AVP2 angol DVD reklámok

Az AVP1 DVD megjelenésének pókeres videója óta, Korda Gyuri Bácsinak köszönhetően már álmunkból felriasztva is tudjuk, hogy az “ólin“, az nem az egyik játékos neve…
A pókerezésben elzsibbadt végtagjaikat ezúttal egy kis testmozgással élénkítik fel kedvenc szörnyeink, ígyhát előszedték a lomosból a jó öreg bőrgolyót…
Az AVP2-höz új készült reklámvideók az avp2dvd.co.uk oldalon találhatóak, a fent megjelenő [FA CUP SPECIAL] menüre klikkelve, vagy letölthetőek innen egyben:
[download=8]

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

25 Hozzászólások

 1. Red Queen

  Nem tudom ki hogy van vele, de én foci helyett inkább bringázok… :))
  Mindenki nézze meg, érdemes!
  Predator forever!

 2. Köszi a letöltést. :) A 3. videón a Wolf szinte freestyle focizik. :D

 3. Fantasztikus!
  High tech baromság… Nem arról van szó, jó poén! Bár jobb lett volna, ha egy rendes mozifilmet csináltak volna az “alkotók”. Erre bezzeg van eszük.
  Mondhatom szép! Habár, ha jobban belegondolok, ez eddig a legjobb AvP film, leszámitva az AvP póker, és az AvP tusolós filmet. No persze a Batman vs … is elég pofás volt.

 4. Red Queen

  A Batman vs Pred. tulajdonképpen nagyon jóra sikerült. Igényes.

  Jól kezdődik ugyan, de Batman kosztümje… hát… valószínűleg már kevesebb pénzt és energiát fordítottak arra.

 5. Egyetértek 1234-el. Nem csak a poénra kéne az energiát befektetni, egy normális filmet is csinálni kéne végre!

  Amúgy ja, a Batman vs AvP című kisvideó a legjobb eddig. Na, ez az igazán gáz…

 6. csutkakoma

  “Jól kezdődik ugyan, de Batman kosztümje… hát… valószínűleg már kevesebb pénzt és energiát fordítottak arra.”

  Vagy valószínűleg olyan, mint a képregényben.

 7. Red Queen

  Hibáztam. :) Megint…
  Az utóbbi időben kevés képregényt olvasok. Igazad van, csutka, többet kéne foglalkoznom velük.
  Predator forever!

 8. predator

  Predator forever!! Jó a kisfilm,szerintem már ők is az EB-re készülnek .Igazatok van ,a reklám helyett a filmel kellett volna inkább törődni.

 9. hmmmm új predi sport :P

 10. Tudom, hogy nem alienes a téma, de volt még a mozifilmek elött egy Batmanos tv sorozat. Abban is ilyen szerkója volt még. A moziban megszokott szuperruci csak a Michael Keaton 89′-es filmjénél jött képbe.
  Amúgy gyengém a batmanlányok. :-)

 11. Red Queen

  Nos igen, ha választani kellene a Batman és a (vs) Batgirl között, Batman viszi a pálmát…
  Én a képregényekre voksolok mint a filmekre… :P

 12. ragathol

  Áhhhhhh.
  Ezek nagyon gyökerek. Különösen az első. De a Batman-eset tényleg nem ütik.

 13. ChetNorberto

  Nagyon jó film az AVPR csak az a baja h sötét a film!

 14. ChetNorberto

  Amugy hiába fikázzátok a filmet senkit nem érdekel,amugy meg szánalmas hogy egy alien fan odalon fikázzátok na mindegy! Lesz 3.rész is ugy hogy akinek nem tetszik lehet felvágni az ereket :P hehe

 15. Facehugger

  Srécok én teljesen egyetértek az előttem szólóval ugyanis aki tényleg vérbeli fan annak nem lenne szabad fikázni se a filmet se semmit. Örüljetek hogy van egyáltalán mit nézni és van miért rajongani. Természetes, hogy vannak félresikerült apróságok de ezek át kell siklani és a dolgok jobbik oldalát kell nézni mindíg. Nem az a nagy ember aki tud kritizálni hanem aki meglátja a jó dolgokat is és szerintem se lett rossza film, sőt nekem már megvan a dvd és van még mit megnéznetek ami igencsak tetszeni fog :)

