Itt az AVPR elõzetes!!!

Gyerekek. Barátaim. Könnyek csordultak szememben, olyan gyönyörûséges ez az elõzetes. Hát kérdem én, miért nem lehetett egy ilyen filmmel kezdeni az AVP filmeket, miért csak másodiknak kapjuk meg, ami jár nekünk? ;)
Töltsétek, és ámuljatok: avpr_trailer1.mov (~55Mb)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

442 Hozzászólások

 1. Nuclear

  Még 4 hónap aztán kiderül hogy milyen filmet kovácsoltak a Strause's fivérek.

 2. hihetetlenül tetszik.
  Reiko Aylesworth mintha az új Ripley lenne!
  örülök, hogy ebben a filmben is vissza fognak köszönni a már ismert híres jelenetek (hasonmásai), már az elõzetesben is "Brett halála"…
  és az Indiana Jones-os Predator se semmi! :D
  kezdem úgy érezni, hogy ez egy igazi AVP film lesz!

 3. Nuclear

  Nekem meg a dupla plazma ágyú jön be:D

 4. MarciCFH

  Elég fúrcsa. Az elõzõ avp filmben hosszabb dupla pengét alakmaztak ha nyálcsorgatósra vadásztak a ragadozók. Most ahogy kivettem a swarcenegger elleni forma látszik… nem tudom. A másik ami meglepett, hogy ez a film lehet a 18as karikát is megkaphatja a brutális jelenetek miatt(csajt felszegezi a falra, csávónak szétmaródik a feje stb.). MInd1 az elõzetes alapján a film jónak tûnik, csak bírjam kivárni.:D

 5. Nodika

  Ma 3-kor mikor felkeltem és letöltöttem szinte nem jutottam szóhoz a csodálkozástól. Valami fantasztikus az egész, hatalmas feelingje van és az a durvaság, ahogy megarcmászózzák a kis gyereket az erõdben, ahogy megsavazzák a srác fejét, ahogy lékelik az embereket, ahogy aprítja a pred az alieneket.
  Na megyek megnézem még1x -2x HD minõségben is :D:D

 6. Elõzetes alapján azt hiszem azt kapjuk (meg a 2 lény is) ami jár.
  Valamiért a Predator mint figura elvesztette félelmetességét az elsõ Predator film után.. legalábbis nekem. AVP1 az egy vicc volt..az se nem volt félelmetes se nem volt semmilyen. Itt végre újra retteghetünk a preditõl, nem csak az alienektõl.

 7. MarciCFH

  A csávó beszólása a legjobb a végén, amikor kinyúvasztja az alient:D

 8. MetalThor

  Karaj film lesz elõzetes alapján.:)

 9. Nodika

  Egyik katona ordítja az elõzetesben: FUCKING ANDROID. Hallottátok? Kinek mondja? Miért?

 10. [link=http://www.aliensonline.hu/galeria.php?spgmGal=Hatterek/AVP2_(Film)]egy kis bónusz[/link] ! ;)

 11. leopoldB

  Kösz Mano!

  Egyébként szerepel benne a fényképes jelenet és remekül meglett cgi-zve, viszont a trailerbe csak nem rakják bele az utolsó jelenetet??? És remélem a végét sem cseszik el.

 12. Zoolie

  becses lesz a tréler alapján a film,de remélem valami normális storyline is lesz nemcsak a vér meg a vér meg a vér.az arcmarós savas rész becses,ahogy a leányzó "falrahelyezése" is,de szeretném ha lenne kicsit "fosósabb" rész is ahol nem tömény akció hanem a rettegés az úr,hogy mi hol merre stb.
  Egyébiránt a predalien komolyan fest…eza Wolfgyerek meg nemsemmi,hogy tartja a két alient….azért azok tényleg elég komolyak,ajtót törnek meg a predit az avp-ben simán felemelte farokkal és utána úgy dobta el mint egy adag üres chipseszacsit ittmeg marokrafog kettõt….nemtudom….talán valami Arnie lehet a yautják közt :D

 13. J-rex

  Pirosbetûs ünnep ez a nap az avp történelmében:D

 14. codename86

  Na akkor ha megtalálom az állam valamerre… Pill…
  Szóval vegyük úgy, hogy az AvP csak valamilyen prológus volt és most kezdõdik az elsõ fejezet. Hát én csak pislogok még most is kikerekedett szemekkel. Ez nagyon jónak néz ki. Az Alienek olyan kegyetlenek mint régen, és most a hangjuk sincs elcseszve!!!! A Predator, pedig visszakapja becsületét, amit az elõzõ részben Anderson olyan szépen megsemmisített néhány röpke perc alatt. No de azért remélem a szõke csaj kezébe adnak legalább egy kést vagy valamit mielõtt felhelyezik a falra, mert ugye Predator fegyverteleneket nem nagyon szokott gyakni. Mind1, nem érdekel. Meg akarom nézni. Most. Egymás után kétszer minimum megállás nélkül.

 15. Lestat

  hát bocsi srácok de szerintem ez szörnyûvolt nemfejtem ki bõvebben mert gondolom ígyis leleszek ugatva mindenesetre nagyon nemteccik :(

 16. Darkoo

  Az a te bajod Lestat.

 17. csutkakoma

  Ez a trailer valami fantasztikus és külön örülök, hogy manonak is tetszik! Az egész estét végigfórumoztuk és megkaptuk amire vártunk. Úgy tûnik egy fantasztikus AvP film van kibontakozóban! Új életet fognak lehelni a két lénybe a rendezõk! Egyszerûen ilyennek kell lennie egy AvP filmnek! Istenek legyen már december!

 18. csutkakoma

  "No de azért remélem a szõke csaj kezébe adnak legalább egy kést vagy valamit mielõtt felhelyezik a falra, mert ugye Predator fegyverteleneket nem nagyon szokott gyakni"

  Ha megnézed a jelenetet, akkor látod, hogy ott van nála a pisztoly!

 19. codename86

  Hehehe XD, nem figyeltem annyira ezekszerint, dehát még korán volt. :D De természetesen igazad van, és így már megnyugodott a kis lelkem. ÓÓÓÓ meg akarom nézni…

 20. csillagharcos

  Nem találok megfelelõ szavakat erre de ez ISTENKIRÁLY!
  Bedörrentettema házimozimon ( a szomszédok örömére full hangon 6x116W) felált a hátamon a ször ássanak el ha nem megyek el a moziba. Ez tényleg olyan amire vártunk és remélhetõleg még több is hisz szerintem nem nagyon lövik le a poént egy trailerben.
  Remélem a pred arca hasonló lessz az elsõhöz merta többi arca annyira mû volt. De sajna ez csak kb januárban lessz nállunk kivéve ha a csillagok háborúját követik és egyszerre mutatják be mindenhol.

 21. MarciCFH

  Akkor is a legjobb jelenet mikor a csóka beszól a végén az aliennek mielõtt szétlövi a fejét!:D

 22. majom

  Ujjjjj! Én meg attól féltem, hogy a predalien fogja elrontani a film hangulatát! Örülök, hogy tévedtem! Nagyon Über-fenegyereknek néz ki a legény!

 23. Névtelen

  Erre nincs szó gyerekek…Ez rohadt jó film lesz! A PredAlien állatul néz ki benne :D Tuti megkapja a 18as karikát…De valahogy akkor is megnézem moziban ;)

 24. Bármenynire is jó a látvány és a hangulat, én csak azt nem értem, hogy miért volt szükség õket a Földre hozni? Az Alienek itt elszabadulva kiírtanák az egész bolygót. De mivel Le lettek minõsítve agyatlan állatokká, amiket halomra lehet lõni, így biztos happyend lesz a vége. Megmenekül a Föld és lepacsizunk az utolsó Predatorral…:-(

 25. leopoldB

  Hát ha happy end lesz (szerintem tuti az lesz) remélem azért nem ilyen giccses lesz! :D Ha logikus lesz, hiteles meg ilyesmi akkor elnézzem a happy endet. Ha nem akkor… :D

 26. Én lennék a legjobban meglepõdve, ha oylan lenne a sztori és a film is, amirõl órákon keresztül lehet trécselni a haverokkal. De nem ilyen lesz. Nagyon látványos és nagyon véres, de mögötte nem lesz semmi kraft és ötlet. Az ember elmegy, megnézi egy moziban, majd hazamegy és PONT. Csak egy film volt megint, mint a többi mai darab. De ne legyen így!!!

 27. retek01

  Hali!
  Én még csak most fogom +gnézni de azok után amit itt olvastam
  marhára kiváncsi vok arra a bemutatóra! Remélem ho tecceni fog és nem járok úgy mint Lestat.

 28. kbarts

  nekem bejött. igen, errõl van szó. biztos lesz benne paráztatós jelenet is és nem csak full action lesz a film (minta valamelyik interjúban nyilatkozták is, hogy lesz benne olyan is). trailert meg mindig akciódúsabbra szokták vágni, ezen nem lepödtem meg. hibernáljatok le dec 25-ig, mert nehéz lesz kibírni addig…

 29. csutkakoma

  "De mivel Le lettek minõsítve agyatlan állatokká, amiket halomra lehet lõni, így biztos happyend lesz a vége. :-("

  Bocsi, de ennyi erõvel ezt az Aliensre is rá lehet fogni!

 30. Vipera

  Tényleg elég profi gyilkológépnek tûnik a predi. De neki is vége lesz, mert ha jól láttam, egy alien keresztüldöfi a farkával, meg ugye a predaliennek is ki kell valakibõl kelnie. Istenem… "hun van még karácsony…"

 31. sandro9

  Valahol egyetértek Lestat-al!!
  Kicsit kiábrándultam már nem várom tûkön ülve a bemutatót. Szerintem az AvP hangulat inkább egy szûkebb környezetben (mint pl az avp elsõ része) érvényesül igazán. A földi városi tömegjelenetek, hadsereg- légierõ stb szerintem nem illik sem az avp sem a predator "mondakörhöz". Ezeket inkább egy alien invázóhoz passzolnának de szigorúan predator nélkül sztem. A sztori amúgy nem arról szól, hogy néhány predator véletlenül a Földre hoz néhány alient oszt' azok elszaporodnak? Aztán gyõz az emberi leleményesség?

 32. Névtelen

  A PredAlien akkor már ki van kelve, mivel õ döfi keresztül a predit ;)
  Szerintem jó ötlet ez a Földes story. Az AVP1 ben nem tetszett ott a jég közepén…de 1 városban már azért látványosabb ;) Egyébként az agyatlan gyilkológép dologhoz annyit fûznék hozzá, h inteligensek, meg minden de azért nem arról hiresek… Az Alien 4 ben azért voltak olyan rohadt okosak mert Ripleytõl örökölték a tanulást meg az ilyeneket…

 33. retek01

  Gyerekek! Ez a film naon vad lessz! Nálam már a trailer is többet ért el mint az AVP 1. Csak az rész mikor az Alien-sav szét marja a kiscsávó arcát megérdemel egy 18-as karikát! A se rossz mikor a két kis emberke stukkert fog a predire az meg egyszerre mindkét embör fejét szét lövi a dupla váll-ágyúval(laza mi?) A bemutatót 6x(vagy7x)néztem meg. A prediktõl tényleg fsni kellessz(nem úgy mint az elsõ részben)és az Alienek is elég durvák lesznek(lásd az üveg mögül elõugrós részt). A se semmi mikor a predator mindkét kezébe jut egy Alien.A predator álcáját ezúttal naon jól sikerült kivitelezni a karján lévõ dupla pengék pedig valahol a ragadozó 1 és az AVP1 között helyzkednek el. Az a szerencsétlen nõstény jól meg járja a predi frizbijével!De én nem láttam a kezében stukkert.
  Egyébként a predatoroknak mióta van ostoruk? Nem mintha nem tetszene ahogy felszeleteli vele az egyik alient , csak úgy eszembe jutott. Mikor lessz már december???????????

 34. totti93

  Így olvasva a hozzászólásokat rájöttem én vagyok az egyetlen akinek nem jön be a trailer. Az AvP tényleg nem volt nagy kaland de legalább volt valamennyi sztorija. Elmondják miként jöttek elsõként a földre A Predatorok, hogy hozták ide az Idegeneket igaz mind ez fél percben. Ha ebben a filmben nem lesz valami hasonló fél perc vagy netán még több akkor a sztori kb ennyi: Jönnek, ölnek, mennek. Na most megyek és felszerelem a házat az Aliens Online látógatói által felbérelt bérgyilkosok ellen!:)

 35. wolfi24

  Ez film ütni fog! Ehhez képest az AvP 1 egy vérszegény csóka!

 36. J-rex

  aki azt mondja h, nem tetszett neki a trailer,az mondja már el mér nem????Biztos lesz valami jó története,de azt mér lõnék le a legelsõ trailerben?

 37. csutkakoma

  "Így olvasva a hozzászólásokat rájöttem én vagyok az egyetlen akinek nem jön be a trailer. Az AvP tényleg nem volt nagy kaland de legalább volt valamennyi sztorija. Elmondják miként jöttek elsõként a földre A Predatorok, hogy hozták ide az Idegeneket igaz mind ez fél percben."

  Csak mond már meg, hogy a trailer alapján te mibõl jöttél rá, hogy nem lesz a filmnek sztorija? Netán látnok vagy talán?

 38. Ohh….Sõt OOOOÁÁÁÁHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Barátaim,ez GYÖNYÖRÛSÉGES.ELKÉPESZTõ!

 39. Kevin

  Nekem 200%-as bejött mar a trailer is. az AVP1-ben – ami mellesleg vitte a pálmát magasan – a predátorok nem voltak tapasztaltak, ott 3 "tanuló" predatort küldtek le az Õsök hogy "felnõtté" válhassanak. Valószínû itt idõsebb predátorról van szó, és nem tapasztalatlan harcosról, akik "a plazmaágyú megszerzésével szerzik meg a filmben a jogot a felnõtté váláshoz ". Tapasztaltról, aki dupla ágyút tesz fel, mert itt már nem csak a vadász ösztönrõl van szó, hanem a túlélésért folyó harcról” – a hajón valami robban a HD traileren kivehetõ, ez nem csak egy vadászat.

  Amugy a franchise követi a megszokott mondavilágot. Új Predátor fegyver – ostor, a végzet asszonya Reiko Aylesworth – hajazva a Ripley vonalra, a predáto-bol kifejlett alien…

  Uraim, ez egy tökéletesen megtervezett kis Blockbusters, szakértõ kezekbõl

 40. Vipera

  Volt itt egy link, ahol a HD trailert lehetett elérni. Az most hol van?

 41. leopoldB

  Ja és hol van a szabályzat arról mikor törölnek hsz-eket? Mert az enyémet törölték, de tudni szeretném miért, illetve hogy elkerüljem a hasonló esetek milyen hsz-ektõl kell tartózkodni, ez így lenne fer! Mert nem találom.

 42. Henrik

  Az itteni hozzászólásokra ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a Fórumra.

 43. Henrik

  [link=Http://streamingmovies.ign.com/movies/article/815/815296/avp_trailer_082307_wmvhd.wmv]LINK[/link]

 44. Henrik

  Kevin : légyszives használd a link gombot lent.
  Köszi

  H

 45. infectedmann

  "Így olvasva a hozzászólásokat rájöttem én vagyok az egyetlen akinek nem jön be a trailer. Az AvP tényleg nem volt nagy kaland de legalább volt valamennyi sztorija. Elmondják miként jöttek elsõként a földre A Predatorok, hogy hozták ide az Idegeneket igaz mind ez fél percben."

  Csak megint az felejtetted el, hogy az AVP1 -nek semmi köze az Predator meg Alien univerzumhoz… ezt a rendezõ maga jelentetti… azt, hogy a saját univerzumát fogja vászonra vinni és nem fog semmi utalást tenni, hogy bármi köze lenne az Alien és Predator vagy esetleg a meglévõ AVP történetekhez… ennyi…

  És csutkakomát idézve, hogyan jöttél rá, hogy nem lesz vagy szar lesz a film sztorija?
  Divatfika RuLZ!!!

 46. magyar vadász

  Emberek, nem értem mi ez a nagy elégedetlenkedés? Elõször is, majd, ha megnéztük a filmet utána írjuk le, vagy hassonló. Másodszorra a látottak alapján ez a film ígérkezik ez eddigi legjobban kivitelezett alien, illetve predator filmnek. És õszintén szólva ez nagoyn tetszik ez a kisváros, sokkal kissebbre számítopttam, de ez eléggé nagy sok áldozattal tele :D Mindig is szerettem volna látni azt, ahogy bevetik a katonaságot, ez egyre finomabb kezd lenni. Ezután meg már nem elképzelném, hanem elvárnám azt, h a metropoliszok váljanak hatalmas bolyokká egy következõ filmben, de most már elszaladt velem a paci:)
  Lényeg, ez jónak tûnik és az elsõ avp sehol nincs EGYIK Predator és Alien filmhez képest!

 47. Dzséjt4

  Ez egy nagyon-nagyon-nagyon baba trailer. Véres, látványos, hatásos. Amilyennek egy trailernek lennie kell. Szkepticizmusom a filmmel kapcsolatban erõsen optimizmusba kezd átmenni. Ha sikerül emellé egy viszonylag jó sztorit keríteni, meg jó karaktereket, akkor remek film lesz ez.

 48. magyar vadász

  És most megnézem tizedjére is :)

 49. Nodika

  Még csak tizedjére? :D

 50. magyar vadász

  És emberek, ott a stukker a szöszi kezében !!!!!!!
  ENNYI

 51. magyar vadász

  De ez a tizedik rámutatott a szoknyás fejvadász rejtélyére:D

 52. hydrafactor

  De jó, hogy vissza kapjuk, az IGAZI AVP filinget. Nagyon örülök neki. Fantasztikus!
  Kívánom, hogy amilyen hangulatos volt a Trailer, olyan legyen a film is.

 53. Duran

  A trailer alapján várom sok szeretettel a filmet (meg a regényváltozatot is).

  Egy youtubeos hozzászólás a trailerrel kapcsolatban, amin jót nevettem:
  "i counted. 15 humans get killed in the trailer, 3 aliens, 1 Predalien ( the predalien is the one getting the duel blades stuck up his head at 1:39) and 1 predator. sweet!!!!!!!!!!!!" :D

 54. Vipera

  Henrik nagyon szépen köszi! Csak kár hogy icipicit szaggat.

 55. Vipera

  Szerintem is ott lesz, igazi vérfürdõ, csak a predi azért ügyeljen arra, hogy fegyvertelent és gyereket ne nagyon öljön. A szõkének tényleg stukker van a kezében. Meg aminek külön örülök, hogy a kedvenc fegyvereim, a lándzsa és a penge-frizbi megmaradtak!

 56. magyar vadász

  Az a korbács sem semmi, nagyon állat! Viszont ne feledjétek, nem minden pred tartja be a kódexet, pl Prédában, vagy a Háborúban. Ott válogatás nélkül öltek mindenkit! Szóval ne mlenne illúzió romboló. A pred meg elvileg egy veterán, szóval egymaga simán végigküzdheti a filmet!

 57. Nodika

  Nah, de ha elolvastad a Prédát tudhatod, hogy csak a rossz ún. Tichinde által vezett Predatorok gyilkolták agyba-fõbe az embereket, mert elborult az agyuk. Dachande azért már tisztességes volt.
  Mégegyszer leírom: A ragadozó, a Wolf, az Elit Pred azért jön, hogy rendet tegyen a Földön, nem vadászgatni jön, de szerintem egyértelmû, hogy nem azért van dupla vállágyúja meg sok kütyüje mert béna, hanem mert minnél elõbb rendet kell tegyen.

 58. Rodger

  Ahogy elnézem ebben a filmben is csak mellékesen lesznek benne az alienek. Nem aliens vs predator címet kellene adni neki, hanem predator 4-et mivel semmi köze sincs az alien univerzumhoz. Nem beszélve arról hogy le lesz butítva megint valami horror filmnek.

 59. Darkoo

  Egy rövidke összevágott trailerbõl KÖNYÖRGÖM ne vonjon már le SENKI se messze menõ következtéseket!!!

