Idegenek Amerikában

…ezzel a címmel mutatja be a legújabb ToyFare magazin az ALIENS vs PREDATOR: REQUIEM filmbéli lények alapján készült hamarosan megjelenő Neca figurákat. Szerintem a Predator csúnyácska, az Alien pedig rossz szögből van fotózva. De mindenki döntse el maga:


Forrás: AvP Galaxy. Köszönet CPL Hicks-nek a szkennekért!

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

10 Hozzászólások

 1. csutkakoma

  Sztem meg jól néz ki nagyon a Predator és az Alien is. Wolf arca szokatlan és egyedi és új, de sztem nagyon eltalálták. Olyan mintha a Pred 1-es arcot a 2-el mixelték volna össze, plusz belevittek egy kis egyedit is. Nagyon el van találva szerintem.

 2. idegen93

  Nagyon jó kis játékfigurák a predi tényleg csúnyácska de az alien gyönyörű lett szerintem remélem hogy itt is beszerezhető lesz majd. :)

 3. Egyetlen gondom van csupán, hogy nem tetszenek annyira, hogy pénzt is költsek rájuk. :(
  A Neca “bologatós” figurái jobban elnyerték a tetszéseimet, bár azok közül sem játszott be hozzám egy se…eddig.
  De könnyen lehet, megint csak rosszul sikerült képeket látunk a figurákról, mert pl.: az alien gyári képe nagyon durvás.

 4. LángVágó

  Nos szerintem korrektek a predi pofája kicsit fehér lett mintha épp beheroinozott volna még ami LA ből maradt. De lehet csak ráment a vakolat por akció közben esetleg a gyártó enyhén nacionalista és FEHÉR predatort csinált :D

 5. idegen93: Colinék mondták, hogy az egyik agyara kicsit sérült lesz, ezzel is emlékeztetve a Préda beli Törött Agyarra.
  Egyébként a Predator nyakában a trófeafüzéren a koponyák még véresek (?), lehet, hogy ezeket a kis díszítő csecse-becséket, itt a földön készíti el magának? :)

 6. Nem igazán szeretem a prediket, s eddig egyik figura se nagyon tetszett, de erre egy rossz szavam sincs :)
  Az alien pedig sztem úgy jó ahogy van (bár nem ez a kedvenc designom).

 7. Az alien szvsz meseszép. A predatorral is csak az az egy bajom van, hogy tátott a pofája, de ha esetleg lesz zárt szájú vagy maszkos, akkor lehet Wolf lesz az első predator figurám… csak bírjon majd el az alien hordámmal :D

 8. A 4. lapon a kis képen, mintha a predatornak a csáprágói nem lennének úgy széttátva. Talán lesz egy ilyen cserélhető feje is masszkkal. Nem kizárt.

 9. csutkakoma

  Erre én is gondoltam. Azt hiszem például a Freddy figurának van cserélhetős feje (18 inch). Lehet, hogy az egyik Wolf is kap egy plusz, cserélhető fejet.(Ugye 3-om fajta verzió jön ki belőlük.)

 10. idegen93

  Hmmm…Nem azért de a mikis Wolf játékbabánk homloka kicsit mintha repedt lenne.

Vélemény, hozzászólás?