Brutális AvP: Requiem

[sg.hu] “A bemutatásra váró Aliens vs Predator: Requiem rendezõi, a Strause tesók hajlandók voltak kicsit bõvebben nyilatkozni a filmjükrõl. Ám vigyázat, pár mondatukkal elárultak néhány komolyabb részt is a filmbõl!

Elõször is a háttér. Az amerikai MTV zenecsatorna interjút készített a Strause fivérekkel, akik jelenleg az Aliens vs Predator: Requiem végsõ simításait végzik. A testvérpár meglepõen sok részletet volt hajlandó elárulni a filmrõl, szóval akkor lássuk is summázva az elhangzottakat.

“A stúdió tisztában van a rajongók negatív élményeivel, mely az elsõ rész kapcsán érte õket” – keztde Greg. “Ezen nézõk visszacsalogatása a mozikba bizony kemény dió lesz. Szeretnénk biztosítani mindenkit, hogy ez a film teljesen más, mint az elsõ volt.”

“Szerettünk volna egy Csak 18 éven felülieknek szóló filmet készíteni és szerintem sikerült is” – folytatja Colin, a fiatalabbik Strause. “Úgy értem szétrobbantottuk egy kisfiú mellkasát, aki iszonyatos kínokat él át. Mindezt totálban megmutatva.”

“Egyetlen dolgot ért el Paul W. S. Anderson az elsõ epizóddal: egy közöséggé kovácsolta az õt utálókat” – szúrta közbe Greg. “Szerintem senki nem várta el tõlünk, hogy beszéljünk vele a folytatásról. Nem kell megnézni az elsõt, hogy megértsük a másodikat.”

További két “apróság” is elhangzott. Az elsõ rész végén kikelt “mutáns” megkapta a saját nevét: Predalien. Ráadásul a tesók megemlítették, hogy nem csak a Földön játszódik majd a történet. Az Aliens vs Predator: Requiem idén Karácsonykor érkezik meg az amerikai filmszínházakba.”

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

15 Hozzászólások

 1. idegen93

  Nem csak a Földön fognak majd gyilkolni bizonyára a predatorok bolygólyán fognak talán majd harcolni KIRÁLY!!!Hajrá fiúk!:)))))

 2. Yutani

  Biztosan kemény lesz, ha ennyiszer említik. Remélem nem fogok csalódni, mint az elsõ után…
  Azt a nem csak egy bolygó lesz-t nem tudom elképzelni…majd kiderül.

 3. idegen93

  Huh valyon hogyan fog majd kinézni a bolygó mutatják majd e az ürböl lehet hogy majd úgy fog kinézni mint a STAR WARS-ban lévõ Corusant vajon az egész bolygót benépesítették e vagy van egy olyan rész ahová a legveszélyeseb vadak vannak ki tudja talán még egy t-rex is van köztük az jó lenne hogyha mutatnák amint a kedvenc dinosauruszomat lemészárolják bár nem is biztos hogy a predik bolygóját foglyák mutatni bár szrintem azt foglyák.:)

 4. idegen93

  Különben hova lett az elõzõ írásom netán rossz a gépem vagy valaki kitörölte pedigf én úgy emlékszem semi csúnyát nem irtam most?

  Már alig várom a flmet és tök jó mindjárt kész a film és tényleg majd biztos hogy nem csak Americában foglyák mutatni majd Karácsonykor?

 5. J-rex

  biztos nem a hírhez illõ dolgot írtál.
  egyébként nekem is az a kedvenc dinosaurusom,de hogy kerülne oda?

  "Egyetlen dolgot ért el Paul W. S. Anderson az elsõ epizóddal: egy közöséggé kovácsolta az õt utálókat" én nem utálom,nekem tetszett az elsõ rész is(bár tényleg van 1-2 hiba benne)többet akartam írni de azért leszednétek a fejem:) más filmét meg nem nagyon láttam a kaptáron kívül.

 6. Nos…, nem hinném, hogy a Yautják bolygóját mutatnák, mert logikusan gondolkodva, ki vinne Alient arra a bolygóra, ahol a Nõstények nevelik a Fiaik.
  A Predek egy külön bolygóra szállítják a megmaradt idegeneket, tojásokat.

 7. Predator2

  De jó az amerikaiaknak… ez a világ legjobb karácsonyi ajándéka

 8. idegen93

  Ja kösz Kver hogy fel világosítottad az én piciny agyamat.:)

  És én úgy gondoltam J-rex hogy pár millió éve is voltak a Földön a predek és onnan elvittek egy pár tenyész pár dinoszauruszt és úgy lettek.

  Ja és tutkó brutkó hogy Karácsonykor lesz az Aliens Vs. Predator Requiem a mozikban kérem szépen ha tud valaki erre válaszolni kérem szépen és nagy tisztelletel (de nem magamra értem a tiszteletet hanem arra aki majd válaszol erre a kérdésemre)hogy irja le köszönöm hogy ezt elolvastátok.

 9. Predator2

  A predik nem vihettek el magukkal egy Tyrannosaurust!!! A Betondzsungel képregényben említik, hogy addig vadásztak rájuk, mígnem kiirtották az összes dinosaurust:(

 10. Elég sokan, hülyeségeket beszéltek, a Tyrannosaurus-Rex is veszélyes, nem csak az Alienek, épésszel gondolkodva, ti vinnétek egy olyan bolygóra, ilyen veszélyes lényeket, oda, ahol a Predatorok a Gyermekeiket, Nőstényeiket óvják.
  Nem.
  Az ilyen lényeket, egy elkülönített bolygóra szállítanák, mint a Xenomorphokat.

 11. Meche

  Huuuh ez nem semmi…:D a szörnyű kínokat átélt, szétrobbantott mellkasú kisfiús résznél leesett az állam:D:D és Iszonyatosan örülök annak, hogy nem csak a Földön fog játszódni..nah lehet, hogy a végén érezni fogom azt amit reméltem. Egyet már szinte biztosra tudunk.. Brutális lesz… nem is kicsit:D remélem beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

 12. Yutani

  Szerintem meg a legnagyobb vadászok a szauruszok között akkor is a raptorok.

 13. zoli_

  A legerősebb lények viszont az Alienek, és nekik nem kell fegyvert ragadniuk úgy mint a predatoroknak.

 14. Az Alien, a tökéletes organizmus, a Yautja, viszont intelligenciahányadosában messze felette áll, míg az Alienek bábok, kik a Királynő parancsait várják, a Predatorok önállóan gondolkoznak, tény, hogy az alien a puszta létezésével öl, de a predek messze felettük állnak.

 15. Yutani

  Alien FOREVER akkor is…

Vélemény, hozzászólás?