AVP3 – “Csak rajtunk múlik!”

Még a mozikba sem került a második AVP (hatodik Alien / negyedik Predator) film, máris a harmadikról (hetedik Alien / ötödik Predator ;) ) pletykál Hollywood:

Míg a legtöbben már nyakig merültek a karácsonyi forgatagban és az adósságokban, addig egyesek tűkön ülve várják a 25-ét, ugyanis ekkor került bemutatásra az USA-ban az Alien vs Predator saga legújabb darabja, az Aliens vs. Predator – Requiem. A ShockTillYouDrop.com, hogy még jobban felcsigázza a kedélyeket, nemrégiben újra interjút készíthetett az AvP – R rendezőivel, Greg és Colin Strause-zal, és ismét egy jó hírrel örvendeztették meg a várva várt alkotás rajongóit. A tesók a site kérdésére elmondták, hogy amennyiben az új rész kellőképpen jól fog teljesíteni a pénztáraknál, és a nézők bizalmat szavaznak az sci-fi-horrornak, úgy a Fox azonnal hatállyal zöld utat ad a folytatásnak. A hírből kiderült továbbá az is, hogy Strause-ék egy esetleges második részt már messze a földtől, fenn az űrben játszanának le, amit a 20th Century Fox kénytelen lenne tudomásul venni. S hogy mi is tovább húzzuk a fanok kíváncsiságát, közzé teszünk néhány frissen nyilvánosságra hozott werkfotót a közelgő filmből, továbbá annak egy – nem is kicsit – stílusosra sikeredett japán plakátját. A film magyarországi premierje január 31-én lesz.
Forrás: mozinet.hu

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

5 Hozzászólások

 1. LángVágó

  Bárcsak megérnénk egyszer, hogy coloniel marine vs. pred. vs. aliens…

 2. Jó, hogy ennyire bíznak a filmben :)
  De ez mekkora LOL már:
  A 2. AVP film a 6. Alien film és az 4. Predator film.
  És az 1. Alien hányadik AVP volt? -3. :D
  Hát azért ezt sem mondhatja el magáról sok film.

 3. Király! Kell! Gyorsan! Most! Oda költözök a mozi elé!

 4. Hálózsákot és minirezsót vigyél magaddal! ;)

 5. idegen93

  Remélem hogy jó sokan visszamernek menni majd a moziba hogy láthassanak majd egy jó kis Avp-és filmet.És azt is remélem hogy lesz majd egy jo kis Avp3-as film is majd a jövőbe.

Vélemény, hozzászólás?