Harvey Keitel után nevezték el az AVP2 Predátorát

Az index újfent kedvenceinkrõl írt: “Colin és Greg Strausse James Cameron filmje, A bolygó neve halál iránti tiszteletbõl cserélte a címben Aliens-re az Alient. Így kívánnak elhatárolódni a rosszemlékû Alien VS Predatortól is. A két rendezõ MTV-nek adott interjújából számos új részlet derült ki az AVP2-rõl.

Az AVP: Requiem R-rated besorolást kapott, nem véletlenül. „Az egyik Alien egy kisfiú mellkasából robban majd ki. Nagyon fájdalmas halála lesz, és mi végig mutatjuk. Jó érzés megszegni a hollywoodi szabályokat” – lelkendezett a testvérpár. A Requiem elején a Predalien hatalmas vérengzést csap majd a Predatorok felderítõhajóján, ami így kényszerleszállást kell hogy végrehajtson a Földön. „Chet”-ben az Alien-vér dominál, jóval nagyobb banánfejû fajtársainál, és Predator-csáprágói vannak. Elsõ mellkasrobbantóként kénytelen lesz felvállalni a királynõ szerepét, de a rendezõk megnyugtattak mindenkit: nem használja a Predátorok váll-ágyúit és más szuperfegyvereit.

A fõszereplõ Predatort a Ponyvaregény „problémamegoldó” Harvey Keitele után Wolfnak keresztelték el a stábtagok. Õ azért jön a Földre, hogy eltakarítsa a társaiból kinõtt Alieneket, de persze bárki mást kettéhasít, aki elékerül. Sisak nélkül is láthatjuk majd: forradásos pofája tele lesz Alien-sav marta hegekkel, csorba állkapcsa a képregények Törött Agyarára utal. Igazi tökös vadász, még páncélt sem visel (a készítõk szerint az AVP-ben röhejesek voltak rögbijátékos-kinézetû Predátorok). Viszont a Ragadozó 2-ben látott fajtársához hasonlóan elsõsegélydoboz nélkül õ sem gyõzi a hentelést.”

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

61 Hozzászólások

 1. idegen93

  Csúcs hírek ezek tök jó mutatni fogják amikor majd az alien kitör majd belõle és majd megint vissza jön a régi kis kedvenc gyógyszeres ládika kösz Darkoo hogy ilyen szorgalmasan meg találtál egy ilyen hírt és persze nem csak Darkoo a szorgalmas például mano is az.Tök jó volt ez a hir elolvasom mégedszer.

 2. idegen93

  Na ez izgi akkor most onnan fog folytatódni ahhonan vége lett az elsõ résznek a predalien egy csomó predatort ki fog majd nyirni király hé tényleg akkor majd az a elder predator is meg fog halni nem.?

 3. idegen93

  Na végre kiderült hogy mi az a nagy alien végre tudjuk hogy az a predalien amint kezd átváltozni királynõvé.

 4. Mit vársz attól, a Predator2-ben látott sokkal jobb volt.

  Wolf-i pedig majd megtanítja az alieneket kesztyûbe dudálni.

  wehehehe

  Jah és Wolf egyben Dachande is lesz???

 5. csutkakoma

  ""Colin és Greg Strausse James Cameron filmje, A bolygó neve halál iránti tiszteletbõl cserélte a címben Aliens-re az Alient. Így kívánnak elhatárolódni a rosszemlékû Alien VS Predatortól is."

  Jó lenne, ha kiderülne, hogy most az Alien vs Predator 2 címmel mi is a helyzet, mert semmit nem tudunk arról, legalább is semmi biztosat, hogy Amerikán kívül meg-e kapjuk Az AsVPR címet. Ugye a nemzetközi trailer az AvP2 címet viseli.

  "Jah és Wolf egyben Dachande is lesz??? "

  Ez egy kis kikacsintás törött agyarra. Amolyan tisztelettétel feléje, visszautalás rá.

 6. csutkakoma

  Rádásul annyira elhatárolódnak az elsõ AvP filmtõl, hogy a cím úgy tûnik marad Alien vs Predator és ehhez egy 2-est odabiggyesztenek, ami borzalom.

 7. idegen93

  Jó mondja a csutkakoma.Mindenben igaza van aszthiszem bár elég rendes a rendezõktõl hogy ezt a címet adták meg hogy azé mert így akarják megtisztelni az alienst.Hajrá!!!

