Gina Holden mondja…

A FEARnet interjút készített Gina Holden-nel, aki az AVPR-ben egy pincérnőt alakít.

A kérdésekre természetesen a betanított sablonválaszokat adta a hölgyemény, ezért én most csak a jól átpasztőrzött lényeget adom tovább nektek: „Az Alien NAGY volt.”

Hölgyeim és uraim. ENNYI!

És mivel már ismerjük a fotót, melyen az Alien egy gépkocsi tetején parolázik, tudhatjuk, hogy bizony tényleg nagy lesz.
Köszönjük Gina! ;)

A teljes interjú itt olvasható, természetes angolul, de totál felesleges elolvasni!

Frissítve: Xerxész volt oly kedves, és lefordította az interjú AVPR-es vonatkozású részét,

Mesélj egy kicsit a karakteredről, Carrie Adamsről, akit az AvPR-ben alakítasz.
Egy kisvárosban dolgozik pincérnőként. De a forgatáson olyan bizalmas volt minden és mindenki, nem vagyok igazán biztos benne, hogy hogyan fog minden összeállni. Elmondhatom, hogy ez volt életem egyik legjobb élménye. Olyan érdekes, őrült és bizarr volt. De óriási volt. Akárcsak nektek, nekem is várnom kell arra, hogy milyen lesz az egész összességében. Valójában nem is ismertem a jeleneteimet a forgatás napjáig. Mindent nagy titokban tartottak.

Van kedvenc emléked az AvPR forgatásáról?
Azt mondanám, hogy talán az volt a kedvencem, amikor a színfalak mögött kellett ülnöm egy Aliennel arra várva, hogy felvegyük a jelenetemet. Az Alien olyan nagy volt és – remélem elmondhatom ezt – a srácnak nagy megpróbáltatás volt az Alien jelmezben ücsörögni, egész nap alien-akciókészen kellett állnia. Emlékszem, hogy felkiáltottam neki a légzőnyíláson át: „Minden renden odabent?” De eltekintve ettől, az egész egy bizarrság gerjesztette élmény volt. Egy megvalósult álom…emlékszem, hogy arra gondoltam, hogy kerültem én ide?

Tehát ezek szerint volt néhány eseted az alienekkel és más speciális effektekkel. Sok ilyen volt a te részedben?
Igen, volt, és ez volt a másik sokkoló dolog számomra. Nem is vettem észre a kapcsolatot, amit meg kellett csinálnom, egészen addig, amíg meg nem csináltam a jelenetet. Ez volt a legcsodálatosabb, legváratlanabb, legizgalmasabb élmény.

Nehéz volt számodra, hogy ez nem olyan, mintha egy másik színésszel jeleneteznél?
Imádtam és egyáltalán nem gondoltam nehéznek. Úgy értem, elsajátítottam a technikáját és valósághűen csináltam. Félelmetes és ugyanakkor más volt, mert nem lehet ott ülni és visszahallgatni az adott jelenetet. Az sokkal több, sokkal újabb, hogy a jelenetet, amit egyszer vettek fel, speciális effektekkel egészítik ki, mint az, ha visszahallgatják a jelenetet. […]

Milyen volt Colin és Greg Strause-zal dolgozni?
Félbeszakítva a kérdést: Imádtam. Nagyon jó fejek. Fiatalok, érdekesek és tudják, mit akarnak. Ha együtt dolgozol vele, akkor tapasztalhatod te is. Nagyon jó rendezési stílusuk van.

Tudom, hogy most még minden titkos és bizalmas, de van egyéb érdekesség a karaktereddel, a történettel vagy az FX-el kapcsolatban, amit elmondanál?
Ahogy mondtam, nem tudok mindenről, ami történik, de azt tudom, hogy hihetetlen lesz. Az Alien széria nagy rajongója vagyok és nagyon várom már a bemutatót. Mindenki azt gondolja, hogy „te csak simán elmész a premierre és végigsétálsz a nagy piros szőnyegen”, de én csak egyszerűen a premiert várom izgatottan. Csak annyit mondanék, hogy álljatok készen valami nagyon rendkívülire.

Alien rajongóként kedvelted a Predator filmeket is?
Igen, mert ezek valahogy összekötődnek, jól keverednek. Az Alien volt az első, így ezért lettem az. Nagy sci-fi rajongó vagyok, de kimondottan az alieneket szeretem.

Mi a helyzet az első Alien vs. Predatorral?
Nos, csak annyit tudok, hogy a mostani sokkal jobb lesz. Nem mintha az első nem lett volna az, de ez egészen új dolog, egészen friss film lesz.
[…]

Az interjú itt még folytatódik, de már csak önmagáról és ügyesbajos dolgairól kérdezik őt…