DD vs AvP2

Emlékeztek még rá, amikor HRG papát egyszerűen lefelejtették az Alien Resurrection stáblistájáról, ezért cserébe nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy “nőjön egy egy Alien embrió a készítők mellkasába…“?

A helyzet most nem ennyire rémes, de hasonló:

Dave Dorman illusztrátor a saját kis blogján számolt be arról, hogy az Aliens vs Predator: Requiem kapcsán egy éve felkérték pár tervrajz elkészítéséhez, melyeket a jelek szerint fel is használtak (lásd a rajzot jobboldalt), és bár egyértelműen a jogok a Foxnál vannak, csak jól esett volna a leghíresebb Alien és Predator illusztrátornak (tömérdek képregényborító kapcsolódik a nevéhez!), ha megemlítik a nevét.

Bár stáblista még nincs, ha azon rajta lesz, lehet megnyugszik Dave! ;)

Részletek angolul és fotók Dave blogján: davedorman.blogspot.com

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

6 Hozzászólások

 1. alien

  Király ahogy ezt megrajzolták.

 2. Jaja, kár, hogy ilyen kicsi a kép.

 3. idegen93

  Csoda széplett a feje főleg az a pengéséllű feje hátsó része de az eleje is nagyon jó szuper akik a filmben meghalnak és ezt az arcot látja az tényleg a halált láthatja teljes méretnagyságban.

 4. Basszus idegen93, honnan szabadultál te ránk? Mi az hogy “méretnagyság”?

 5. Witchlord

  Dave Dorman egy írtó jó művész és ha nem is vagyok elájulva az összes alien- és predator-ral kapcsolatos munkáitól, de azért azt el kell ismerni, hogy ezek a predalien-skiccek remekül sikerültek! Ha nem rajongasz valamiért, amin dolgozol, sosem sikerülne átlagon felülit alkotnod és ez igaz Dave-re is, ő biztosan igazi rajongóként dolgozott azokon a skicceken és szégyen lenne, ha kiderülne, valóban felhasználták a filmkészítők a vázlatait anélkül, hogy ezt valahogyan elismernék… Egy filmrajongó újságíró igazán feltehetné az ezzel kapcsolatos kínos kérdést a Strause-testvéreknek és kíváncsi volnék, milyen udvarias “kitérő” választ adnának Dave skicceinek felhasználásáról…

 6. Predator2

  Nagyon jó kép

Vélemény, hozzászólás?