 16. Komolyan? Ez nekem új. Írjátok már le a vérbeli fan meghatározását légyszíves, kíváncsi vagyok rá. :)

 17. Facehugger

  Nem kell azt magyarázni :) Értsd jól :D

 18. Diaspar

  Nem értem az ilyen kijelentéseket. Miért ne lenne valaki igazi fan, attól hogy nem nyerte el a tetszését az új film. Ezek szerint igazi fan csak az lehet aki minden hulladék filmet éjjenez, csak azért mert egy bizonyos témáról szól. Az már lényegtelen hogy milyen igénytelenül kivitelezték.
  Persze azt hozzáteszem, hogy nem tartom hulladéknak, és igénytelennek az AVP 2-t. De szerintem a régebbi filmek hangulatának a közelébe sem ér.
  Én csak arra céloztam, hogy az amerikai filmeket egyre inkább a pénzéhség motiválja. Egyre kevesebbet törődnek a minőséggel. De ha az új filmek megsem közelítik a régiek színvonalát, akkor nekem miért kellene úgy tennem mintha méltó folytatást készítettek volna.
  Szerintem valaki nem attól lessz igazi fan mert egy csomó rossz dolgot figyelmenkivűl hagyva istenít valamit. Véleményem szerint joga van kimutatnia nemtetszését is.
  Én pont így vagyok a fent megtalálható reklámfilmekkel is. Nekem nagyon tetszenek az A és P filmek, de ezek a reklámok nem tetszenek, és ennek ellenére én mégis fannak tekintem magam.
  Amúgy meg azt se értem hogy miértne írhatna valaki alienes oldalra alien kritikát. Szerintem jogunk van megosztani egymással a véleményünket akár ezen az oldalon is.
  Ezzel a hozzászólásommal én senkit nem akarok megbántani, és vitatkozni sem szeretnék senkivel. Csak nem szeretem ha mások mondják meg hogy én mennyire vagyok fan.

 19. Azt hiszem ezzel egyet értek. ;)

 20. ChetNorberto

  Facehuggernek adok igazat,hisz nekem is fáj h egy ilyen oldalon szidják egyesek a filmet.
  Én is fan vagyok,de régebbi alien filmek se tökéletesek(pl:Alien1be csak egy véres jelenet van a többi résznél lazán a 12es karika mehetne mert semmit se mutatnak.. Alien3ba tul számgépes némely helyen az alien…Predator 2be meg azt látuk h hip hop a városba predator és a végén látjuk csak az űrhajót)
  szóval azok se egy hűű filmek hogy az AVPfilmeket bántani kéne…
  Akinek nem tetszenek az AVP filmek az tartsa magába és ne sérte meg azokat akiknek tetszik,igy is televan a net a sok értelmetlen kritikával meg h aranymálna dijas az AVP2 de kit értdekel az aranymálna egy semmi csak pár hülye aki dijajja a filmeket. én a harry potternek osztanék arany málnát mert gagyi ilyen alapon csinálják az aranymálnát..

 21. Ez fordítva is igaz. Figyelj én és még sokan mások nem azokat szidjuk akiknek tetszik a film, ez a személyes véleményük. Mi a film készítőit kritizáljuk meg a filmjeiket.
  Az már más dolog, hogy sajnos nagyon sokan a rajongókat is szidják, mert tetszik nekik a film. Az már tényleg parasztság.

 22. idegen93

  Rykovnak teljesen igaza van.

 23. Facehugger

  Srácok szerintem hagyjuk az egészet és ne veszekedjünk, tényleg nem határozhatjuk meg egymásnak, hogy ki mit szeressen. Mindeknek az tetszik amit ő jónak lát és szíve-joga kifejteni a véleményét még ha bántó is. (De fő az optimizmus!)
  És persze a LÉNYEG, hogy 4ever Alien és 4ever Predator!!!

 24. ChetNorberto

  Annyit még aki fikázzni tudja csak a filmet v akármit az tartsa magába és ne bántsa meg azokat akiknek tetszik ez ilyen egyszerű!!

 25. Facehugger

  Bizony, bizony :)

Vélemény, hozzászólás?