 60. Lestat

  Gyerekek nemkéne ezen megölni egymást én aztmondtam hogy nekem nemteccik az okai. a trailerben NEKEM nemjöttbe a világítás kicsit túl jól lácódik minden, az alienek gyengének tûntek, aza csaj a légelhárító gépfegyverrel az valami hihetetlen hálívúdi ***, alapból utálom az amerikaiakat (szóval az nemlenne gáz hogy õket ölik (: ) de jöna hõs amerikai hadsereg dolgokat már nemanyira szeretem. Lehet hogy jófilmlesz én valameik Budapesti premieren fogok ülni összesen aztmondtam hogy a trailer nemjött be :(

 61. Brand Tibor

  Hello mindenkinek!
  Nekem nagyon tetszett az elõzetes, fõleg a predator szemének a felvillanása ami így jobb fehérben mint sárgában ahogy a Predator-ban láthattuk. A predalienre kiváncsi leszek mert így nem sokmindent tudtam kivenni belõle, biztos jobb lesz mint az elsõ rész de így legalább mondhatjuk hogy egy jobb filmet fogunk látni. Már csak az a kérdés hogy
  ha lesz három akkor felül tudja-e múlni ezt és nem feledjétek a remény hal meg utóljára :D

 62. totti93

  Hát nem tudom Rain, de ha valakinek nem jött be a trailer akkor már gyík? Én is elmondtam a véleményem az én hozzászólásomra is reagáltak, de mindezt normálisan sértegetés nélkül. Ennyi erõvel én is felkínálhattam volna étkezésre bizonyos testrészeim, de nem tettem mert elfogadom a másik nézõpontját! Ennyi…

 63. codename86

  Van néhány dolog, amitõl kicsit félek a filmmel kapcsolatban. Nem tetszik így elsõre, az a sok fiatal meg ahogy szaladgálnak jobbra-balra, ami egy tinihorrorra emlékeztet. Igaz, hogy kisváros meg minden, de lehetne színesebb a felhozatal. Nem tetszik, hogy megint kell egy tápos nõi karakter a filmbe. Én már Ripleyt is untam az Alien 4-ben, az AvP-ben a barna luvnyát meg pláne nem csíptem. Lehet, hogy én vagyok ezzel egyedül, de a Predalien nekem elsõre furának tûnik. Talán azért mert én a játékból ismert Predalient vártam, vagy ahhoz vagyok szokva. Ja és majdnem elfeledtem. "A hadsereg be akarja fogni/gyûjteni oket." Minden Alien és a 2. Predator is errõl szólt. Nem lehetne valami eredetit már? LESZÖGEZEM ez nem elõre ítélkezés, csak elmondtam mitõl félek, mert kíváncsi vagyok rá, Ti hogy vagytok ezzel. Az akció jelenetek ismételten nagyon tetszenek és kíváncsian várom végül is mi sül ki belõle. Az tuti, hogy jó lesz. Kérdés mennyire.

 64. J-rex

  lehet azért fura a predalien,mert nem sima harcos alien…..

 65. inuyasha

  én jo magamnak is teszet az elözetes és látszik rajta hogy más rendezte és legaláb vissza adjád az igazi kegyetlen oldalukat minda kétt idegennk és a az uj avp ben nem fogják annyira simogatni egy mást

 66. MarciCFH

  Azért az elõzõben sem simogatták egymást, fõleg hogy 5 perc alatt elbukott a két fiatal ragadozó. A harmadiknak is reszeltek, méghozzá azután, hogy levette a maszkját…Viszont télleg alien forma, hogy 1 nõnek kell kinyúvasztani a nyálcsorgatós népséget. Jöhetne 1 swarci vagy 1 dani glover hogy rendet tegyen, vagy dögöljön meg mindenki, mikor az égbõl aláhulló bomba 1 nukleáris töltet…. szerintem…

 67. soulcatcher

  Ááááááááááá……….. elélveztem :)
  Akárki akármit is mond, nagyon baba lesz!

 68. Yutani

  Az erdõs jelenetekrõl nekem valami miatt a Jurassic Park filmek jutottak eszembe…Hát nem tudom….Az tetszik, ahogy a Predi leszedte a két csávó fejét plazmával. Mondtam is ihaj csuhaj. Strausse testvérek kellettek az AvP-hez, hogy AvP legyen.

 69. Névtelen

  Ehhez a begyüjtõs dologhoz csak anyit szólnék hozzá, hogy a weyland cég akarta mindig begyüjteni az idegeneket. A tengerészgyalogság, és szerintem a katonaság pedig ki akarja nyirni mind1 szálig. Azért remélem hogy itt nem tünik majd fel 1-2 weyland i nagykutya mint például Bishop tervezõje.Ja az már nem tünhet fel mert fenyársalta 1 predi :)

 70. zsolt1976

  Fa**a lesz a film :D

 71. Meche

  Helló! én nem igazán szoktam hozzászólni a témákhoz, inkább magamban tartom a véleményem, de mivel olyan sokan kommenteltetek..
  Szóval elismerésem valóban jól meg vannak alkotva az Alienek és a Predi
  ..láthatóan már nem oylan kétajtós szekrény mint, az AvP 1 ben , de ezt most haggyjuk..tényleg nagyon jó ez a tréler majdnem minden meg van ami tökéletessé teszi, de mégis valami hiányzik, vagyis számomra…nem tudom, hogy én vagyok ezzel csak így de nekem már ott megbukott a film, amikor kiderült, hogy a földön játszódik, miylen meglepetés Amerikában, hisz hol máshol…..elveszti azt az igazi Alienes feelingjét.. mert igaz, hogy a Pred a földön kezdte filmes pályafutását, de kérem szépen az Alien nem!! és épp az tette misztikussá, Ilyesztõvé ezeket a lényeket!! Aki igazi Alien fan az biztos tudja, hogy az elsõ Alien film eléggé felkavarta az akkori emberek lelkivilágát:)Vannak tanúim is:D..és a mára már méltán híressé vált szlogen " In space no one can hear your scream" ez pojén hogy it is kiirják és utána foyltatják hogy a földön nem számít …már nem ugyanolyan érzés…szóval hiába próbálják ellensúlyózni, az eddig látott remek véres jelentekbõl a savval történõ arcmarás kifejezeten tetszett:) meg a jól elkészített lényekkel…meg ez a Ripley másolat kifejezetten nem tetszett.. nem másolni kell.. és nem azt mondom.. hogy pont oylan legyen mint az Alien hangulata…de kérem..ha van egy Remek AvP könyv trilógia..tényleg valaki kérem magyarázza el nekem miért nem azt dolgozzák fel??..lehet, hogy én vagyok hülye.. valaki világosítson fel…de ha ez nem megy nem hiszem el h a mai technikával és ha iylen jó díszletet és lényket hoztak létre miért nem lehetett felépíteni egyy telepet olyat mint ami az Lv426-on volt vagy a Ryushin…?a régi jó kis fegyverekkel tengerészgyalogosokkal villódzó folyósokkal..stb..már ha a játékot dolgozták volna föl az is jobb lenne….aminek nekem tetszett a sztorija mellesleg.
  le lehet szólni, de ez az õszinte véleményem, és tudom h mindig elõtte látni kell vmi mielõtt véleményt alkotnánk, de ezt már akkor éreztem amikor megjelentek az elsõ cikkek.
  Én azt nem vitatom, hogy nem lesz jó sztorija, vagy hogy nem lesznek jó izgis jelenetek, csupán nem azt érzem, amikor megnézem az egyik klasszkiust ennyi.ja és még valami ami bosszant miért mindig a hülye emberek gyõznek?? miért kell mindig megölni az összes alient? legalább egy maradna életbe vagy nem tudom, meg a Predi ez már hagyomány, hogy minden filmben meg kell halniuk? na mindegy

 72. Névtelen

  Na igen…tengerészgyalogosokkal sokkal jobb lenne. Az LV426 al az a baj h felrobbantották :) És igen tényleg nagyon sok emberben nyomott hagyott a Nyolcadik Utas… Ilyen filmeket már ugysem tudnak csinálni mint a jóó rééégi Alienek és Predatorok….

 73. csutkakoma

  ". Ilyen filmeket már ugysem tudnak csinálni mint a jóó rééégi Alienek és Predatorok…. "

  Azért adjuk meg az esélyt az AvPR-nek. MEg van a trailer alapján minden esély arra, hogy klasszikusság válljon.

 74. Meche

  nem úgy értettem hogy az lv426-on legyen:) hanem olyan telep legyen, mint a mi ott volt

 75. Lestat

  otta pont Meche-nél

 76. Névtelen

  Tudom csak poénnak szántam. Hát nekem is nagyon tetszik a trailer alapján a film és megadom az esélyt… csak az a baj h a mostani filmek mind1 melyikrõl van szó nem olyan jók mint elõdeik. De lehet…sõt szerintem az AVP2 kivétel lesz :)

 77. Szorosz

  ez valami fantasztikus lesz
  ezért moziba kell rohanni
  a predinek itt van korbácsa, ami nagyon jopofa

  király lesz :-)

 78. Névtelen

  Tessék megnézni a trailert ugy, h kattingatsz a szünet lejátszás gombra 1folytában mert ugy tök jól kivehetõ PredAlien barátunk is :)

 79. codename86

  Ismét szólnom kell, mert bár én ezt már elmondtam egy éve kb, de végre valaki, aki egyetért velem. Meche barátomnak is az hiányzik, ami nekem. Mikor bejelentették az AvP 2-õt és kiderült, hogy ismét a Földön játszódik, egybõl elhúztam a számat. Ez olvasható is az elsõ hozzászólásomban amit a sok-sok komment oldal valamelyike rejt. :D Mindenesetre bizakodom, mert annyira rossz nem lehet, ha Alien és Predator van a filmben. XD

  Egyébként pedig szerintem egyik oka, hogy a helyszín ismét a Föld, az a költségvetés, ami a rendezõk bevallása szerint is alacsony. És hogy miért nem kaptak több pénzt a forgatásra? Talán mert a Fox fél az ismételt bukástól. Csak azt nem tudom, mért nem gondoltak arra, hogy lehet épp így jutnak el odáig. Majd meglátjuk mi lesz a vége, de az már érezhetõ, hogy a rajongók ismételten kezdenek két táborra oszlani.

 80. csutkakoma

  "Majd meglátjuk mi lesz a vége, de az már érezhetõ, hogy a rajongók ismételten kezdenek két táborra oszlani. "

  Ez egy érdekes dolog amúgy. Az eddigi tapasztalataim alapján, persze csak is a rajongói fórumokat hozom fel példának) az emberek 95%-nak nagyon tetszik a trailer(külföldi és hazai) A fentartások természetesek, fõleg egy ilyen AvP film után. A helyszín oka az, hogy a FOX egyszerûen így döntött sajnos, de a rendezõk kihozzák belõle a legjobbat nagyon úgy néz ki. Aki figyelemmel kíséri a fórumot és az AvPgalaxyt az már rengeteg mindennel tisztában van. Ha az AvPR sikerrel jár és jó lesz a film, akkor a rendezõk meg fogják nekünk valószínûleg csinálni(ismét õk nyilatkozták) a jövõbe a folytatást.

  Codename86 a tanulság az, hogy fórumozni kell. Oda írhattad volna egy évvel ezelõtt, lett volna megértõ ember rendesen.:). Mindenesetre úgy néz ki lehet igen is a Földön is egy nagyon jó filmet összehozni, csak tehetség kell hozzá.

 81. szerintem semmi baj nincsen a földdel. miért lenne?
  õszintén szólva így a csaták még hihetõbbek, mint az ûrben, hiszen valljuk be, fingunk nincs milyen lehet egy másik bolygó… :D
  sõt: nekem a kedvenc AVP képregényem az Eternal, lehet ennek köszönhetõ, hogy cseppet sem izgat, hogy nem az ûr mélyén csapnak össze a dögök…
  plusz ezzel a megoldással mondhatni nagyon sok legyet ütnek egy csapásra. az ûrben sehol nincs annyi potenciális áldozat mint a földön, hogy akár egy óriás fészek létrejöhessen.
  ugyancsak annyi ellenállásra sem számíthatna odakint egyik fél sem, hisz itt a mi szabályaink szerint lehet fellépni ellenük.
  a ragadozók földi történelembe való bevonása kissé túlzás volt az elsõ részben, de gondoljatok csak bele, akár a predator 1-es ûrhajó fedélzetén is lehetett volna pár tojás, hogy a ragacs méginkább kiélvezhesse a vadászatot! ;)
  egy szó mint száz, nem is ragozom tovább.

 82. csillagharcos

  Sokatokon csodálkozom. Tis sosem olvastatok könyveket vagy néztetek meg egy Alien filmet is?
  A föntiekben elég sokan agyatlan állatnak írjátok le az Alieneket pedig rendkívül inteligensek, az igaz nem olyan ravaszak és szervezettek mint a predek de ha megfigyeltétek az Alien2-ben mennyire találékonyak, az Örjöngõ halálban sem piskóta tudásúak ennyit az agymunkáról.
  Ja és még egy jobban szeretnétek látni ilyen filmeket Egyiptomban, Kínában vagy Romániában. Képzeljétek el azt a részt mikor egy román kaszás paraszt levadászik egy Alient :)

 83. Predator85

  A requiem mozgalmasabbnak és látványosabbnak tûnik, mint az 1. rész, és sz.tem jobban is visszaadja a könyvek kaotikus forgatagát, mikor, az emberek két tûz közé szorulva rettegnek és pusztulnak.

 84. Névtelen

  Nem hülyék az idegenek az biztos. Rohadt okosak fõleg a Resurrection ban mivel ott van bennük 1 kis emberi gén is.

 85. Nodika

  Mano tudod a Földel, illetve a jelennel vannak itt gondok, illetve minden a rendezésen múlik persze, mert ahogy a trailerben az egyik jelentben látszódott, az idegenek rohamosan fejlõdnek, így hatalmas területeket hódíthatnak meg, behálózva az egész bolygót. Tehát ha közszemlére jut az idegen létforma, mindenki tudni fog róla és ugye az Alien címû filmben Ripley-ék nem éppen arról jeleskedtek, hogy tudják mivel van dolguk. Szóval azért lehet rizikósabb a Föld, illetve a Jelen, mert elég bonyorult úgy megcsinálni, hogy a végén tényleg minden nyom eltûnjön, és ne kavarjon be a késõbbi Alien filmekbe. De persze ezért van itt a Wolf Predator meg szerintem a ledobott rakétákban sem ruhák meg konzervek lesznek. :D
  Én hiszek benne, hogy a rendezõk szépen elvarrják a szálakat és a történet jó lesz.

 86. J-rex

  azért is olyan nehéz ellenfelek a predatoroknak(gondoljatok a predator2 végén az ûrhajóban a trófeákra,egyikkel se csináltak filmet az alieneken kívül,mert azokat biztos könnyebb megölni:)
  reménykedjetek,lehet h, a 3. részben a jövõben játszódik,majd más bolygón.

 87. csutkakoma

  J-rex nem egyszerû elolvasni és értelmezni azt amit írsz.:) Kicsit jobban figyelj oda légyszi.

 88. T a jel

  háát nem tom, én nem örülnék neki ha a 3. rész máshol játszódna a friss levegõn kívül:)… én meg mondom õszintén már kezdem unni az ûrhajóban és az ALIENS-ben a település folyosóit, inkább valami fasza kis esõerdõben:D tõlem még Tarzan is lehet benne nem érdekel;) én az olyan terep híve vok ahol lehet elbújva ilyezgetni is de lehet látványos nyitott részen áákciózni:)… de annyira nem kell eltúlozni h egy csatajelenet legyen a vége mert akkor az már nem horror.

 89. codename86

  Tisztelt Csutkakoma!

  Én nem mondtam, hogy rossz film lesz. Isten ments. XD Csak valahogy nem illik bele egy Alien egy Nike bolt kirakatába. :D Ennyi. Amúgy meg nem érdekel, mert nem mi döntjük el mi legyen a filmben. Felõlem a 3. rész (ha lesz) is játszódhat a jelenben itt a Földön, csak készítsék el.

  "Oda írhattad volna egy évvel ezelõtt, lett volna megértõ ember rendesen."

  Írtam is régen valahová erre a honlapra, és volt is megértõ ember rendesen, ahogy mondtad. Ezúttal csak azért írtam le, hogy kifejezzem egyetértésemet Meche-vel. :)

  A lényeg, hogy elkészült a film és csak azt sajnálom, hogy legkorábban is karácsonykor láthatjuk. :(((

  Ígérem többet egy negatív megnyílvánulásom sem lesz! :D

 90. csutkakoma

  "Én nem mondtam, hogy rossz film lesz. "

  Én meg hol mondtam, hogy te azt mondtad, hogy rossz lesz a film?:) Csak érzem sok helyen a negatív megnyilvánulást is, ami mondatm ,hogy érthetõ.

 91. Schweki

  Szerintem nem baj, hogy a Földön játszódik. El lesznek szigetelve a külvilágtól az emberek, és csak magukra számíthatnak. És ez a Földön is éppúgy lehetséges, mint a világegyetem egy másik bolygólyán. Gondoljatok a Tremorsra. Szerintem kb. ott, hogy kiderült mik bóklásznak a föld alatt, már el is felejtettük, hogy hol játszódik a film, ott is el voltak szigetelve, és a lények miatt se ki, se be. Csak magukra számíthattak. A képsorok alapján, amit a trailer nyújt, én úgy gondolom, hogy a két rendezõ jól válogatta a helyszíneket. Az erdõ összefüggõ növényzete, a páfrányok, a nagy fák, alig beszûrõdõ fény.. stb. Ezek mind tökéletesek arra, hogy bezártságot, és félelmet keltsenek az emberben. Éppúgy ahogy egy elhagyatott bolygó sötét sziklái. Vagy a csatornák, és alagutak, melyek a város alatt vezetnek keresztül. Épp olyan sötétek és félelmetesek, mint az LV-426-on létesített telep folyosói. A kórházas dolog is oda fog vágni, képzeljetek el egy kórházat (akár olyat amit ismertek is, vagy már jártatok benne) éjszaka, sötétben. Kint harcok dúlnak, általános a félelem és a rettegés, valami olyantól, amit nem ismersz. Hát mit ne mondjak: én simán összefosnám magam.. :D
  A predet is jól megcsinálták, jók a fegyverei, nagyon tetszik a zsonglõrködés a pengékkel, a plazmaágyúkkal (ügyes lett ez a dupla löveg) a shurikennel, meg ami nagyon tetszik az az ostor. Látszik, hogy a készítõk mertek újat alkotni, ugyanakkor haladtak a már mások által kitaposott ösvényen, és nem felejtették el, hogy honnan indult az alien, és a predator. Követik azt a vonalat, amit e szörnyek megálmodói is követtek, és bízok benne, hogy a hatásvadász jeleneteken kívül is tudják nyújtani azt, amit ez a trailer nyújtott. A szlogen is nagyon találó az elején: "In space noone can hear you scream. On earth, it won't matter. " Ez azért odavág, és ha ez lesz a bélyege a filmnek is, és nem csak a trailernek, akkor tényleg örülni fogok.
  Ami nem teccik: amikor a predator megragad két alient. nem azért mintha nem tudna egy öreg, fejlett, izmos, veterán ragadozó, megragadni két ekkora dögöt, csak önkéntelenül is az AVP Mortal Kombat szerû képsorai jutnak eszembe. Attól függetlenül lehet, hogy a filmbe beágyazva majd jó lesz. Azért ilyen pár másodperces képkockákból még nem lehet következtetni, szal lehet, hogy ez a jelenet is oda fog vágni, de én bízok ebben a filmben a kezdetek óta, és szerintem nagyon jó mozi lesz. Ezt a gyanúmat egyébként ez a trailer is megerõsíti. A hab a tortán pedig, amit még mindig nem bírok elhinni, és valahányszor eszembe jut, kaján, de büszke mosoly ül ki az arcomra: a trailer végén van egy felirat. Christmas. Nahh ezt hívom én polgárpukkasztásnak. Merész dolog a készítõktõl, de nekem nagyon bejön. :D
  Amúgy néztem a csajt: féltem tõle, hogy mien lesz. De amikor a gépágyú mögött ül egészen Ripley-s. Ki tudja mér… ;) Nagyon súlyos… ^^

 92. yozsoo

  Sziasztok…

  Nem rég óta vagyok tagja ennek a becses társaságnak(kb 2 perce), de rendszeres látogatója vagyok az oldalnak és fanatikus Aliens,AvP és Predator könyvrajongó vagyok.Amikor felreppent a hír, hogy a 20th century fox kiadaja végre a "TRAILERT" a gyomrom összeszorult és tûkön ültem május 6.a óta.Naponta legalább 5x keresgéltem mindenhol utána(szerintem sokatok ugyanígy volt vele!).Pár napja megkaptuk végre amit akartunk…és igen nagy sajnálattal olvasom, hogy sokak elégedetlenek a látottakkal…felmerült, hogy bennem lehet a hiba(olyan kommentet is olvastam aki az égig magasztalta az avp 1. filmet!), ezért fogtam és megnéztem a trailer után a qvadrológiát(sorry ha nem így írják:D), mindkét predator filmet és (szánom bánom de most 1 kalap alá veszem ezt is) az avp-t.Emberek kérdem én…ugyanazt a trailert néztük meg???Nem tudom elhinni azt, hogy egy rajongó csak bosszankodni tud, és keserû szájízzel gondol vissza erre a 2perc 13másodpercre!!!Rögtön jönnek az indokok:Miért a föld?…Miért hasonlít Ripley-re a kiccsaj???…Különben is …Mér kiccsaj???…Mér nem 60 éves öreglányok rohangálnak a herék elõl, járókerettel és protézisekkel megdobálva az éppen trófeára vadászó Predátorokat???Most összefogják kuszálnikavarnimixelninyomnisûrítenimegagyabugyálni a mi kis univerzumunkat(ha lehet ezt a kifejezést használni:D).Csak én veszem észre azt, hogy valami hangulatot kapott ez a kis videóbejátszás???Hogy remekül visszaadja azt az érzést,amit nem kaptunk meg az avp-vel és sztem már a resurrection-nel sem…Sztem ne úgy áljunk ehhez a filmhez hogy "mi lett volna ha…"Hanem úgy hogy mien nagyon messze van az a karácsony!!!REMEK FILM LESZ!!!Nah jó éjt mindenki(sorry a hosszas kifejtésért!!!!:D)Üdv

 93. Schweki

  Mér nem írtál eddig. Teljesen igazad van.

