Alien Legacy – ALIEN RESURRECTION

(Alien Resurrection – USA – 1997)

Rendezte: Jean-Pierre Jeunet
Szereplõk: Sigourney Weaver, Winona Ryder, Dominique Pinon

Ellen Ripley, az elõzõ Alien-filmek hõsnõje halott. Amikor rájött, hogy az utolsó idegen embriója az õ testében vár arra a pillanatra, amikor rászabadulhat a világra, úgy döntött: öngyilkos lesz, hogy a lénynek se legyen esélye az életben maradásra.

200 év és nyolc rémes genetikai kísérlet eredményeképpen Ripley hadnagy újra életre kel. Megszállott tudósok “áldozatos” munkája kellett ahhoz, hogy klónozzák õt, és benne az idegen királynõt – azzal a nem titkolt céllal, hogy kitenyésszék a “tökéletes fegyvert”.

A királynõ szaporodik, és savas vérû, kegyetlen utódai ellepik a támaszpontot. Hamarosan elszabadul a pokol. A már nem teljesen emberi, de még nem idegen Ripleyre, és az állomásra érkezõ csempészekre, köztük a különös Callra vár, hogy harcba szálljanak az elpusztíthatatlan faj egyedeivel…

Minden idõk legsikeresebb sci-fi/horror sorozatának negyedik része a korábbiaknál még több izgalmat és még több akciót tartogat a széria rajongói számára. A fõszerepben ismét Sigourney Weavert (Tökéletes másolat, Dave, Szellemirtók, Dolgozó lány) láthatjuk, aki hosszú ideig hallani sem akart a folytatásról, de a nagyszerû forgatókönyv láttán nem tudott nemet mondani, nem kevés Alien-fanatikus legnagyobb örömére.

(xpress.hu)

2 Hozzászólások

  1. R.Gonzo

    …hát ez azért enyhe túlzás:p

  2. Red Queen

    ez a negyedik rész (szinte) nem letölthető, ill. letölthető, de nálam semmilyen player nem játssza le, így csak megvenni lehet! ;)

Vélemény, hozzászólás?