AVP2 – SHC #1

[mano] Mától fogva rendszeres idõközönként friss Spoileres HírCsomagokat lehet majd olvasni itt, az Aliens Online oldalain Darkoo-nak köszönhetõen. E külön hírcsomagokban – mint azt a neve is mutatja – olyan hírekrõl, információkról és forgatási kulisszatitkokról is szó esik, melyek lehet hogy rontani fogják a filmnézés élményét, ezért csakis azoknak ajánljuk elolvasni, akik le akarják elõre lõni a poénokat!
Klikk tovább az elsõ adaghoz!

[Darkoo] A két fõszereplõ (Reiko Aylesworth, Steven Pasquale) mellé újabb színészek csatlakoztak az AvP2-höz – derült ki az IMDB adatlapján.
David Hornsby (Pearl Harbor, Minority Report) “Drew” karakterét fogja játszani,
Johnny Lewis (Smallville) “Ricky” bõrébe bújik bele és Gina Holden (Végsõ Állomás 3, Butterfly Effect 2) is a szereplõk között lesz, továbbá egy ismertebb színész is felbukkan a filmben Sheriff Morales-t alakítva. Õ nem más, mint John Ortiz a Miami Vice drogdílere. Ridley Scott American Gangster alkotásában láthatjuk õt legközelebb.

A történetrõl eddig alig-alig szivárgott ki valami csekélyke információ, viszont úgy néz ki, hogy a napjainkban játszódik egy Colorado-i kisvárosban Gunnison-ban. A fõszereplõt Dallasnak fogják hívni, aki egy börtönbõl szabadult nehézfiú. Kelly néven van bejegyezve a másik fõszereplõ, aki katonai múlttal rendelkezik, és Molly kislányával éldegél Gunnison-ban.
A bonyodalmat az adja majd, hogy egy Predator hajó lezuhan a környezõ hegyekben, az Alienek elszabadulnak a hajóról, és terjeszkedni kezdenek. Állítólag egy Predalien is borzolni fogja a kedélyeket.

Érdekesség, hogy talán Lance Henriksen is feltûnik egy rövid cameo (vendégszerep) erejéig.

A rendezõk vissza akarnak nyúlni a gyökerekhez, és ismét egy kemény, sötét hangulatú horrorfilmet gyúrnak össze. A Predatorok kosztümjét áttervezték, az eredeti Predator filmekbeli alakjában tündököl majd.

Egyes hírforrások állítják, a sztori fõ vázlata hasonlítani fog James Cameron Aliens-éhez, valamint a fõ férfikaraktert a Predator-beli Duch Shaeffer tulajdonságaival ruházzák fel.

A projekten dolgozó egyik díszlettervezõ szerint, az emberek csodálni fogják az új alien jelmezeket, és lenyûgözi majd a mozinézõket.

A végére egy kis forgatási kulisszatitok. Szemtanuk állítják, feltûnnek majd a filmben az Alien Resurrection-beli idegenek is, valamint egy helikopterbalesetet forgattak a minap a stáb tagjai Vancouver melletti Mount Seymor hegy lábánál.

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

29 Hozzászólások

 1. necrolord666

  Királyság! Csak aztán sok hír, és titok legyen ám!!!:)

 2. T-GER

  Mint mindig most se csalódtam az oldalban!! Köszönjük Darkoo!!!!! Én figyelemmel várom a hireket,fejleményeket!!! Hajrá Aliensonline!!!!!!!

 3. Predator2

  Szuper! Éljen az Aliensonline!!!!!!!!!!!!!

 4. Nostromo

  Egész jól hangzik.Remélem olyan is lessz ahogy leírták.

 5. Yutani

  Hmmm.. Ezek a hirek mindenesetre érdekesek. Itt már csak az a kérdés, hogy jó e lesz? Nem szeretnék egy összekutyult kissé gagyi történetet kapni…Persze semmit sem lehet lehúzni úgy, hogy az ember nem látta a dolgokat… Reménykedjünk a legjobbakban.

