Bob Marley-frizurás Alien

ÚJ: A Ragadozó neve: Halál – Néhány hatásvadász kockát, és egy igen jól megtervezett teaser plakátot követően közel féltucat exkluzív kép került nyilvánosságra az év egyik legjobban várt mozifilmjéből, az Aliens vs. Predator: Requiem-ből! A USA Today minapi számában publikálásra került fotókon a régóta beharangozott Predalien látható – éppen munkában. mint arról korábban már beszámoltunk, az új epizódban a filmet rendező Greg és Colin Strause a véren és erőszakon túl még egy hibridet is bevetettek annak érdekében, hogy visszahódítsák az AVP után kiábrándult rajongókat. A két galaktikus ősellenség mellé most betársuló rém tündéri szörnyecske design-ja valószínűleg felülmúlja majd a rajongók várakozásait, akiknek így már csak azért kell fohászkodniuk, hogy a történet is legalább olyen ívós legyen, mint új kedvencük. A 20th Century Fox által megidézett Requiem december 25-én csapódik majd a nézők képébe.
Forrás: mozinet.hu

Újabb hivatalos fotón csodálhatjuk meg, milyen jól áll egy Alien-nek a Bob Marley-frizura. A Predátorból kikelt hibrid (akit az AVP2 rendezőpárosa, Greg és Colin Strause Chet-nek becéz) hatalmas mészárlást csap majd az álmos coloradoi kisvárosban, és csak az a Predator tudja megfékezni, aki foglalkozását tekintve Mr. Wolf-hoz hasonló problémamegoldó. A Strause-testvérek az Alien-filmek hangulatát szeretnék megragadni: az Aliens VS Predator: Requiemben inkább a sötét, esős, borzongatós jelenetek dominálnak, és nem a két agresszív űrlény CGI-csatái, mint a ritka bénára sikerült első részben. Bemutató december 25-én.
Forrás: index.hu

Hát igen, a fajtanemesítés még az univerzum legmasszívabb mészáros lényeinél is bevett szokás, ezért az új AVP fimben bemutatkozik az Alien-Predator hibrid: a Predalien. Minden valószínűség szerint a romantikus légyotton megfogadt kis poronty papája egy Predator, anyukája pedig Alien, legalábbis a hibrid neveknél a papa nevét illik előreírni. Persze biztos génmanipuláció eredménye, de azért muris elképzelni a két párosodástól felajzott lény vad nászát :).
Forrás: hardwired.hu

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

16 Hozzászólások

 1. idegen93

  Hát azért belegondolni is undorító hogyha tényleg így mutatnának egy filmben ahogyan azok ketten párosodnak és vajon hogy nézne ki a szülés.Hmm…Álmos a kis város hívjon minket az alieneket teszünk mi majd róla hogy haláli jól és energikus kis város legyen majd ebből csak hívja a 666-ost és még hozzá a bónusz számot a 8-cast köszönjük hogy minket hívott.Bruhahaha tü tü bum!

 2. Aki ezt a második hírt íra nagyon sokat tudhat az Alienek szaporodásáról…

 3. idegen93

  Nem Darkoo irta bár bocsi hogyha tévedek.

 4. NORBERTO

  2. hír egy baromság. Ne irjon vki az Alienről és a Predatorrol ha nem ismeri őket! Utálom ha egy király filmből gúnyt űznek!!

 5. idegen93

  De azért lehet hogy egy jó filmből kapunk egy jó paródiát.

 6. NORBERTO

  Nem volt az paródia! szerintem elég nehéz volt a 2 fantasztikus lényt egy filmbe,történetbe hozni !

 7. idegen93

  Annyira szerintem nem lehetett nehéz hiszen ezeket olyan könnyű mint a Batman és Supermant.

 8. LángVágó

  Nem ismeritek a hardwiredet ott mindent pojénra vesznek az írok ne vegyétek komolyan őket ennyi.

  Az indexes arc viszont legalább utána olvasott a témának és egész korrekt lett. Nem egy szubjektív fos írás hanem amit tudni érdemes.

 9. NORBERTO

  batman és a szuperman egy gagyi. semmi közük az alienhez meg a predatorhoz. különben is batmen és szuperman nem volt még egy filmben!

 10. Red Queen

  Kiez a Wolf??

 11. idegen93

  Red Queen te nem olvasod a híreket az egyik kicsivel régebbi hírben benne áll hogy Wolfnak nevezték el a predatort az Avpr-ben.

 12. Red Queen

  A filmben is így fogják hívni?

 13. idegen93

  Hát nem hinném hiszen a predatorok nem beszélnek annyit emberi nyelven bár nemistudom miért pont Földi neve lett Wolfnak hiszen Magyarra lefordítva farkas lehet hogy ő az az X-menből csak kicsit szupermutánslett vagy mi?

 14. Az a 2. hír kicsit olyan, mintha az alak nem látta volna az avp.t…

 15. alien

  Szerintem sem olyan jó név a Wolf.

 16. e.norby

  Na , van már predalien, van drone és runner.Kiváncsi vagyok ha egy arctámadó megtámadna egy disznót mi lenne a neve?Pigalien?
  vagy tehenet(lásd ALien3) cowalien?
  esetleg catalalien?Monkeyalien?
  lehet majd a további részekben viszontlátjuk ezeket.

Vélemény, hozzászólás?