 94. codename86

  Ez a polgárpukkasztás annyira nem újkeletû dolog, hiszen a Predator 2. része is karácsonykor került a mozikba, 1990-ben, ha jól emlékszem. :D

  A másik dolog amiben van hasonlóság, hogy a két Predator mozi közt is 3 év telt el. (1987 – 1990) AvP filmek (2004-2007) ha az amerikai megjelenést nézzük.

  És a harmadik apróság, hogy anno a Predator elsõ részének trailere 2:14 másodperc volt, az AvP-R-é pedig 2:12.

  Lehet, hogy mindez véletlen, de az is elõfordulhat, hogy ezekkel a nagy elõdök készítõinek kívánnak tisztelegni, és bizonyítani nekünk, hogy ez a film tényleg olyan lesz mint azok az alkotások.

 95. J-rex

  az elõzõ írásomat aki nem tudta értelmezni annak elmondom h, az volt a lényege h, az alienek okosabbak más szörnyeknél és ezért nehéz ellenfelek a predeknek.nekem az 1. is tetszett.

  nekem nagyonmindegy hol és mikor játszódik,az a lényeg h, alienek és predatorok vannak benne:),azt se értem mi bajukvan h, tinihorror vagy nem meg stb,mi a külömbség egyáltalán?

  és yozsoonak teljesen igaza van,meg schwekinek is.

 96. MarciCFH

  SZiasztok!
  Én most néztem meg a trailert vagy 30.jára. NAgyon várom már hogy végignézhessem!! A film hivatalos oldala mikor készül el?

 97. Flame

  Nem vitás, ez a film méltó megkoronázása lesz az idei évnek, ideális karácsonyi ajándék!

  (Egyébként üdv mindenkinek, még új arc vok :D)

 98. jano12

  Aliens óta vágyunk egy újabb nagyszabású összecsapásra sok-sok alien ellen…
  Predator óta vágyunk vissza a fák közé…
  A többi részletkérdés, szerintem…

 99. Schweki

  Jogos…

 100. Skylis

  Nagyon jó ez a beutató, és most szimpibb az AVP-nél. Mégsem nézem meg.
  Én leszek az egyetlen aki nem nézheti meg!!!!
  Nem elég hogy nem olvashatom a kedvenc könyveim, ááá Isten nem ver bottal, de én leszek az egyetlen aki nem ülhet be a mozba! A kiváncsiság fog sírba vinni!
  Nagyából azért mert én élõben is horrorost fogok akortájt játszani. Január 2-án úgynéz ki, szülök. Ami nagyon jó, csak az idegeimre megy, hogy se edzés, se avp nemjöhet számításba, mert a kicsinek nem jó az adrenalin. Jelenleg még a gyûrûk urán is kiboruk. :D Mi minden kell hozzá hogy végre nõies legyek?!

  Egyébként Jókat írtok, csak annyit teszek hozzá: ne ítélkezzetek keményen, amíg nem próbáltatok Jobbat írni.

 101. Nodika

  A film hivatalos oldala kész: [link=http://avp-r.com]http://avp-r.com[/link]
  A Trailer pedig úgy jó ahogy van, az elejétõl a végéig, a CGI-tõl a bábjátékig cakli pakli és kész!
  Jah én már eldöntöttem, ha a moziban majd megnézem a filmet és nagyon fasza lesz (szerintem az lesz :D) Felállok a végén és tapsolok majd !!! Tegyétek ti is. :D

 102. csutkakoma

  Úgy is együtt leszünk nem Nodika? Majd a sor fel fog állni egyszerre:).

 103. Xenax

  hát nekem a trailer tetszet de az indiana Joenses predatort már kicsit tulzás szerintem remélem jó lesz és legyen brutál horror

 104. zoli_

  Szétkaszabolják egymást és a végén "Egy sem maradhat" feeling:-D

 105. idegen93

  Szevasztok!Én most írok itten elõszõr és nekem nagyon tetszik ez a bemutató.Észre vettem valamit ott a végén amikor a csávó szétlövi az élient ott nem egy emberi fegyverrel lövi szét hanem a predator plazma ágyújával.

 106. Nodika

  Na igen, és ha jól megnézitek, mikor a kiscsávót a vége felé átszúrja egy alien farok a kezébõl a predator plazmája vagy plazma stukkere esik ki. Érdekes, vajon hogy veszti el ezeket az értékes fegyvereket?

 107. idegen93

  Nem lehet hogy két predátor volt azon a hajón és az egyikre ráment az egyik arcmászó és abból lett a predalien és Wolf a predator elvette halott társától a plazma ágyút és ezért van neki kettõ.

 108. Lestat

  erre gondoltam énis^^

 109. ..nagyon tetszik, hogy lassan egy új filmet lehetne csinálni ebbõl a rengeteg kitalációból. Részemrõl elég nagy alien ill predator fan vagyok, de szerintem ez már nevetséges.

 110. Darkoo

  Nemtudom én semmi nevetségeset nem láttam a trailerben..Biztos benne m van a hiba, hogy mások nevetségesnek tartják.

 111. nem a trailer nevetséges.. (az teljesen rendben van, végre valami vér. :D) hanem az, hogy az emberek képesek kikockázni és megfejteni, meg mindenféle teóriákat kitalálni..

 112. Darkoo

  Jah így már mindjárt más;)

 113. MarciCFH

  És a királynõ? azt nem is mutatta a trailer, pedig kell lennie… Lehet 3 predi jön megint, és az egyikbõl lesz az?:D Vajon hogy nyírják ki?
  úúú, már nagyon várom, tuti hogy jó kis film lesz ez….

 114. Schweki

  Nem lesz királynõ szerintem.
  Én legalábbis hanyagolnám, hadd pihenjen, szegényt túl könnyen leírták már az elõdök, kell egy kis idõ, míg újra tekintélye lesz.
  Viszont igazad van, tényleg beszéltek anno a készítõk valami meglepetésrõl, vagy valami olyasmirõl, aminek a mozgatásához nagyon nagy gép és hidraulika kellett. Jogosan lehet, hogy lesz benne királynõ. De szerintem inkább Praetorian, vagy valami továbbfejlõdött idegen, vagy esetleg a Predalien lesz bár azt nem hinném.

 115. Brand Tibor

  Régebben említettek egy vízalatti jelenetet is amire még kíváncsi vagyok,
  és az elõzõekben valaki írta hogy nem tetszettek neki az AVP "mortal kombat"-os jelenetei, amihez hozzáfûzném hogy egy idegen és egy 8 láb magas ragadozó nem fog úgy verekedni mint az emberek és hogy talán ez volt a legjobb jelenet az AVP-ben. Szerintem.

 116. idegen93

  Szerintem is.

 117. totti93

  Tudjátok átgondoltam a helyzetet és tényleg nem lehet megállapítani egy filmrõl hogy lesz e sztorijai vagy hogy rossz lesz e. De kérdem aki azt írta hogy hogy " az elõzetes alapján jó lesz a film" az honnan tudja hogy jó lesz?

 118. idegen93

  Bízunk az ösztöneinkben.

 119. Schweki

  Én írtam a Mortal Kombatos jeleneteket. Igazad van Tibor, csak én úgy gondolom, hogy az ilyen jelenetek többsége el volt túlozva abban a filmben. Ezzel arra gondolok, hogy én nem szeretnék megin hatásvadász akciójeleneteket látni, mert azok egy kicsit hálivúdosra sikeredtek az elsõ részben. Hogy is mondtam: szép volt, teccett, jól megcsinálták, de néha már nagyon átestek a túlsó oldalra.

 120. Xenax

  ha már enyi vita van hogy mijen lesz mért nem szeditek le a forgato könyvét általában pár filmnek az hammar megjelenik

 121. idegen93

  Hmm…Nem is rosz ötlet.

 122. idegen93

  Most amit le írtam azt nem kel komolyan venni csak leirtam amit gondolok az elõzetesben amikor így az alien így az ablakból ráuglik a fickóra biztos azért volt mert a lány oda hívta a faterját és amikor visza néz így az ablakból hogy megnyugtasa lányát látod kicsim nincs itt semilyen ocsmány szörb de amikor kinéz ujra az ablakba az alien ráugrik és ekkor anya és lánya elfutnak ezt csak azért írtam le mert nincs itt senki se a közelben akinek elmondhassam.

 123. idegen93

  Nem tudom de lehet hogy rosszul tudom de a trailerbe az alienek álkapcsát öszekötõ nyálka kicsit mintha túl halvány lenne nem kéne annak is feketének lennie?

 124. Névtelen

  Igen tényleg szó volt anno hogy lesz benne valami meglepi. És egyik haverom, azt mondta h látott benne valamit de nem tudja mi az de szerinte Praetorian. De szerintem nagyon rosz ötlet lenne, mivel eddig egyik filmben sem tapasztatluk, és nem kéne most elkezdeni…Másrészt meg én is észrevettem valamit. Amikor az üveget kitöri egy alien akkor kicist leálitottam a videot.És pont a feje hátsó részét láttam ami igen furcsán nézett ki, mert olyan volt mintha kezdene szétágazni…De lehet hogy ilyen mind1ik benne, mert tudjátok h szinte mindegyik filmben más modelleket használtak, de nekem ez kicsit szemetszúrt…

 125. gergej

  Én úgy vagyok vele, hogy az elsõ rész sem volt rossz, sõt NEKEM még tetszett is, attól eltekintve, h szerencsétlen zöldfülû predatorokat olyan könnyen leverték az alienenk. De ez a második rész…A trailer alapján az elsõ rész tényleg szar…

 126. idegen93

  Nem tudom lehet hogy rosz a szemem de szerintem az nem egy praetorian nekem ugy tünt hogy olyan sima drone feje van.Lehet hogy sükedt vagyok de annak az alienek amirõl most szó volt annak olyan volt a hangja mint egy királynõnek.

 127. hydrafactor

  A filmben nem számítok se Praetorian-ra se Királynõre.

 128. idegen93

  Szerintem igazad van.Bizonyára rosszul hallottam.

 129. Brand Tibor

  Az idegen fejérõl jut eszembe a predator állkapcsa ami eddig minden filmben különbözõ volt, ha másnak is feltûnt rajtam kívül. Így remélhetõleg most nem egy negyedik variációt fogunk látni.

 130. idegen93

  Majd ki derül Decemberben csak bírjuk ki addig.

 131. Nodika

  Mivel minden Predator más és más ahogy minden ember, így szerintem logikus lenne, ha némi, persze nem szignifikáns változás lenne 1-1 ragadozó között.

 132. zoli_

  Sok továbbfejlõdött Alienrõl olvastam már amelyek akkorák is lehetnek mint egy Királynõ, de errõl a Praetorian-ról még sosem.
  Ez mibõl fejlõdik ki?

 133. csutkakoma

  A Praetorian a játékok agyszüleménye. Ezen kívül nincsen Praetorian a trailerben. Az egy predalien.

 134. Névtelen

  PredAlien sem lehet, mivel akkor ott lenne a Predatortol örökölt állkapcsa. És annak teljesen más a fejformája.

 135. Névtelen

  Igen ez sima Drone. Csak minden filmben mások az idegen modellek.És edig ilyet még nem láttam.

 136. idegen93

  Egyett értek.

 137. idegen93

  Hmm…Tök jó a szeretet ünepén fog fojni a vöhös vér,a zöld foszforeszkáló vér,és végül a kedvencem a mustáros szinû sárga savas vér.JÖJ MÁR HOZZÁNK DECEMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 138. idegen93

  Remélem hogy a film annyira ijesztõ lesz hogy majd a takaró alá bújok a félelemtõl csukott szemmel és befogott füllel :)

 139. csutkakoma

  Félreértettetek. Aki az üvegen keresztûl ugrik az sima alien természetesen én csak azt mondtam, hogy a trailerben látható nagy hatalmas alien predalien és nem Preatorian.

 140. idegen93

  Jaaaaa…Köfi csutkakoma.

 141. Xenax

  á biztos csak egy jól táplált alien lesz

 142. Névtelen

  De itt Magyarországon is dec.25. én játszák? Nem csak az USA-ban?

 143. csutkakoma

  Sajnos sztem várni kell rá 1 hónapot:(.

 144. idegen93

  Biztosan túl sok agyvelõhamburgert evett ezért olyan dundus mama a kinézete:)

 145. idegen93

  Most néztem meg a trailert 40-szer és még mindig olyan izgi mintha most néztem meg volna elõszõr csúcs ez a trailer!!!

 146. Brand Tibor

  megnéztem jobban a predalient és keresgéltem a neten és találtam két képet amik remélhetõleg a filmbõl vannak
  http://www.monsterz.net/pmc/topnewspic/Predalien2006_7_s.jpg
  http://www.monsterz.net/pmc/topnewspic/051109_Predalien.jpg

  a preatorianhoz írnám hogy az a játékban lett kitalálva, kb. 3m magas a feje hasonló a királynõéhez és a királynõ védelme a feladata

 147. dvd24

  Királynõ témához csak annyit szólnék hozzá, hogy ha jól láttam, amikor a csajt a falhoz szögezi kedvenc predatorunk, épp egy fészeknek vagy fészekbejáratnak tûnõ helyiségben mászkálnak. Ha van fészek kell lennie valami királynõnek is….vagy esetleg egy fejlõdésben lévõ királynõnek. Erre utal az is hogy azon a monitoron az alienek szaporodási gyorsaságát látjuk mint megakadályozandó veszélyforrást. De hogy szaporodnának királynõ nélkül?

 148. Brand Tibor

  igaz, abban a jelenetben tényleg nyálkás a fal

 149. magyar vadász

  Na annyi itt a komment, hogy számolni nem tudom hányszor vesztettem el a fonalat. Honnan jött ez a preatorian dolog? Meg olvastam, h valaki nem látta a predalient. Én láttam hozzáteszem, a z álkapcsát is és mikor az esõben harcol a vadásszal akkor még azokat a szép kis hajfonatokat is lehet látni, szal predal tuti ott van. És az a vízalatti jelenet engem is érdekelne.

 150. Meche

  Kicsit furcsa nekem az a predalien, remélem, jobban szemügyre lehet majd venni. Nem értem hogy miért változtatnak a Giger féle Alienen az tökéletes volt…hmmm vagy csak én gondolom ezt így?..szerintem se kéne nagyon királynõzni, bár õ kedvencem, de nem tudom, hogy méltóan tudnák-e ábrázolni Õfelségét, mint az Aliensben:)

 151. csutkakoma

  "Kicsit furcsa nekem az a predalien, remélem, jobban szemügyre lehet majd venni. Nem értem hogy miért változtatnak a Giger féle Alienen az tökéletes volt…hmmm vagy csak én gondolom ezt így?"

  1 az alien mindig a hordozója génjeit örökli, tehát nem lehet minden alien ugyan olyan. Csupán ezért. A futószalagon gyártott minden részben ugyan úgy kinézõ alienek meg nem kellenek. Unalmas lenne. Így ezerszer jobb.

 152. Nodika

  Viszont a teste az aliennek itt is olyan mint az AR-ben és az AVP-ben, azért szeritnem lett volna mit alakítgatni a testén, és nem csak a fejét kellett volna visszabordázni. Mindenesetre nekem nincs bajom a kinézetével, de szerintem több változást is belehett volna vinni.

 153. mbalazs

  Hmm. A predator alapvetõen nem öl gyerekeket és nõket! "Lovagias" módon küzd Ezért is nem lesz sose jó talaj egy primitív B kategóriás (tinilány darabolós) horrorfilmre szakosodott rendezõnek…!
  Vhogy az alien is eddig elkerüte ezt a stílust (védtelen nõk lehetntelése…)

  Itt viszont már a trailerben is szépen felszögezett egy lányt a falra! Remélem nem rontja el vmi pénzhajhász rendezõ az egészet…!
  Ugyanis nagyon nem ez a lényege ennek az univerzumnak!

  Az h a fickó fejét is szép premierplánban szétmaratják az se nagyon jón be! Bár ilyen már volt azért!:)

 154. csutkakoma

  "Hmm. A predator alapvetõen nem öl gyerekeket és nõket! "

  Ezerszer el lett mondva, hogy annál a csajnál fegyver van. Azt meg, hogy nem öl nõket nemtudom honnan vetted, hiszen, ha fel van fegyverkezve akkor megöli. A Pred kettõben akire te gondolsz az terhes volt és azért nem ölte meg. Különben halott lett volna õ is.

 155. mbalazs

  HA belegondolok h az avp egy lahatséges forgatókönyvébõl írt préda már jó 15 éve kijött. Elég lassan haladnak itt a dolgok…
  Egyébként nekem még mindig adósok egy masszív alien invázióval predatorok nélkül. Pl ahogy ellépnék a tipikusan amerikai nagyvárosokat a csatornákból kiindulva:)
  Itt valószínûleg megint csak vmilyen elzárt területen, pl. szigeten stb lesznek, mint az avp1-ben a jégmezõk(a'la The Thing :) )

 156. Nodika

  Egyébként könynen lehet, hogy véletlen csapódik a csajba (bár végül is hülyeség) de mikor a ragadozót mutatják 2 shuriken van nálla amivel alieneket öl meg (késõbb a trailerben kiderül) és lehet egy alien fejlevágása után továbbrepül és ki a fészekbõl bele a csajba. Ez csak egy elmélet ::)

 157. mbalazs

  "Ezerszer el lett mondva, hogy annál a csajnál fegyver van. Azt meg, hogy nem öl nõket nemtudom honnan vetted, hiszen, ha fel van fegyverkezve akkor megöli."

  Rendben van de ne csinibaba gyilkolászattá silányuljon az egész.
  Nem arról szól ugyanis!

 158. mbalazs

  Egyébként igen ha szõrözni akarunk akkor most jutott eszembe h Svarci is kirúgta a mexikói csaj kezébõl a fegyvert! Viszont Svarzinak simán neki akart menni a predator akár volt nála lõfegyver akár nem…

  De itt nem ez a lényeg mostanában rengeteg film/könyv/stb univerzumot elront egy rendezõ aki úgy oldja meg a filmet h agyatlanítja/telerakja henteléssel… Rohadt nagy cucc kinyírni egy 45 kilós lányt!

 159. Darkoo

  Egy Predatornak rohadt nagy cucc kinyírni egy 120 kilós bajszos kommandóst is;)

 160. Nodika

  mbalazs a csaj kinyírásához csak ennyit mondanék, amennyit Ripley mondott az Alien4-ben:
  "Útban volt, vagy nem? "

 161. mbalazs

  Hú kilassítottam, megállítgattam. Tényleg volt egy db kiskalíberû pisztoly a lánynál ami tényleg hatalmas fenyegetés egy predatorra nézve. Valószínûleg attól félt h összekarcolja a vadiúj pancélját!:)

  Szerintem max arra jó h ha körülvesznek az alienek akkor fõbelõdd magad!

 162. BishopII

  [link=hiperlink url]http://www.kepfeltoltes.hu/070828/avpr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/link]

  Most találtam ezt a képet.

 163. Kevin

  "A Praetorian a játékok agyszüleménye" – Hát, ööö ezt megcáfolnám. Amikor Dan O'Bannon megirta az Eredeti Alien elsõ illetve a második részét (storyját) tudatosan épített az emberek félelmére a hüllõktõl és a bogaraktól, és az aliin ugye elégé – társadalmi lény – mint a méhek. Söt az egész koncepció a méh illetve hangya társadalomra épül. PS: Nemtudom hol olvastam, de az univerzumban az alien át tud alakulni királynõvé, minden esetre tojást tud rakni – azt hiszem ilyen jelenet talán ki is maradt az eredeti elsõ részben – dallas featuring idegen tojás… – a könyvben viszont tisztán emlékszem, hogy van ilyen! Cáfolja meg vki.

  Az kifejlett egyed hasonul a gazdatesthez. lásd A3 kutya példa v a képregények. tutira predatorbol kelt ki a korcs.

  Kiránynõ van, vagyis én szeretném ha lenne, és ha a FOX piár részlegének van sütnivalója, nem süt el mindent a trailerekben lásd (die hard 4.0 és transformers blockbusterek esete.)

  Valaki letisztázhetná – hivatalos forrásbol persze – mi tartozik az univerzumhoz. Erre is van jó példám: Marvel képregény univerzum -616-os Föld ésatöbbi…

  Amugy meg: "Sometimes the scariest things come from within"

 164. Brand Tibor

  Arra tud nekem választ adni ha már az idegen külseje is szóba került hogy az Alien 4-ben miért van olyan lába mint egy kutyának?
  Mert itt emberekbõl keltek ki és nem egyéb élõlénybõl.

 165. csutkakoma

  "Valaki letisztázhetná – hivatalos forrásbol persze – mi tartozik az univerzumhoz."

  A filmek.

