AvP2 Hírek, Érdekességek

[Darkoo] 2006. december 10-én véget ért az Alien vs Predator 2 forgatása, és azóta nagy a csend a film körül. A sztori továbbra is ismeretlen, valamint a karakterek többségét még nem is hozták nyilvánosságra. De a rendezõk, hogy megtörjék a nagy csendet, pár érdekes információval szolgáltattak nekünk fanoknak!
Klikk tovább a részletekre!

Colin Strause nemrégiben felbukkant az imdb fórumán, és egy kíváncsi érdeklõdõnek megosztotta a film látványvilágát:
“A jelenetek többségét éjszaka vettük fel, a természetes fényekhez igazodva rendeztük be a háttérvilágítást, amely a mély kontrasztú lényeket elrejti a háttérben, az emberi karaktereket pedig jól láthatóvá teszi. Mikor a mozgalmas akciójeleneteket vettük fel, használtunk állványra szerelt kamerát, de legtöbbször kézi kamerák kerültek bevetésre, hogy a nézõközönség igazán átérezze eme izgalmas pillanatokat, valamint az akciók intenzitását. Az atmoszféra, amiben forgattunk, a régi filmek látványvilágát idézi. Volt itt esõ, köd, pára, gõz stb. a sort folytathatnám a végletekig.”

December közepe óta lázas munka folyik a vágószobában, hisz a film utómunkálatai elkezdõdtek. Colin Strause más fórumokon is megosztott egy-két hasznos információt a kíváncsiskodóknak. Megígérte, hogy csak olyan effekteket használnak a lényeknél, amely nem piszkít bele a látványba, és megvalósítható. Elmondta azt is, hogy a predatoroknál gyakran kellett alkalmazna CGI dublõrt, mert lesznek olyan jelenetek, amit hagyományos kamerával nem lehetett megoldani. A rendezõk január közepétõl látnak hozzá a kemény speciális és vizuális effektek munkálatainak.
Azonban nem kell aggódni amiatt, hogy nem lesz a film tele trükkökkel, hiszen Colin és Greg Hollywood egyik legismertebb számítógép animációval és effektekkel foglalkozó cégével rendelkezik.
Az idei Oscar díj ceremóriára is hivatalosak, hiszen két alkotással is jelölték õket a “Legjobb Vizuális Effektusok” kategóriában (X-Men 3 valamint Posseidon). Sok sikert nekik, hogy bezsebeljék az áhított díjat;)

A külföldi fórumokon nagy a nyüzsgés, mindenki kíváncsi a film történetére, valamint a szereplõkre. Ezért Greg Strause, az AvP2 másik rendezõje lecsillapította a kedélyeket az imdb-n ;)
“Nem áll szándékunkban kiadni a sztorit, valamint az összes karaktert stb. Mindenki vésse az eszébe, hogy ACIN oldalon még a nyáron feltûnt forgatókönyv ( Texas-féle sztori, amiben Scarból kikelt predalien visszazuhan a Földre az egész bagázzsal;) ) egy nagyon régi piszkozat. Olyan régi, hogy soha el se olvastuk azt. Amint elkészülünk az elsõ elõzetessel, kiderül pár részlet a moziról. A film 18-as besorolású lesz, ez biztos, egyelõre ennyivel tudok nektek szolgálni.”

Az imdb-n a stáblistán feltûnt egy érdekes személy neve:
Ian Seabrook … underwater camera operator (víz alatti felvételek készítésére specializálódott operatõr)
Megvan az esélye annak, hogy esetleg látunk a filmvásznon majd víz alatt készült jeleneteket. Talán egy kocsi vagy bármilyen jármû belezuhan egy folyóba, vagy netalántán szemtanúi lehetünk egy látványos víz alatti összecsapásnak az alien és predator között ;)
Ahol forgattak Port Mody-ban, a közelben található egy öböl valamint folyó, szóval bármi megtörténhet.
Ian Seabrook az X-Men filmek, és a Smallville-nál is aktívan kapta lencsevégre a víz alatt történõ cselekményeket.
Forrás: avpgalaxy.net

Végére egy kis információ arról, hogy a ragadozók milyenek lesznek majd a moziban. Biztos forrás, hogy magasabbak és vékonyabbak, valamint realisztikusabb kinézetûekké válnak.

Köszönet az avpuniverzum.extra.hu –nak!

