Hot Toys / SideShow: Guardian Predator

Még nyáron jelent meg a Hot Toys Lost Hunters sorozatának legújabb tagja, a Guardian (vagy ismertebb nevén Gort) névre hallgató Predator. Az eddigi Hot Toys kiadványokhoz hasonlóan kifejezetten részletes munkát kaptunk, és annak ellenére, hogy a ‘Guardian Predator’ tulajdonképp a ‘Hot Toys Predator’ átalakítása részint átfestéssel, részint más felszereléssel (páncélzat, disc, spear stb. a Predator 2-ből) nagyon jól eltalált darab.

A maszk kifejezetten ikonikus, nem csak azért mert az AVP Celtic-e egy erős Gort utánérzés, hanem mert tulajdonképp a legelső (igen, az első rész) eredeti maszktervét láthatjuk viszont benne. Azt hiszem ez magában is király! Sajna az előrendeléseket szinte percek alatt elkapkodták, és már most csak várólistán lehet megtalálni… meg persze E-Bayen…

További infó és képek a hivatalos honlapon: hottoys.com.hk

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

13 Hozzászólások

 1. Gomez

  Aszinek nem rosszak,a feje is jó de sztem a testfelépítése nagyon pocsék:Solyan mint egy 80’s évekbeli G.I Joe figura.

 2. Madovick

  Nah, hát nem tom, nekem sosem volt nagy kedvencem az efajta Action Manes beütés, hogy hajlítgatom össze vissza mindenét, számomra komolytalan, valameiknek még a pofáját is lehet cserélni… Akkor csinálják meg Legóban :D az egy fokkal értelmesebb a színek nekem fakónak tűnnek de lehet azért mert munkaheyli gépről nézem :D… Az ötlet jó koponya tetszik “sok” kiegészítő, de nincs aza pénz amiért emgvenném, maradok a limitáltnál :P.

 3. Madovick

  Nah hagyjál békén a Predatorssal… :D fújj de rühellem

 4. DanXeno

  jól néz ez ki :D

 5. predator

  Nagyon szép munka! A teste vékonyka,de a többi része az oké.
  Elfogadnám….:))

 6. Gomez

  Nekem viszont bejönnek az új predik Madovick,sztem ideje volt h újítsanak ás újfajtákat hozzanak be!

 7. Madovick

  Jogos, már nagyon sablonos dolgokat nyomattak a gyártók valóban, de a Predators nagyon mély sebet hagyott rajtam :D. Érzékeny vagyok rá… :P

 8. T-800VZ

  A figurák úgy gondolom precícen kidolgozattak, nekem is van pár db korábbi modell és így a képek alapján azt mondanám hogy nem gagyik kidolgozásra, ez független nyilatkozat hogy most a Predators jó, vagy rossz irányba ment-e.

 9. Nem rossz. Én megvenném.(ha nem lenne 56.000 forint).

 10. Túl gizda, gagyi, mint a többi ilyen játék:D

 11. Mondjuk igaz, inkább a NECA* predators figurái, élethűbb,jobb ,de csak 20 cm magas és ez alatt a NECA-ra gondolok nem erre a bénaságra.

 12. predalien87

  Szerintem egy szépen kidolgozott igényes munka!Nekem is kell!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?