AVP2 DVD (xpress adatlap)

Alien vs. Predator 2. – A Halál a Ragadozó ellen – Requiem (2 DVD)
AVP 2 – Requiem (USA – 2007)
Műfaj: akció, horror, sci-fi
Rendezte: Colin Strause, Greg Strause
Szereplők: Steven Pasquale, Reiko Aylesworth, John Ortiz, Johnny Lewis, Ariel Gade
A film hossza: 97 perc
Megjelenés dátuma: 2008. június 4.
Hangsávok: DD5.1 magyar, angol, német, olasz, spanyol.
Feliratok: magyar, angol, német, olasz, spanyol, török
Gyártó stúdió: 20th Century Fox
Bolti ár: 4000 Ft
Xpress ár: 3790 Ft

Tartalom:

Az űr távoli sötétjében évezredek óta szörnyű rémek küzdenek egymással. Harcuk örökké tart, és mindent elpusztít maga körül. Az ember nem érdekli őket – sem az élete, sem a halála. Eddig csak azok találkoztak velük, akik túl messzire merészkedtek; akik olyan világba léptek át, ahol az ember sosem lesz otthon.

De mi történik, ha a szörnyek végül eljutnak a Földre, és egy álmos coloradói kisváros válik a harcterükké? Egy frissen szabadult fegyenc éppen hazaér, hogy új életet kezdjen. Ehelyett menekülni kénytelen, másokat menekíteni… új élet helyett, már a régivel is beérné.

EXTRÁK:

1. LEMEZ:

 • Audiókommentár – a rendező és a producer közreműködésével
 • Audiókommentár – a trükkmesterek közreműködésével

2. LEMEZ:

 • Kisfilm – Felkészülés a háborúra (kb. 15 p.)
 • Kisfilm – Harc a végsőkig (kb. 15 p.)
 • Kisfilm – Visszatér a rémálom – Az Idegenek megalkotása (kb. 7 p.)
 • Kisfilm – Primitív tervezés: A Ragadozó megalkotása (kb. 10 p.)
 • Kisfilm – Keresztezett faj: A Predalien (kb. 10 p.)
 • Kisfilm – A Ragadozók világának megalkotása (kb. 10 p.)
 • Kisfilm – A Xenomorf tudománya (kb. 11 p.)
 • Kisfilm – A vadász tudománya (kb. 11 p.)
 • Képgaléria

Elő- és megrendelési lehetőség: xpress.hu

15 Hozzászólások

 1. ChetNorberto

  Szuper a borító ! Remélem ki lesz világosítva a film mert más baja nincsen

 2. ragathol

  Már nagyon kíváncsi vagyok a plusz jelenetekre. Remlem nem csak ostoba párbeszédeket vágtak ki korábban.

 3. Red Queen

  Ez már valami.

 4. cosmic

  szerintetek ezt tényleg érdemes megvenni ?

  mármint az extrák miatt?

  illetve tényleg hosszab, ?
  meg vannak benne véresebb brutálisabb jelenetek ?

 5. Nemtudom, én egy AVP filmre sem pazaroltam pénzt. :D

 6. DanXeno

  Újra megnéztem,lassacskán felnőtt-fejjel..és 2 próblémám akadt…
  1.: ami régen is,hogy ISZONYAT SÖTÉT
  2.: így,idősebb szemmel nézve,ez nem más,mint egy tipikus tini-horror. Amit kibővítettek az AvP-vel… és hozzávágták az 1et,mint alapot…
  a film első fele azzal telik el hogy bemutatják a karaktereket! Hiába vannak ott az idegenek… arról nem beszélve,hogy csak a Predator volt az,aki nyomokban tartalmazott “régi” elemeket,másképp: jól harcolt,bár a vége… nah mindegy,ha minden nyomot el akar tüntetni,akkor mi a rossebér hagyta ott a megnyúzott rendőrt?A Film második felében,meg egyszer csak az egész vűros nyomtalanul eltűnik. Oké,tudom hogy az Alienek. De akkor is! Mi ez?! Meg,azt a szakasznyi tengerészgyalogost ahogy elintézik… nekem Jurrasic Park 2 feelingem volt… mint mikor a raptorok elkapdossák a “vadorzókat”.
  Hogy miért mondom hogy Tini horror?
  Mert:
  1.: Az a szőke f@sz,meg a haverjai,akik Rickyt,meg a szőke macát betámadják,hirtelen széjjel fossák az agyukat,és a szőke csávóból beszari alamuszi lesz. A tökös betörő,meg a Pred vállágyú-pisztolyával lődözik(ezt se egészen értettem,de hát az embrió-torkon-való-lenyomása után,már semmin se lepődök meg)
  2.: Persze,hogy a szőke maca kiborul,és kinyíratja magát(belerohan a korongokba) ==>
  3.: a csávó ordenáré üvöltéssel lőni kezdi a predet ==>
  4.: persze,hogy Rickyt felszúrják.. és persze,hogy túléli…
  5.: A csaj(aki túléli,és akinek lánya van,a neve nem jut eszembe) KATONA. Nem arra van kiképezve,hogy túléljen? Bár,ezt a film végén bizonyítja,hisz egy maga több Xenot lő le,mint a rohamosztagosok együtt(ami,szerintem ismét bemutatja,hogy a rohamosztagosok,csak a megszokásból,és a hentelés miatt voltak ott.)
  6.:” Csak parancsot teljesítettünk” <— aha,és ha ezt tudták,akkor honnan veszik,hogy nem fogják kinyírni őket? Vagy egyáltalán,miért nem ölték meg őket? Elvégre,honnan tudták,hogy nincs bennük parazita?

