AVP2 a Magyar Fangoriában is!

[2008.04.09.] “Kis” késéssel, de megjelent a 20. (és sajnos egyben az utolsó) magyar Fangoria, benne egy újabb AVP2-es kritikával. A Retro mellékletben pedig nem csak az Alien sorozat 3. és 4. részéről esik szó, de mindkét Predator filmről is:[2007.11.23.] Megjelent a magazin. Egy röpke oldalnyi AVPR infó, amiért ki is lehetne hagyni az újságot, de a Retro Fangoria mellékletbeli írás megérdemli a vásárt. Sorszámozva van, 1. résznek, és csak az első két filmről van benne szó, tehát folytatása biztos lesz a 3-4 filmekről, sőt, talán 3. rész is lesz az AVP-kről! ;) Majd kiderül.
Megvásárolható az újságárusoknál 1290- Ft-os áron. (Összevont nov-dec szám, azért ily borsos…)

[2007.11.14.] Áron informált arról, hogy a hamarosan megjelenő Magyar Fangoria 19. számában szó esik majd az AVP2-ről, sőt, az újság melléklete minden bizonnyal kizárólag az idegenekkel foglalkozik majd:


A magazinból NEM LESZ szkenn feltéve, tessék megvenni az újságot!

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

13 Hozzászólások

 1. Okké, de mikor jön ki? Amellett eddig egyetlen újságosnál se láttam a Fangoriát, hol lehet beszerezni?

 2. idegen93

  Az ujság melléklete csak az idegenekkel foglalkozik király. :)

 3. alien

  Ez gyönyörű!

 4. Lace: sajnos igencsak kevés példányszámban jelenik meg, van amikor én is már megjelenés napján az utolsót veszem meg!!!
  Ha tudod, keresd meg a környék legnagyobb újságosát, és rakasd félre magadnak, én is így szoktam! :D
  A pontos megjelenés nem ismert. Ha szombatig nem jelenik meg, akkor jövő héten keddtől lehet rá számítani, ugyanis magazin soha nem jelenik meg vasárnap és hétfőn! ;)

 5. mano: köszzép, majd figyelek.

 6. Én már csütörtökön megvettem Debrecenben. Hát azért az 1 oldal AVPR cikkért tényleg nem érdemes megvenni. + annak a felén is képek vannak, bár legalább nincsenek hülyeségek írva. Viszont a Retro fangoria részben az első 2 filmről tényleg jól összeszedett képet kapunk, remekül össze volt foglalva minden, bár néha olyan érzésem volt mintha a cikk írója előtte olvasgatta az avpuniverzumot. :D
  Fangoria AVPR cikk alapján: 10/6
  Alien/Aliens cikk alapján 10/9.

 7. nyomozoo

  Kb. hány oldalas a Retro Fangoria? Mennyi ebből az Alien? A masszáról írnak valami érdekeset? Képek vannak benne vagy csak szöveg?

  És a fő kérdés: Megér ennyi pénzt?

 8. Biztos nem adok ki újra 1300 Forintot…:(

 9. dvd nincs hozzá?

 10. Balint

  Elképzelhető, hogy az ilyen hozzáállás miatt tart az utolsó számnál a Magyar Fangoria?:(

  Gondolom akkor ez sem érdekel senkit:

  http://www.fangoria.com/trailerpark.php

 11. 1, nem hiszem, hogy itt kéne megtárgyalnunk miért halt be a magyar fango, de nem az aol-t olvasó potenciális 2-3 vásárló miatt! nem ez az első magazin ami megszűnik és nem is az utolsó.

  2, egyrészt megérthető nodika hozzáállása, mert 6 oldalnyi a, p és avp cikkért nem biztos hogy egy átlagolvasó kiad ennyi pénzt (feltételezve, hogy esetleg érdekli ez a téma). :o

  3, ellenben szégyenletes, hogy egy rajongó nem képes pár oldalnyi remek cikkért két hamburger árát kifizetni. :x

 12. Fangoria

  Sziasztok!:) Az a 6 oldal 10.:) 4 oldal Alien, 4 oldal Predator, és 2 oldal AvP. Üdv, Gábor

 13. Oh így már megint más, az elején azt hittem csak az AVPR-ről lesz benne szó. :D (igen tudom a hírt is el kellene olvasni)
  10 oldal azért nem semmi.

Vélemény, hozzászólás?