Alien3 (Blu-Ray)

Ripley űrhajóján meghibásodik a kabin kioldószerkezete és a hibernációs álmát alvó személyzet lezuhan a Fiorina 138. börtönbolygóra, ahol elvetemült és javíthatatlannak nyilvánított bűnözők egy maroknyi csapata őrködik az egykor nagyüzemben működő űr-Alcatraz romjain.

A zuhanást csupán a már sokat próbált Ripley éli túl, akit – ébredése után – nem hagy nyugodni a gondolat: az “Idegen” még nem pusztult el, hanem mindvégig az űrhajón bújt meg – talán éppen a legénység egyik tagjának gyomrában…

Hamarosan igazolódik szörnyű gyanúja, így kénytelen harmadszor is szembeszállni a gyilkos lénnyel, ezúttal azonban fegyvertelenül, kiszolgáltatva a zegzugos folyosórendszerben bujkáló “halálnak” és néhány erőszakos bűnöző elemi ösztönének.

Ezen a kiadványon a moziban bemutatott 111 perces változat mellett megtalálható a David Fincher eredeti tervei alapján a DVD alkotói által rekonstruált 139 perces, eddig még soha nem látott változat is!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy csak a film eredeti változata tekinthető meg magyar szinkronnal, az új, bővített változat csak eredeti hanggal és magyar felirattal található meg a lemezen!

Játékidő: 155 perc
Gyártási év: 1992
Hangok: magyar – 5.1 (DD), angol – DTS-HD, cseh – 5.1 (DD)
Feliratok: magyar, angol, cseh

Extrák

 • Audiókommentár – Új audiokommentár Alex Thompson operatőr, Terry Rawlings vágó, Alec Gillis, Tom Woodruff Jr., valamint Richard Edlund trükkmesterek, és Paul McGann színész közreműködésével az eredei mozis változathoz.
 • Kimaradt jelenetek
 • Önállóan meghallgatható zenei hangsáv

Mintaképek:

3 Hozzászólások

 1. Szép kis pillanatkép Hicksről.

 2. Az már szent igaz! :D Profilból nincs hasonló kép? xD
  Nagyon jó film lett szerintem!

 3. zsolesz00

  Ez szerintem nem valami jó film lett.

  CSÁ.

Vélemény, hozzászólás?