Az első hivatalos fotók a Prometheusból és a forgatásról!

Kikerültek a netre az első értékelhető fotók Ridley Scott Prometheus című, új Alien-filmjéből. A képek borzasztó rossz minőségben már múlt héten is cirkuláltak a neten, most már viszont elfogadhatóan néznek ki. Amennyire a néhány fotó alapján következtetni lehet, a film látványvilága hatásosan komor lesz – pont ezt reméltük az első Alien és a Szárnyas fejvadász rendezőjétől.

Az első fotón Logan Marshall-Green, Noomi Rapace és Michael Fassbender látható. A Playlist blog szerint Marshall-Green Rapace figurájának a szerelme, Fassbenderről pedig már eddig is tudni lehetett, hogy egy android, aki minden bizonnyal Rapace-nak dolgozik.

A következő képen Scott instruálja Racape-t, aztán jön Charlize Theron és Idris Elba a Prometheus nevű űrhajó fedélzetén. Végül két izgalmas kép az idegen bolygóról, ahova hőseink megérkeznek: az “ampulla szobának” nevezett helyiségben vannak, ahol valami érdekesre bukkantak. A háttérben egy óriási fejszobor áll, előtte a korábbi filmekből ismert tojásokhoz hasonló képződmények sorakoznak. A Prometheus az USA-ban 2012. június 8-án kerül a mozikba. (Szöveg: origo.hu)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

13 Hozzászólások

 1. shaddam91

  A búvárruhák elég gázak…

 2. lackovirus

  Az előzetes is fent van a http://www.sg.hu -n :)

 3. Fincsi! Továbbra is iszonyat várós a film! ^_^ Reméljük minél előbb kijön a non-cam-es trailer is! :D

 4. Levenx

  Biztos hogy Alien film lessz ? Mert ezek a “csövek” tojás helyett kicsit kérdőre vonnak.

 5. idegen93

  Hát egen furák azok a “vázaszerű izék”. Átadják azt a hangulatot, amit az űrutas hajójában láthattunk csak háááát…. Na mindegy türelemmel várom, hogy mi is lesz ez az egész.

 6. Előre én sem merek kijelentésekre bátorkodni, így a képek alapján azok tényleg vázaszerű fémes alakzatú tárgyak. Nagyon várom a filmet, de az hogy mért nem mernek eltérni a női központi figurától furcsa kissé. És hogy lesz-e az elefántszerű lényeknek beleszólásuk az egészbe rejtélyes még.

 7. Jó lesz ez én szerintem. :D
  Azt ígérte Sir Ridley, hogy a film végére már lesznek benne Alien motívumok dögivel.
  Az sem elképzelhetetlen, hogy maguk a dögök is feltűnnek majd. ;)
  Az Űr-utas viszont valószínűleg kulcsfontosságú lesz a filmben.

 8. idegen93

  Na hogyha tényleg ezt ígérte akkor nem kell félni! Bár a sok csalódás után már úgy állok mégis, hogy hiszem, ha látom…

 9. mitvisz

  “vázaszerű izék”- nem tojás helyett vannak, és nem újkeletű dolog (bár a funkciójuk ott nem derül ki) de szerepelnek a régi Nyolcadik utas könyvben (az Alan Dean Foster fékében)…az idegen űrhajóban találják őket egy kamrában ( csak ez akkor nem került be a filbe).

 10. morse.r

  Valaki igazán elmondhatná hogy a kétezeregyszáznegyvenes baywatch uniformisban feszítő, jólfésült szépgyerekek és festetthajú cicababáik miért álltak bele a képbe? Kitakarják a filmet. Vagy ők szereplők? Ez esetben alig várom hogy Dévid Hásszelhoff gyantázott mellkasából előtörjön a rém és eljárjon egy hakát.

  A Svájci munkájára most sem lehet panasz, a többiek viszont tehetnek egy szívességet.

 11. pred161

  Csütörtökön jön az első trailer!

 12. youtube-on néztem az imént egy prometheus zenés képes trailert vagy mit amin feltűnt egy spacejockey predator váll löveggel …….

  Remélem ez egy rossz vicc

 13. szemee

  morse.r : az egyik “festetthajú cicababa” mondjuk pont Charlize Theron, aki Oscar díjas színésznő és sci-fi- ben sem kezdő.(Az Asztronauta c. filmje szuper)

Vélemény, hozzászólás?