 166. csutkakoma

  "Egyébként igen ha szõrözni akarunk akkor most jutott eszembe h Svarci is kirúgta a mexikói csaj kezébõl a fegyvert! Viszont Svarzinak simán neki akart menni a predator akár volt nála lõfegyver akár nem…"

  Õ a prédája volt aki fel volt fegyverkezve. Az meg, hogy elvszti a préda a fegyvert vagy kifogy a lõszer az meg már az õ baja.

 167. Kevin

  "Arra tud nekem választ adni …". – Pl mert génmanipuláltak voltak… :)

  "A filmek. " – ööö akkor a Predator 2 utánn az Aliens és a Predator univerzum egymás komplementere lenne :). Arról nem is beszélve, hogy az AVP é AsVP-R elég sok mindet átvett/atvesz a BH képregényekvöl és könyvekböl …

 168. Schweki

  A predator hogy kit öl, és kit nem, az jó kérdés, de ez nekem a legvilágosabban akkor jött le, amikor olvastam a predator 1-2 könyv változatát.
  A predator megöli azt is, aki fenyegetõ rá nézve. Vagyis igen, megöli a csajt is a kis mezei pisztollyal. Ha belegondolsz az elsõ részben (P1) a néger – asszem Mack, vagy valami hasonló neve volt, nem emlékszem rá- az MP5-ösével sebesítette meg a Ragadozót. Egy kilenc miliméteres pisztoly simán csinál akkora sebet, mint egy MP5-ös, szóval a kérdésre válaszolva, igen meg tudja sebesíteni. Persze a mellpáncélon át nem.. :)
  Tehát a pred öl fegyvereseket is. Valamint a másik csoport: a nagyvadak. Két csoportra osztja be a lényeket. Harcosok, és nem harcosok (herék, vagy dolgozók, és most idéztem..:)
  Ez azt jelenti, hogy a Pred szisztematkusan keresi azokat, akik számára nehéz ellenfelek. Azokra vadászik, akik szerinte méltók rá, hogy a koponyájukat kitegye egy alien koponya mellé az ûrhajója falára. Ha kiszemel egy ilyen áldozatot, akkor figyeli, kutatja, követi, és minden apró momentumot megjegyez róla. Aztán becserkészi, és nekitámad. Nem véletlenül szemelte ki magának a rendõrhadnagyot a P2-ben, és nem véletlenül akart végezni minden kommandóssal a P1-ben. Egy gyerek koponyája nem megbecsült érték. Ez olyan mintha a nagy vadász elmenne vadállatokra vadászni afrikába, és büszkén térne vissza egy csiga tetemével.
  De ha az elsõ részben mondjuk Sheaffer fejét megkaparinthatta volna, akkor biztos büszke lett volna rá. Ha az a volna, ott nem lett volna, persze… :D
  Szóval mindent összevetve: a Pred megöli azt, aki fenyegeti õt, még ha ez a legkisebb fenyegetés is, valamint megöli azt is – és fõleg ilyenekre vadászik – akik számára méltó ellenfelek. Az õ szabálya: a gyengét legyõzni nem dicsõség. A nálad erõsebbet már igen.

 169. Demeter

  Schweki nagyon szép csak hogy tévesek az ismereteid :)
  A P2-ben nem kiszemelte prédájának, hanem tisztelte és vadásznak tekintette. Utánozta (bûnözõk ölése) és soha nem akart vele megküzdeni, még a legszentebb dolgot is ami a predátoré a trófeáját is megosztotta vele, a nyaklánc felét, mert tudta hogy a barátja volt és õt is csak azért ölte meg mert megfogta a karját (mégha véletlenül is) és ezt kihívásnak tekintette. Bonyolultabb a predator mint ahogy azt nagyon sokan még a fanok is képzelik. ;)

 170. Demeter

  A királynõre visszatérve, ti vakon néztétek meg a trailert?
  Ott van rajta a királynõ OMG XD

 171. Demeter

  Bocs hogy így külön írok. De még azt hozzá tenném hogy a P1-2-nél vedd figyelembe hogy nem a könyvbõl lett a film hanem a filmbõl írtak könyvet. Rágódj csak ezen ;)

 172. Kevin

  A trailerben én nem igazán láttam királynõt… de ha megmondod, hogy hanyadik másodpercnél, akkor megnézem 200adszor is :)

 173. totti93

  De mégis Demeter ha olvastad a P2 könyváltozatát akkor igazán tudhatod hogy a Predi egyáltalán nem tekintette a barátjának Harrigant. Az egy dolog hogy vadásznak tekintette de ugyanakkor a prédájának is! Egy kis idézet a Predi gondolatiól miközben Harrigant nézi: "Nagyszerû képességei, tökéletes érzékei vannak. Igen, ezek a teremtmények valóban messzire jutottak. Ez itt pedig nagyon emlékezetes trófea lesz." ;)

 174. Schweki

  Demeter: bazz… XD Jó. Jogos… :D

 175. magyar vadász

  Amúgy visszatérve a kis szoknyás csajra, nefeledjétek a horrorfilmek szabályát! Mindig a jó nõket nyírják ki :,( Amúgy emg, hogy van egy predkódex az még nem jelenti azt, hogy nem kattanhat be, nem lehet õõõ psichopata intergalaktikus vadászunkból :D De szerintem ebben a filmben az ebmerek akadályozó tényezõk és átgázol rajtuk.

 176. magyar vadász

  Habár lehet, hogy nem teljesen úgy van az, hogy az a feladata, hogy megtisztítsa a környéket az idegenektõl. Az senkinek nem szúrt szemet az a jelenet, mikor az erdõben figyeli azt a rengeteg embert, akik az eltûnt vadász és fia keresésére indultak? Nos véleményem szerint az a keresõcsapat lesz a táptalaj az idegeneknek és õk lesznek a gazdatestek az elsõ körben. Na már, akkor hogyha az lenne a feladata, hogy megakadályozza a dögök terjedését, akkor már itt nem hagyná azt, hogy lepetézzenek és kikeljenek. Szerintem vadászni akar az öreg, kiélvezni a helyzet adta kihívást: idegen ellenséges közeg, fegyveresek + keményhúsúak. Ez a legnagyobb dicsõség talán, ilyen körülmény között harcolni és meghalni :D

 177. csutkakoma

  "A P2-ben nem kiszemelte prédájának, hanem tisztelte és vadásznak tekintette. Utánozta (bûnözõk ölése) és soha nem akart vele megküzdeni, még a legszentebb dolgot is ami a predátoré a trófeáját is megosztotta vele, a nyaklánc felét, mert tudta hogy a barátja volt és õt is csak azért ölte meg mert megfogta a karját (mégha véletlenül is) és ezt kihívásnak tekintette. Bonyolultabb a predator mint ahogy azt nagyon sokan még a fanok is képzelik. ;)"

  LOL…! Fagyizni nem mennek el együtt?

 178. codename86

  Hallod, kakabe tényleg. Leropizok, hogy itt már miken megy a vita. Lesznek még érdekességek januárig…

 179. alien

  mit mondjak……szép

 180. magyar vadász

  Nem baj, ilyen aktivitás már régen volt

 181. Demeter

  :))) Tudtam hogy ez lesz a reakciója sokaknak, mert egyszerûen nem értenek hozzá. totti93 a 3. hozzászólásomat nem vetted figyelembe, ne építs a könyvre! Nem Harrigant tartota barátjának ezt egy szóval sem mondtam hanem hogy tudta hogy Dany Harrigan barátja volt ezért osztotta meg vele a trófeáját… csak azér került sor arra hogy megküzdjenek, mert a víz miatt nem tudta magát leálcázni és elmenekülni, nézzétek meg egymás után 3-szor a filmet és figyeljetek minden részletre, a film tökéletes egy-két filmes rizsával megspékelve. Ha látta hogy mekkora trófea lenne számára miért nem végez vele már a film elején vagy akármikor? ;)
  Még az egyik prédáját is át engedte neki a film elején.
  Csutkakoma hozzászólása = 0. Kevin a királynõ 1:15-kor jelenik meg (ha mégsem királynõ akkor praetorian bár nem hiszem). Felesleges vitatkozni velem, nem sokszor írok, inkább csak olvasgatok, de ennyi butaságot már nem bírtam elviselni és jöttem rendet rakni az agyatokban :)
  És még1szer, a filmbõl írtak egy könyvet utólag, ne építsetek arra, kivételesen a filmre kell hagyatkozni, próbáljatok a predator agyával gondolkozni és ne úgy mint egy ember. Náluk a becsületnek is és sok másnak is más jelentése van, egyszerûen nem ember.

 182. idegen93

  Demeter a rendrakó…De különben nagyon de nagyon igaza van.Jó mondja gondolkoz a vadász fejével és megtudodod hogy mit és miért akarja mint például Swarci amikor rá jön hogy ha nincs fegyvered és úgy öl meg az nem sport és ezért nem öl meg.

 183. totti93

  Jólvan Demeter értem hogy mire gondolsz. De mégis mibõl szûrted le hogy soha nem akart vele megküzdeni? Hogyha kapsából megölte volna az elsõ találkozásuknál akkor egy: Negyedórás lenne film vagy még annyi se. Kettõ: oda lenne a vadászat izgalma.

 184. mbalazs

  Schweki:
  A P1-ben több háborút megjárt veterán katonák harcoltak a predi ellen. Ez a lányka meg futás közben úgy lóbálta azt a pisztolyt h csoda h nem lõtte lábon magát! Az is csoda lenne ha normálisan be tudná célozni a predatort addig a 2 mp-ig amíg meg nem öli 1 mozdulattal attól függetlenül h egy 9milisel valóban szép sebet lehet ejteni ha hozzáértõ kézben van!
  Ezután persze a predi nem hinnem h arra méltatná h elvigye a gerincét miközben nyüzsögnek a szomszédban a hivatásos katonák!

  magyar vadász
  "nefeledjétek a horrorfilmek szabályát! Mindig a jó nõket nyírják ki :,("

  Ez a primitív B horror filmekre lehet igaz nem az aliens scifi filmekre. Ha csak vérrel és erõszakkal akarja vmi kezdõ rendezõ lerontani a filmeket akkor valószínûleg skippelni is fogom.
  Persze ennyit el fogok nézni azért a filmnek. A profit miatt így kell eladni a tömegeknek…

 185. magyar vadász

  Szerintem meg a nyakláncot azért tette oda, hogy játszon vele, hozzá teszem a filmben is benne van ez a mondat – "játszik veled Mike"- Én is ezt tennem predator módra. Szórakozni a prédával és jól felhergelni, hogy teljes erõbedobással küzdhessek meg vele.

 186. magyar vadász

  "Az is csoda lenne ha normálisan be tudná célozni a predatort addig a 2 mp-ig amíg meg nem öli 1 mozdulattal attól függetlenül h egy 9milisel valóban szép sebet lehet ejteni ha hozzáértõ kézben van!"

  Egy ne mhozzáértõ kéz pont olyan veszélyes, mert ki tudja, hogy a véletlen folytán hol talál el egy képzetlen ember, akár súlyos sebet is elythet véletlenül. Teszem azt egy emberrel nézeteltérésem lenne és egy szamurájkardot lóbálna elõttem, talán pofán lõném, nem kell, hogy hadonászás közben szétkaszaboljon :P

 187. Nodika

  :D:D:D
  Jajj Mr. Mindent Tudoó Demeter elnézést, hogy netalántán nem neked adtunk igazat, de én csak a te hozzászólásodon nevetek itt és az = 0-val nem csutkakomáé.
  Na kezdjük is el:
  [b]"a film tökéletes egy-két filmes rizsával megspékelve. Ha látta hogy mekkora trófea lenne számára miért nem végez vele már a film elején vagy akármikor? ;)"[/b]
  Tökéletes film nincs, ahogy tökéletes ember se, semmi sem tökéletes. De ha Mr. Mindent Tudó Demeter olyan Minden Tudó vagy tudhatnád, hogy a predator kiszemel magának egy fõprédát amit "követ", megfigyel, hogy a végén, levadászhassa, Harrigant már az elején kiszúrta, láthatjuk is ahogy predator nézi, amint beront a bandatagok közé…érdekelte a préda. Schweki nagyon jól összegeszte…
  [b]"csak azér került sor arra hogy megküzdjenek, mert a víz miatt nem tudta magát leálcázni és elmenekülni, "[/b]
  Ó értem, szóval Harrigen elõl élete végéig menekült volna mi? mert kinyírta a barátját, akit mellesleg csak azért, mert vléletlen belekapaszkodott a kicsike karjába, az már mellékes, hogy tudta, hogy DannyBoy odafog menni és véletlenül kapcsolta be a hanglejátszóját, hogy " DANNY BOY ". Valószínûleg ha nem veszi elõ Danny a kis stukkerét akkor még kártyáznak is egyet ott fen mi?
  [b]"a királynõ 1:15-kor"[/b]
  Az nem királynõ te. Nézd már meg az Alienst az Alien4-et és az AVp-t ott mekkora volt a királynõ? Egy ici picit kicsi lenne ez a Predalien hozzá képest nem? Max átalakulóban lévõ királynõ, de nem kifejlett.
  [b]"És még1szer, a filmbõl írtak egy könyvet utólag, ne építsetek arra,"[/b]
  Pipacs! Rosszul tudod. A forgatókönyvbõl és a készülõ filmbõl íródik a könyv, ezért vannak érdekes változások a film és a könyv között…

  jah és elnézést, hogy vitatkozni mertem veled, kérlek bocsáss meg nekem Mester!

 188. Demeter

  Szegény Nodika… szegény.. szegény..

 189. Kevin

  Demeter: királynõnek lehetne az de Predátor-agyarai és rasztea loknijai vannak :). Nem beszélve, hogy vannak légzõcsápjai viszont nincsenek mellsõ kis végtegok…

  Amugy a sráclál valóban plazma pisztolyvan, a Ragadozó is azzal szedi le az alient 0:57-él (a savazó rész). A suriken-es jelenetben 2 surikent dob el 01:18

 190. Zoolie

  tudom,wiki nem szentírás,de olvassátok azért el,érdemes: http://en.wikipedia.org/wiki/Predator_2

  igen,a predirõl énis úgytudom,hogy becserkészte Harrigant.Azért mert Õ volt a fõ préda,és a többiek megölése pedig arra ment ki,hogy Harrigant elkapja,immáron felbõszülten.szvsz.

 191. magyar vadász

  Na jó, majd ha mindenki kellõ képpen szétoltotta a másikat, akkor 4 hónap múlva szóljatok :D

 192. Demeter

  Nevess, butaságok sorozatait írtad le. Vagy 12 éves vagy vagy annyira elbutított a sok fan kreálmány hogy azt sem tudod mi az a predator, nagyon lejárattad magad. Grat! Kifejlett vagy sem ott van te nagyon ** vagy optikai csalódás? jajj istenem ne szólalj meg :)

 193. Demeter

  Zoolie az egy dolog hogy utólag ki mit írt a filmrõl de mint mondtam nem az utólag megcsinált dolgokból kell kiindulni ez HATALMAS hiba!

 194. Kevin

  szerintem srácok, a többit privátban…

 195. magyar vadász

  Még egy utolsó dolog a folhoz szegezett csajjal kapcsolatban. Amikor futnak ott van mõgötte az a gyerek, akit a farkával felszúr egy alien és elejti akkor a pred plazmaágyúját. Mi van, ha azt akarja visszaszerezni, eldobja a cuccost és a csaj meg belefut? Analizáljátok ki 1 perc mittom én mennyinél van.

 196. Zoolie

  értem Demeter….olvastam egykét helyen még ezt a "teóriát" amit írtam(írtunk többen)és valahogy seholsemvolt egy Demeter sem,hogy megírta volna,hogy ez nemígy van,hanem úgy….pedig nemkis avp-s oldalakat látogatok.De mindekinek szuvenír joga mit szûr le egy filmbõl,de ha a yautják szemével nézem a dolgot(amennyire tudom) csak úgy lehet,hogy szabályosan "levadászta"(volna) Harrigant.Õ volt a tiszteletre/levadászásra méltó préda akit már az elején kiszúrt magának.

 197. Demeter

  Mellesleg nézd már meg hogy mekkora volt Nodika az AVP-ben az ikerpenge és mekkora mondjuk a P1-ben méretekkel ne gyere nekem omg omg :D
  ahogy mondtam ne szólalj meg inkább sok hozzászólásodat olvastam már sok hírnél, nem kéne látogatnod ezt az oldalt, butaságokkal árasztod el a hozzászólásokat és mondod a saját ritka nagy *** gondolataidat abba meg bele se gondolsz hogy hü**e vagy hozzá.

 198. idegen93

  Most már kezdek összezavarodni!Már nem tudom kinek higyek az egyik azon vitatkozik a másik meg azon.Az egyik azt mondja hogy királynõ a másik meg hogy praetorian a harmadik hogy egy fejlõdésben átalakuló alien a negyedik pedig a predalien mi jön még hogy egy új mutáns egyed persze meglet.Meg a P2 azon se értem már hogy kinek higyek vagy Nodikának vagy inkáb Demeternek vagy valaki másnak!?

 199. Kevin

  A filmbõl kiderül =D

 200. Schweki

  Nahh, visszajövök, aztán le vagyok szólva..XD

  Egyébként én emlékszem arra a nyakláncas dologra, de a Predek, ha hiszitek, ha nem, vadászni jönnek, nem pojénból, és igenis a nagyvadakat keresik. Harrigan nagyvad volt. Ugyanolyan harcos, mint a ragadozó. És a predet érdekelte Harrigan, de ennyi erõvel kezdhette volna Svarcival is a másik Pred a legelején, de nem vele kezdte. É miért? Mert õ volt a vezetõ. Õ volt az úr. Õ volt az, aki még a harcosok között is a legnagyobb harcos volt. Szép sorjába haladt. És mindig azt ölte meg aki a könnyebb préda volt. Szisztematikusan ölt, és a végére hagyta a nehézfiút. Ez így szép, és arra vall, hogy neki a vadászat nem simán gyilkolás, hanem mûvészet.

  mbalazs: teljesen igazad van. Szerintem se vinné el a gerincét. Mert nem tartozik a nagyvadak közé. Hogy mér lõtte le, azt nem tudom, tippem van, azt már fentebb leírtam. De például emlékeztek az elsõ részre? abban visszament a holttestért. Nem volt ideje elvinni a csávót mikor kinyírta, mer rátámadt az osztag és letarolták a fél erdõt gépkarabélyokkal, gránátvetõvel, meg minigunnal. De utánna este visszament, és elvitte a testet. Mert kellett neki a trófea.
  Amikor Harrigan a második részben az ûrhajóban áll, akkor nézi a falon a koponyákat: valószínûleg az univerzum legfélelmetesebb lényei vannak a falra aggatva, amiket csak egy rátermett vadász tudott megölni. Ezért dicsõség az a Prednek. Még egy alien koponyája is ott van. És a Pred azért jött, hogy keressen magának a földön valakit, és kirakhassa a falra, mert úgy látszik az ember elég méltó ellenfél.

  A predek becsületérõl meg annyit, hogy igen, õk becsületesek. Amikor a végén megjelenik az egész klán, mikor Harrigan kinyírja a Predet, akkor odaadják neki azt a revolvert, még egy évszám is van rajt, hogy mikori azt már nemtom. Ezekszerint a predek mindig jöttek, hogy felmérjék az emberek erejét. Hogy mennyire nehéz ellenfelek. És úgy, ahogy a nyakláncot megkapta, megkapja valamelyik elõdje fegyverét is emlékbe. Ezek szép gesztusok a predektõl, és látszik, hogy komolyan veszik a dolgot.

 201. Zoolie

  idegen93:

  szvsz pretorian/királynõ/hercegnõ tekintetben várd meg a filmet és akkor dönts :D

  pred 2 részrõl pedig lesd meg a filmet és magadnak/szemednek higgy.

 202. Demeter

  aham, Zoolie megértem de erre jól figyelj, van 2 film amibõl ki lehet indulni ez a P1 de leginkább a P2, aztán van sok nagyon buta fan akik mindenfélét írnak meg oldalakat csinálnak, meg rosszul értelmeznek dolgokat. aztán azokat elolvassák meg mást is és az is rosszul értelmez összekever, kitalál. na ezeket el kell felejteni.
  Végig kel nézni a P2-õt nagyon részletesen. Fõpréda hm… ez azért hülyeség mert ha fõprédának tekintené akkor nem utánozná. és nem menekülne el elõle. De ami a legfontosabb ezt nehéz felfogni, de ez nagyon fontos hogy megosztotta a trófeáját vele!

 203. Nodika

  Demeter szerintem nem attól leszel te okosabb, bár lehet te annak érzed magad, meg valószínûleg te is olyan nagy menõ lehet a való életben, hogy a másikat szapulod.
  Semmi köze nincs az AVP-s ikerpengének az Királynõhöz. Tudtommal az egyik a predator egyik fegyvere, a másik az idegen lények királynõje. Nem értem a logikát a hozzászólásodban.
  Te meg nekem lehetõleg ne parancsolgass ok? Ez nem a te oldalad, itt max mano meg Henrik parancsolgathat, de te nem. Rendben? Maximum kérhetsz itt valamit, de parancsokat Te itt nem osztogathatsz.
  És szerintem kettõnk közül neked nem kellene itt látogatnod az oldalt, mert nem vagy képes betartani néhány szabályt, ami elég egyszerû.

