Az Index megmondja…

Darkoo külde az index-es linket, és írt pár sort:

Nagyon nem értek vele egyet. Gondolom te se. Meg azt is gondolom, ilyeneket nem raksz ki az AOL főoldalára. :P

Én erre azt mondom, dehogynem rakom ki. Miért is ne raknám ki? Én szeretem a gyerekeket! :D

A vízfejű Ragadozó-gyerek és a xenóbébi felmásztak az iskolai szertár földgömbjére – ennél még a sokat szidott első rész posztere is jobb volt. Azért bízunk benne, hogy az Aliens VS Predator: Requiem igazi karácsonyi lidércnyomás lesz.

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

16 Hozzászólások

 1. Legalább a címet jól írta. :D

 2. Predator2

  Ritka béna? Nem tudod ki írta ezt, de ritka rossz ízlése van.

 3. csutkakoma

  Cinematrix. Mit vártál?

 4. Predi

  Fujj, de poén ez a srác..:D Életében láthatott 2 filmet az is piros 8-as karikás lehetett..:)

 5. Én még nem láttam piros nyolcasú karikás filmet! :o

 6. hydrafactor

  Ha negatív véleménye van, azt ne ilyen alpári módon írja ki az Index-re. Lehet ezt máshogyan is.

 7. leopoldB

  Na én is olvastam, tudom ki írta megmondjam a címét? :D Na jó azt nem tudom, de van egy sejtésem hogy ez a Hamlet gyerek AZ a Hamlet gyerek aki fordítja többek között a Hellboyt is, meg szóval honosít. (rengeteg képregény kapcsolatú posztja van, amúgy ez a cinematrix blogja). Szóval nézzétek el neki. :)

  Ráadásul, megmondom őszintén hogy szerintem akinek tetszik a plakát az nem rajongó hanem fanatikus (=vakhittel imád, követ valamit). Mert az egy dolog hogy jó az Alien meg a Predator de pont ezért sokkal kritikusabb véleményt vártam volna a rajongóktól. Erre itt a negatív kritika olyan mint az istenkáromlás. :) Lsd. például eme poszt mano-s megjegyzése. :) De komolyan, a rajongók a hibákat figyeljék, hogy nekem ne kelljen, ne pedig magasztaljanak mindent ami ezzel kapcsolatos. :)

  Na mielőtt mindenkit megbántok:

  Tehát ha egy poszter nem jó, akkor nem jó. Persze tudom, ízlések és pofonok, de tényleg elég gyenge a plakát, a minimalizmus nem egyenlő az igénytelenséggel. Na nem mondom hogy sz*r, csak szerintem nem jó. Többet, jobbat vártam egy FILM plakáttól, mert ha ez egy képregény vagy egy könyv borítója lenne, azt mondom elmegy (10-ből 3), de így (10-ből 2)… Remélem lesz jobb plakát is.

  Szóval most meg fogtok ölni, mi? :D

 8. leopoldB: Egyetértek veled, nekem se álmaim plakátja :) De ettől függetlenül ki van rakva háttérnek, mivel jobb mint a semmi :)

 9. leopoldB nem tudom lejött -e neked, de mi (legalább is a nagy közönség) nem magasztalunk mindent ami AVP. Legyen példa erre az AVP film. ;)
  A poszter szerintem igen csak jó, mert valamit sejteti velünk, hogy a Föld két szörny karmai közé kerül, aminek igen csak mi isszuk meg a levét. :)

 10. leopoldB

  Jó tudom, az AVP1-et szidják mint a bokrot. :) Pedig nem volt rossz… :D
  Kicsit túloztam, de ha az AVP-R-t nézzem akkor annyira azért nem.
  A poszter koncepciójával semmi bajom, a megvalósítása nem tetszik.

  Egyébként ez a Hamlet nem AZ a Hamlet aki igazából Majki csak neki (hamletnek) Hellboyos avatárja van azért kevertem őket, mert Majki a Hellboy fordító igazából. Bocsánat! Szóval Hamletet láthatjátok néha a knet fórumain feltűnni, ha meg akarjátok verni. :D

 11. hydrafactor

  Az előző, kommentemben írtam, hogy ha valakinek, nem tetszik valami, oké. (és ez így korrekt).
  Én egyszerűen azt becsméreltem, hogy valaki hogyan ír egy olyan cikket, amely a saját, személyes negatív gondolatait, írja le az OLVASÓ FIGYELEMBE VÉTELE NÉLKŰL. Ezt írja le egy saját blog-ban vagy a saját internetes oldalán stb. De ne a legismertebb hírpotálon!

 12. leopoldB: hidd el, én aztán minden bolhafingba belekötök, ami elhagyja a startvonalat :) Viszont, ha valami tetszik, azért had ne mondjam rá, hogy rossz, csak mert rajongó vagyok. És vica verza, azért se kelljen azt mondanom, hogy jó, mert rajongó vagyok. Azért mert tetszik, még nem vagyok elvakult, még ha neked nem is jött be. Mint írtad, ízlések és pofonok. Majd lessz más poszter is, mint az előző filmek esetében, azok között biztos lesz olyan, ami meg majd neked fog bejönni, és nekem nem. Akkor meg én nyílvánítsalak téged fanatikusnak?

 13. leopoldB

  Ebben igazad van, de mint írtam a cikk egy blogon van. Nem egy cinematrix cikk, hanem a cinematrix blogjának egy posztja. De egyébként meg az index és lányai mindig is ilyen stílusúak voltak, szóval az nem indok hogy ez a legismertebb portál, mert közel sem a legkorrektebb és sosem volt az. Talán ezért is a legismertebb? :)

 14. hydrafactor

  Punk-Tum összefoglalva maga a cikk megfogalmazási stilusa nem tetszik. :)

 15. leopoldB

  Jól van értem én. :) Lehet engem is zavarna ha valami olyat fikáznának ami nekem tetszik, sőt biztos. Csak mondom, hogy indexékektől ne várd, hogy finomkodnak ha úgy adódik.

  Dzséjt! Van benne valami. :) De általánosságban értettem. Pl. olvastam valamelyik honlapon hogy valaki (magánvéleményként :) fikázta a posztert és hogy mit kapott szerencsétlen… :D Szóval akinek nem inge ne vegye magára. Bár tényleg nem voltam egyértelmű meg kicsit eltúloztam. Ezer bocsánat! :)

  Szóval jöhetne már valami újabb poszter, de inkább poszterek.

 16. Predi

  Akkor jó..:(

Vélemény, hozzászólás?