Íme a PredAlien!

Frissítve 1 új fotóval, plusz mindegyik lecserélve jobb minőségűre!
(Elképzelhető, hogy nem frissül a böngésződ automatikusan, ezért nyomd meg párszor az F5 billentyűt!)

Az Usa Today 6 új fotót tett közzé az Aliens vs Predator: Requiem-ben debütáló (felnőtt) PredAlien-ről.
A két rendező elhint még egypár protokollszöveget a filmjükről, hogy milyen jó lesz, és elszakadtak az első résztől és Ridley-hez és Cameron-hoz hű filmet készítenek.
Na, ez majd kiderül ha MOZIBAN láttuk a filmet, addig is íme a fotók:Köszönet mindenkinek, aki valamelyik forrást beküldte!

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

45 Hozzászólások

 1. idegen93

  Szép lett ez a predalien meg ahogyan elnézem jó kis predator vs. predalien csatát láthatunk majd.Nemis tudom de a negyedik képről nekem az jut eszembe hogy azok szeretkeznek.

 2. NAGYON JÓL NÉZ KI!!!!!

 3. Nagyon király lett a PredAlien!

 4. Nagyon szépek a képek csak a róla olvasható új információk emészthetők meg számomra nagyon nagyon nehezen. :(

 5. rivike

  Hát Predator ebbe kicsit bele fog feszülni :))

 6. Predator2

  Nagyon király!!!

 7. idegen93

  Látszik hogy egy kicsit eldeformálódott a csáprágója hiszen az egyik oldalon a hártya teljesen meg van a másikon viszont hiányzik egy kicsit.

 8. ..::_Lacee_::..

  Csak gáz van… Ez a jószág szájon keresztül tud embriót ültetni…ez istenkáromlás szerintem :(

 9. idegen93

  Lehet azért hogy szájjal csinálták.

 10. Egy csomó kép volt az arctámadókról… Lehet hogy tud egyszerre tojást tojni, és szájon át embriót ültetni.
  De az is lehet hogy kettő darab Alien boly van!!! :))) És a végén nem Wolf intézi el a Predalient, hanem a másik boly királynőlye!!!

 11. Szép munka!

 12. alien

  Nagyon jól sikerültek ezek a képek!

 13. galervin93

  Nem semmi! Nagyon király lett! Már tűkön ülök, alig várom! :)

 14. leopoldB

  Túl sok a predből, túl predes. A “hum”alien sose volt ennyire emberi. Nem jó. Szerintem.

 15. idegen93

  Nos valahogyan különböznie kellet a többitől mint például Quasimodo a többi embertől meg a dogalien a sima harcostól a sima a recéstől a praetorian a királynőtöl úgy hogy nagyon jól néz ki ő bennük is megvan a hasonlóság mint a többi alienben mint a dogalien hasonlított a kutyára így a predatorra is kellet a predalienek valahogyan hasonlítania rajta van a haj kisseb a feje és a szája így végülis olyan mintha a többi hasonló alien lenne és azért erősebb és nagyobb mert félig predator ezért elnyerte a tulajdonságait vagyis a test kinézeteit ahogy a dogalien a kutyához így lett a predalien is nagyobb és erősebb is a dogalienis gyorsabb lett a kutya dns-étöl úgy hogy tömören ennyi köszönjük hogy meghalgatott engem a következőrészben pedig hát majd ki derül.

 16. csutkakoma

  “Csak gáz van… Ez a jószág szájon keresztül tud embriót ültetni…ez istenkáromlás szerintem :(”

  Ez volt Giger eredeti terbe az alienek szaporodásánál.

 17. ..::_Lacee_::..

  Igen tudom. De akkor legalább 1 alien filmben láttuk volna…

 18. majom

  Úgy néz ki mint aki bekapott egy rákot, aminek az ollói még ott ficergnek a szája szélén! :)

 19. LángVágó

  Ez most komoly hogy szájon át fog petézni egy here ?

  Bár a Rejtőzködő film később készült mint az alien ott szájon át megy az idegen másik gazdatestbe. Bár ott nem is szaporodik csak testet vált. Ha már Gigernél tartunk lehet hogy a második állkapcs ment volna le az ember torkán ???

 20. csutkakoma

  “Igen tudom. De akkor legalább 1 alien filmben láttuk volna…”

  Majd most látod az AvPR-ben. Nyilván, azért új dolog, mert nem láttuk egyik Alien filmben sem.