  Aliensonline….Aliensonline….Hurrá neked oh nagy készitõ…

 6. krek88

  Eddig szkeptikus voltam, de most úgy érzem visszatért a remény.
  Bízom a két rendezõ srácban, és fõleg abban, hogy a szereplõk életszerûen formálják meg az alakokat.

  Az külön öröm, hogy visszanyúltak a régi predator kosztümökhöz.

 7. necrolord666

  Látom te is cradle rajongó vagy krek88, végre egy kolléga!:)

 8. Zombee15

  Jeje végre spoilerkedhetünk:D

  Bár ez nem ide tartozik de látta már valaki?Ütõs
  http://www.youtube.com/watch?v=86ltDTU1R8A

 9. István21!!

  Sziasztok!
  Hát ha valóban ez lesz a story, én nem tom, de semmi jóra nem számítok, és ti se várjatok semmi jót! De persze azért kiváncsian várom a fejleményeket!
  Szerintem persze ez csak az egyéni véleményem, sokkal jobb dolgot lehetne kihozni az AVP2-bõl ha a jövõben játszódna!!!
  Gondoljatok csak bele az ALIENSbe mi fasza film az, vagy az összes ALIEN szerintem nagyon jó!! Van valami misztikus vagy inkább horrorisztikus a jövõben…..
  Szerintem egy tuti bolygó meg egy csapat tengerészgyalogos, egy hatalmas bázis, valami épkézláb történet, és nem utolsó sorban jövõbeli fegyverekkel, valamit Wayland-Yutanival………
  ugyanezt a storyt el lehetne játszani!
  Ez a jelenes dolog be fog tenni az egésznek, szerintetek, majd egy börtönviselt csávó, meg néhány farmer biztos leöl nem tom hány Alient meg akár néhány állig felfegyverzett Predatort, a Predalienekrõl ne is beszélve….
  Szerintem ez nevetséges…. :))))))))))))))))))) gondoljatok csak az ALIEN 3-ra a Végsõ megoldás a halálra,(egyébként a napokban adták valamelyik kereskedelmi televizión) szóval, ott volt vagy 25 rab +a tapasztalt Riply és egy db idegen… a végén pedig egy túlélõ… Jó statisztika mi…:))
  Szal, szerintem senki ne várjon sokat ettõl az uj AVP filmtõl, mert olyan stilisú lesz mint az elsõ AVP. Tudtjátok olyan egyszer megnézhetõ kategória!
  De azért szorítok a fiúknal, hátha megerõltetik magukat és akkor még valami jó is kisülhet belõle…
  Nah, a legjobbat mindenkinek, és persze hajrá Aliensonline!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Csáó!

 10. Yutani

  István. Nem tudom hányszor nézted meg a 3-részt vagy olvastad e egyáltalán…A Fiorinán nem volt fegyver. Semmilyen. A filmbe is mondták ezt. A rabok miatt.

 11. Darkoo

  Valószínû, hogy az AvP2-ben lesz az emberek kezébe valamiféle fegyver.

 12. Vipera

  Én is jobban díjaznám, ha a jövõben játszódna mondjuk egy Auriga kaliberû hajón, vagy egy ûrbázison. Vagy ha már a jelenben, akkor legalább egy nagyvárosban. Egy kisvárosban mi látványosat lehet csinálni? Vagy hasonló lesz mint a Nagy Játszma? Na de remélem rámcáfolnak a rendezõk és egy ütõs filmet hoznak össze. Meg több akció legyen benne, mint az elsõ részben.

 13. Vipera

  Én még egy olyan filmet is el tudnék képzelni, mint amilyen a visszaemlékezés volt az AVP elsõ részében. Hogy nem lennének emberek a filmben, csak ragadozók és alienek.