 8. idegen93

  Hmm…Edig jók a forgatási képek meg a trailer is meg azthiszem a történet is meg jól nézki eddig a film is hátborzongató és egyben izigi is mi kel ennél több egy filmhez hát maga a film!Gyere má el DECEMBEr!!!!

  Ja és bocsánat hogy most jutott eszembe ez a leírás;D

 9. J-rex

  de átszúrt fejjel nemigen fog teljesen királynõvé fejlõdni:D

 10. Xenax

  egész jóhirek meg minden. de pls valaki világositcson fel egy szimpla predalien hogy látja el a kirájnö feladatait? elvégre ami az gy végén volt az egy predböl kelt ki?(ki tudja lehet hogy a predek hermafloriták:D)

 11. Boba_Fett

  "Õ azért jön a Földre, hogy eltakarítsa a társaiból kinõtt Alieneket"

  Azaz több predalien lesz?

 12. idegen93

  Hmm…Tényleg volt valami ilyesmi a dumálásba tényleg mi van ha több predalien is lesz akkor amelyiket így átszúrta így a predator a predalient a felyén lehet hogy meg halt így az a predalien de rajta kívül még lesz még egy pár?

  Bár szerintem csak egy predalien lesz.

 13. rivike

  Nagyon tetszik a story… eddig legalabbis… Mondjuk ez a tapasztalt magam eltakaritok midnent pred ez nagyon jol hangzik akciodomping lesz benne ahogy eddig vettem ki…

 14. idegen93

  Nem lesz rajta még páncél se csupa heg az arca sérült pofa ez a mi predünk õ kell nekünk ez a film olyan jó lesz hogy leszakad majd az állkapcsunk is.:)

 15. ragathol

  Szerintem a filmben lévõ predalien nem egyezik meg az elsõ végén kikelõ példánnyal, mivel a trailerben látható ûrhajó teljesen másként néz ki, mint mint az egyben láthattunk, hacsaknem félúton stoppal átszállt egy visszafelé tartó járatra.

 16. LángVágó

  Emberek olvassatok már figyelmesebben !
  "Õ azért jön a Földre, hogy eltakarítsa a társaiból kinõtt Alieneket" ergo több predalien is lesz. Szóval simán átszúrhajta majd párnak a fejét. Az alinenekrõl meg tudjuk, hogy ha úgy adódik a helyzet képesek átalakulni. Ennyi. Remélem kira lesz a film.

 17. Yutani

  Ja, az Alienek képesek szaporodni, igaz csak lassan, utánna elkezdik létrehozni a Királynõ tojását, hogy az majd megteszi a magáét…
  Remek lex a film…HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚK.

 18. csutkakoma

  "Õ azért jön a Földre, hogy eltakarítsa a társaiból kinõtt Alieneket, de persze bárki mást kettéhasít, aki elékerül."

  A kedves cikkíró tudnám, hogy ezt honnan vette, mikor az eredeti interjúban arról van csak szó, hogy a földre jön takarítani, eltûntetni a nyomokat.

  "Az alinenekrõl meg tudjuk, hogy ha úgy adódik a helyzet képesek átalakulni."

  Igazából ez egyik filmben sem volt sohasem ez a jelenség jelen. Ez lesz az az új alien életciklus, amirõl a rendezõk beszéltek. Tehát a Predalien átalakul lassan a film folyamán királynõvé.

 19. idegen93

  Jah így van ahogy Yutani mondja.

 20. idegen93

  Bizonyára onnan veszi hogy az elõzetesbe is kinyirt mindenkit akivel találkozott.Csá bum splacs viszlát a koponyádért talán vissza jövök.

 21. Xenax

  jó csak az boszantot a régi avp-ben meg szerintem eben is hogy oké jönek a predek de ök mik terminátorok az 1-ben is van baki pl az a jóbb pred mindig akinél sok csont van ere meg aszt 1 alien kinyirja? de remélem jó lesz és hogy nem akcio lesz bene végig hanem brutál horror lesz

 22. csutkakoma

  "Bizonyára onnan veszi hogy az elõzetesbe is kinyirt mindenkit akivel találkozott.Csá bum splacs viszlát a koponyádért talán vissza jövök."

