának ilyen hülyeségeket a szájába, és ez a vissza számolgatás kész siralom. Tényleg betenné a kaput ha emberenként kiírnák, hogy -1, a film végén meg statiszutikát csinálnának :D. Azért valami frappáns címet kitalálhatnának nem ilyen gagyit ez olyan mitha egy mosodára ki írnánk “mosónők a foltok ellen” elég találékonyok vagyunk. Schweki-nek igaza van miért nem taláunk ki valami címet és mutatjuk meg nekik szerintem vagyunk elegen egy jó cím kitalálásához.

 17. LángVágó

  Ez a magyar bemondóhang ehhez a trailerhez szörnyű komolyan a régi szinkronos pred1et idézi amikor azt mondta “arnold svájcinéger főszereplésével bemutatjuk a ragadozó című filmet” az meg ahogy visszaszámol olyan mint a nagy durranás2őben amikor a hullákat számolja a gép :SSS

  Na mind1 nem ez fogja meghatározni a filmet de akkor is igénytelen én tuti feliratosan nézem meg a filmet

 18. csutkakoma

  Nem értem miért olyan nehéz azt címként használni, hogy Aliens vs Predator Requiem?

 19. csutkakoma

  Lehet, hogy meg lesz tartva 1-2 szinkronhang, mint például a T3-om esetében is. Majd kiderül.

 20. BishopII

  Hát, én kicsit gondolkodtam az új lehetséges címeken, DE hangsúlyozom ez csak az én elképzelésem, próbaképp megosztom Velete!

  Aliens versus Predator 2: Az új invázió (vagy csak: Invázió)
  Aliens versus Predator 2: Borzongás
  Aliens versus Predator 2: Hábórú (Nem Stephani Perry könyve alapján!)
  Aliens versus Predator 2: Ujjászületés
  Aliens versus Predator 2: Fertőzött világ
  Aliens versus Predator 2: A végső összecsapás
  Aliens versus Predator 2: Halálos préda

  Nos, ennyit okoskodtam ki. :)

 21. csillagharcos

  BishopII én az elsőre és a két utolsóra szavaznék, de No one az első!

 22. csillagharcos

  Manó tényleg írjunk ki ilyen szavazást.

 23. BishopII

  Megjegyzés: A 2-es számot nem kötelező hozzá képzelni, csak megszokásból írtam. Elnézést kérek, tudom nem kellene oda! :(

 24. Pedig most passzolna az a cím, hogy: A bolygó neve: Halál. :D

 25. csutkakoma

  Hehe:)

 26. A Föld neve halál:)

 27. hydrafactor

  Nemzedékek trófeája: Halál :)

 28. Schweki

  Télleg komolyan gondoltam a petíciót emberek, ha ekkora a fantáziánk találhatnánk ki címeket, és szervezhetnénk egy petíciót: az általunk lejgobbnak vélt címet beküldhetnénk az illetékeseknek, és ha elegendő aláírás gyűlik össze, akkor talán rászánnák magukat, hogy változtassanak rajta. Elvégre mi vagyunk az alien és pred fanok, vagy miaszösz!!! Mért nem lehetne az, amit mi javasolunk?! Szerintem itt a kommentelők nagy része jobban ért hozzá, mint azok, akik ezt a címet adták neki.

 29. csutkakoma

  Aliens vs Predator Requiem egyértelműen. Az az eredeti.

 30. hydrafactor

  Jaja, Csutkakoma! ;)

 31. NORBERTO

  Requiem az pontosan mit is jelent ?

 32. Polllen

  De miért kellett belerakni az előzetesbe, hogy meghal az egyetlen predator??? Tudom, nem vele kéne szimpatizálnom^^

 33. idegen93

  Nem arra a részre gondolsz amikor a predalien átdöfi a predatort lehet hogy akkor hal meg lehet hogy nem tudod volt az egyik hírben hogy szüksége lesz a gyógyszeres ládikájára lehet hogy azért fog majd kelleni de nem biztos.

 34. Adja az ég, hogy leadja valamelyik pesti mozi feliratosan is. (Előre félek az ezerszerhallott szinkronszinészek műsikolyaitól…)

 35. csutkakoma

  A MOM park mindig leadja feliratosan. Az-az egyetlen ilyen mozi itthon. PErsze néha van kivétel, de a MOM Park az erre van specializálódva. A Requiem, meg elmúllást, halált, gyászt jelent.

 36. Polllen

  Ahogy láttam elég szépen átszúrja a mellkasát, persze ha a predatornak elég egy medkit egy ilyen sérülésre, le a kalappal előtte^^ Nem mintha enélkül nem predator fan lennék!:D

 37. T a jel

  Nem értem a magyarokban miért nem lehet azt mondani ami oda van írva… tök hülyén néz ki hogy angolul más van odaírva erre fel a magyarparasztja meg mondja a saját fordítását…

 38. idegen93

  Hát akkor jól emlékeztem pár helyen hogy nem is ezt mondja.

 39. Polllen

  Jó régi szokás, hogy lefordítják a címeket, néha nagyon jól és sokkal figyelemfelkeltőbb, találóbb, mint az eredeti, néha pedig nagyon sarul…Ez van. Ráadásul minden nem angol ajku ország ezt teszi.
  És azért anno mikor elindult az Alien nehéz lett volna itthon eladni egy Idegen címmel…(Lásd pl Carpenter The Thing, magyar fordításban A dolog című filmjét…pontosan annyira hangzik magyarul bénán, mint amennyire “sokan” ismerik a filmet…)
  Így kezdték el, most már “kényszer” ragaszkodni a “folytatáshoz”.

Vélemény, hozzászólás?