Jön a magyar AVP2 Blu-ray!

[2008.10.18.] Az Intercom tegnap jelentette be hivatalosan, hogy novemberben milyen Blu-Ray korongokat ad ki a magyar piacra, és a listában szerepel az AVP2 is, ezzel ez lesz az első “Alien film” mely ezen a legújabb generációs filmtárolón megjelenik itthon.

[2008.09.11.] “A HD-házimozizás szerelmesei jobban teszik, ha elkezdenek vadul spórolni, az InterCom ugyanis még idén elkezdi a Blu-ray korongok forgalmazását, egyelőre a Fox kínálatából szemezgetve.
A Fox, és hazai forgalmazója, az InterCom szerint is az idei karácsony lesz világszerte az első fontosabb állomása a Blu-ray formátum szélesebb körű elterjedésének, ezért a nagyobb piacok után nálunk is megjelenik még az ünnepek előtt egy impozáns Fox kínálat Blu-ray lemezen. A stúdió nem bízza a véletlenre a sikert, legalábbis ez derül ki az első tervezett megjelenési listából: a legújabb nagy megjelenések nagyjából párhuzamos DVD és Blu-ray kiadásai mellett már a kezdetektől nagy hangsúlyt kapnak a Fox-klasszikusok is mind a komolyabb, mind a könnyedebb műfajból.
A kiadványok magyar nyelvű csomagolásban jelennek majd meg, és – bár a végső fogyasztói árról még nem született döntés – az biztosnak tűnik, hogy a jelenleg szokványos 8.990 forintos árkategóriánál alacsonyabb áron kerülnek majd forgalomba a Fox filmjei.
A korábbi időszak blockbusterei között megtalálható az Alien vs. Predator 2. is.”
A teljes hír elolvasható a xpress.hu-n…

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

12 Hozzászólások

 1. ragathol

  Azt hiszem ezt még nem veszem meg, tökéletesen megfelel normál dvd verzió is.

 2. predator

  Biztos jó lesz.

 3. schatz

  Miért lett ez a cikk előre téve ha már 2 hónapja is itt volt??

 4. Hogy legyen mit kérdezned, azért!

 5. schatz

  bocs de bunkó vagy…

 6. én legalább tudok olvasni.

 7. Xhavios

  mano álláspontját vallom most:D
  amúgy szánalmas már, hogy mennyire próbálják ezt a sz@rt eladni;ami nem megy, ne erőltessük. az avp2 rohadtul nem adta, és mégis erőltetik mindenhonna. ennyi.

 8. Van ez így Xhavios! ;)
  Az erőltetéssel nem feltétlen értek egyet. Csupán az zavar, hogy biztos vagyok benne, BluRay kiadásban is lesz hiperszuper gyűjtőcsomag és akkor aki most esetleg rohanna megvenni ezt a részt (van ilyen? ;) ) annak kárára válik ha kijön a díszdoboz…

 9. Xhavios

  hát, szerintem az avp2 nagyjából a föld 35%-nak tetszett csak.:D
  de amúgy igen, ebben is van valami. de ezt hívják gazdaságpolitikának.:)

 10. ChetNorberto

  Vegye meg az,aki nem tudja hová tenni a pénzét=)
  Bár az biztos,hogy megfelelő felszereléssel sokkal jobb lenne nézni blueayen =)
  Tökéletesen jó a DvD is ! =)

 11. mbalazs

  Ezt az igénytelen B-horrorfilmet ki veszi meg?
  Egy Alien 1-2-t már inkább…:)

 12. drakomen

  az a baj h nem tudjátok mi az a blue-ray. ha tudnátok más lene a véleményetek. végül is akor ténleg fölösleges lene ha a kék korongocska nem tartalmazna semmi extrát akor nagyon nagy pazarlás lene kiadni a kék lemezre. nah egy blue ray korongra kb 5 vagy több film tehető rá. nagyon nagy a memoria tárheje és elképesztő kép és hang minőségel rendelkezik. pl:. mivel az AVP-R főleg éjszakai sőtét jelenetek vanak ezért blue-ray lemezen jóval villágosabb lesz a kép és szebb is. tehát láthatjuk azt is amit DVD-n sose venénk észre. másrészt lehetséges h tele rakják extrával vagy rá rakják mind két varziót. vagy bele rakhatják azokat a jeleneteket amik vagy túl dúrvák vagy egyszerüen nem teték bele öket a filmbe. deh ez csak találgatás.

Vélemény, hozzászólás?