  Az elõzetesben egy preddel harcol a predalien és egy predet sem nyír ki.

  Xenax magyarul légyszi:).

 23. Xenax

  ok. de a lényeg az hogy azt nem kamálom amikor a pred megy mint egy terminator oszt kinyir mindenkit

 24. idegen93

  Miért szerintem tökre illik az imidzséhez.:)

 25. idegen93

  Jön mint egy terminator mint a Predator2-be "Kérsz cukorkát?·"jön Jeri felé az lõ belé ész nélkül a predinek megse koccan meg tisztára úgy néz ki mint egy robot a hõlátásával olyan mintha egy robot látásából látnánk a gondolatával tudja rányítani pár cuccát önnmegsemisítõje van felveszi a hangokat mint egy magnó ugyhogy illik hozzá terminatoros dolog meg végülis a predi már harcolt a terminátorral a Predatorba vagyis Swarcival "Jónapot miszisz Keningen Arnold Brangswejder ez az Utolsó akció hõsben volt ami az egyik kedvenc vigjátékom remélem nemsoká leadják"úgyhogy végül is illik hozzá na akkor HASTALA VISTA BÉBI.

 26. Schweki

  idegen93 jól látom, hogy az elõzõ hozzászólásod egyetlen, hosszú, többszörösen összetett mondat??? :D Nagyot dõlte rajt, mikor megláttam, ügyes szerkesztés, csak kicsit belegabnalyodtam elsõre… XD
  Az utolsó akcióhõsnek a zenéjét az AC/DC csinálta elég jó lett (AC/DC – Big GUn)

  Nahh, hogy a filmrõl is legyen szó…
  Azért azt nem mondanám, hogy a pred terminátor-szerû. A pred nem élvezetbõl gyilkol, nem hülye kéjbõl, hanem szerintem neki ez mûvészet. Véleményem szerint. A film címe meg Aliens versus Predator Requiem lesz, és kész. :D

  Az idegen meg persze hogy tud tojást rakni. Mindig is tudott, csak nem olyan gyorsan mint a királynõ. De attól még tud..;D

 27. "Az alinenekrõl meg tudjuk, hogy ha úgy adódik a helyzet képesek átalakulni."
  Nos, ehhez szerintem igazán Nodika tudna hozzáfûzni valamit.

  "de a lényeg az hogy azt nem kamálom amikor a pred megy mint egy terminator oszt kinyir mindenkit"
  Miért, szerinted mit kellene tennie, imádkozni, hogy mihamarabb végelegyen???

  "jó csak az boszantot a régi avp-ben meg szerintem eben is hogy

  oké jönek a predek de ök mik terminátorok az 1-ben is van baki pl az a jóbb pred mindig akinél sok csont van ere meg aszt 1 alien kinyirja?"

  Egyáltalán nem biztos, hogy a Trófeái miatt az egyik jobb, mint a másik. Meg ha az az elsõ vadászatuk volt, akkor hogy kerültek hozzá a koponyák??? (Hiba)

  "Õ azért jön a Földre, hogy eltakarítsa a társaiból kinõtt Alieneket"

  Azaz több predalien lesz?"

  Szerintem kizárt, hogy több Predalien legyen, így is megfog vele gyûlni a mi Wolfunk:) baja.

  Nos, azt pedig én úgy tudom, hogy nem átalakulnak az Alienek, hanem tojnak egy tojást, melyben királynõ arcmászó van.
  Nodika felvilágosítást kérünk:D

  Idegen93, nem gondolkozol rosszul, csak néha nem értelek.;)

  "csupa heg az arca"

  Nos a Predatort annál nagyobb tisztelet övezi, minnél több harcban szerzett sebhely van a testén, arcán, melyekhez vélhetõleg mindig más, és más története van a Yautjának.

 28. "Ja és különbe én azthittem hogy azok csak azé vadásznak hogy aztán a szép kis trófeákból csináljanak egy mestermûvet és aztán lefesthessék õket vérrel de úgytûnik hogy rosszul tudtam na mindegy.:P"

  Nem csak a Trófea miatt. A Dicsõség, és a langlétrán való feljebbjutás végett, hogy fennmaradjon a neve, mert a Yautja élete végéig keresi D'yekát, azaz a Tökéletes Vadat, ha legyõzi, akkor nagy tisztelet övezi majd a nevét.

