AVP – Előzetesek és Képek

Aliens vs. Predator Survivor Mode címmel új trélert adott ki a Sega. Február 16-án jön a teljes Aliens vs Predator, melyet internet kapcsolat és regisztrált vásárlói kód nélkül nem lehet majd játszani, természetesen a kalózmásolatok kiszűrése miatt! Ha összeomlik a Windows és elvesznek az adataid a gépen, újrainstall után az Ubisoft ügyfélszolgálat segít az állásmentésekhez visszajutnod.

[2010.01.19.] – Videótömeg:

[2009.12.09.] – Mindig öröm, ha egy filmadaptációban felbukkannak az eredeti szereplők, ráadásul a maguk testi valójában, hiszen ezzel közvetlen kapcsolatot teremtenek a készítők a mozi és a játék között.

A Rebellion által hegesztett új Alien versus Predator játékba ráadásul egy olyan karaktert sikerült becsempészni, aki az Alien-filmek egyik központi szereplője volt. Bizonyára mindenki emlékszik Bishopra, az androidra, akinek Ripleyvel való kapcsolata a második rész egy drámai kulcseleme volt (a kettészakadt figurát persze elég nehéz lenne elfelejteni…). A harmadik részben igazi emberként (bár ez a mai napig vita tárgya), a korábbi verzió tervezőjeként tűnt fel a zárójelenetben (Michael Bishop, illetve Bishop II néven), míg az első AvP filmben már ő Charles Bishop Weyland, a Weyland Industries milliárdos elnöke.

A friss játékban Karl Bishop Weyland néven bukkan fel, aki az utóbb említett, csúnya halált halt pénzember leszármazottja (és nyilván megint valami hírnévre vágyó, azért bármit és bárkit feláldozó figura lesz, a családi hagyományokat folytatva…). A SEGA örömmel jelentette be, hogy sikerült leszerződtetnie a figura megformálásához Lance Henriksent, akivel összenőtt ez a karakter, nélküle nem is lenne igazi a dolog. A 70. évében járó amerikai színész, aki külsejét és hangját is „kölcsönadta” a játékhoz, így nyilatkozott: „Ez az első alkalom, hogy teljes valómban megjelenek egy játékban, a hangommal és kinézetemmel, és a rebellionos srácok remek munkát végeztek. Sokat várok ettől a játéktól!”

Henriksen egyébként rutinos szinkronszínész, e havi teljes játékunkban, a Mass Effectben ő keltette éltre Hackett admirálist, de szerepelt a The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athenában (Dacher), a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben (Shepherd tábornok), és hallhatjuk majd az új Star Wars MMORPG-ben, a The Old Republicban is. Érdekességképp hozzáteszem, hogy Bill Paxton mellett ő a másik olyan színész, akit az univerzum három híres gyilkosa is kicsinált: az alien, a predator és a terminator… (pcguru.hu)

[2009.12.09.] – Lance Henriksen interjúk:

[2009.11.27.] – AVP Multiplayer Trailer:

Érkezett egy nem „igazi” multiplayer video, mert dumálnak benne feszt, de jópár villanásnyi részlet látható milyen is lesz az AVP többjátékos módja(i)… Csekk a folytatást!

AvP_Multiplayer_Trailer.mov (180Mb)

[2009.11.14.] – AVP DirectX11 trailer:

Ultrabrutál minőségű, a DX11 újdonságait kiemelő AVP trailert.

[download id=”11″]

[2009.10.24.] – 5 új kép:


[2009.10.16.] – AVP Ötödik (Alien) előzetes!

[2009.10.06.] – Tervrajzok és egy új kép az Alien nézetből:

[2009.09.25.] – AVP Alien kézikamerás video:

Klikk: youtube.com

[2009.09.16.] – AVP Showcase:

[2009.08.23.] – 10 vadonat új AVP képecske:


[2009.07.29.] – AVP Negyedik (Marine) előzetes!

[2009.06.03.] – AVP Harmadik (Predator) előzetes!

Egy megnyugtató mondat a második video végéről: megjelenés 2010 első negyedévében XBox PS és PC platformokra!

[2009.06.02.] – AVP Második előzetes

[2009.05.21.] – AVP Első előzetes

Azt, hogy három a magyar igazság, minden bizonnyal nem tudják a Rebellionnál. Vagy tudatos rebootról (újrakezdés) van szó, vagy a jónépet nem akarják megtéveszteni egy AVP3 címmel, nehogy azt higyjék szegények, hogy jön a harmadik film… Fene tudja, előbb utóbb ki fog derülni. Addig is, itt a játék Teaser Trailer-e, mely semmit nem mutat a játékból, mégis dögös, mint minden, amiben Alien van, ugyebár! :)

Sőt, íme három fotó, melyeket már a korábbi szkenneken lehetett látni, de végre mostmár „tanulmányozni” is lehet őket, elvégre jóval szebb minsőgéűek:Sőt, a folytatásban megtalálhatóak a Teaser Trailer legemlékezetesebb pillanatai! :D

Pages: 1 2