Brutális szörnyek keringõje

[MoziNet] Eddig azt hittük, megússzuk a koponyánkra és testünkre szemet vetett lényektõl, de tévedtünk: a java csak most jön! A Fangoria arról számolt be, hogy névlegesítették az elmúlt évtizedek legjobb kultfiguráinak, a Predatorok és az Alienek közös találkájának következõ csatáját. A folytatás az Alien vs. Predator: Survival of the Fittest címet viseli, ám ami még ennél is elszomorítóbb, hogy a forgatásnak már szeptember 23-án nekikezdenek Vancouverben

Az elsõ rész megírását és rendezését a stúdió 20th Century Fox még Paul W. S. Andersonra merte bízni (aki a látottak alapján teljesen alkalmatlan volt a feladatra), ám az új epizódot két újonc (!), Colin and Greg Strauss dirigálják le; (vitriolos) öröm lehet az ürömben, hogy a lények speciális trükkjeit az elmúlt részekért is felelõs Tom Woodruff Jr. és Alec Gillis készítik el. Az amerikai rajongók az újabb felvonásért (csalódásért?) 2007. december 21-tõl állhatnak sorba mozik pénztárai elõtt. (Iván István)

Forrás: MoziNet

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

22 Hozzászólások

 1. Hát a cím nem túlzottan tetszik…aerobik-reklámra emlékeztet:((

 2. Darkoo

  MIért szomorú az,hogy elkezdik forgatni a filmet szeptember 23-án???Mit akart ezzel a cikk irója mondani?
  A cím nem számít, a tartalma annál inkább.

 3. Larnixva

  A Survival of the fittest nem aerobikra utal. Isten ments hogy bárkit is kioktassak de tulajdonképpen azt jelenti amit a Natural selection (természetes kiválasztódás), csak ezt nem Darwin találta ki, elsõsorban társadalmi viszony leírásánál használják ezt a verziót. A lényeg ugye hogy csak a legerõsebb maradhat életben. Véleményem szerint a Natural selectionnal az volt baj, hogy az ameriak nem tudtak azonosulni vele, ezért nevezték át annó az egyik készülõ avp játékot AvP Extinction-re. Itt is hasonló jut eszembe, egy átlag amerikai vmennyire megérti a cím jelentését, hogy csakis a legerõsebb, legkitartóbb marad életben. Õk legalábbis sokkal szélesebb körben használják a fit szót.

 4. mano

  a magyar címe majd egyszerûen AVP2 lesz! :D

 5. Dzséjt4

  A Halál a Rahadozó Ellen 2 :D

 6. Hmm. Gondoltam, hogy nem aerobikra utal, de attól még engem arra emlékeztet. A jeletésével pedig tisztában vagyok. (Habár errõl a játékátnevezgetésrõl nem tudtam)
  Viszont az igaz, hogy nem a cím számít, hanem maga a film:)
  Nagyon kíváncsi vagyok, remélem jó lesz!!!

 7. Ardathon

  Abban reménykedek hogy majd premier elõadásra eltudok menni , bár elég nehéz volt az SW III premierjére bejutni , de csak sikerül.

 8. DeadMan

  Hát, azért majd kiváncsi leszek én ennek a magyar forditására…
  Az egy dolog, hogy mit jelent ez amcsik számára, no de hogy mit hoznak majd ki belõle a mi "zsenijeink".
  Amúgy már meg sem emlitem, mekkora baklövés, hogy nem egy az AvP játékokhoz hasonló sztorival és világgal dolgoznak a nagybecsû alkotók, pedig gondolom ezúttal sem igy lesz. Mind1, azért még lehet belõle jó film.

 9. T-GER

  Ha decemberben lesz a premier igen csak bele kell huzniuk!!!! Csak nehogy össze csapják az egészet!!! Nem tudom hogy az elsö rész után hogy jönnek majd ki jöl ezzel a filmmel. Valami nagyon-nagyon filmet kell most össze hozzniuk az elsö után! Reménykedjünk!!

 10. Darkoo

  Szerintem meg rengeteg idejük lesz,ha 2007 decemberben mutatják be a filmet.Nem lesz összecsapva remélhetõleg..

 11. Rykov

  Nemtom… kezdek reménykedni, hogy talán most valami elég ütõset ( nem pedig demoralizálóan sokkolót ) fognak ebbõl kihozni…

 12. Tényleg jó lenne elmenni a premierre… legalább már tudom, mit kérek jövõ karácsonyra:D

 13. Darkoo

  Ha Amerikába jársz,akkor mehetsz nyugodtan:).Dee Magyarországon szerintem odébb lesz picit a premier:)

 14. Darkoo

  Sajnos:(

 15. samupapa

  Nemtom ki írta ezt a cikket,de nagyon rühellem amikor egy még le sem forgatott filmrõl eleve olyan negatív kritikát próbának az emberbe sulykolni,hogy elmenjen tõle a kedve!Miért nem olyan írja az elõzetes"kritikát" aki értékeli ezeket a történeteket az Aliens vagy Predator univerzumokban.Átok az ilyen vészmadarakra!

 16. Darkoo

  Egyet értek veled samupapa.

 17. mano

  pedig oda van írva, hogy ki írta. lehet el kéne olvasni…

 18. csutkakoma

  "Miért nem olyan írja az elõzetes"kritikát" aki értékeli ezeket a történeteket az Aliens vagy Predator univerzumokban.Átok az ilyen vészmadarakra!"

  A negatív hozzáállás érthetõ, mivel az elsõ rész tragikusan gyenge volt. Az tény, hogy nemkellene elõre lehúzni a filmet, de megértem az aggódását…van miért.

 19. darkofan

  Remélem jobb lessz mint az 1

 20. Hihi…Update Predatorokat fognak kajálni az alienek… :)

 21. chuwy

  Szerintem az AVP 1 kicsit ferdére sikerült de legalább már volt egy kis civilizációs ismertetõ….:)
  Valóban nem jött össze jó bevétel de viszont bukásnak nem nevezhetõ!szerintem…..A második rész ha valóban az elsõ rész elõtt fog játszódni akkor a story már-már a csillagok háborúja projekt lesz……:)
  Darkoo-nak adok igazat abban hogy bõven lesz rá idejük hogy egy megfelelõ történetet kidolgozni.valaki tud már vmit hogy ki lesz a fõszereplõ?mert láttam egy ilyen közvéleménykutatást és akkor még Danny Glover (Halálos fegyver 1-4)volt az elsõ és most jön a poén Leonardó de Kaporszósz volt a második :D
  hehe

  Chuwy Szegedrõl

 22. Yutani

  Az AvP 1-esbe nekem a technikai megoldások tetszettek. Az Alienek sokkalta élethübbek voltak mint eddig, bár egy icipicit lehetett volna jobb is.Ez van. A másik ami tetszett az az a rész, amikor Lex és Sebastian a feliratokat olvasták és megjelentek a múlt képei. A piramis oldalán rohanó sok ezer Alien… király. Csak a történet elég gagyi, hát többet mutogatták hogy Lexék rohangálnak fel és alá abban a marha nagy piramisban. Hát ha már AvP, akkor több harcot kellett volna belenyomni.

  Reméljük, hogy a 2 rész jobb lesz.

Vélemény, hozzászólás?