 29. csutkakoma

  Színvonal maradjon:s.

 30. De lehet, hogy D'yeka-de, nem tudom pontosan.

 31. idegen93

  Hát nem tudom ezek csak ebben lelik örömüket na és mitcsinálnak a kicsik õk is mennek vadászgatni csak mini ruciba vagy othon ülnek és játszanak apuci trófeáival vagy netalántán egymást vadásszák le vagy nem is birkóznak egymással vagy amit a fatter hazahozot mondjuk egy kis egeret amit nyugodtan vadászgatnak vagy az isiben vannak ahol mint a rabszolgák készítik a jobnál jobb fegyvereket vagy a legedszerûb ottan ülnek a sarokban kusban jó kis idõ töltés lehet majd talán a filmben kiderül hogy mit csinálnak ottan.

  Apu már muszáj elmenni az orvoshoz tudod nekem az nagyon fáj napokig üvöltöttem tõle.K.US ha nekem szenvednem kel szenvedj teis!

 32. Johner

  Predalien? -bahh- !!!HAJRÁ ALIENEK!!!

  Egyébként nagyon utálom, hogy a predalieneknek vannak predatoros agyaraik…a kutya aliennek sem volt szõre meg tappancsa meg édi kis pisze orra, hanem aliennek nézett ki, csak nem pont olyan, mint az emberbõl kikelt társai, akkor most miért kell ez a predalienes baromság, hogy elveszti az igazi alienes vonásokat… Ez már az a kategória, mint az újszülött az Alien 4ben, BROÁFF!!! Azt is, amikor megláttam eldurrant az agyam, minek kell ilyenekkel elcseszni az alienes filmeket????

 33. Nos, megbeszéltem ezt az átalakulás dolgot Tichindével.
  Ez olyan, mint a hangyáknál…, egy egyed feláldozza magát a bolyért, és királynõvé alakul, hogy megmentse a fajt. Létfentartási ösztön.
  Tichinde

 34. idegen93

  Azta ezt nem is tudtam ulyab dologgal bõvült az állat ismeretem bár azé selytettem hogy az alienek olyanok mint a hangyák.:)

  Héj tényleg nem tudja valaki hogy hány ezer évig él egy predator?:D

 35. Nodika

  Fuh.
  Kezdjük is el:
  A fórumon Xerxész egy csomót fordított nekünk, rengeteg Spoileres info olvasható Greg és Colintól, olyanok, hogy magatok alá tojtok az örömtõl, szóval ajánlom mindenki figylemében a Fórumot azon belül az AVPR topicot…
  [link=http://forum.kepregeny.net/index.php?showtopic=950&st=400&#entry196100]AVP-R Topic a Fórumon[/link]
  "Az alinenekrõl meg tudjuk, hogy ha úgy adódik a helyzet képesek átalakulni."
  "Nos, azt pedig én úgy tudom, hogy nem átalakulnak az Alienek, hanem tojnak egy tojást, melyben királynõ arcmászó van.
  Nodika felvilágosítást kérünk:D"
  Köszi, hogy rám gondoltál, de a film mindig az elsõdleges, ha tetszik ha nem, végül is a filmek miatt készültek el a képregények, miattuk a könyvek stb.
  Alien3 szerint van külön "super-Arctámadó" tehát olyan, aminek az arcmászója királynõ embriót hordoz. Az Alien címû filmben pedig Brettet tojás alakú valamivé próbálta alakítani (bár ott végül is nem tojta, bár ki tudja mit csinált pontosan vele)
  Ha az AVP-R-ben a Predalien átalakult Queen-é ok. De az Alien-ben és az Alien3-ban a Dog alien miért nem alakult? A Dog Aliennek rengeteg gazdateste lehetett volna, legalább is több mint az Alien-ben…no mind1.

  "jó csak az boszantot a régi avp-ben meg szerintem eben is hogy oké jönek a predek de ök mik terminátorok az 1-ben is van baki pl az a jóbb pred mindig akinél sok csont van ere meg aszt 1 alien kinyirja?"
  Csont? A trófea füzérre gondolsz? Azok a trófeák a nyakában, az oldalán csak díszek, kis korcs élõlények koponyái amiket magukra akaszották, olyan mintha felhúznál egy gyûrût az ujjadra vagy egy ezüst nyakláncot hordanál. Az már megint más kérdés, hogy a Chooper (vagy Gill) predator hátánál ott volt 2 emberi koponyára hasonlító trófea, de az nem alien koponya + ott az alien "lesbõl" döfte fel a yautját.
  A celtic…áh inkább bele se kezdek. :)
  Peace.