 204. Demeter

  Raphael Aidolimi 1715, nézz utána hogyan halt meg a valóságban ;)

 205. Demeter

  Nodika jajj már megint égeted magad a butaságoddal hiába mondanék bármit nem fogod fel, ennyi befejeztem veled.

 206. Zoolie

  szvsz a pred vadászni jött el a betondzsungelbe,nem pedig példaképet keresni vagy vadásztársat…az ember Neki állat,kb(!) mint az idegen….préda…ennyi.

 207. Schweki

  Demeter: köcce, megnéztem.

 208. idegen93

  Kösz Zoolie igazad van majd meg nézem még mázli hogy meg van a P1,P2,ALien,Aliens,Alien3,Alien4.

 209. Zoolie

  idegen93: egy aliensonline látogatónál ez alap :D:D::D

 210. idegen93

  De szerintem nem kéne egy folytában veszekedni Nodika és Demeter hamarosan csinálnak rólatok egy filmet aminek az lesz a címe hogy Nodika vs. Demeter az aliens onllinen.

 211. Demeter

  :P csak idegesít ha valaki buta, hamar felismerem fõleg ha rosszindulatúan szol hozzám :)

 212. Zoolie

  "fiatalok vagytok még,nõ másik"

 213. Demeter

  Nem is példa képet keres, de vadásznak tekinti, nem állatnak, egyenrangúnak tekinti mert megosztja a nyaklánc felét, ez eszméletlenül fontos. A predátoroknak a legszentebb a trófea, emlékezzetek Noguchit hogy pofánvágja a Háborúban mikor meg akarja érinteni a trófeáját (zászló). Ezért nem akarja megölni, tudom hogy ezt nehéz felfogni, Nodika félék meg se próbálják túl bonyolult de akinek van esze ezen gondolkozzon el, megosztja a trófeát!!!!!!

 214. Zoolie

  max tiszteli,de nem tekinti egyenrangúnak…ezis fontos…senki nem lehet egy yautja vadászal egyenrangú…ez alap a yautjáknál.Noguchit is még 2 év után is kinézték,pedig elég jó harcos volt.

 215. Nodika

  Látod Demeter? Te itt általánosítassz engem, meg te mondod, hogy-hogy beszélek veled, de te hülyézel meg ***-le engem. Ez a különbség kettõnk között. Én nem fogom felvenni azt a stílust mint te. :)

 216. Demeter

  Kevin: dede ott vannak a kis karjai meg minden az ott biza egy édes kis királynõ :)

 217. Zoolie

  A nyaklánc pedig nem Harrigan egyik barátjáé volt? nemannyira rémlik ez a rész.

 218. Demeter

  Nodika mondtam hogy befejeztem veled, elég határozottan fel foghatnád köszönöm

 219. Demeter

  Zoolie Noguchi rossz hajóra keveredett, olyanok közé akik nem becsületes Yautják, Dachande tanítására emlékezz, dede egyenrangúnak tekintete ahogy Dachande Noguchit :)

 220. Demeter

  Igen a Danynek a nyaklánca és az volt a trófeája tõle. Eltõrte és a temetõben oda adta Harrigennek

 221. Demeter

  mármint a felét

 222. Zoolie

  ebbõl Nekem azjön le,hogy simán fel akarta húzni…

 223. Darkoo

  Nahát tökjó a trailer, beszélgessünk már inkább róla…;)

 224. Demeter

  Igen és még sokan másoknak is mert emberként gondolkodtok :P

 225. Demeter

  Darkoo Jogos! :D

 226. Zoolie

  :) a tréler tényleg jó,de még mindig fura,hogy a predi simán fogja a két idegent marokra miközben azok vasajtókat törnek illetve farokkal megemelnek egy predátort….izmos gyerek eza Wolf.

 227. Demeter

  Bár felesleges… Nincs ilyen hogy "takaritó predator" tehát a film egy kudarc, ennyi :)

 228. Zoolie

  :D:D:D lol

 229. Darkoo

  Nagyon sok embernek bejön, hogy a Predatornak küldetése van, hogy tüntesse el a nyomokat..Dehát embere válogatja. Nekem pl nagyon tetszik.

 230. Dzséjt4

  Demeter, bocs a stílusomért, de téged melyik fáról szalajsztottak? Most mellõzzük a predatorról írt fejrendberakó szösszeneteidet, elvégre nem igazán ismerem a Predator univerzumot.
  DE, ami mellett nem fogok elmenni, az a királynõrõl írt hülyeséged. Milyen királynõ? Max ha a rosszabbik szememmel nézem két kilóméterrõl és háttal állva neki. Te, még ha el is tekintünk a méretbeli különbségektõl (Aliens és AR legalább 2-3-szor nagyobb egy drone-nál; AVP-s meg vagy 7-8-szor, kb, ez tény, mivel a filmben még rá is másznak). Na, ha ettõl el is tekintünk, akkor is milyen jellegzetességek is hiányoznak? Két karja van, a királynõnek négy. Túl kicsi a feje. A medence egyáltalán nem ilyen, hát még a derék rész. A trailerben lévõnek vastag, míg a királynõk darázsderékkal vannak megáldva. A nyaka a királynõnek hosszabb, az arca sokkal kisebb és nincs úgy egybenõve a taréjjal, mint a drone-knak vagy a trailerben látott lénynek. A lába totálisan más, már amennyi látszik belõle. Ja, és a királynõnek nem látszanak ki a bordái, mint a dolgozóknak, hanem a mellkasát egy vértszerû csont védi. A trailerben lévõnek ott a bordázata. A királynõknek hat háti nyúlványuk van, amely csonka szárnyak benyomását keltik, ennek csak négy sés azok inkább tüskékre hajaznak. Az egy drone, megsúgom, méghozzá egy predalien. Lehet, hogy átmutálódik királynõvé, de a trailerbeli állapota még csak simán drone. És még mielõtt fan dolgok elvakultságával vádolsz, közlöm, ha nem hiszed, nyisd ki a szemed és bámuld meg egymás után az Aliens, Alien Resurrection, Alien vs Predator és a trailer királynõkkel (trailer esetén predaliennel) foglalkozó jeleneteit. Pauzázd le õket, lopj képet, és hasonlítsd össze mind a négyet jó tüzetesen.

  Ja, és még valami. Ha mi ne építkezzünk a könyvekbõl, akkor te se példázzál Noguchival (és ezzel együtt a Háborúval), akinek annyi köze sincs a filmekhez, mint a filmekbõl készült könyveknek. Mert a Háborúban spec olyan iratlan szabályokat szegtek meg, mint fegyvertelen ember ölése, mitöbb, mészárlása.

  (Úgy tûnik mégsem úszom meg a ragadozóba keveredést…) A te elméleted szerint akkor Dutchot sem akarta megölni. Mivel már õt is megölhette volna a film legelején, ugyanis az elsõ közt szúrta ki. És sose került volna sor az összecsapásra, ha… nem is tudom… Dutch nem úszik partra? Mondjuk ahhoz képest, hogy menekült Harrigan elõl, elég buzgón próbálta meg a csukló fegyverrel mellbe lõni, a csuklópengékkel átdöfni a koponyáját, a lándzsával keresztülhajítani, a falhoz hozzákenni, az önmegsemmisítõvel felrobbantani, újfent a csuklópengékkel kibelezni… és a poén, hogy mikor Harrigan a shotgunja elvesztése és Keyes karierjének vége után menekülni kezdett, furcsa mód a ragadozó elõtte volt, nem mögötte. Szerintem, ha predacs barátunk lett volna a menekülõ, vagy oly buzgó mód próbálta volna kerülni Harrigannal a konfliktust, akkor vagy õ ment volna Harrigan elõtt, vagy pedig hagyja a fenébe a komát elszaladni. De nem, ragadozó barátunk ott nyomult mögötte.

 231. Demeter

  Mikor jöttek a hírek, nagyon vártam a filmet, "a fanoknak készûl" meg minden erre ide dobnak egy felmosórongyos predatort. A pred fanoknak meg összetörik a szívüket :'( Aztán olvasom itt a sok baromságot mikor egyértelmû hogy ilyen NINCS. Ezt elba**ák de nagyon, megint. Két ember akinek annyibõl áll a rajongás hogy megnézi ka filmeket és hû de jó aztán csinálnak egy tömegfilmet az embereket meg beetetik, mint ahogy meg tették veletek is sokakkal.

 232. Zoolie

  megjött Dzséjt a kedvencem,most elolvasom mit írt Mr.Lexikon(még mindig nem bántásként ill sértésként)… :D

 233. idegen93

  Szerintem majd Wolf úgy szabadul ki a két alientõl hogy össze üti ojan erõsen az alienek fejét hogy azok feje szét placsanszegény kicsi alienek.

 234. Demeter

  jajajajajaaajjjjjj dzséjt nekünk volt nagyon régen egy levelezésünk nemtom emlékszel-e :D sajnálom hogy ott a királynõ egy korcs, ne engem hibáztass az ott egy királynõ nem tudok mit tenni :D a predatorbol is valami korcsot csináltak… és ne keverd a pred1-et a pred2-vel az elsõ részben úgy ölt ahogy tudott az elszakadt embereket vadászta le, biztonságosan, Dutchal mindig volt valaki így rá ne mtudott támadni teljes biztonsággal más a pred 1 és a 2

 235. Darkoo

  Demeter mint írtam a fanok 95%-nak nagyon is bejön Wolf Predator, így búslakodj az 5%os kisebbséggel egyetemben. Merülj el a P1, P2es filmek világába, és maradj is ott.

  A lényeg, hogy ez a film jobbnak igérkezik a korábbi alkotásoknál szerencsére.

 236. Demeter

  és igen ne legyél Nodika nem tudott elmenekülni mer nem tudta magát le álcázni utáan meg már belelõtt Harrigan egy sorozatot tehát harcolnia kell vele, így már persze hogy meg akarja ölni..

 237. Darkoo

  A két ember, Strausék bebizonyították, hogy hatalmas Predator fanok, az meg a másik.

 238. Demeter

  Darkoo ez eléggé gáz volt, ha érne valamit a 95% akkor magyarország se lenne ilyen helyzetben de erre ne térjünk át és elõre elnézést a politizálásért! :D

 239. Demeter

  Bebizonyították? :DDD
  Felmosórongy :D

 240. Demeter

  Lehet hogy látványosabb lesz meg minden de nem predator lesz meg alien, bár alienbe dzséjt a szakértõ :P hanem valami vs valami

 241. Dzséjt4

  Csak nem Tichinde vagy? (Vagy Dachande, nem tudom már melyikõtökkel posztoltunk szét oldalakat :)).

  Ezt a mindig az elszakadt embereket vadászta le dolgot csak Poncho és az elsõ kommandós team cáfolja, ja, meg Dutch, mikor a háta mögött csípte el a ragadozót a háló. Azt meg valahogy kétlem, hogy nem látta a bokorban a többi embert, mivel a hõtérképezés enyhén szólva is lebuktathatta õket.

  Az pedig nem királynõ. Mutass már rajta egyetlen királynõs jegyet.

 242. Zoolie

  nos…a testvéreket elnézve ágyban matyizó,geek,nõket csak pénz útján és csakis 25 éves kor után megismerõ,reménytelenszerelmes fazonok jutnak eszembe,szal tipikus jó avp(vagy bármi) fanok akik belemélyednek mindenbe,csakhogy elfoglalják magukat és kitöltség azt az idõt amit két matyizás között töltenek Nõk nélkül….:D:D:D

  de ez csak az Én gonosz általánosításom szüleménye mikor megláttam Õket….

 243. Darkoo

  Predator újra kecses és atlétikus mozgású. A P1 óta nem láttuk álcázva vilgítani a szemét, most megint látjuk. A kék hõlátás visszatért. Újra megnyúzza az embereket. Nahát mintha ilyen Predacsot láttam volna a Predator elsõ részében is

 244. idegen93

  Szerintem ez tutkóbrutkó hogy jó film lesz.:D

 245. Demeter

  Hát pedig de úgy vadászott a p1-es predatorunk tudván hogy egy elit, kiképzett csapattal van dolga :P
  A királynõ: taraja van, ugy mozog akár az aliens 2-ben, megvan a két kis külön keze, nagy.

 246. Demeter

  Darkoo lehet hogy külsõleg visszakaptuk de a gondolkodását nem,
  de omg gondoljatok már ebbe bele "cleaner predator" XD

 247. Dzséjt4

  "és igen ne legyél Nodika nem tudott elmenekülni mer nem tudta magát le álcázni utáan meg már belelõtt Harrigan egy sorozatot tehát harcolnia kell vele, így már persze hogy meg akarja ölni.."
  De miért kell álcázó ahhoz, hogy meneküljön? Embereknek sincs, mégis vígan spuriznak bármi elõl :D Érdekes mód, az ultraibolya miatt alapból látható volt, Keyesék mégsem szúrták ki, ahogy a tetõn masírozott. Harrigan elõl ugyan így el tudott volna rejtõzni.

 248. Darkoo

  Demeter: egy jó tanács, elõbb nézd meg ezt a filmet, aztán mondj róla véleményt:) Így láthatlanban kicsit egyszerû fikázni egy filmet, amit még nem is láttál. De biztos jó kiadni magadból azt a feszültséget, ami mostanában ért téged;)
  Tipikus példája annak, hogy vannak hatalmas jóstehetségek, akik elõre eldöntik,hogy ez rossz film lesz.

 249. Demeter

  Nem volt rá ideje amint megpróbálta álcázni magát utána már rá is lõtt.
  Darkoo elég volt annyit megtudnom hogy takarító, elég volt látnom hogy 2 plasmája van, elég volt látnom hogy hõs amerikai katonák, elég volt látnom hogy nem vadászik a pred hanem megy és gyilkol.
  Sz*r a story sz*r a predator és ezek szerint a királynõ is sz*r. Szted milyen filmet várhatunk? Aliens vs Predatort? vagy "tömeggyilkosság a kisvárosban de az amerikai hadsereg mindent megold"?

 250. Darkoo

  Demeter: Súgd már meg a film sztoriját, ha tudod, mert én meg sokan mások még nem ismerjük:)

  Ez van az AvP filmek nem a te sílusod szerint készülnek, és sose úgy fognak..

  Majd ha egyszer készül a Predator 3, hátha elnyeri a tetszésed.

  Ezt a filmet meg akkor felejtsd el, de azért nézd meg ha gondolod. De több fikázást nem írj róla egyenlõre míg nem láttad.

 251. Demeter

  Hm ahogy nézem azt a "királynõt" tényleg elég furcsa lehet az a predalien, de akkor mik azok ott a hátán? :S

 252. Dzséjt4

  "Hát pedig de úgy vadászott a p1-es predatorunk tudván hogy egy elit, kiképzett csapattal van dolga :P
  A királynõ: taraja van, ugy mozog akár az aliens 2-ben, megvan a két kis külön keze, nagy."
  Hát pedig Ponchot akkor is úgy nyírta ki, hogy Dutch mellette állt. Hát pedig Jim Happer csapatát – akik szintén elit, kiképzett csapat volt – egy füst alatt mészárolta halálra (Billy mondta, hogy össze-vissza lövöldöztek, -tek, azaz többeszám, ráadásul a hullák is egyhelyen voltak).
  Most kötözködöm picit, aztán jönnek az említett jegyek. Nincs Aliens 2. Aliens van :)
  Mozgás: a királynõ minden esetben elõre dõlve mozog, csak a dolgozók járnak csak felegyenesedve (már amikor kétlábra állnak, mert legtöbbszõr inkább négykézláb mászkálnak). Itt a predalien teljes mértékben felegyenesedve van, akár egy drone. Ez a forgó mozgás, amit végez meg kicsit kevés, hogy el lehessen dönteni, bár tény, hogy eleddig csak az Aliensben láttunk ilyen alientõl. DE
  Taraja: hát, ez már nagyon instabil lábakon áll. Egyrészt, a homlok rész echte drone, ráadásul egybe van nõve a koponyával, mint a drone-oknak, míg, mint ahogy azt írtam is, a királynõnek nem így van (ezért tudja behúzni a taréj alá, illetve külön mozgatni attól). Ráadásul, a taréj sokkal nagyobb ennél.
  Kis kezek: ennek aztán nincsenek külön kezei, az biztos. Van a két nagy kéz, aztán semmi. A mellkasa teljesen bordázott, akár egy drone-nak. Egyetlen egy képkockán valóban úgy fest, mintha meglenne a két külön keze, de ha kikockázva nézed végig a jelenetet, akkor rájösz, hogy az a másik kezének az ujjai, ami éppen takarásban van. A következõ kockán már elõtûnik a kézfej is. Az utolsó képkockán pedig remek rálátás nyílik a mellkasra, ahol nincsenek bónusz kezek.
  Nagyság: csak egy fejjel nagyobb a ragadozónál. A ragadozó meg egy fejjel nagyobb az embernél. A legkisebb királynõ is kétszer-háromszor nagyobb egy embernél. A méretet akkor lehet a legjobban látni, mikor a ragadozó a koponyájába döfi a pengéket. Látszik, hogy a válla a ragadozó fejének magasságában van, míg ugyan úgy látható a mellkas egy része is, ami pedig majdnem függõleges, imigyen valszeg nem lehajolt. A trailer elõtt kiszivárgott IGN képen figyelhetõ ez meg igazán. Azon szintén látszik, hogy nincs két plusz kar a mellkasán.

 253. Demeter

  Darkoo lehet hogy igazad van, sõtt van benne valami de ez a predator akkor is gáz!!!!!! Nagyon gáz!!

 254. totti93

  Demeter úgytûnik nemcsak neked de nekem is elegem vana a vitából.
  De mégis nagyon kérlek az összes hülyeséget amit a Predator kettõröl írtál támaszd már alá valamivel és akkor még az is elõfordulhat hogy igazat adok neked!

 255. Darkoo

  totti93: Ha eleged van a vitából, miért dobtad fel a labdát Demeternek? Most megint folytatódik a vita…

 256. Demeter

  Dzséjt beismerem jobban vágod az alient :D
  Legyen úgy ahogy mondod igazábol ez nem is érdekel annyira :)
  Ponchot messzirõl plasmával ölte meg vagy tévedek? A füstben elõnye volt, õ látott a prédák meg nem :)

 257. Zoolie

  ha [link=http://www.avpgalaxy.net/avpmovie.php?section=avp2rratedtrailer]ide[/link] navigáltok látjátok,hogy lejebb ennél a királynõs,predalienes képnél/résznél próbálnak találgatni,hogy esetleg predalien queen,de végülis a predalien mellett marad(vagyis azt írja a végére) a kedves képkockaboncoló.

 258. Demeter

  totti93 pontosan mire gondolsz? kérdezz konkrétan

 259. Demeter

  Na Zoolie megmondta a frankót :D végülis predalien queent még nem láttunk :D és lehet ez lesz a bonus lény :)

 260. Zoolie

  egyébiránt a primal hunt nevû exp pack(tudom,game de akkoris) borítóján látszik hogy van a hátán okosság a predaliennek.ahogy emlékszem a gameban is van.
  [link=http://ec1.images-amazon.com/images/I/5128NH5ZQJL._AA280_.jpg]az emlitett borító[/link]

 261. Kevin

  Demeter:

  1 hajaj, nagyon félek, hogy rájöttem a dolog titkára… valahol fent belinkeltem egy HD trailert ismátlem H D – T R A I L E R T, pls Demeter nézd meg lassíts le, állíts meg vagy mit tudom én, és pls ugy elemezd. A Youtube-os, pontosabban oda feltett, trailerböl vagy a honlapon találhatóból láttad ki, hogy királynõ?

  2 milyen gondolkodásról beszélsz megint?

 262. Zoolie

  Demeter, nem én mondtam meg a frankót most hallok(olvasok) ilyet elsõre,de Nekem valami írdatlan fa**ságnak tûnik….:D

 263. Demeter

  Ha így lesz akkor nekem van igazam :))))))))))))))))))))))))))))))

 264. Demeter

  nem biztos mer tényleg királynõ alkata van predaliennek meg meg tulságosan is viszont predalien jellege is van nemtom, növekedésben lévõ királynõ akit kizavartak a fészkébõl :P miért is ne? :)

 265. Dzséjt4

  "Ponchot messzirõl plasmával ölte meg vagy tévedek? A füstben elõnye volt, õ látott a prédák meg nem :)"
  Nem, de mit számít ez? Macat meg közelrõl lõtte le plazmával. Dutchra is rálõtt plazmával. Dillonnál meg a kezét vitte el. Blainre meg háromszór is rálõtt távolról, és kétszer találta el. Hát még hány fát és kavicsot tarolt le :) De ez hol támasztja alá azt, hogy az a ragadozó máshogy tekintett Durchra, mint a P2-es Harriganra. Sehol.

 266. Demeter

  Kevinnek már válaszoltam is, a gondolkodásról meg nem szeretnék beszélni, annyit mondok hogy hiányzik belõle a vadászat

 267. Demeter

  ott hogy megnézed a két filmet és látod :)

 268. totti93

  Isten ments Darkoo nem akarok vitázni csupán megkértem Demetert hogy magyarázza el mire alapozza a feltevéseit!
  Demeter: az "igazából nem akarta megölni Harrigant" részre lennék kíváncsi. Mire alapozod?

