Alien Legacy – ALIEN


Rendezte: Ridley Scott
Szereplõk: Sigourney Weaver, Tom Skerritt, John Hurt, Veronica Cartwright, Harry Dean Stanton, Ian Holm, Yaphet Kotto

A Nostromo csillaghajó évekkel ezelõtt hagyta el a Földet és még évek telnek el, mire – küldetésük befejezésével – visszaérkezhetnek oda. A legénység hibernálva várja, hogy a központi számítógép – néhány héttel a hazaérkezés elõtt – kiolvassza õket. Bár még messze van a szülõbolygó, a dehibernációs program mégis elindul: különleges helyzet áll fenn.

Egy közeli bolygóról titokzatos rádiójelek érkeznek. A legénység néhány tagja megkeresi a jel forrását és legnagyobb megrökönyödésükre egy idegen ûrhajó roncsára bukkannak. A roncsban a titokzatos idegen holttestén kívül különös, lüktetõ tojásszerû képzõdményeket is találnak. Az egyik tojásból félelmetes, skorpió-szerû lény robban elõ, és azonnal rátelepszik a közelben álló ûrhajós arcára…

Az ûrhajósok megszegve a szabályokat a fedélzetre hozzák megtámadt társukat, akinek arcáról még mindig nem sikerült eltávolítani a lényt. És ezzel megpecsételték az egész legénység sorsát…

(xpress.hu)

5 Hozzászólások

 1. razor

  jéééééé…!
  még senki de senki nem kommentálta?alien fanok!azt hittem,hogy mindenkinek ez volt az első dolga,és legalább vagy “több száz” véleményt láthatok majd itt,erre tessék.sehol semmi!ejnye-bejnye!Ne én legyek az első…Nem akarom én kezdeni!….. :)

 2. idegen93

  Gyönyörű látvány a korhoz képest,rejtélyes,durva(mellkasrobbantó) és az egyik leghíresebbé vált legfurcsább idegen van benne mely a gyilkolásra született=jó film. :)

 3. lordvarga

  A kötelezőket nem számítva életem első regénye.

 4. …és írod ezt egy DVD adatlapjához, de miért is?

 5. R.Gonzo

  azért komentálják ennyien mert ehhez nincs hozzáfűznivalo, önmagáért beszél:)

Vélemény, hozzászólás?