AVP2 2007-ben!

A készülõ X-Men III. kapcsán az IESB interjút készített Tom Rothman-nal, a Fox Stúdió egyik fõnökével. Az interjú végén a lelkes riporter rákérdezett az AVP2-re is:

– Mi a helyzet az AvP2-vel?
– Errõl Hutch többet tudna mondani, de ha jól tudom, már megkata a forgatókönyvet… és meg fogjuk csinálni a filmet. Eszméletlen jó lesz.
– Mikor várható?
– Szeretnénk 2007. augusztusában bemutatni. Szeretnénk!

Az angol nyelvû interjú itt megtekinthetõ: tomrothmanbm2qt.mov (~13Mb)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

104 Hozzászólások

 1. Kemény Husi

  Nanemár.

 2. Nodika

  Várom mi fog kisülni…

 3. clemens

  ezt nem kéne…

 4. Henrik

  De bizony hogy kéne…..
  El fogok menni moziba megnézem és jól fogok szórakozni!!!!
  Jó lesz!!!!

 5. Dzséjt4

  Rövid-rövid, de…
  Bíztató (otimista énem): hogy nem idén augusztusban akarják bemutatni, mert ezektõl az is kitellene. Namost, ha már most van forgatókönyv, és teszem azt elkezdik mondjuk nagysiettében esetleg márciusban-áprilisban a forgatást akkor bõ 17-18 hónapuk összeharácsolni. S mint tudjuk, jó munkához idõ kell.
  Ajjaj (pesszimista énem): "Eszméletlen jó lesz." Én ezt már hallottam az AvP-nél is. És végül is eszméletlen is lett… meg a rajongók hada is, miután megnézte.

 6. Gorgok

  Na ne basz, ha ez is olyan lesz, mint az 1 akkor én felakasztom magam. Inkább csinálnák az Alien 5 és a Predator 3. Jobban is járnánk, nem?

 7. Nodika

  Kitudja….Gondold el, még csak az AvP filmvonal van elrontva…az alien filmsorozatot és a predator sorozatot ne rontsuk tovább…

 8. Lehet, hogy jó lesz. Legalábbis a remény hal meg utoljára…

 9. csutkakoma

  Ajjjjjjjjjjjjjjajjjjjjjjjjjjjjjjj!!!! I dont think so…

 10. dallaskapitany

  Az a baj, hogy az AVP filmvonalat a várakozások ellenére rendesen elrontották, nincs meg a megfelelõ alap ( alien filmeknél: Alien, Aliens, meg ugye a Predator 1987-bõl ), na ehhez képest az AVP eleve behozhatatlan hátrányban van, de reménykedjünk, talán elgondolkodnak ott az ígéret földjén, az álomgyárban, és összehoznak egy normális történetet, életrevalóbb színészekkel, talán még lehet belõle valami, bár az elsõ rész után nehéz elképzelni. Remélhetõleg nem PG-13, 87 percre építenek, mert akkor már baj van. Legalább az Alien és Predator szériát nem rontják ( tovább ) ( egy ideig ) remélhetõleg. Szóval egy erõsnek nem mondható szériakezdés után nehéz meglátni az "élet napos oldalát". De ahogy Sándor Mátyás gróf mondta: Amíg élünk, remélünk!

 11. Dzséjt4

  Jó alap van, tucatnyi AVP könyv, számos AVP képregény, két teljes és egy kiegészítõ AVP játék. Ezekre mind lehetne alapozni. Csak ugye a jó rendezõ, a szabad kéz, a pénz, a tehetség és az idõ az, ami kell.

 12. Yamau

  2007? Áh az nagyon messze van még fõleg hneki se álltak fuck!!!!!
  De jöhet nyugodtan abban az évben legalább lesz Alien 5/AVP2/Predator 1 remake v 3 :)
  Akkor a 2007et nagyon várom!!!

 13. dallaskapitany

  Igen, 2007 még tényleg elég messze van. Viszont a film készítõi elõállhatnának már végre valami jó történettel, de gondolom úgyis az elsõ részre építenek fõként, attól még lehet jó, csak erõltessék már meg magukat, úgyis ez a dolguk!

 14. Na igen…
  Folytatás? Má nem azé, de ha valaki nézte az elsõ rész rendezõjével (Paul Anderson) készített teljes interjút, az tudja, hogy a fickó a Prédát akarta filmre vinni, és hát a forgatókönyvet úgy írta meg, hogy se az alapkönyvet, se más könyvet nem olvasott el hozzá, csak a játékot (AvP 2) látta, meg hallott valamit a sztoryról. Na most ha így nézzük a folytatásnak a Vadászok Bolygójának kellene lennie. Na az egy amúgy is érdekes könyv (sztem kissé unalmas), de ha még ez a rendezõ is rendezi (és írja is !!!), na akkor mi lesz?
  Nem tom. Az AvP látványos film volt, igazi hálivúdi produkció, amivel ismét bizonyították, hogy egy kis hozzánemértéssel bármit el lehet b…szni. Emlékszem, hogy milyen várakozással tekintettem a filmre (fõleg a könyvek és az AvP játékok után), és mekkorát csalódtam. Most nem követem el ezt a hibát, de azért remélem, hogy talán, esetlge mégiscsak tévedek, és nagyon nem lesz igazam, és azértis jó lesz a film, de erre igencsak kicsinyke, elhanyagolható és nagyon csekélyke esélyt látok. De talán…

 15. Rammstein

  ha lecserélnék az egész stábot és írnának egy ormális sztorit akkor kisülhetne belõle valami jó…de úgysem fog:D

 16. Rammstein

  Én akkor örülnék nagyon, ha a látványvilág, a fegyverek, a felszerelséek, a cuccok, és minden az ALIENS-t(Bolygó neve:Halál) idéznék.Ha csinálnának egy fasza filmet amiben soksok csata van.De pl. ha az AVP2 játékból kölcsönöznének az is nagyon fasza lenne…de úgyis valami õsgyökér sztorit találnak ki.Amikor anno olvastam,, hogy az avp 1 mirõl fog szólni, és mi lesz az alapsztori, azt hittem leugrok az Árpád-hídról…

 17. BishopII

  Üdv!