 269. Darkoo

  Demeter: Egy 2 perces villámképekbõl összerakott trailerbõl hogyan álapítottad meg, hogy a Predator nem fog úgy vadászni, mint a korábbi filmekben?;)

 270. Dzséjt4

  "nem biztos mer tényleg királynõ alkata van predaliennek meg meg tulságosan is viszont predalien jellege is van nemtom, növekedésben lévõ királynõ akit kizavartak a fészkébõl :P miért is ne? :)"
  Lehet, hogy mutálódni fog predalienkirálynõvé, de a trailerben tuti, hogy még a drone formája látható. Amúgy, mint minden drone-nak, neki is a légzõcsápnak nevezett nyúlvány van a hátán. Pont négy, pont ott. Ez is drone jegy.
  Amúgy, hogy más, mint az eddig alienek, nem csoda, hiszen nem emberbõl kellt ki. Ahogy a dogalien is sokkal másabb volt, mint az emberiek, úgy ez is különbözik. A dog példáúl kisebb a többihez képest, és ugyan úgy más a formája nagyrészt (kecsesebb törzs, masszívabb fej, elmaradt háti nyúlványok). Ez esetben majdnem ugyan azok a "mutációk" mentek végbe. Változott a háti nyúlvány (csak most más lett a formája és nem eltûntek). A fej nagyobb és loknik lógnak le róla (a dognak tömörebb lett). A test pedig masszívabb és nagyobb lett (a dognál kisebb és kecsesebb). Aztán, hogy királynõvé mutálódik-e (ami lehetséges), az majd a filmben elválik.

 271. Zoolie

  egyébiránt,ha királynõvé akar mutálódni,igyekezzen,mert nemhiszem,hogy azon a képen amikor Wolf átdöfte a fejét királynõ lenne…egy pengével a fejében meg aztán nemlenne senki szép királynõ,bár talán eladhatja koronának.

 272. zoli_

  Megdöbbenve olvasgatom hogy egyesek miken tudnak vitatkozni.
  Azt még megérteném, hogy valami valós, tudományos ésszerû dolgon menne a vita, de hogy egy kitalált könyven vagy egy filmen
  ennyire……
  Én nem vok egy nagy szakértõje ezen filmeknek és könyveknek, csak azt tudom mondani hogy az Aliens és Predator filmek egyszerûen jók és kész, látványosak és a történetük pedig el lett találva. És reméljük hogy a most következõ AvP2:R is méltón fogja viselni a rá aggatott címet.
  Véleményem szerint nem kéne az igazát bizonygatnia valakinek csak azért, hogy megmutassa õ itt mindenhez ért, a másik pedig nem, szerintem ez teljesen felesleges. Én is szeretem a Királyõ karakterét, de ha most nem lesz benne, akkor az már nem is AvP film? Egy trailerbe sok mindent bele lehet magyarázni, van közötte olyan ami egyértelmûen látszik hogy az, ami……és van olyan ami nem. Tehát én is azok között vok aki szépen, türelmesen megvárja a film eljövetelének napját, és addig butaságokat nem kezdek el magyarázni, hogy ez éppen így van, az pedig úgy. Majdnemhogy csak azok tudják a végleges verziót, akiknek valamilyen szinten közük van az AvP2:R filmhez pl. a készítõk és a szereplõk(és persze azok akik nem tudják hol a kiváncsiság határa ;-)
  Az oldal pedig nagyon hasznos és jó, több órát böngésztem már rajta, csak így tovább!
  Egy Predator-ról vagy Alien-rõl pedig csak az peszéljen ilyen fennhangon aki már találkozott vele szemtõl szemben egy szûk síkátorban ;-)

 273. idegen93

  Erre én is kiváncsi vagyok.

 274. Demeter

  Úgy hogy látom azt hogy megy és gyilkol szembõl csak ugy lelõ 2 fiatalt stb… Úgy hogy megnéztem a trailert nyitott szemmel :P
  totti93 nemtom érteni fogod-e egyáltalán azért megpróbálom. Az elsõ dolog hogy felejtsd el hogy ember vagy és próbálj predatorként gondolkozni. A predünk már a film elején kinézte magának amikor megölt 5 embert Harrigan mint valami vadász becserkészte õket és lemészárolta, itt figyelt fel rá aztán kinyirt õ is 5 bûnözõt, a 6. prédát meg átengedte Harrigannek a tetõn. Elkezdett bûnözõkre vadászni utánozván Harrigant kinyirt 5-öt amikor ott kivágták a szívét vágod a voodoo szertartás vagy mi, aztán megfigyelte megint csak hõseinket, tudta hogy Dany vissza fog menni és megfigyelte aztán mikor megfogta a karját elment az álca, kihívásnak veszi a pred és végez vele, de tudja hogy a barátja volt Harrigannek és a nyaklánc felét át adja, megosztja a trófeáját. Persze Harrigen berág rá nyilván mer megölte a barátját. Aztán megy a metróba kinyirni a rablókat. Viszont rálõ a nem tom mi a neve :D így kihívja, meg kell ölnie, ott hagyja a rendõr jelvényét vagy mit Harrigannek, Aztán a csajt nem öli meg mer terhes (ezt nyilván tudtátok). Elmenekül Harrigan elõl. De persze a 40%?-al agresszívabb hõsünk már minden áron ki akarja nyirni követi, ugye találkozik a hogy is hivjákkal aki elmondja neki hogy ez egy idegen bla bla… aztán ugye megöli a pred a bentieket mert rá vadásztak, kihívták. aztán megjött Harrigan hopsz el kéne tünni gyorsan álca és elhuzok gondolja a pred, de hát a víz… Harrigan bele lõ, kihívta meg kell küzdeni vele.

 275. Zoolie

  másrészt,meg királynõ szvsz van/lesz a filmben,mégha avpgalaxyn a tervezõforma aztis mondta,hogy Õ nem doglozott királynõn(mert valahogy szaporodnak vagymi,illetve mintha vmi hive-ra utaló nyomok lennének a trélerben).
  Talán wolf meghal mikor átdöfik,és nemlesz mégegy pred vs queen móka,hanem most "predalien with razor in his head vs queen" meccset láthatunk…amelyik életbenmarad aztmeg a gépágyúval lövi szét a kiscsaj a végén :D:D:D

 276. Dzséjt4

  "ott hogy megnézed a két filmet és látod :) "
  De éppen hol? Hol van az a konkrét jelenet, amibõl lejön a Predator 2-ben, hogy Harrigant nem akarja megölni? Abból, hogy Harrigant nem bántotta a film végéig, ellenben megölte az összes társát? Dutchnál ugyan ezt csinálta (és Dutch is volt egyedül – bár mint írtam, ez nem visszatartó erõ a levadászásától -, mikor az aknákat telepítették, vagy mikor elkezdték Hawkinst keresni). Vagy mikor otthagyta a láncot? Az valszeg felhívás volt keringõre. Jobb a vadászat, ha a fõvad felkészül.
  Plusz, mivel is érdemelt ki Harrigan ilyen mérvû tiszteletet? Pár ember megölése nem nagy cucc, a rosszarcúak jobban csinálták.

 277. Kevin

  Istenem! Naná, hogy nem ugy fog komótosan vadágatszni, mint a korábbi filmekben, ami érthetõ, szerintem mindenki számára mivel ez egy szükséghelyzet ez EGYÉRTELMÜ! madj biztos egyesével levadászgat mindenkit a vadászat élménye miatt. lószerszámot! Boztosan bárki ha elmenne szafarira – természetesen egyedül, és valahogyan egy falka oroszlán meg egy csapat hiéna közé keveredne tut, hogy csak az apahimeket ölné meg a falka többi tagjávan nem is számolna… DE szigoruan csak az élmény miatt.

 278. Darkoo

  Ja Demeter azt szeretné, hogy komótosan szép lassan vadászgasson, közben meg az Idegenek lepjék el a Földet, aztán Ripley valami tudatzavaros legyen a Nostromo legénységével egyetemeben:DDD

  Itt most a Predatornak misszója van, gyorsan kell cselekednie, nem teheti rá az emberiség a lezuhant Predator technikára, valamint a baleset folytán elszabadult Idegeneket is muszáj levadásznia, hamár ott tartózkodik.

 279. Demeter

  Azér osztaj meg vle a trófeáját mert egyenrangú vadásznak tekinti, különben nem adná a nyaklánc felét semmiképp és ezért nem akarja megölni se.

 280. Darkoo

  Az emberiség nem teheti rá a kezét a Predator technikára, ez igen fontos, hogy Wolf megakadályozza.

 281. Demeter

  Darkoo ez igaz de akkor mér ilyen storyt csináltak? :(

 282. Zoolie

  a két fiatalnak a kezében fegyver volt,ha jól megnézed.

 283. Demeter

  Dzséjt olvasd el figyelmesen amit tottinak írtam és nézd meg a filmet de tényleg! :)

 284. Ez a cikk – amit Zoolie belinkelt – felkeltette az érdeklõdésemet. Átpörgettem kockáról kockára és tényleg van négy agyara és "raszta haja " az aliennek. Érdekes figura annyi szent! :D

 285. Demeter

  A pred nem csak a gyilkolását figyelte hane ma beszélgetéseit és tetszett neki az hogy a maga utját járja és vadászik :)

 286. idegen93

  Ha mondjuk az alienek meghaltak és mondluk Wolf túlélné akkor hogy nehogy meg kaparintsák az idegen technikát vagy hívja a töbieket hogy elvigyék vagy megsemmisíti önmagát.

 287. Darkoo

  Hogy lássuk azt, amikor a Predator nemcsak nyaralni megy a dzsungelbe, hogy hobbi szinten vadászgasson, hanem lássuk komoly munka közben.

  Mint a normálisabb embernek van munkája úgy az életben, úgy egy Predator klán egyik elit harcosának is az a munkája, hogy a nemzetközi konfliktusokat elsimítsa;) Legyen az a Zorg nevû bolygón, ahol a vacsatik at kell lemészárolnia, nehogy a vacsatuk megkaparintsák a Predator ûrhajót, vagy jelen esetben a Földön, ahol az emberek nehogy megszerezzék lezuhant bajtársa hajóját illetve azon tartokodó és idõ közben elszaporodott idegenek szaporodásást.

  A sztori fõbb momentumai abszolúte nem ismertek, alig várom hogy a filmet lássam, és kiderüljön minden.

 288. Zoolie

  Demeter,szvsz az,hogy egy vele egyenrangú(??? mint írtam a yautja senkit nem tekint egyenrangúnak,max tiszteli,de senki nem egyenrangú egy yautjával) vadászt (vagy prédát,nézõpont kérdése) talált már ok szvsz egy prednek a kedves delikvens levadászása merthogy komoly trófea.Megéri.épp ezért Õ a nagyvad,ahogy elõttem már írta valaki.és sztem a láncos móka simán egy "muhaha,gyere játszani" gesztus.

 289. idegen93

  A vacsatik és avacsatuk az Ace Ventura2Hív a természetben voltak.:)

 290. Demeter

  Ez így logikus is, de akkor sem tetszik. Egy pred fan nem azér lett pred fan hogy ilyet lásson hanem a vadászatért.

 291. Demeter

  ajjj Zoolie na most mondom azt hogy olvasd végig az egészet amióta elösszõr megszólaltam.

 292. Dzséjt4

  Huhúúú, Demeter, most gonosz leszek, de nagyon nagy tudású lehetsz, ha még a neveket sem tudod…
  Na mindegy, csak nézzük sorban. Ezt már valaki írta fentebb, hogy biztos csak véletlen köszönt rá Danyre a ragadozó. Meg biztos csak véletlen filézte ki. Az álcázót sem Dany kapcsolta le (a jobb kezét kapta el, míg az álcázó ketyeréje a balon van…), hanem ragacs barátunk. Ja, és persze véletlen tartotta oda Danynek a karját. Aki nem akar valakit elõre megfontoltan kibelezni, az
  1. Nem szólítja meg. Gondolom nem a család felõl akart érdeklõdni a ragadozó.
  2. Nem tesz olyan mozdulatot, ami szerinted kihívás. Ergo nem nyújtja a karját Danynek.
  3. Nem dobja le az álcáját.
  Jerry kinyírása. Ez is puszta véletlen lehetett. Ha nem akarta volna megölni, ugyan mennyi ideig tartott volna a ragadozónak elkerülni azt a metrót, amirõt tudta, hogy bent vannak? Azért ment, hogy megölje Jerry-t és Lionat. Nem véletlen vitte el csak Jerry koponyáját és hagyott hátra mindenki másét. A jelvény meg valszeg akkor esett le, mikor Jerry-t keresztül hajította a vagonon.
  El Scorpiot sem engedte át, hiszen éppen miatta halt meg. Ragadozó befutott, hogy kinyírja, Scorpio meg rálõtt. Harrigan meg nem látván, hogy Scorpi másra tüzel, hát szitává lyugatta. Nem átengedés volt, egyszerûen csak késõn futott be ragacs úr.
  Harrigan elõl meg ezer és egy lehetõsége lett volna lelépni (mondjuk mikor mellkason lõtte, mire Harrigan abból kilábalt, már el is tûnhetett volna a tetõtérben, vagy a berobbantott ajtón át, de nem, õ inkább megpróbálta homloklebenyen szúrni). Még ragadozó fejjel gondolkodva is kijön (amúgy nem tudom, te hogyan tudsz nem emberi fejjel gondolkodni, mert szerintem ha már képes vagy rá, akkor az az elmebaj jele), hogy akit nem akarok megölni, azt nem akarom megölni. Annat nem akarta, életben is maradt. A fegyvertelen utasokat nem akarta, életben is maradtak. Lionát megakarta, de nem tehette, hát életben hagyta. Tessék, még olykor meg is gondolják magukat.

 293. Darkoo

  Máskülönben Demeter most Wolfnak tényleg elkell takarítani mindent, ami az útjába kerül, neki se érdeke az, hogy az emberek Xenomorfhoz jussanak, ezáltal keresztbe tegyenek a Predator nemzetségnek.
  Ha játszottál az AvP 2 Pc játékkal ott is Rykov tábornok vezetésével egy bolygón azért tenyésztettek Idegeneket, hogy odacsalogassák a Predeket, és ezálltal befogjanak egykét példányt. Az meg nemjó a Predatornak, ha az ember birtokába Alienek kerülnek.

  Saját kis háziállataik, amelyeket a Predator Biblia szerint csak õk vadászhatnak le:DD

 294. totti93

  Köszönöm a magyarázatot Demeter a választ, de ez egyszerû belemagyarázás.

 295. Zoolie

  Demeter.elolvastam.

 296. totti93

  Köszönöm a magyarázatot Demeter, de ez egyszerû belemagyarázás.

 297. Demeter

  Ha most hülyeségnek is tartjátok amiket mondtam, felejtsetek el minden mást és ennek alapján nézzétek végig a filmet legalább 1-szer!

 298. Demeter

  Darkoo igen igen ezt értem de mint mondtam nem tetszik :)

 299. Demeter

  Dzséjt nem az nevek a fontosak :)

 300. Nodika

  Dzséjt teljesen egyet értek veled, kb én is ezt írtam le (a Dannys sztorit) de engem elkezdett szapulni meg hülyézni.. :)

 301. idegen93

  Kitalálhatnának egy olyan játékot ahol egy városban vagy és ott császkálhatsz és oda mehetsz ahova akarsz és csak akkor van vége a játéknak hogyha meghalsz és ott lehetne predatorral,aliennel vagy emberrel játszani és ott lehetne a predatoral vadászni az alieneket a katonákat meg a városlakókat az alienel pedig az embereket akatonákat meg aprediket a katonákkal pedig az alieneket meg a predaiket az jó kis játék lenne.

 302. Darkoo

  Demeter mennyivel egyszerûbb lett volna egy dzsunegeles planétára tenni a sztorit nem igaz?Pár bajszos kigyúrt állat tengerészgyalogosnak ott van kolóniája, épp mennek járõrözni és egyesével komótosan vadászhassa le õket. Aztán hamár ott vannak a Predacsok ledobnak pár tojást a környéken, hogy az embereket megfertõzzék mert így teljes a vadászat.

  Ez annyira egyszerû és kiszámítható sztori lenne, végülis valakinek ez jönne be;)

  Annak kell örülni, amit kézhez kap az ember. És ha jó a sztori ütõs a látvány, jók a karakterek és a harcok, akkor elégedett az AvP fan.

 303. Demeter

  Darkoo! igen! :))) ez kell!

 304. Zoolie

  az ember nemtud elszakadni emberi mivoltjától.úgy ahogy az általa kreált lények sem.lásd predik(tisztelet,dicsõség,erõ…mind mind felnagyolt "mása",a sokszor irigyelt emberi tulajdonságoknak).

 305. idegen93

  Én meg még sosem látam ilyen hosszú vitatkozást a P1,P2-rõl ez egy emlékezetes pillanat.

 306. Darkoo

  És pont eme becses film trailerje alatt kellett egyes embernek a feszültséget gerjeszteni. Én balga azt hittem, mindenki limonádét pisil a trailer láttán , és együttesen beszéljük meg a trailer legszebb pillanatait, meghogy milyen jó film lesz, erre a magyar ember a másik torkának esik.

  Tipikus.

 307. Dzséjt4

  "és ajjj Dzséjt te mondtad hogy nem értesz a predhez most anniy baromságot összehordtál… PERSZE hogy nem fog elmenekülni mikor már kihívta és hasba lõtte felejtsd már el az emberi agyadat és próbálj predátoprul gondolkozni borzalmas hogy többször el kell magyaráznom mert nem tudsz el szakadni emberi mivoltodtól na."
  Reméltem, hogy a kijelentésembõl, miszerint "nem értek a predatorokhoz" kiérzõdik szarkazmusom (ami enyhe humor volt az engem ismerõk felé). De, elfelejtettem, hogy te nem emberi aggyal gondolkodol, bocs, mostantól észben tartól. És kérlek, bocsájtsd meg nekem, hogy én csak embernek születtem, emberi aggyal, és mással nagyon nem tudok gondolkodni. Pláne nem egy fiktív élõlény agyával. El eltudom képzelni, hogy SZERINTEM mit tenne az adott esetben, de ennél többre nem futja, na. Nekem már csak ilyen emberi agyam van. Örülök, hogy neked nem.
  Az mondjuk mellékes dolog, hogy a hasbalövés elõtt volt 1000 és egy alkalma a lelépésre (köztük a felhozott példám), dehát én még mindig csak emberi aggyal gondolkodom. Azzal nézek filmeket, olvasok könyveket, azzal értelmezem õket, azzal kelek és fekszem, azzal élek. Tudom, korlátozott vagyok. Majd megpróbálok következõ életmeben ragadozóként újraszületni, és akkor elmondom, hogy úgy mi a véleményem a Predator filmekrõl… na de várjunk, ragadozó aggyal hogyan értelmezhetek egy emberek által és emberek számára készített filmet? Egyáltalán, ragadozóként honnét szerzek DVD lejátszót?

 308. Berci1

  Hali most regisztráltam:D Eddig tûrtem a veszekedéseket, de már nem bírtam tovább:D De nem veszekedni jöttem, remélhetõleg nem is fogok majd. Az lenne a kérdésem h. szerintetek mikor a pred hajója robban(1:48) akkor azt õ robbantsa tisztításként mint a ps2 concrete jungle-ben vagy magától robbanhatott a zuhanás után?

 309. Berci1

  Bár szerintem az utóbbi mert nem hinném h. jön késõbb segítség értük mint pl. az AvPben ( bár az se segítségképp jött)

 310. idegen93

  Szerintem õ semmisítette meg a hajóban lévõ önmegsemmisítõvel nehogy kijussanak az alienek és hogy ne szerezzék meg a idegen cuccokat.

 311. idegen93

  Hát nem csodállatos itt ezen az onlinen csevegni nyálladzó szörbetegekrõl beszélni szerintem klafa egy idõ töltés.

 312. Berci1

  Figy találtam egy linket egy AvP-s könyvrõl ami dec. be jelenik meg. Ez sztem nem lézik.
  http://www.designstudiopress.com/new_site/book_pages/pics_avp2/book_avp2.html

  Alien vs. Predator: Survival of the Fittest ???

 313. Henrik

  Nna
  A woodoo bábok elkészültek, aki nem fejezi be a flémelést annak a bábján össze lesz varrva a szája.
  H

 314. idegen93

  Ebben igaza van Larnixvának.

 315. idegen93

  Pl.Nekem nagyon tetszik az az uj fegyver az az ostor.

 316. idegen93

  Igen igy a frizbijével le vágta a predi kezét.

 317. idegen93

  Schweki egy napon eg Elder lesz mert rendes a társasággal.

 318. totti93

  Nekem bejön az ostor.

 319. idegen93

  Nekem is.Nagyon odavág.

 320. Kevin

  Henrik – thx.