 36. Henrik

  Idegen93: nagy tisztelettel megkérlek, hogy a hozászólásra vonatkozó (egyébiránt MINDENKIRE érvényes) szabályokat tartsd be. Ne FLOOD-olj , ne KIABÁLJ és ne KÁROMKODJ ne OFF-olj.
  Az itteni hozzászólásokat nem tudom szerkeszteni.
  Tehát törölni fogom. Azt is ami részben OFF, vagy bármi másegyéb. Továbbá ezek a nagyon egyszerû irányelvek mindenki másra is érvényesek. Köszönöm az együttmûködést.

  H

  Ui: Ha azt tapasztalom, hogy ezek a nagyon egyszerû kérések nem találnak értõ fülekre, elõkészítek egy csendvarázst az érintett delikvensekre.

 37. Nos, Dachande(Predator2 Elder, ha közelebbrõl megnézed levan törve a bal alsó agyara) 150-éves lehet.

 38. idegen93

  Óké Henrik akkor ted a dolgod megértem igazad van és eggyütt mûködök de azé ne törölj ki mindent köszi.

 39. J-rex

  Johner az emberbõl kikeltnek sincs szõre.

 40. idegen93

  Mit jelentet ez az "én"J-rex nem értem lehet hogy azé mert butus vagyok vagy netán lemaradtam valamirõl?:P

 41. J-rex

  Idegen mondjuk amelyiket én csináltam(paródia)az avp-s,úgyhogy nembiztos,ha az avpuniversumon volt belinkelve akkor igen
  egyébként én sima predaliennek jbban örülnék ebben a filmben mint 1 predalienqueennek,azt haggyák a következõ részre:)

 42. Duran

  "de a rendezõk megnyugtattak mindenkit: nem használja a Predátorok váll-ágyúit és más szuperfegyvereit." lol :D
  Várjuk sok szeretettel!

 43. alien13

  hála istennek,mert ezáltal a vérengzõ állatból emberszerûvé vált volna és akkor mi lett volna a köv.:lelkiismeret?!
  ilyen kegyetlennek jó ahogy van,különben még a végén megsajnálnánk.

 44. J-rex

  láttam már olyan rajzot amelyen páncélt meg fegyvert viselt a predalien.egyébként ez honnan jött?

 45. Olvasd el figyelmesen, az elõzõ hírt is.

 46. hydrafactor

  [b]kénytelen lesz felvállalni a királynõ szerepét[/b]
  Nagyon kíváncsi leszek rá. Bár megmondom õszíntén azért ettõl egy kicsit tartok.

 47. MarciCFH

  Sziasztok! Kicsit furcsa, de én úgy tudom szerény biológiai ismereteimbõl, hogy a hangya dolgozók nem tudnak átalakulni, csak megdögleni ha a királynõ odavész. A királynõ a feromonjaival tartja szaporodásképtelenül a dolgozó nõstényeket(márpedig mind az). Halála után viszont a boly fennmaradása is kétségessé válik a legtöbb fajnál. Az idegenek szokásairól az eddgi fimekbõl szerintem csak az jött le, hogy a "néni" védi a ki nem kelt tojásait. A dolgozókat feláldozza és igen pipa ha piszkálják a tojásokat. Átalakulás nem volt, szóval én azt mondom, hogy felesleges a hangyákhoz hasonlítani õket. Jó hogy lesz predalien, meg hogy lesz királynõ, (mert én már korábban is mondtam, hogy lesz) mert valakinek tojogatni kell a tojást…

 48. Johner

  J-Rex: Olvass vissza! Egyik aliennek sincs szõre, ezzel nincs is problémám!! A probléma az, hogy a predalieneknek predatoros agyaraik vannak, és ezzel elvesztik alienes vonásaik jelentõs részét, erre hoztam fel a kutyás alient példaként, ha predaliennek agyarai vannak, akkor a kutyásnak meg szõr, fül, pisze orr kellett volna, hogy jó hülyén nézzen ki, pont, mint a predalienek… A predalien számomra egy olyan erõltetett "újlénykellafilmbe" dolog, mint az alien 4beli újszülött. Az is eléggé elrontotta azt a filmet, és félek a predalienek is ezt teszik majd az AvP-R-rel. Na, most már nem is kell visszaolvasnod, mindent leírtam mégegyszer.

