AVP2 – "R"émisztõ hírek

[mano] Az IESB.net interjút közöl Tom Rothmannal, a FOX egyik fejesével, és a közeljövõ filmjeinek megemlítése között természetesen az AVP2 is szóba kerül. (Emlékszünk még? TR volt az elsõ, aki félhivatalosan bejelentette, hogy lesz AVP2!!!)
A lényeg, hogy R, azaz hazai szemmel nézve 18-as karikát fog kapni a film. Természetesen a végeredmény még messze van, és ne feledjük, hogy az elsõ AVP film kapcsán is felmerült egy magasabb besorolás, aztán fröcsögõ vért csak az láthatott (de az is csak minimálisan többet) aki a második kiadású DVD-t beszerzhette!

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

11 Hozzászólások

 1. Neomodus

  Nekem tetszett a film – bár tényleg sok elb@szott jelenet volt benne. Az effektek viszont kiválóak!
  De pár dolog tisztázatlan: Ripley-nek élet-halál harc árán sikierült likvidálnia az nidegent, a Predator viszont egy csapásra szétvágta a fejét…az arctámadó után közvetlenül. Hogy nem marta szét a sav ezt a "dobócsillagot", ugyanúgy,mint a hálót, vagy a karba épített pengéket???:)

 2. Nostromo

  A kritikából nekem az jött le, hogy a cikk írója valahogy csupa negatív élményekkel lett gazdagabb a film után.Nekem Mondjuk tetszett a film, de azt azért meg kell mondani(írni) hogy eléggé össze lett csapva.(Pl.: Miért csak három Yautja érkezik? Persze ebbõl kettõnek egybõl távoznia is kellett.Ez azért gáz.)
  Ha már mindenképp AvP filmet akartak volna csinálni szerintem az AvP-Háború címû könyv alapján meg lehetett volna oldani.
  Hatalmas csata jelenetek rengeteg Predaror, Alien.
  Szerintem nagy film lehetne belõle.

 3. Darkoo

  Így igaz!Reméljük a végeredményként egy durva kis scifi-horrort kapunk 18as karikával.Szerintem a Fox tanult a hibáiból,és a forgatókönyv is színvonalasabb lesz.Rendezõpáros is kemény horrort akar összehozni.Annyit kérek,hagyják õket nyugodtan dolgozni,meglátjuk mi sül ki az egészbõl:)

 4. Thierry Henry

  Nem is lenne baj némi brutalitás hülyén néz ki, hogy tele van gyilkos idegenekkel és csak az benne a félelmetes, hogy milyen gyengére sikerülne.

 5. T-GER

  Szerintem jót fog tenni a film népszerüsitésében ez a film! De mi van akkor ha ebben egy uj fajta királynö lenne…. Mondjuk egy Predatorból szabadult. Ebben a filmben szerintem nem minden napi jelenséggel fogunk találkozni!!! én örülnék ha nagyon mozgalmas lenne a film!!Haláli!!!!:-D

 6. Yutani

  Ha valakik ekkora kreativitással lettek megáldva, hát akkor joggal reménykedhetünk, hogy valami jól fog kisülni. Már csak valami ütõs kis szinészcsapat kéne, akik feldobják az egészet. Az állitólagos Alien 5-rõl én meg azt hallottam, hogy Schwarzi fog játszani benne, mint valami klón, hogy ezzel mégiscsak jobban összekösse a két filmet. Remélem nem igy lesz, mert akkor taccsravágnák az egészet. Ha má Schwarzenegger, akkor Terminator. Igaz azt is a 3 résszel eléggé össze ronditották, mint rajongó nem ezt vártam.
  Nem lehet, hogy a jövõben lesz egy laza kis AvPvT filmecske?, mer annak örülnék, hogy a kedvenc kis teremtményeim egymást gyepálnák. Jó muri lenne. Ha valaki tud valamit errõl, akkor majd irjon

 7. T-GER

  Szia Yutani!! Akkor már ketten vagyunk aki reménykedik ilyesmi filmben!! Képregényben olvastam és nekem bejött!! Bár ott olyan látványnak kéne lenni amilyet még soha nem láttunk sehol!!!!! Mert mind a három filmnek megvan a maga speciális effektje!! Ezt keverni nem is lenne hülyeség!!! De ez sajnos nem rajtunk mulik!!! Persze azért egy megfelelö story is kéne hozzá mert lehet hogy szép lenne de ha nincs történet akkor az egész nem ér semmit!!!!

 8. necrolord666

  Szerintem is az Alienek kegyetlenségét egy elborult, eszetlen vérengzés tudja igazán hitelesen bemutatni, fenyegetõ és sötét hangulattal karöltve (ahogy a képregények is teszik, kiváltképp a Lidérces Utazás), úgyhogy mindenképpen bízok egy igen véres folytatásban. ALIEN RULES!!!

 9. Yutani

  Üdv T-GER. Igaz, ami igaz…. Nem irjuk meg a történetet. Már van egy jó kis elképzelésem, de egyedül ez most nem menne, mert az Alien 0-aval foglalkozom, ami megirásának még mindig ném értem a végére. De jó hir, hogy nemsokára befelyezem.

 10. Yutani

  Igen. Be lészen fejezve az nagy és hires történetnek legujabb és legelsöbb fejezettye.
  A cime angolul Alien: Reminiscence. -magyarul visszaemlékezés.
  Ja ha valaki kitalálna valami jó kis cimet az postázhatná.

  u.i.: hogy nõne a társaság valamennyi tagjába egy Alien. :) (my name is Yutani…Thomas Shepherd Yutani) -innét tudom, hogy mi is történt valójában Ripleyék elõtt.

 11. Vipera

  Necrolord! A Lidérces utazás megvan képregényben? Vagy regényt akartál írni?

Vélemény, hozzászólás?