  Nagyon faja az ostor, és eléggé tükrözi a predator erejét, hogy a pengék szétszedté az alin kitinpáncéljátSzerintetek a srácnál – illetve a predilél a shoulder canon van és manuálisan is lehet vele tüzelni vagy a AVP-gameböl ismert plazma pistol?

 321. idegen93

  Szerintem az csak a game ban van mert hogy én edig egyik filmbesem láttam de lehet hogy van.

 322. csillagharcos

  Ha olvastátok a Pred 3-mat akkor nagyonis elképzelhetõ hogy manuálisan a srác tüzel bár ez fikció de ha a könyveket és a régi stílust követték akkor meglehet.

  ui.:Mano gartulálok az oldaladhoz! ilyenkor látszik meg, hogy milyen jó is egy ilyen olad

 323. csutkakoma

  Drága Demeter! Nem olvastam végig az összes hozzászólásodat, de csak szeretném jelezni, hogy jobban teszed, hogyha nem hasonlítod a tudásodat össze se Dzséjtével, se Nodikáéval. Az elolvasottak alapján igen csak hiányos az adatbázisod és hatalmas nagy baromságokat is mondassz. Most nem szeretnék itt vagánykodni, hogy hú, de vágjuk a témát, de azért köhöm. Jobban teszed, ha nem mondod, hogy nem értenek a témához, mert magadat járatod, járattad le ezzel. Nem is tudom, amikor neked még csak tojás volta fenekeden õk már réges régen itt voltak az aliensonlineon. Hosszú évek óta itt vannak és fórumznak. Komolyan, néha olyan emberek tudnak betévedni ide, hogy leesek a székrõl. Amúgy megszeretném köszönni, hogy SZÉTOFFOLTÁTOK a topikot, mert a témának semmi, de semmi köze nincsen, legalább is jó nagy részének az AvPR-hez. Ezúton is megkérnék mindenkit, amíg Henrik be nem pipul és kitöröl mindent, hogy hagyjuk abba az OFFOlást, mert nincs kedvem egy trailerrõl szóló topikban értelmetlen vitatkozást olvasni!

 324. somitomi

  Én már jó egy éve csak olvasgatom a hozzászólásokat, de ez mindent visz:
  "Henrik ( Aug 29 : 18:34 )
  Nna
  A woodoo bábok elkészültek, aki nem fejezi be a flémelést annak a bábján össze lesz varrva a szája.
  H"
  Az ilyenekért éri meg olvasgatni, nem az egymást anyázásért :)

 325. Berci1

  Végül is nem mondtam semmi csúnyát amiért blokkolták a hozzászólásomat de vmi biztos szar lehetett benne…

 326. Henrik

  Berci. Légyszives használd a LINK gombot alul.

 327. Berci1

  jaok:D
  sorry

 328. idegen93

  Hát azért jó hosszúúú orákig tartott ez az egész bár én is benne voltam a beszélgetésbe mégetszer bocs mindenkinek.

 329. hydrafactor

  Jaajjj! 2 napra nem nézek az AOL-ra és már + 150 hozzászólást látok. Hihetetlen, jó látni, hogy sokan érdekeltek a dologban ;)
  Bár hozzáteszem, hogy sajnos vannak olyanok is akik egyáltalán nem egy hullámhosszon gondolkodnak.
  Egyszerûen felgoghatatlan számomra, hogy azt a nyavajás Predalient, hogy a fenébe lehet azt királynõnek nézni? Elsõnek én is annak láttam, de mikor harmadjára néztem meg a Trailer-t bekellet látnom, hogy "igen, ez egy Predalien" (nem fogom sorolni, a faktorokat a Predaliennel illetõen, azt már Dzséjt leírta).
  Sajnálom, hogy én is belemegyek, ebbe a teljesen bugyuta dolgba, de amit Demeter leírt, erõsen vitatkoznék.
  1- A honlapnak, nem én vagyok az atya-úristene, viszont bátorkodok, mindenkinek a nevében szólni, hogy a csúnyaszavakat kerûlni kéne. Hozzászólásaiban több csillagot láttam mint az éjszakai égbolton.
  2 – (Ez csak 1 a sok közûl), kiszúrtam egy mondatot amivel szembeszálnék.
  [b]"Nem is példa képet keres, de vadásznak tekinti, nem állatnak"[/b]
  Úgy gondolom, egy Predator kiszemelt Prédáját mindvégig állatnak tekinti, mind addig míg kinem érdemli az [b]úgymond[/b] "egyenrangú vadász" rangot.

 330. Henrik

  [link=http://www.knightdriver.com/images/projects/paintshoppro/randompics/alien-predatorHYBRID.jpg]LINK[/link]

 331. Henrik

  codename: légyszives te is használd a LINK gombot lent.
  Köszi

  [link=http://mgrsti3030s.seamlesstech.biz/Merchant/alien_predator_shop.jpg]ÍGY[/link]

 332. codename86

  Rendben, elnézést.

 333. Schweki

  Bazz, Henrik, a második link képein úgy néznek ki, mint valami sumo-birkózók…XD

  Amúgy az télleg eléggé predalien, nekem elsõnek se túnt királynõnek, bár szó mi szó, elakadtam egy pillanatra, hogy most ezmiezitt a züveg mögött. (emberi agyam van, no, nézzétek el nekem)

  Egyébként az, hogy Praetorian história kelt szárnyra, az az én hibám. Nem azt mondtam, hogy lesz benne egy ilyen. Csak megemlítettem, hogy egy régebbi hírben beszámoltak arról a rendezõk, hogy lesz benn valami meglepi, és hogy egy nagyobbfajta hidraulikus gépezetet mûködtettek a filmben, hogy ezt a bizonyos "meglepi"-t mozgásra bírják. Hogy ebbõl mi igaz azt nemtom, lehet, hogy én emlékszek rosszul a hírt illetõen, de fentebb ha olvassátok, elkezdtem találgatni, hogy mi lehet az. Talán királynõ? Vagy praetorian??

  Nahh lájátok így keletkeznek a pletykák… XD

  A tréler többszöri végignézése után rájöttem, hogy a predalien a meglepi: ha megnézitek talán mintha nagyobb lenne, mint társai. Tényleg királynõi méretei vannak. Vagy valamivel kisebb, de elég nagy a többi drone-hoz képest.

  Ami kicsit még mindig zavar, az az, hogy a két alient fölemeli. Titeket nem??? Fel tudja emelni biztos, nade azért a dögöket nem ilyen könnyû fából faragták, szerintem ha hozzájuk érne akár, akkoris halott lenne. Legalábbis van ezeknek farkuk is vagy mi, tövissel a végén, beleszúrhatnák, megaztán valami ilyesmi jelenet volt az AVP-ben is, ottis összevissza lóbálták egymást… :S
  Lehet, hogy van akinek ez bejön, de nekem böki a csõröm. Ennek ellenére bízok a rendezõkben, a tréler az utolsó cspp kételyt is eloszlatta belõlem, és már nagyon várom, hogy a moziban láthassam ezt a jelenetet, mert kiváncsi vagyok, hogy mégis mi az eleje, meg a vége ennek a alien-felemelõs képkockának. A rendezõk tehetségesek, biztos nem lesz igazam… :D

  És mégvalami: azér az ahogy rámar a kisgyerek fejére az arcmászó… Hát JUPPÉÉÉÉÉJJJJJ!!!!! :D
  Vaniliát pisilek magam alá ettõl a trailertõl… ;)

 334. Schweki

  Jahh és tuti, hogy nem lesz benne királynõ. Miért is????

  Egy: mert ennyi idõ alatt nem fejlõdne ki.
  Kettõ: mert szerintem a rendezõk hagyják pihenni az õ karakterét. eljön még az õ ideje, de az úccsó két alkalommal (AR, AVP) vagyon könnyen leírták szegényt. Kell egy kis idõ, amíg újra megnõ a méltósága, és a királynõ-imidzs nem egy balfék, a leghülyébb körülmények közt meghaló idegen sorsára hajazna. Szegénykém eccer a saját kölyke nyírta ki, eccer meg egy kiscsaj végzett vele. Röhej.

 335. mbalazs

  Off: Belegondoltatok már abba h Hudson-"Lone Ranger" az egyetlen ember akit akit már alien és predator is megölt? :)

  A predalien vagy queen vitához most nem szólok hozzá! :) (de mégis: tuti predalien :) )

 336. Demeter

  hydrafactor bunkóan hozzám szoltak aztán a többi jött magától…
  Semmiképp nem tekintheti állatnak, mert akkor nem tisztelné :)
  Persze amiket mondtam a sok butasággal megpróbálták megcáfolni sokan meg el is hiszik na mind1 ez van :P (ja nem vagyok több Nodika és társai féle hozzászólásra kíváncsi, szal nem kéne köszönöm)

 337. idegen93

  Ja biztosan predalien és királynõ meg pretorian se lesz majd a filmben és én is kiváncsi vagyok arra a jelenetre bár kicsit jó annak a kölöknek igaz hogy majd fájdalmas lesz neki de legaláb szerepelhet az AvPR-ben de lennék most a helyébe:)

 338. idegen93

  Nagyon tetszenek azok a kis játék figurák az alien rõl meg a predatorrol.

 339. idegen93

  Na megnézem 300-szor is az elõzetest.:)

 340. idegen93

  Amikor a lépcsõ házban harcolnak a katonák vagyis amikor ott igy lövöldöznek ott is van az alien fészek bizonyára ugyanabba a házban van ahol a predai feldíszítette a falra a szöszit.Lehet hogy nem csak a csatornában lesznek.:)

 341. hydrafactor

  Schweki, nagyon szépen leírta, hogy miért nem számíthatunk Királynõre a filmben. Én is így gondolom.

 342. MarciCFH

  Szerintem meg kell lennie királynõnek, mert fészek van a kórházban. ha meg van fészek kell valami ami rak tojásokat, vagy nem? A mûholdas felvételen a terjedõ sárga foltok is azt jelzik, hogy az alienek szaporodnak. Ahoz meg tojás kell… a predi ûrhajóján 2 arcmászó szökött meg. Lehet hogy tudatlan vagyok, de szerintem lesz benne királynõ….

 343. Nodika

  Jó, de honnan tudod, hogy az ûrhajón alapból még hány arcmászó volt? 2-t mutattak de nem hiszem, hogy csak kettõ lett volna ott.

 344. Harogen

  Sziasztok !

  Régóta olvasom az oldalt, most végre rászántam magam a beírásra is. Nagyon tuti a trailer DE,
  1. szerintem a predaliennek sokkal nagyobbnak, erõsebbnek, gyorsabbnak kell lennie logikusan, mint egy predinek. Így a fejátszúrós rész hülyén veszi ki magát.
  2. vajon mi okozza, hogy a kétalienes jelenetnél egyik alien sem tépi le az arcát, nyársalja fel stb.

  Sajnos a képregény, regény vonalakon az alieneket mindig lebutítják, "töltelékárúnak" használják.

 345. totti93

  Hát ha ilyen szempontból nézzük akkor tényleg lesz benne, de szerintem is jobb lenne egy idõre hanyagolni.

 346. MarciCFH

  Nem vagyok benne biztos hogy csak két arcmászó lépett le, de annyit mutatnak. + a vadász és fia, rájuk 2 arcmászó támad. Valószínûleg így is kell lennie. Gondolom 1-2 nap el fog telni a filmben mire az elsõ alien támadás meglesz. Különben miért lenne felhúzva a rendõrbácsi a fára aki 1 kicsit nyúzottnak tûnik. Itt azt értem, hogy a perdinek van ideje hentelni 1 kicsit, mielõtt a nyálcsorgatósok ellepnék a várost. Most ezeket a következtetéseket a trailer alapján írom, tehát senki ne sértõdjön meg, ne nézzen hülyének stb.
  Tök jó hogy lesz predalien, de szerintem pretorian nem lesz, mert eddig sem volt. Bár predalien sem csak 1 pillanatra az avp végén. Én személy szerint örülnék ha lenne királynõ, mert tök jól néz ki. Meg amúgyis elég harapós kedvében van mikor elszakad a tojócsövétõl.

 347. idegen93

  Szerintem se lesz királynõ és Scwheki tényleg jó mongya.

 348. Xenax

  amugy bocs hogy megszakitom a témát egy kicsit de az avp 2-game multijával van egy kisss gondom vki tudna helpelni az msn cimem: matvy55@hotmail.com . bocs hogy megszakitottam a témát

 349. idegen93

  A multi playerre gondolsz ahol így más kölkökkel kel játszani hát az nekem sem mûködik mert letöltötük és már elégé unom azt a játékot mert már vagy szásszor kipergettem.

 350. Mi is az a pretorian?

 351. királnyõvédelmezõ alien

 352. hydrafactor

  Amolyan testõrség. Bár eme lényt csak a játékokban ismerhettük meg.

 353. J-rex

  a trailerben tisztán kivehet h, predalien.a predalienqueenhez meg túl kicsi.

 354. Demeter

  Királynõ lesz, ahol több alien volt mindig volt királynõ, itt is több alien van itt is lesz királynõ, ennyi :)

 355. Xenax

  de nekem megy a multi eredetiben megvan az avp 2+ a ph de nekem nincsenek patcheim hozá szedtem le de nemjók. mégegyszer sry hogy megszakitottam a témát

 356. idegen93

  Nem gond Xenax.

 357. Brand Tibor

  Hello!
  Én már 270 hozzászólás után nem tudtam követni az eseményeket, de szerintem nem biztos hogy a nõ a géppuskával a predatorra és a predalienre lõ, más filmes elõzetesekben is van hasonló jelenetek összevágva amelyek nem is ugyanakkor és ugyanott történnek.
  És már elõre örülhetünk mert egy szép karácsonyi ajándék mindenkinek biztosítva van.

 358. idegen93

  Hát azt én is gondoltam hogy nem a predatorra meg a predalienre lõ a csaj bizonyára más csomó alienre.(most olvastam el Mano az ALIENS onlines történetét izgi volt gratulálok.).

 359. Demeter

  Xenax felvettelek msn-en átküldhetem a patcht ami kell a multihoz ha gondolod

 360. hydrafactor

  [b]Királynõ lesz, ahol több alien volt mindig volt királynõ, itt is több alien van itt is lesz királynõ, ennyi :)
  [/b]
  Demeter: Ezt te most komolyan gondolod?

 361. idegen93

  Remélem nem lesz most megint órákig vita.

 362. Henrik

  Nem lesz

 363. idegen93

  Halle Luja!!!Kösz hogy megnyugtattál Henrik.

 364. Schweki

  :D

  Fészek mindig van, már a Nyolcadik utas a halálban is volt fészke a dögnek, meg a dogalien is csinált magának egyet, ha jól tudom. Minden alien csinál fészket, ha többen vannak akkor egy közöset. Ebbõl nem lehet királynõre következtetni.

  Abból már igen, hogy sokan vannak. De még az se holtbiztos.

  Meg ha belegondolok: olyan nincs, hogy nem veszik észre, hogy ûrhajó zuhan a kertjükre. Megtörténnek az elsõ arcmászó támadások, kifejlõdik pár alien. Nos ehhez szerintem nem kell sok idõ. Legalábbis sose kellett hozzá sok idõ, hogy egy alien kifejlõdjön, a pillanat mûve lesz az egész. Akkor hogyan lehetne királynõ? Ez az egyik ok.

  A másik meg, hogy a rendezõk lesznek olyan okosak, és mindezek, valamint a két uccsó királynõs eset után nem fogják erõltetni a dolgot.

  Szóval összegezve: se a józan ész, se a film történetének idõsííkja nem engedi, hogy királynõ legyen benne.

  Ezt egyébként Henrik nagyon tömören, és lényegretörõen megis fogalmazta fentebb..:D

 365. Schweki

  Harogen az elsõ megállapításoddal nem értek egyet, de a második nagyon jogos: hogy a francba van az a jelenet, ahol a két alient tartja a predator, azért télleg nem olyan buta dögök azok, nem hiszem el, hogy nem tudják letépni az arcát. Télleg böki a csõröm, de remélem a moziban majd jól veszi ki magát.

 366. vaskalap

  Na elõször is a trélerrõl se többet se kevesebbet nem mondok. Már szinte mindent le írtatok. A véleményem a következõ: BIZTI, hogy 10x megnézem a moziban. Legfeljebb a család nem kap semmit karácsonyra. Vagy rajzolok nekik egy Aliens-es képet mint gyerek koromban. :D
  Valaki fentebb írta, hogy miért kell horrort csinálni a filmbõl? Azért mert mindegyik annak indult. Emlékszem mekkora csalódás volt a moziban mikor az Alien 4-et poénosra vették. A predator kettõ megmár majdnem egy cyberpunk film volt mint a jonny memonic. Nekem kimondottan hiányoztak a horror-os jelenetek az AVP-bõl is..Ja oda egy kis story sem ártott volna és egy + félóra…
  Valaki írta azt is, hogy miért kell állati szintre le alacsonyítani az alieneket ? Azért mert azok. Tudjátok….Minden ami nem ember az állat. De növény vagy még gomba is lehet…:D De tény hogy az alienek felettébb okos rovarok :D
  A fegyverekrõl csak annyit, hogy mint fegyvermûszerész én minden filmben szidom a filmeseket…Nem értenek hozzá na… :D Pl az aliens ben bishop azt mondja hogy ha jól emlékszem 20 mega tonnás a robbanás…egy ilyen "kicsi" robbanás nem robbant fel egy bolygót. Egy ilyen bombának a tûzgömb átmérõje "csak" 6,5 km…és a lökés hullám sem veszélyes már 50 km után…A sugárzás viszont már más téma…De errõl ne többet még fegyver B**i-nak néztek :D
  Vissza térve az AVP 2 re hát remjélem nem tették bele az összes jó részt a bemutatóba, mint a Harry potternél..Aztán meg a film altatósra sikerül…

 367. idegen93

  Egyet értek szerintem se lesz királynõ és igen az alienek ha egyedül vannak hanem csinálnak maguknak fészket még akkor is hogyha nincs királynõ.És lehet hogy nem is fognak szaporodni lehet hogy jó sok olyan arcmászó van azon az ûrhajón és majd egy csomó ki fog fejlõdni úgy hogy tuti biztos hogy nem lesz királynõ.

 368. Teljesen korrekt,amit mondasz vaskalap.Csak egy helyen kötnék beléd,mert ha nem tenném,nem is én lennék. :) Bocsáss meg ezért.
  Egy PREDATOR sem ember.Te állatnak neveznéd??

 369. idegen93

  Ki mondta hogy az aliensbe fel robban a bolygó ott csak az alienek fészkét robantják fel.

 370. idegen93

  Hmm…Az tény hogy az aliensek inteligens állatok de a predátorok nem állatok bár hogyha mi annak nevezzük õket hogy állatok akkor õk meg minket tartanak állatnak.

 371. Berci1

  Nos én a predet nem nevezném állatnak:D Valóban igaz h. az ember mindent ami nem ember állatnak néz,vagy növénynek,gombánakXD Ez van. De a pred nem állat, õ egy hõs :P

 372. Hát nemtom… Az elsõ AVP is így indult. Hú, de jó lesz, de fajin lesz, olvadok a trailertõl meg minden. Aztán jól odatett neki a rendezõ úr. Próbálta utánozni vagy imitálni a Prédát, de persze más volt a kerete az egésznek. Amúy az új trailer jól néz ki, csak még mindig nem értem milrt nem lehet egy "jövõbenjátszódós" AVP filmet készíteni. De mind1.

  Ja és ez:"Biztos lesz valami jó története,de azt mér lõnék le a legelsõ trailerben?"

  Az AVP 1 elõzeteseiben is szinte csak azokat a jeleneteket lõtték le, amik értelmesek voltak (amennyire ez a rendezõtõl kitellett). Aztán beültem a moziba és megnéztem a trailer mellé a maradék 80 valahány percet és akkor mondtam, hogy jól van, ezt mégse kellett volna… Szóval csak annyi, hogy nem minden arany, ami fénylik. Én is kiváncsi vagyok már a filmre, de annyira nem akarok elfogult lenni vele kapcsolatban, mint az elõzõ résznél tettem./Egyetek meg, ha gondoljátok…/

 373. Így van.
  Mondhatni,félisten.

 374. vaskalap

  Persze, hogy állatnak nevezném a predatort…egy fejlett állatnak :D
  És pont az a lényeg, hogy õk is állatnak néznek minket.
  De tudjátok az ember a teremtés koronája :D és csak azért is õk az állatok. :D
  Nem tom ki mondta, hogy fel robban a bolygó, de itt volt valaki :D
  Ebben én személy szerint sosem hittem :D

 375. vaskalap

  Amúgy valóban nem minden arany ami fénylik…Ha szerencsés vagy akkor gyémánt. Reméljük most is ez a helyzet….

 376. totti93

  Az tény hogy a földön ami nem ember azok azok amiket leírtatok. De én nem neveznék állatnak ( fejlett állatnak sem ) egy olyan lényt aminek minimum 8-szor olyan fejlett a technikája mint az embereknek és amelyik a prédájának tekint! Sõt én azzal se értek egyett hogy azt mondták a Predikre hogy rusnya férgek. Szerintem tök cukik a kis szarvaikkal!xD
  Továbbá a filmrõl: Hát én nem tudom hogy lesz e királynõ, de mint fentebb leírtam szerintem pihentetni kéne. Vagy ha lesz is legyen méltóságteljes, ne olyan béna mint pl. az AR-ben. Bár mondjuk olyan mértékû szapaorodsához mint amit a képrenyõn mutatnak szerintem kell királynõ. De ha lesz akkor szerintem nem lesz központi szereplõ.

