AVP2 – A rendezõ(k)!

[sg.hu] A Fox felkérte a többek között az X-Men 3. vizuális effektjeiért felelõs duót, Greg és Colin Strauset, hogy vezényeljék le az Alien vs Predator 2-t. A testvérpárnak ez lesz az elsõ rendezése…

A Fox folytatja az anyagilag tûrhetõen, ám kritikailag kevésbé jól szereplõ Alien vs Predator-t.
A rendezésre – meglepõ módon – egy eddig elég ismeretlen testvérpárt, Greg és Colin Strauset kérték fel. (Emlékezzünk arra, hogy annak idején Ridley Scott is ismeretlen volt!)

A két férfiú eddig videóklippek készítésével és vizuális effekteket gyártó cégükkel szerzett hírnevet. Utóbbi már bizonyított, hiszen mind a Holnapután, mind az X-Men: Az ellenállás vége rendkívül látványosra sikeredett.

A forgatókönyvet heggesztõ Shane Salerno már elkészült a történettel, melyrõl eleddig alig-alig szivárgott ki valami. Az bizonyosnak tûnik, hogy jóval az elsõ rész eseményei elött zajlanak majd a cselekmények.

“Szeretnénk az eredeti Alien és Predator filmek hangulatát és látványvilágát idézõ filmet készíteni” – nyilatkozta Colin Strause. “Az elsõ résszel ellentétben azonban mi nem az akcióra, hanem inkább a horrorisztikus látványra és hangulatra kívánunk koncentrálni.”

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

15 Hozzászólások

 1. T-GER

  Lehet hogy ebböl egy kemény adrenalin növelö horror film lesz???

 2. Dzséjt4

  Hajrá, bár ezt az elõre a múltba dolgot nem értem. Talán abban a korban fog játszódni, amit az AVP-ben láthattunk a visszaemlékezésben. Az azért nem lenne olyan rossz, bár meglepõen szokatlan lenne. Én még mindig jobban örülnék egy jövõben játszódó sztorinak.

 3. Darkoo

  De nem azt nyilatkozták, hogy semmi köze nem lesz az elsõ részhez? A rendezõpáros úgy fog neki a munkálatoknak,mntha ez lenne az igazi Avp, az elsõ részt ellehet felejteni:P

 4. Rykov

  Horror nem lesz belõle. Én rájöttem, hogy már nem él olyan ember a földön aki tudna horroros horrort csinálni. 60-as 80-as évek rulez!!!

 5. Pokorny

  Nekem bejönne egy kicsit horrorossan is az AVP2, de majd meglátjuk, hogy mit hoznak össze.
  Nálam a horror az Alfred Hitchkoknál kezdõdik, szerintem jó filmeket csinált.

 6. Ardathon

  A Doomra is azt mondták horror-akció , ha valami olyasmi lenne , azzal megelégednék , abban volt egy nagyon jó rész , amikor a játékhoz hûen , csak a fegyvert mutatták.

 7. Gaudi

  Akár jó is lehetne, ha elfelejtik a 'rated PG'-t. Nekem az AVP film hatalmas csalódás volt. Az összes alien/predator megvan DVD-n, de ezért nem voltam hajlandó pénzt kiadni.

 8. T-GER

  Olvastam ezzel kapcsolatban hozzászolásokat és meglehet érteni a csalódásokat!!!a film tényleg nem a legjobb :-(!!!! De ha azt nézzük hoghy ezzel kapcsolatban mit olvastunk az megint más kérdés. Lehet hogy jobb lett volna az egyik könyvet meg filmesiteni???

 9. Rykov

  Inkább jobb lett volna a könyvek és játékok világától nem elrugaszkodni…

 10. Dzséjt4

  Szerintem a könyveket sem lett volna jó megfilmesíteni, mert nekem azok sem tetszettek annyira (bár a Prédát még nem olvastam). A könyveknek annyira nincs is világa. Inkább a játékokat vették volna alapul, azaz az Aliens-t, mert a játékoknak az az alapja.

 11. magyar vadász

  A Préda szerintem a legjobbra sikerült AVP könyv, az az egy tetszett.Nagyon bízom benne, hogy az új film, végre az elsõkhöz méltó atmoszférát kap, igen, horrorral! De ez az Avp nevetséges volt.(az elsõ rész)

 12. Red Queen

  Nah ja, az aliens vs predator könyvekhez hûnek kell maradni! Elvégre a a könyvek voltak elõször, és azokat követték a filmek!

 13. Red Queen

  Ja, meg a képregények is O

 14. Nodika

  Részlet a KÖNYVEK menüpontból:
  "Érdemes tudni, hogy az adaptációk a film elkészülte elõtt születtek meg, a forgatókönyv és az elõmunkálatok egyéb produktumai (tervek, sztoribordok) alapján. Így fordulhat elõ, hogy a regényekben találkozhatunk olyan jelenetekkel, melyek a filmekbõl kimaradtak…"

 15. Yutani

  Elöször képregény, aztán játék. Egyben megjegyzem, hogy jobban tetszene, ha a játékok hangulatát és világát vennék alapul. Itt persze a AvP 2-es játékra gondolok. Tényleg nem tudja valaki, hogy mikor lesz vagy egyáltalán lesz AvP 3-as játék. Tökre kiváncsi vagyok, hogy mi lenne, mert nekem volna egy joo kis elképzelésem.
  Visszatérve a filmhez. Reméljük jobb lesz mint az agy és pénzfogyasztó 1 rész. Horrort akarok….Igazi sci-fi horrort.

  u.i.: mé nem tudták beültetni a rendezõi székbe Cameron bácsit vagy az Alien rendezõjét Ridley Scottot.-klassziku stiil lenne.

Vélemény, hozzászólás?