 21. leopoldB

  idegen: én köszönöm ezt a szép kerek mondatot :D Amúgy meg a hardwired kommentelői tehenet írnak, mert amúgy meg hasonlít másra, de nem ennyire, mert hasonlíthat de ne ennyire. Ez már inkább egy predatorba (70%) oltott alien (30%) mint egy alienbe oltott predator. Szóval az oké hogy hasznos az a száj, genetikailag is akár, de a frizura miért olyan fontos? Hülyén is nézz ki, na…

 22. LángVágó

  Nekem csak azért fura ez a szájon át ültetés mert így borul az idegenek hierarchiája. Ha vannak szaporodást elősegítő herék minek királynő meg tojás akit védeni kell. Bár egy artámadónak nem lehet gond egy nagytestű állat sem míg egy here simán kárt tehet benne amíg viaskodnak. Na mind1 fura majd meglássuk…

 23. üdvözlet a családban!
  szerintem ari:D

 24. Csutkakoma: kit érdekel mit tervezett Giger? Ne hozzuk fel példának, anno az volt a baj, hogy a könyveket és képregényeket hoztuk fel az AVP esetében példának. Akkor ennyi erővel ha te Gigert hozod fel én meg a képregényeket és könyveket.
  A két lény összehozása 1989-ben történt meg elsőnek és azóta számtalan könyv és képregény készült (+ pc játék is) és sehol sem volt ilyen. És most hirtelen újítunk egyet mert már uncsi a facehugger? Hát köszi azért ez nem kell. Amint láthatod a rajongók nagyrészének nagyon nem tetszik ez az újítás és ha annyira a rajongóknak készül ez a film, talán tényleg normális “hagyományos” módszereket sorakoztathattak volna fel.
  Meg ha annyira visszatérnek a gyökerekhez megnézhették volna a filmeket, ott sem volt semmi ilyesmi, akkor már legalább a tojássá alakítást hozták volna vissza.

 25. LángVágó

  hát ja közel 20 év alatt felépitettek egy evolúciót egy szaporodási életformát nem lenne szép felrúgni egy ilyen dologgal… amúgy az alien 4 ben elég hülyék voltak hogy a herét akarták idomítani holott tudhatták volna hogy a királynőt kell manipulálni. De eccer csak rájönnek… ;)

 26. idegen93

  Hát szerintem leopoldB azért tették oda a predator csáphaját mert hát valahogyan neki is megkellet hogy legyen vagyis úgy értem hogy neki is megkellett adni az ő fajtájának jellegzetes fajta frizurájának így kitalálták a hajat mint a dogaliennek a simát a harcosnak pedig a recéset a királynőnek pedig azt a nagy szélest és így született meg a predalien frizura.Különben szerintem a predalien bordázata hasonlít egy arcmászóra vagyis olyan mintha az nem is a bordája lenne hanem egy arcmászó rámászott a mellkasára.

  (Ja és üdvözöllek a fészekben szabcsey reméljük hamar kifejlőtsz egy szép kis harcossá vagy amivé akarsz.)

 27. Red Queen

  Nah a PredAlien fanok most virulhatnak egy ideig… :I
  Kíváncsi leszek a PredAlien hangjára…
  A DNA-ban van egy hasonlatos lény. Na ha más nem, az tiszta Predalien. Csak nincsen 4 rágó szájszerve.

 28. LángVágó

  azért egy DNA-t ne emlegess egy napon egy Predatorral mert az a film egy kalap kaka

 29. Viszont ezt olvassátok.
  Colin írta ezeket:
  “Sohasem láttuk a szaporodás fázisát, ami egy fiatal és egy nemzőképes, érett királynő között van. A folyamatosság nemcsak hogy fennmaradt, de ki is lett bővítve.(ezt arra írta, amikor megkérdezték tőle, hogy hogyan képes egy királynő így szaporodni – szájon át megtermékenyítéssel – mikor tojást kellene raknia. Ugye kiderült Colin mondandójából, hogy egy fiatal nem kifejlett királynőről van szó).

  A királynőnek meg kell alakítania a testőrségét, hogy azok megvédjék őt, mielőtt teljesen védtelenné válna, miközben tojásokat rak. Mi most megalapoztuk ezt a fázist. Tehát a sok Idegen ezért kell, hogy majd később biztonságosan tudjon tojást rakni. Ezek mind nagyon összetett lényekké teszik az Alieneket, és nem csak sima bogarakká.

  Akkor egy jó megfigyelés az Aliensből, és ezt a logikát követi az AvPR! Az Aliensben az egyik domináns harcos lett a fiatal királynő, aki elkezdte ezt a folyamatot. Egyszerű tény, hogy ezt soha sem mutatták még ezelőtt.

  Az Idegenek nagyon összetett lények akik képesek megtalálni a szaporodás módját különleges és szokatlan körülmények között…Ezért idegenek és nem sima mezei “bogarak”.