 377. J-rex

  "De tény hogy az alienek felettébb okos rovarok"-nem rovarok,lehet h, azok voltak és mutálódtak,de mostmár nem teljesen rovarok.
  egyébként az ember is állat.

 378. Morse

  A nyolcvanötös azt akarja mondani..hogy itt nincs se szórakozóközpont se légkondícionálás se videorendszer se ellenõrzés, se jégszekrény se egy rohadt fagylalt..Se királynõ se prétoriánusok se gumi se nõk..se fegyverek. Nincs itt más..csak szemét.

  Csak tudnám minek állunk szóba vele
  õhoztaanyakunkraarohadékot?! Nem lenne jobb ha egyszerûen SZÉTVERNÉNKAFEJÉT?!

 379. Reméljük vaskalap…REMÉLJÜK

 380. hydrafactor

  LOL :D (Morse)
  Igen valóban így volt az AVP1 trailerénél, hogy hú de jó, meg minden. De úgy gondlom attól lessz sikeres az AVP2 mert feltételezhetõen, Colinék tanultak Anderson (sok-sok) hibályából.
  Meg egyébként is fõ a pozitív gondolkodás ;)
  Srácok!!! Jó filmet fogunk kapni!

 381. idegen93

  Ja egy totálisan jó filmet na jó talán nem totálisan jót de reménykedni csak szabad.

 382. Morse

  Predátor hüllõ e vagy?

 383. idegen93

  Nem tudom de lehet hogy egyik sem bár a szája mondjuk rovaré a bõre egy hüllõé a testfelépítése meg egy nagyra nõt izmos psziho kinézetû emberé.

 384. MarciCFH

  Á, a legjobb beszólás a trailer végén van, vagy 300szor visszatekertem mikor a srác az alien képébe vágja, hogy fákk jú.

 385. hydrafactor

  Hát fényéveknél jobb beszólás (még ha rém egyszerû is), mint Lex-é!
  "micsoda egy ocsmány dög vagy te" -valami ilyesmi volt.

 386. MarciCFH

  jaja, és persze a szinkronban elég gázul hangzott. Én ha összefesteném a gatyeszom egy ilyen izétõl biztos nem így szólnék hozzá. Asszem valami ilyesmit hogy a q… any.., vagy valami ilyesmi…

 387. Morse

  Megnéztem ezt az új alien figurát. Olyan mintha összemixelték volna az Aliens meg a Resurrection monsztáit. Bár az én véleményem az hogy ami nem giger az nem alien még mindig jobb mintha semmit nem változtattak volna az elsõ avp-hez képest , mert annál trutyibb élijen dizájn nem létezik. Persze biztos van akinek meg az tetszik dehát ízlések és fejletépések..

  Jut eszembe nyolcadik utas figurát honnan/mikor tudnék szerezni mert állítólag a boltokból elfogyott.

 388. hydrafactor

  Nekem bejött az AVP1-es Alien. Az AVP2-es is nagyon szép. Baró :D

 389. J-rex

  nekem a simafejûek a kedvenceim és az avp1 ben tetszett a legjobban,de tetszenek a rotáltfejûek is csak a hangjukat nem szeretem mert tudom minek a hangja és azt nem kedvelem:D

 390. idegen93

  Ja tényleg jók.

 391. idegen93

  És miért nem tetszenek?

 392. Morse

  Na jóreggelt. Tegnap megszakadt ez a sz…r azért tûntem el. De
  sajnálattal látom hogy eltûnt Nodika e-mail címe a fórumból.
  Meg a hozzászólások is. Ha leszel majd jelezd pls mert még mindig érdekel a dolog. Elõre is kösz.

 393. Morse

  Mi a hangja a rotáltfejûeknek? Amúgy mind rotáltfejû csak van amelyiknek búrája van. Üvegbúra :) Azok nekemis jobban tetszenek. Odamennél és végigsimítanál rajta. Mert olyan szép.
  Ne mondd hogy nem. Te jó ég ez már perverzió?

 394. Schweki

  Jézusom, van még néhány agyament ötlet a dögök háziállatként való tartására??? XD Milyen baró lehet már, ahogy kinn alszanak a kertben, amikor úgy összehúzzák magukat…
  "-Miazott kisfiam???
  – Áhh semmi, vettem néhány kertitörpét…."
  ;D

  Amúgy a Giger féle alien tényleg nagyon ott van, de szerintem késõbb is nagyon eltalálták, bár az AvP-s nekem se teccett annyira, mint mondjuk a dogalien. :D

  De az igazat megvallva: változniuk kell, mert mindig más gazdatestbe, más körülmények között fejlõdnek ki. És azér nem lehetnek egyformák.
  Egyébként Giger nagy mûvész, sok rajzát, meg festményét nézegettem, nem csak olyat amin alien volt, és nekem minden képe nagyon tetszik, mert nagyon hátborzongató, rideg, és sejtelmes képeket tud alkotni. Nagyon mûvészi. A látványra gyúr rá igazán.

 395. Morse

  Elment a levél.

  Én azt olvastam hogy csak egy macskánál nagyobb testû állatba tud petézni. Milyen élien lenne egy szarvasbogárból? :)

 396. idegen93

  Hát szarvasalien mini változatban és ugy nézne ki mint egy bogár hat lába lenne hosszú fej rajta szarvak és lenne kitin páncélja a hátán és nem lenének rajta légõ csápok furcsa egy jószág lenne jön feléd és te meg csak nézed milyen randa és eltaposod és a cipõdet meg a lápadat átmarná a sav és aztán nem tudsz menni és jön a többi szarvasalien és lezabálják rólad a bört a húst és végül megissák a véredett ugye jól hangzik.:)

 397. idegen93

  Na és milyen alien lenne hogyha egy elefántba menne bele.?

 398. Morse

  Szerintem egy elefánt mellkasáig nem érne le az a szaporítószerv.
  Ha meg a torkába rakja az állat megfullad mielõtt teljesen kifejlõdik.
  szóval az elefánt csak darabolásra jó :)

 399. Xenax

  Demeter ok elfogadtammajd msn-en megbeszéljük . amugy egy kérdés mi számit álatnak ha már igy le nevezetitek a bogarakat meg a predeket. amugy ha az ür utast is lepetézték szwerintem a bálna + stb se lesz gond csak több petézi le

 400. Morse

  Azt máig sem értem hogy termékenyítette meg az ûrutast..
  Biztos egy néger arcmászó volt

 401. idegen93

  Egyszerû Morse az ûr utas ott ült a gépében leadta a vészjelzést és ráugrott az arcmászó és késöbb ki tört belõle a mellkas robbantó.

 402. Schweki

  Az érdekes az, hogy az ûrutas meg az alien sokban hasonlítanak. Nekem ez nagyon mozgatja a fantáziám.

 403. Morse

  Idegen ez egyértelmû de nézd meg az Ûrutas méreteit és az arcmászóét. Mintha egy lódarás akarna egy hódba petézni :)

  Shweki konkrétan mire gondolsz?

 404. predator133

  Elképesztõ hogy mi vita megy egy 2perces, mellesleg elképesztõen jó traileren. Mindenki bonyolít mindent,már bocsássatok meg. Királynõ az említett jelenetben, 1:15-nél 1500% hogy nincs. Mutálódott Predalien queen ami kiszabadult felnövés elõtt a fészekbõl? Ne kombináljunk már ennyire, egyszerûen csak várjuk meg a filmet, hogy szájtátva tapsolhassunk a végén a moziban. :)

 405. Xenax

  amugy lene egy kérdésem hogy jó párszor olvastam hogy az alienek felveszik a gazda test tulajdonságait pl predalien de a sima alien–ben semmi hasonloság sincs az emberhez nyelöcsövünk van nekünk is csak nem kinyujthato

 406. Morse

  Az ember-alien humanoid. Szerintem ennyi hasonlóság épp elég.

 407. idegen93

  az alienek az emberek kisseb ügyességét öröklik.

 408. predator133

  Adott a Ragadozó elsõ részébõl ismert és megszeretett dzsungel, valamint az Idegenekhez kötõdõ szûk folyosórendszer és zárt terek, tehát szerencsére búcsút mondhatunk az AVP1 borzalmas helyszínek. A dzsungel, valamint az épületek belseje is rengeteg lehetõséget rejt magában, és nagy eséllyel visszakapjuk az eredeti filmek hangulatát és színvonalát is. A Predator 2 is visszaköszönhet egy kicsit, hiszen itt is egy városkában járunk, sok-sok házzal, és nem mellesleg háztetõvel, ahonnan remek kilátás lehet a kiszemelt prédákra. Ígértek még egy vízben játszódó küzdelmet is, valamint az elõzetesben feltûnik egy ûrhajó is, valamint egy fészek bejárata. Azt hiszem a helyszínt nagyon jól megválasztották, lehetõség van mindkét lény erõsebbik oldalát kihozni ebben a városban és környezetében.

  Térjünk át a lényekre. A legelsõ, és legfeltûnõbb újítás a Ragadozóból kikelt Idegen, vagyis maga a Predalien, melyen mindkét faj tulajdonságai ötvözõdnek, azt még nem lehet tudni, hogy milyen lesz a gondolkozása – elõre nyomuló dög avagy megfontolt gyilkológép, de valószínû, hogy mindkét oldalból megosztottan kapunk majd. Kinézetre is természetesen a Predatorok és Alienek vonásait fedezhetjük fel rajta, meg kell hagyni, igencsak nagydarab bestia lesz. Wolf. Avagy jelenlegi Predatorunk azt hiszem méltó a R1-2 filmekhez, és a könyvekbõl megismert univerzumhoz. Kellõ újdonságot fedezhetünk fel vele kapcsolatban, viszont szerencsére visszatértek az eredeti kinézethez, és végre nem 2 méter széles Vadászokat kapunk, másfél méteres csuklópengével. Ha már az újdonságoknál járunk, feltétlenül meg kell említeni új fegyverként az ostort, mely szerintem elképesztõen hangulatos, valamint a dupla plazmaágyút, mely elsõre fura lehet, egy kicsit nem is nagyon értem, de azért kellõen vagány ez is, fõleg a hangja tetszik nagyon, még ha nem is az eredeti.
  Az Idegenek is szerencsére úgy néznek ki, ahogy régebbrõl megismerhettük õket, mérföldkövekkel brutálisabbak és sokkal jobban néznek ki az AVP1-es elõdjüknél, szerencsére.

  Negatívumnak sorolják elég sokan az amerikai kommandó megjelenését, és hogy egy szõkecicát is lemészárolnak az elõzetesben, de azt hiszem, hogy az elsõ pont akár invázió hangulatot is hordozhat magában, a másodiktól pedig egyszerûen el kell tekinteni, a csaj is egy préda. Igazi negatívumnak azt mondanám, hogy túl sokat mutat ez az elõzetes. Miért kellett beletenni a bombát, valamint Wolf és Predalien halálát? Szerintem teljesen szükségtelen volt, bár valószínûleg így is rengeteg izgalmat és borzongást kapunk az arcunkba.

  Mindent összevetve szerintem méltó folytatósa lesz az elõdöknek, és elfelejteti velünk az elsõ rész felemás utóérzését is. Mindenképpen meg fogom nézni többször is moziban, be is fogom szerezni, meg is veszem, meg minden egyéb. Reméljük januárban adják itthon is.

 409. idegen93

  Ez tök jó most akkor vissza fogjuk kapni az alienst,alien4,predator,predator2-t és végül az alien vs. predatort hát nem csodálatos 4-jó film meg egy rossz film ez egyenlõ egy nagyszerû filmel már alig várom hogy láthassam de szerintem sajnos nem lesz Januárba még majd nem lehet majd meg venni de a trairelben még mindig nem lõték le a meglepikedt fõleg a vizes jelenetet de várjunk csak mi van hogyha az a vizes jelenet amikor az a Folf nevezetû predator meg a két alien tudjátok amikor a predi fogja mind két nyakát mi lesz hogyha ott lesz a vizes jelenet de remélhetõleg hogy nem így lesz de meglehet hogy még is na mindegy szerintem mi majd akkor is majd egy nagyon jó filmet fogunk kapni ja és nehogy elfelejtsem nem biztos predator133 hogy akkor fog meghalni majd az a predalien meg Wolf a predator végülis mind kettõ eléggé izmos ugy hogy szerintem nem akkor fognak majd meghalni.

 410. predator133

  Hát csak az AVP1-ben is meghalt Scar mikor át lett döfve. Bár a királynõnek nagyobb farka van végülis. Kitudja.

 411. idegen93

  De emlékez vissza egy sima drone is át döfte még amikor kijöttek a csajjal a piramisbó.

 412. Schweki

  Morse: konkrétan arra gondolok, hogy a kifejlõdött idegen, és az ûrutas között szembetûnõ hasonlóságok vannak szerintem. Lehet, hogy csak az ûrutas mumifikált teste teszi, de akkor is. Az alien ugyebár biomechanikus, ez tudjuk mit jelent. namármost én nem vok jó megfigyelõ, de szerintem az ûrutason is felfedezhetõk biomechanikus jellegek. Az egész annyira hasonlít, nekem túlságosan is ez jön le belõle. Persze tudom, hogy hülyeség, de akarva akaratlanul is arra gondolok, hogy a kolónia, ami az LV-426-on van, mind egy ûrutas-királynõ munkálkodása. Persze ez az ötlet merész, és számos helyen támadható, de bennem a hasonlóság a két lény között azt a gondolatot ébreszti, hogy a hajdanán az ûrutasbõl kifejlõdött idegen alapozta meg a kolóniát. És akkor az egész kolóniának az õse az ûrutas. Innen a hasonlóság az idegenek, és az ûrutas között.

  Nos most megálltam, és visszaolvastam amit, írtam, badarság az egész… XD
  De nekem akkor is ez jut eszembe, nem tehetek róla. Ennek semmi köze nincs az AvPR-hez, csak úgy mondtam. :D

  Égessetek el máglyán ezért a hülyeségért… :)))

 413. Schweki

  Nehh inkább ne, nem akarok elégni, jólenne inkább, ha megkapnám a feketepontomat, és akkor elkussolok egy ideig… ^^

 414. idegen93

  Hát annyira azért nem túl nagy hülyeség de azért szerintem nem így van de azért kiváncsi vagyok hogyan nézhetet ki az a alien amelyik így ki tört az ûr utasból.(Valaki tud róla valamit?).

 415. Morse

  Ne aggódj nem fogunk elégetni. (sokkal job helyed lesz õfelsége tojókamrájában muhah).

  Amúgy a biomechanikus külsõségekben egyetértek veled.
  Dehát a legtöbb dolog ami giger az biomechanikus is, és azthiszem ez az amit hiányolok manapság az alienekbõl. Elmosódtak azok a szép ,kemény formák. De ezt az Ûrutas-királynõ dolgot nem értem.
  A királynõ az ûrutas felesége és úgy döntöttek hogy hedléjz hópon töltik a mézes heteket/éveket/évszázadokat?
  Én mindig úgy gondoltam hogy ez a hajó egy Föld elleni inváziót volt hivatott elõkészíteni a bogárkákat pedig az elefántembörök tenyésztették/termesztették/barkácsolták/hegesztették ki éppen az emberek ellen. Ha megnézel egy arcpakolót tisztán látszik hogy
  minden aránya úgy van kialakítva hogy passzoljon egy ember fejére.
  Dehát nem is ez a lényeg hanem hogy ma éjszaka teis megtapasztalod szeretett királynõnk vendégszeretetét.
  ^^

 416. Morse

  Idegen most beindult a fantáziám :)
  Azthiszem lefirkantom.

 417. idegen93

  Én régen meg rajzoltam egy alien meg egy predator amikor fociznak az is jó kis életû lett csak nem tudom hogy itt hogyan kell így megmutatni meg még bizonyára lekéne hozzá majd fótóznom kár hogy nem értek hozzá bár bizonyáea nektek nem tetszene na mindegy.:(

 418. J-rex

  én találtam egyszer egy space jockey alien mutatio képet,megvan asszem,de nem tom ide berakni,be tettem egy videóba és belinkelem,egyébként nem lehet kivenni belõle semmit,csak pár ujjat.
  A hangokhoz meg visszatérve,az aliens ben és ebben a trailerben is az alienek hangja kiselefántoké(ha nem hiszitek akkor nézzetek meg egy mûsort az animal planeten,vagy a national geographicon,remélem ez nem reklám:)

 419. idegen93

  Miért az aliensben is ilyen volt a hanglyuk ha jól emlékszem de különben ha nem ilyenlegyen akkor milyenlegyen a hanglyuk csimpánzos?

 420. idegen93

  Megyek megnézem mégedszer.

 421. Morse

  Szerintem meg ne legyen hangja. J-rex ami van kép 3:44-nél azt el tudnád küldeni? vagy egy linket ahonnan leszedted. thx

 422. Nodika

  Mostmár örülnék, ha befejeznétek az OFF-olást teljes mértékben a FLOOD-ról nem is beszélve.
  ——————————-
  A Trailerhez visszatérve, a CGI-k benne nem véglegesek, regenteg munka van még velük…

 423. idegen93

  Hát ezt sejtettük.

 424. idegen93

  De jó lenne hogyha egyszer amikor így a mozikban lenne így az AvPR film és így ilyenkor így a börgerkingbe vagy a MC-donaldsban lenne AvPR-es figurák lehet hogy megszereznék egy párat de nem valami silányokat hanem olyan normálisan kinézõ szép kis alien figurák ja és jó estét kívánok.

 425. hydrafactor

  Annyira nem feltûnõ, hogy a CGI nincs befejezve. Legalább is szerintem.

 426. Henrik

  OFF-olást légyszives mellõzzétek .
  Köszi

  H

 427. totti93

  Én még arra lennék kíváncsi hogy a prediknek lesz új fegyvere az ostoron kívûl? Igaz még ott van a dupla vállágyú de az nem igazán új csak megkettõzött.:D

 428. J-rex

  meg levehetõ

 429. totti93

  De akkor se új.

 430. J-rex

  Aki azt mondta h, királynõ látszik a trailerben annak idézem Ian Whyte (a predator) interjúból:"A PredAlienrõl:
  Úgy tudom, van pár felvétel a trailerben a hibridrõl. Semmiféle hozzáférésem nincs a forgatási állóképekhez (beállított fotók)…de azt elmondhatom, hogy lenyûgözõen néz ki!"

 431. Nodika

  Nem még nincs werkfilm és se studio fotó. Még a forgatókönyv sincs. Nincs semmi csak a trailer.

  A képregényes kérdésedet pedig a FÓRUMban tedd fel.

 432. magyar vadász

  Istenem de lassan telnek anapok a moziba kerülésig!

 433. idegen93

  Jaj én má aligha bírom hü de rohadt hideg van itt.BRÜÜÜÜ…

 434. Attas

  Nos ezt a rész Én is mint mindenki, nagyon várom. A trailer-bõl leszûrve jobb lesz mint az elsõ. Az is jó volt, de azért, hogy egy predator emberrel pacsizzon..:) Hát ugy nézem ebben nem lesz ilyen. Mindenki gyak mindenkit. Alig várom!

 435. idegen93

  Ömlik a vér mar a sav íííj csupa juk vagy.Már felébredsz éééés egy kis mellkasrobbantó mosolyog rááád jiháááá!!!!:))))

 436. Henrik

  Zoltán Használd légyszives a [link=http://media.movies.ign.com/media/746/746237/vids_1.html ]LINK[/link] gombot.

 437. Johner

  Az már biztos, hogy elõdjét(márha annak tekintjük a rém gagyi AvP-t, én nem) felülmúlja, mert már az elõzetese jobb, mint az egész AvP. Ami nem tetszik azaz, hogy mintha az Alienek a tökéletes organizmus mivoltukból vesztettek volna elég rendesen…(gondolok itt a Predator nyakon csíp két alient egyszerre jelenetre) Meg korbáccsal szétcsap egy Alient??? A 4. részben még kerülgette a golyókat, itt meg egy korbács elõl nem tud kitérni??? NANE!!! Remélem jól kivégzik az Alienek a Predatort. (nemmintha nem bírnám a Predatorokat, csak azért az Alienek lealacsonyítását ki nem állhatom…)

 438. idegen93

  Ez aaaz hajrá alienek!!!!!:D(de azé a predator is hajrá).

 439. morse ha kell még az a kép,megtaláltam,az ott van a galériákba,ha nem találod akkor elküldöm

  szerintem egyik faj sem fog győzni,az alienek a folytatás miatt,a predet meg ugye átszúrták(habár lehet azért hangsúlyozták ki annyira az egyik hírben h, lesz a predatornak elsősegély doboza,mert használni fogja és túléli)

 440. idegen93

  Szerintem tuti hogy túléli az Avp-ben is túlélte amikor egy alien átszurta a predit.

Vélemény, hozzászólás?