Dark Horse ReBoot

Húsz évvel ezelőtt a Dark Horse Comics égisze alatt látott napvilágot az Aliens #1 (Idegenek a Földön), mely James Cameron kasszasikerének, az Aliens – A Bolygó neve: Halálnak a történetét mesélte tovább.
A Dark Horse kis, független kiadóként indult, így nyitott volt a H. R. Giger által megtervezett és először Ridley Scott által a vásznon megjelenített szörnyek “kalandjaira” is. Az Idegeneket nem sokkal később követette a Predator, az Aliens vs. Predator (ne feledjük, legelőször a képregény oldalain csapott össze e két monszter!), majd a Star Wars, a Terminator, Indiana Jones, és Buffy további hathatós segítségével a DH a harmadik legnagyobb kiadóvá nőtte ki magát!

Most, a Dark Horse által kiadott Aliens, Predator és AvP huszadik évfordulóján, több évnyi tetszhalott állapot után (bár 3 AVP történet megjelent…) 2009 májusában újraindul mindhárom sorozat!

 • A sort megint az Aliens nyitja egy vadonat új történettel, a Ridley Scott féle Alien 30. évfordulóján, azaz 2009 májusában! Talán nem véletlen az egybeesés!
 • 2009 júniusában viszontláthatjuk a Ragadozókat is, és…
 • …egy kicsit lemaradva, de 2009 novemberében (továbbra is tartva mindhárom megjelenésnél a pont 20 éves évfordulót) újra összecsapnak az Idegenek a Ragadozókkal!

Csak győzzük kivárni! :D
Forrás: darkhorse.com

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

5 Hozzászólások

 1. predator

  Hát igen, győzzük kivárni! Remélem jó lesz.

 2. NARANcSKAalien

  Én a galaktikában olvastam ugyanezt még anno 2007-re kiírva

 3. Meg tudnád mondani, hogy melyik számban?

 4. Gilgamesh

  Egy ötödik, ismét Scott rendezte Alien-filmnek jobban örülnék :) …de mivel mostanában döntöttem el a Lidérces utazásomat lapozgatva és a filmeket újranézegetve, hogy most már ha törik, ha szakad, megveszem az Aliens Omnibusokat (legalábbis néhányat), én ezt is egészen örömmel hallom.

 5. Serius Ben

  Már remélem nem kell olyan sokáig várni rá :(

Vélemény, hozzászólás?