AVPR Klip!

Az IGN Store Showdown címmel rövid részletet tett közzé az Aliens vs Predator Requiemből.
Innen letölthető: avpclip_103007_qthighwide.mov (35Mb)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

16 Hozzászólások

 1. Whoa, sajnos munkahelyen vagyok, és nincs hangfalam, de már csak a látvány is csillagos ötösre sikeredett. Jöhet a teljes film! :D

 2. alien

  NAGYON KIRÁLY EZ A KLIP!!!!
  Nekem az alien tetszett a legjobban.

 3. Nagyon ütős lett ez a jelenet. :D

 4. Na mégiscsak egy vállágyúja lesz :D

 5. Minced Alien

  Na végre regisztráltam ide is, nem csak a fórumra. Amúgy az én ízlésemnek, (és korosztályomnak) nem felel meg az ilyen film (kicsit brutális), kivéve ha az Alienekről vagy Predatorokról van szó :). A lényeg, hogy nekem is nagyon tetszett ez a részlet. Már várom a filmet. Ja és szép munka mano :).

 6. leopoldB

  Darálja az Alieneket rendesen. Egész jó, bár az alienek fejei szokatlanok számomra. A történetre azért kíváncsi leszek, a látvánnyal/rendezéssel ez alapján nem lesz gond.

 7. Nagyot ütött nálam a klip. A dögök szerintem a leggyönyörűbbek, amik eddig a vászonra másztak :)
  Wolf nem szórakozik, darál mindenkit, akit ér. Az ostora király.
  A zene is jó, a hangok úgy szintén. Ha a történetben nem lesz semmi logikai buktató, és ezt a “csókos szaporodás” is jól fog kinézni, akkor tényleg egy pöpec filmet kapunk.

 8. Gorman

  ÁÁÁÁÁÁ…!!Ez az amire vártunk emberek! Amiközben néztem az jutott eszembe mi volt az az avp?Ebből az egypercből látszik ,hogy sehol sem volt!

 9. Red Queen

  Hát mit írjak, én kétszer néztem meg egymás után…
  Bírtam ahogy a sav szítmarta a csávó képét.

  Good job!

 10. Gorman:
  AVP? Az mi az? :D
  Hulladék. Szenny. Semmi. Nem is létezik.

 11. Brom: “Na mégiscsak egy vállágyúja lesz :D”

  Nézd meg még párszor azt a videó -t ;)

 12. Figyeltétek, milyen szépen meg lett oldva CGI-vel az arclemarás? A red band-ben még csak maszkban vonaglott a gyerek, itt meg pukkan a szemgolyó, maródik az agyvelő… gyönyörű! A leggyengébb pont a színeszek… remélem nem ilyen lesz végig a színvonal :/ Az alienek fogazata hálist’ nem olyan idétlen, mint a necás figurákon, viszont az állkapcsuka mintha csak technokollal rögzítették volna, nekem nagyon nem jönnek be ezek az átlátszó inak, még az AR-be is jobb volt. Ezt leszámítva NAGYOJJÓÓ!

 13. Infectedmann: Brom arra értette, hogy mégis csak 1 vállágyúja lesz, hogy a végén az alien ráugrott és az egyik bekrepált neki. Szóval kinek kell megnézni újra a videót? 8-)

 14. infectedmann: Neked a mániád, hogy mindent nézzek meg többször? :D
  Csak próbáltam poénosan megjegyezni, hogy mivel az egyiket lekaszálta az alien csak egy van neki. Érteeed? :D

 15. Atyaisten! Komoly részlet!
  Tudjátok mit várok már?
  2008 januárt. Hogy beüljek a moziba másfélkiló popcornnal, 40l colával és végre felcsendüljön a Fox Fanfare…….. és elkezdődjön “darálás”…;)
  ‘Ütős kis este lesz!’
  ;)

 16. LángVágó

  Vajon mér mondja a csaj hogy “ez egy csapda” ? Amúgy király részlet kár hogy a plasma gun hangja nem a régi azt imádtam :)) A végén hány alien jött elő vajon ? 2-3 vagy csak 1 ? Amúgy jól meglapultak abba a kis helységbe. Meg kicsit furák a snittek igy megvágva, de a filmben bizti jó lesz ;) remélem

Vélemény, hozzászólás?