  Ennek titokban kellett volna maradnia, de folytattam a fórumokon a dolgok rendbe tételét. Ez a fázis tényleg az egyik legjobb jelenete a filmnek, olyan, mint a megerőszakolós jelenet az Alienben. Nagyon sötét és gonosz.

  Sose láttuk még ezt az időszakot a fészek vagy a királynő életében, szóval ez nyitott kapu”

  Így már nekem is jobban kezdi befogadni a gyomrom.

 30. Red Queen

  LángVágó: hát igen, a Predatorhoz képest a DNA… megértem predatorizmusodat. ;)

  Azonban mint tudjuk a magyar nyelv filmfordításban szenved angol-magyar téren.

 31. LángVágó

  Nodika hmmmm amúgy Alienbe melyik a megerőszakolós jelenet ? Amikor a végén a csajt macerálja ? Végül is nem hülyeség hiszen lehet a gazda test is meg akarta hágni ;) Nos ez jónak tűnik amit Colin mondott, de mindezt hogyan fogja kitalálni egy mezei ember aki nézi a filmet és nem ismeri annyira az alien univerzumot. Remélem okosan megoldják ezt…

 32. Red Queen

  Én is nagyon remélem.
  Apropó, ezek szerint elkészült az AVP2 Requiem?

 33. csutkakoma

  Még nem készült el. 1 hét van még a terv szerint a CGI munkálatokból hátra. Aztán 1-2 simitás és olyan November közepére, végére el is készül a film.

 34. idegen93

  Hát ez asztán a király dolog csupa csupa meglepetésre számíthatunk majd a filmben.

  (Ja a moziban már láttam az Avpr plakátját és sajnos úgy irták ki hogy Alien vs. predator 2).

 35. leopoldB

  Tehát akkor ami a képen van, az nem a hagyományos úton jött létre, ez egy special lény? Úgy már elfogadhatóbb. De akkor van sima pred-alien, ami arcmászó lévén jön létre, és akkor van még egy predalien királynő is? Tehát akkor 3 fajta predalien lesz!?

 36. Red Queen

  Szerintem csak 1, de az bivalyerős lesz Wolfhoz képest…

 37. idegen93

  A predalien bordája úgy néz ki mint egy arcmászó a 4. képen lehet ezt a legjobban szemügyre venni.

 38. butter

  Hát nem tudom. Tényleg jól néz ki a predalien, de szerintem mégsem az igazi. Nekem leginkább a szája nem tetszik. Elég érdekesen lett rárakva a predator száj, olyan mintha csak úgy utólag rányomták volna, hogy jobban hasonlítson. Pedig még az AVP végén rendesen volt megcsinálva a mellkasrobbantón.
  A másik dolog, amit nem értek, azok a “raszták”. Sajnos még csak most tudtam elkezdeni A vadászok bolygólyát és ott azt írja a könyv, hogy ezek a tincsek egy hosszú és fájdalmas folyamat végeredményei. Akkor hogy lehet az, hogy itt meg alapból rajta vannak?
  Javítsatok ki ha tévedek, de ezt nem igazán értem. Amúgy meg már csak kb. 82 nap!!!

 39. Hát, nem is tom, ez eléggé predator szerű, talán ezt egy kicsit túlzásba vitték, főleg az utolsó képen néz ki úgy.
  De ez még elfogadható, ha nagyon jó lesz a film (magam is tűkön ülve várom)

 40. Butter: A Vadászok bolygója könyvben nem arról van szó, hogy a tincsek fájdalmasan nőnnek ki. Hanem a gyűrű amit ráhelyeznek az fájdalmas művelet. A tincsek nőnnek nekik mint nekünk a hajunk, csak lassabban….

 41. Red Queen

  A Predátorok “haja” félelmet kelt az emberiség lelkében. >:)

 42. idegen93

  Én is szeretnék egy ilyen frizurát csak persze nemfájdalmasan. :)

 43. Witchlord

  Jól néz ki ez a predalien, nem is erről van szó… de hát pont ezt előtérbe helyezni és kihagyni az eredeti királynőt, az már durva!!! Mert ugye azt lehet olvasni a neten, hogy ebben a filmben nem lesz alien királynő??? Meg hogy azért nem, mert azt már több részben is bemutatták? Hát ez LOL, ne már, hogy rajongók készítik ezt a filmet és pont a rajongóknak lenne elegük a királynőből??? A királynő az istennő és komolyan csalódott leszek, hogy az AVP-R-ben nem fog szerepelni :(((

 44. rivike

  Nem a királyno a film alapja :)

 45. e.norby

  A játékban más.
  Bár ott is van különbség Az AvP ÉS az AVP2 között a predalienben.

Vélemény, hozzászólás?