  Meg amúgy arra várok még, hogy a Machiko-trilógiát megfilmesítsék.

 14. Vipera

  Én nem örülök, hogy visszatérnek a régi predator kosztümhöz. Az AVP-ben néztek ki a legjobban. Nekem a scar predator a kedvencem.

 15. Darkoo

  A fejük rémisztõbb lesz, úgy mint a Predator 1 ben , ez a horrorisztikus látvány miatt elõnyösebb.

 16. Yutani

  Ha nincsenek emberek, akkor mibõl kel ki a tökéletes préda? Az AvP egyik mondandója ez volt. Ha lennének emberek, akkor meg csak maxi hulla szinten? Jövõbeli AvP-t akarok már látni, klasszikus sci-fi horror stiilûen.

 17. Vipera

  Yutani! Úgy gondoltam én is: hogy csak már hullák/gazdatestek lennének az emberek. És én is jövõbeli AVP-t akarok látni.

 18. Darkoo

  A forgatókönyv író és a rendezõk viszont jelenes sztorit szeretnének látni..
  Biztos megvan rá az okuk.Majd a moziba kiderül.

 19. Yutani

  Nem azé fog lezuhanni a Predator ûrhajó, mert az elsõ részben kibújt Predalien rakoncátlankodni kezd a hajójukon?

 20. Darkoo

  GOndolj bele,azon a hajón volt egy tucat predator vagy talán többis,tapasztalt harcosokkal,plusz elder predatorral.NEmhiszem,hogy kifogna rajtuk egy predalien.Egy példányt simán levadásznak.Meg már távol a Földtõl láttuk,hogy kibújik a predalien.Plussz semmi köze nem lesz a hírek szerint az elsõ részhez:)

 21. Apoth

  Ha már találgatunk… De hát a Predik hibernálva vannak az ûrutazás alatt… Ha jól emlékszem a film végén elhagyták a hidat. Lehet hogy csicsikálni mentek. Elvileg, ha egy alien egyed elkülönül a fészekbõl, létre tud hozni tojást királynõ nélkül is. Ez már az elsõ Alien film forgatókönyvében is kerengett, de kivágták. (vagy le se forgatták?) Tegyük fel, hogy a kikelt Predalien tönkretesz néhány berendezéseit, így a hajó föld körüli pályán marad, nem indul el a Predátorok világába, végül lezuhan a kisváros meleltt. A Predalien egy telepes testébõl készít néhány tojást, a kikelt arctámadók emberekbe ültetik a petéket, így az utódok nem Predalienek lesznek. A hajóban leáll az a gépezet, ami hibernálja a Predatorokat, õk felébrednek, rádöbbennek mi is történt, és elindulnak kiírtani a kikelt Alieneket…

  Akár ez is lehetne az alap történet. Bármit ki lehet magyarázni. A filmesek pedig ebben vérprofik :)

 22. Apoth

  Uppsz, bocsi Telepes helyett értsd: farmer

 23. Yutani

  Apoth. Egy gondolatra járunk. Szerintem…. Jó kis alapsztori lehetne ebbõl, csak sajna Amerikában nem nézik ezt az oldalat.

 24. Apoth

  Hát jahh… végülis senki nem tudja biztosan, hogy mi is a story…
  Lehet hogy beletrafáltunk :D

 25. Apoth

  Végülis ez a variáció passzol a cikkben leírt alaptörténethez.

 26. Darkoo

  Paul Ws. Anderson neve lekerült a stáblistáról, szóval az õ karakterei ,valamint a felépített univerzum ,beleértve a film végkifejletjét , nem fog visszaköszönne az AvP2-ben.
  Hogy mindenki értse, nem az elsõ részt fogják fojtatni.
  Teljesen más felfogásban készül.

 27. fo[b]LY[/b]tatni ;)

 28. Darkoo

  Hoppá tényleg:)

 29. Yutani

  Hmm…:)

Vélemény, hozzászólás?