Helyzetjelentés

Először is, megkésve, de jobb későn, mint soha alapon: BUÉK mindenkinek.

Mint a frissítések ritkaságából is kitűnt, mostanában sajnos kevesebb időm maradt az AOL karbantartására, pedig úgy néz ki újra felpezsdül az élet:

Tavaly megjelent két magyar nyelvű ALIENS képregénykötet egy-egy Aliens és Predator regény, és amerikában is lefutott már az új Aliens és Predator “komik”-sorozat.
Hamarosan megjelenik az új AVP játék, nem is beszélve az új AVP képregény-sorozatról, melyben visszatér Noguchi kisasszony is. A sort nyáron egy újabb kerek Aliens “képregény-novella” követi majd. És bár a Szukits kiadó honlapja sem frissült egy ideje, remélhetőleg ők is meglepnek minket valami olvasnivalóval.
Nyáron a kánikulából bemenekülhetünk megnézni az új Ragadozók filmet, vagy ha a technikával lépést tart valakinek az otthoni mozirendszere, akkor várhatóan “kékben” láthatja majd az Alien Quadrilogy-t is, az AVP és Predator filmek után…

Vissza a jelenbe: mint láthatjátok kicsit (megint) átszabtam az AOL fizimiskáját, ám a legfontosabb csoportok újdonságai továbbra is csokorba kötve jelennek meg a kivételesen jobb oldalra áttelepített menüben.

Az elkövetkező napokban igyekszem a szűk hónap legfontosabb híreit felpakolni, de az eddiginél még inkább szükségem lenne egy kis segítségre, tehát ha találtok valamit, ami szerintetek a hírekbe kívánkozik, akkor írjátok meg! (Sajnos későn vettem észre, technikai okok miatt ez a funkció lassan fél éve hibásan működött, ezért egyetlen-egy levelet sem kaptam. Tehát ennek tudjátok be a válaszok hiányát! Most működik, jöhetnek a mélek!)

Köszönöm a figyelmet! :)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

7 Hozzászólások

 1. Aliensking

  Jó lett az oldal! grat! :D Amúgy Wampal, vbagy Aristellel csináltad?

 2. Köszi. Valószínűleg az Artisteer-re gondolsz, de nem. Egy meglévő sablont alakítottam át…

 3. idegen93

  Szép lett az oldal. :)

 4. predator

  Nagyon szép lett az oldal. Gratulálok!

 5. Tényleg jó lett, gratu! ;)

 6. Aliensking

  am elárulod, hogy milyen tárhelyet használsz? fizetős?

Vélemény, hozzászólás?