 49. csutkakoma

  "A predalien számomra egy olyan erõltetett "újlénykellafilmbe" dolog, mint az alien 4beli újszülött."

  Azt is számold bele, hogy a Predalien semmivel sem különb, mint egy emberbõl vagy akár egy kutyából kikelt alien. Egyszerûen más a gazdatest. Én nagyon örülök, hogy benne lesz, ráadásul kellenek a friss dolgok.

 50. Priest_Saki

  Hát nem tudom igazából ebbe bármit bele lehet magyarázni Johner. Ha pl úgy vesszük hogy a külsõségeknek köze van az áldozat dns láncához, akkor érthetõ hogy nincs nagy különbség, hiszen a földön a különbözõ élõlények dns-e alig különbözik. A predi viszont egy teljesen más evolúció szülötte, azaz a dns lánca is teljesen más, így a belõlük kikelt alien jobban különbözhet az alap "emberi" alienektõl.
  A dns lánc kitalálása hirtelen jött, csak azt akartam szemléltetni hogy a készítõk sokféle dolgot ki tudnak erre találni ha akarnak, vagy akár te is. De jobb ha ez is megmarad titoknak úgy izgibb :)
  Amúgy abban egyetértek hogy az alien 4 végébe nem kellett volna az a förtelem :D. Túlzás volt.

 51. Yutani

  Az Alieneket sem hasonlíthatjuk a hangyákhoz…hasonlóak, de mégis Idegenek!
  Szerintem meg egy AvP film elmaradhatatlan lenne Predalien nélkül. Biztos kap valami szép szerepet, ha ennyire Királynõsítik…

 52. ragathol

  Talán nem is a predalien alakul át királynõvé. A lezuhant pred hajóból kijutott arctámadók valamelyike is hordozhatja akár a királynõ lárváját.
  A predalien jelenléte szerintem fontos momentum, amit a ragadozók filmbe való bevonása maga után von.
  De majd minden kiderül, ha jön végre a film.

 53. Johner

  Félreértések elkerülése végett: Szerintem is kell Predalien, mível az Alien egy tökéletes organizmus, vagyis tud szaporodni szinte bármilyen fajjal, nekem csak a kinézete nem tetszik, mégpedig azért, mert nem eléggé alienes. Szerintem, ha az Alien egy tökéletes organizmus, akkor bármilyen lénybõl fel tudja építeni magát, úgy, hogy a saját fajának legfõbb jellegzetességei(pl.: fejforma) megmaradnak, tehát agyarak nem kellenének.

 54. idegen93

  Szerintem jók az agyarak.:P

 55. Yutani

  Szerintem is.

 56. J-rex

  én a predalient vártam a legjobban az 1 rész óta(azelõtt még nem tudtam h, olyan is lehet,hisz nám játszottam akkor a játékkal meg bele se gondoltam,na mind1) ha megfigyeled az alienek állkapcsa(fogakat leszámítva)úgy néz ki mint az emberé,a dogaliennek is másabb a szája,tehát a predaliennek is másnak kell lennie,mivel a kutyának nincs semmi csáp semmi a szájánál meg nekünk se ezért hasonló,gondolom.

 57. J-rex

  Kver elolvastam megint de még most se tudom honnan jött az h, fegyvere legyen a predaliennek,elmagyaráznád?vagy valaki?

 58. Elõször is MarciCFH, te csak ne tarts nekem biológia órát, bár engem meghazudtolhatsz, de a könyveket nem.

  Yutani: a hangyákat, csak egy példa képpen mondtam.

  És a pont megint Csutkakománál van.

 59. Nos, én nem írtam olyat, legközelebben figyelmesebben olvasd el.

 60. idegen93

  Hát kedves J-rex bizonyára úgy értette az aki azt irta hogy így a predator eggyik fegyvere hozzá forradt az átalakulásnál és így a predalinnek van egy plazma ágyúja a vállán legalábbis bizonyára így érthette szerintem.

 61. Akkor az is elég hülyeségeket beszél.

Vélemény, hozzászólás?