AVPR szinopszis az IMDb-ről

“Amikor egy Predator felderítő hajó kényszerleszállást hajt végre egy coloradoi kisvárosban, a hajó fedélzetén tartózkodó Alienek kiszabadulnak és megölik az összes Predatort, egy kivételével. Az egyetlen túlélő Predatornak meg kell semmisíteni az összes Alient és a félelmetes PredAlient is, ami az első AvP filmből származik, miközben a városlakók tehetetlenül belecsöppennek e két misztikus lény végső összecsapásába.
Folytatása a 2004-es AvPnek, amit Paul W.S. Anderson rendezett.
Az Aliens vs. Predator – Requiem folytatja az Alien-Predator háborút.”
Forrás: IMDb

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

13 Hozzászólások

 1. ez az ismertető az IMDb-n szabadon, bárki által szerkeszthető, tehát egyáltalán nem biztos, hogy igaz ami oda van írva!!!
  már csak azért is, mert utaltak rá a rendezők, hogy NEM az első részt folytatják…

 2. Darkoo

  A rendezők megmondták, hogy Wolf külön hajón érkezik, és küldetése van,hogy eltakarítsa a nyomokat, valamint fényes nappal zuhan le az űrhajó, és nappal nem mutatják az Idegeneket, ezt is megmondták.
  És így igaz, ezt akár én is írhattam volna akár az imdbra. Bárki szerkesztheti és azt ír amit akar.

 3. Oké-oké, már jópáran lehordtatok érte, bocsa! :-) Mostmár legalább tudom, hogy az a szinopszis nem tekinthető hitelesnek.
  Amúgy eddig még nem lett megcáfolva az a nyilatkozat, miszerint az oltárjelenettel nyit a film, szóval ne állítsuk még azt, hogy nem folytatják az első részt. :-) Tudom-tudom, át van tervezve meg minden, de akkor is. :-)

 4. idegen93

  Hát ha ez igazi lenne ez a cikk akkor elég jó lenne amúgy kicsit meglepőtem amikor azt irta hogy egy predi élte túl mert hát tudjátok így a rendezők is mondták hogy oda küldték.

 5. NORBERTO

  pedig igy vmivel értelmesebben kezdődne… vhogy lezuhan az űrhajó de biztos nem csak ugy mert vhogy kiszabadulnak az alienek. szóval bármi lehet… történet is lényeg nem csak az akciójelenetek, na meg remélem h élethű lesz mert az xar ha nagyon látszik h számítógépes

 6. LángVágó

  Szerintem ez egy nagyon bénán megirt ismertető tele logikai bukfencekkel nem érdemes időt pazarolzni rá…

 7. csillagharcos

  Ha tényleg ezt csinálják akkor elég bénán leírják a predeket, ilyen könnyen azért őket sem lehet megölni!
  Az elsőrészben azért látszik, hogy nem egy-két predátorról van szó és egy egész hajónyi predet még egy tucat királynősem tudna lemészárolni, ráadásul még a hajtóművesem eggyezik a hajónak az elsőrészével ugyanis az egyes hajónak volt egy közép benyúlása hátul ennek meg nem láttam ilyet.

 8. LángVágó

  jajjmá mondom hogy tök béna ez az ismertető, csak végig kell gondolni, no more waisted words….
  különben is majd meglátjuk ;) ha már fele olyan jó lesz mint a pred1-2 akkor királyság lesz!

 9. Red Queen

  Én már tűkön ülök esküszöm…

 10. weriger

  Én, már nagyon várom, de Predalien? Elég különös,de találó név a kis bestiának!

 11. idegen93

  Hát igen ez a név a legjobb neki hiszen egybe olvad így a kinézete és a neve is.

  (Valaki tudna segíteni mert valamiért mindig eltünnek a komentjeim pedig betartok én minden szabály de mégis eltünnek valaki segítsen kéremszépen).

 12. tomboy

  idegen93: (Valaki tudna segíteni mert valamiért mindig eltünnek a komentjeim pedig betartok én minden szabály de mégis eltünnek valaki segítsen kéremszépen).
  Talán a helyesírási kéziszótárt tudnám javasolni, lapozgatásra. Még azt is el tudom képzelni, hogy valami csúnyát írtál.

  A szinopszisról: majd elmegyünk a moziba és meglátjuk, mi lesz. Akkor mi is írhatunk szinopszist, ráadásul hiteles forrás alapján. :-)

 13. idegen93

  Kösz tomboy hogy segíteni akarsz de én nem irtam csúnyát és a helyes írásommal sincsen szerintem semmi baj úgy hogy szerintem nem ez a baja (lehetséges hogy vagy én vagyok a béna vagy pedig csak nálam van valami dolog ami nem jól működik na mindegy)mégedszer köszönöm tomboy. ;)

Vélemény, hozzászólás?