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

25 Hozzászólások

 1. BishopII

  Üdv!

  Igen, én is úgy tapasztaltam, hogy a négy Alien epizód eltérõ stílusúak, de mégis egymást követõ, összefüggõ széria, amely egy Ellen Ripley nevû nõ történetét meséli el az idegenekkel.

 2. Zombee15

  Hát nem semmi ez a dolgozat!Gratula!http://www.gportal.hu/portal/sc-fi/

 3. Kemény Husi

  Lemaradtam valamirõl. Ezek szerint mégsem csak egy ragadozó lesz?

 4. Darkoo

  Azt csak pletykálták.Semmi se biztos.De nem kizárt:) A trailer, ami tavasszal várható, vélhetõleg valamit megmutat a helyszínrõl és a sztoriról:/

 5. Nodika

  Régebben feltettem egy kérdést a fórumon, hogy mi lenne ha a víz alatt lenne AP harc. És lám lám…lehet tényleg lesz. :D

 6. Darkoo

  És ki nyerne?:)

 7. Henrik

  Ez nem kérdéses.

 8. necrolord666

  Hajrá Alienek!!!:) Az nagyon király lenne, ha tényleg a régi filmek hangulata/látványvilága köszönne vissza, de ez szerintem sajna csak kamu:( , mindegy én azért várom már a filmet, remélem nem fog csalódást okozni!

 9. Pokorny

  Hajrá Predatorok!! De ha mégsem akkor kiegyezek egy döntetlenben is.

 10. Shubert

  Mindegy mi lesz a filmben, csak nagyon izgalmas, félelmetes és akciódús legyen!!! Ne csalódjon a nép!

 11. Nodika

  Darkoo kérdezted, hogy ki nyerné a víz alatti küzdelmet.
  Egyértelmû, hogy az alien. :)

 12. Brom

  nodika: alienekre még 1 szavazat :D

 13. zsolt1976

  Az Alienre szavazok én is. A pred nem igazán kétéltû.

 14. Skylis

  :D Én a VS-re reszavazok. Szerintem a predi gyõzne a harcban de a háború folytatódna tovább! különben hogy lehetne AVP 3-at forgatni? Egyezzunk ki egy balszerencsés döntetlenben.
  Nekem a vizes dologról még az jutna eszembe… mi lett a királynõvel? 4 C fokon, szerintem megfogja oldani az átmeneti nehézségeket. Mit neki tenger! Mit gondoltok?

  Ui
  Remélem jobb lesz mint az AVP. :P

 15. Darkoo

  Az AvPs királynõ kiúszott a partra New York partjainál és felmászott az Emipre State Building tetjére, majd a vadászgépek lelõtték;)

 16. Skylis

  :)

 17. Skylis

  És férfit vagy nõt vitt magával?

 18. Darkoo

  Egy predatort;)

 19. Nodika

  Darkoo nem jól modod, mert LEX-et vitte magával. :D

 20. Hicks Dwayne

  Remélem nemlesz olyan szörnyû (sz*r) mint az elsõ. Nemminden rendezõ tud felnõni a feladathoz hogy egy ilyen kaliberû filmet rendezzen, mint pl. láttuk ezt az elsõ részben, ami valjuk be, elég pocsék lett… Még jó hogy nem Paul W. Anderson rendezi a másodikat… :)

  Majd meglátjuk méltõ lesz-e a második az "igazi" AvP-hez!

 21. Remélem azért nem variálják át nagyon a predeket, nekem úgy is jók, ahogy vannak…vékony predator…hát… :(
  A vizes résszel kapcsolatban viszont díjaznék vmi jó kis csatornás jelenetet:D

 22. Darkoo

  Pedig a Predator 1-2-ben is vékonyak a predek, és nem izmos széles kidobók,mint az AvP-ben….

 23. Hát, nemtom. Én egyáltalán nem éreztem, hogy a predator 1-2-ben vékonyak lennének. De lehet, hogy csak rossz megfigyelõ vagyok:)
  Mindenesetre én arra gondoltam, hogy nehogy idétlenül nézzenek ki a filmben :(

 24. Darkoo

  Vizsgáld meg az elsõ képet róla;) Láthatod,hogy minden a legnagyobb rendben van,jól néz ki;)

 25. Maradjon is így:)

Vélemény, hozzászólás?