  és az,amin tényleg felháborodtam/röhögtem,és sztem mindenki,aki csak kicsit is otthon van az akció/thriller/horror/sci-fi filmek terén..
  "A kormány nem hazudik az embereknek!" <— EZ mekkora baromság már? Könyörgöm… mindegy,legalább egynek, a katonának volt esze…bár lehet hogy ez sajnos… a fene se tudja.

  Maga a film(szerintem) még így is nézhető lenne,ha mást nem, a Predator harcai miatt mindenképp. A baj csak az hogy, ISZONYAT SÖTÉT. Alig látni valamit. Mindezek ellenére,aki Fannak valja magát,és még nem látta,szerintem mindenképp nézze meg.

 7. predikuki

  Az avp 1-2nek nem a története a lényege, sem a részletek. Ha az ember úgy nézi, hogy elkezd gondolkodni mi miért meg hogy stb történik, akkor biza elég sok hibát meg hülyeséget felfedez. Nem szabad! Ezeket a filmeket csak nézni kell, nem kell rágódni rajta hogy alapból: na most pl alig tojta bele az embriót 5 perce, már ki is kel a páciens hasából, aztánmeg félóra múlva már 2m-esre megnőtt a kicsike, és pl addig is ugyan mit eszik az a jószág? amiből így felgyarapodik, vagy neki nem is kell ennie csak fényből táplálkozik? ami meg nincs is mert mindig a sötétben ólálkodnak ugyebár ésatöbbi… vagyis nem szabad gondolkodni ilyeneken :D csak nééézni, a lényeg a harcjelenetekben, kibelezésekben és hasonlókban van! De főleg a harcjelenetekben :)

 8. ragathol

  Időnként én is újranézem, hátha az utolsó szemrevételezés óta rendbejött, de eddig még mindíg be kellett látnom, hogy ami szar az az is marad.

 9. DanXeno

  predi,aliens, nézném,ha látnék bármit is,de olyan sötét mint az alfelem… egyébként,ami látszódik harcjelenet,az tényleg gyönyörű,és jól meg van csinálva,ezzel nem vitatkozom

 10. Aliensking

  jaja, én sem! :P

 11. ragathol

  Tulajdonképpen ha kivágnák azokat a jeleneteket, amiken a főszereplők szerencsétlenkednek és csak a két idegen fajra koncentrálnának, tényleg nem lenne olyan rossz. Őket inkább egy Péntek 13 filmbe kellett volna berakni, hadd sikítozzanak.

 12. DanXeno

  ez az Ragathol! épp ezt írtam le… (vagy legalábbis,erre akartam célozni)
  Az Aliensben és a Predatorban eddig mindig “tökös”ek voltak… (Pl.: Aliens: Ripley
  Pred: Svájcinéger meg a 2ből a zsaru (sry,neve nem jut eszembe)
  AvP1.: a kicsaj is igencsak tökös volt
  Avp2.: picsogó tinik.. az egyetlen “kemény” a “jóutratértbetörő”…

 13. Aliensking

  No ja, egy kicsit el lett….tolva. Szvesebben láttam volna ismét Lex-et a képernyőn! :D Durva lett volna, ha megint egy nő kezdi írtani szegény alieneket! XD

 14. DanXeno

  Aliens :D egy nő írotta őket legdurvábban :D többet ölt mint a Predi! XD :D és kajak :D csekkold ha nem hiszed :D

 15. DanXeno

  írtotta*

Vélemény, hozzászólás?