  AvP2? Hmmm…! Eléggé rossz ötlet, hiszen az elsõ része is elég ócskára sikeresett, s ennek oka, hogy röptében, csak úgy félvárról találtak ki valami gagyi történetet és ezt színesítették pár hangefektel, a karakterek bõvebb kidolgozásával. Ennyit az elsõ részrõl, ócska és szánalmas lett. Nos feltételezem, hogy a második rész sem lesz valami hú de nagy eresztés, hacsak nem valami alaptörténetre támaszkodva csinálják meg. Hát itt van még nekünk ugye az Alien 5 is ugyebár. Hát ha jól tudom, azt a hamarosan megjelenõ Alien – Eredendõ bûn címû könyv alapján csinálják meg. Hát kiváncsi vagyok rá, mi sül ki belõle, bár halvány ismereteijm szerint ez inkább Ripley élettörténetét, biográfiáját dolgozza fel, persze a sok akció és horro közt. Jó lenne ha ebben a filmben már a horrora tennék a több hangsúlyt!

 18. Larnixva

  Sokáig nem voltam, de látom a stilusok terén nem volt sok változás :) Ja amúgy pont emiatt nem voltam :)

 19. Gorman

  Ez már nem újság,hogy lesz.Sõt a themovieinsider.com szerint Alien 5-is lesz ugyanebben az évben!!!Ha ez igaz,akkor jövõre,tehát már nem is olyan sokára 2007 az Alien-Predator éve lesz!
  A minõségrõl meg annyit,hogy az elsõ gyorsan és kevés pénzbõl lett összedobva,látták ,hogy sikeres lett még így is,és rájöttek ,hogyha csinálnának egy normális filmet is ebbõl a témából,még több lenne a nyereség.Volt egy régebbi hír is amiben asszem ugyanezen személy azt nyilatkozta,hogy mostmár jobban beleássák magukat a témába és tényleges kapocs lesz az alien és predator filmek közt.Reméljük a legjobbakat.
  http://www.themovieinsider.com/db/year2007.php?&letter=A

 20. krek88

  "Istenem! Nem kértem sokat eddig az élteben, tényleg. De most mégis arra kérlek, hogy ne rontsák el ezek a barmok az AvP 2. részét. Segíts rajtunk, de leginkább azokon a szerencsétleneken!"

 21. Mellesleg látom, nem sokan olvasnak vissza, csak írnak vmi okosságot. Kár, hogy már elõtte ki lett tárgyalva. Mind1. A lényeg, hogy sokan vannak ugyanazon a véleményen. Ezt jó tudni. Mámint, hogy van még izlés és jóérzés ebben a mocskos, undorító, züllött és csúnya világban. :P

 22. Planetavp

  Ne má.Annyira Várom Az AVP 2-t filmben!!!

 23. Rammstein

  ÍÉn is várom, csak pesszimista vagyok vele szemben.Az 1-et is nagyon vártam és sírtam a röhögéstõl a moziban hogy milyen szar lett:D

 24. krek88

  Valaki árulja el miért kell ezekrõl a filmekrõl állandó jelleggel lehúzni a bõrt? Hagyják békén a Predatort és az Alient. Szép volt, elég volt, ne rontsák tovább eme remekmûveket.
  Azért én eléggé pesszimista vagyok az AvP 2-vel kapcsolatban. Nem bízom már sem a foxban, sem Hollywoodban…

 25. Rammstein

  Hollywood…pffffffff:)

 26. Nostromo

  Amint látom ti mindanyian nagyon értetek a filmezéshez.Akkor nem értem miért a rajongói oldalt zokogjátok tele?Hollywoodban lenne a helyetek.Nem akarok ezzel megbántani senkit.De szerintem túl sokat vártatok az AVP elsõ részétõl.Én már sokszor végignéztem és igen is vannak benne egész jó jelenetek.Nekem a sztori is tetszik.A könyvet is már sokszpr olvastam.Aláírom hogy nem mindenkinek tetszik.Dehát………..az éremnek két oldala van.

 27. Yamau

  heheheheheh!!!!
  Baszni rá felõlem jöhet bármennyi rész +nézem mindet!!!

 28. Gorman

  Nostromonak igaza van.Ezt a filmet már divat lett szidni.Komolyan szükség van erre?Meg a film nem attól lesz rossz,hogy ki mennyi bakit talált benne,mert minden bakit felsoroltatok már a fórumon.Vannak benne jó részek is nekem csak a végefelé vannak gáz dolgok benne,szerintem nem rossz minden jelenet.Túlzás ez azért,hogyha szóbakerül ez a film,mindig csak fúújj de rosszakat hallani.

 29. Dzséjt4

  Nostromo: "De szerintem túl sokat vártatok az AVP elsõ részétõl." Nem csoda, valahogy, azt hiszem teljesen jogosan a rajongói közösség mind az alien, mind a predator oldaltól minime a legrosszabb rész színvonalát elvárta. Az AvP mindkét érában alul teljesített. Én még mázlistának érezhetem magam, hogy Anderson elõzõ filmjei, valamint az Alien filmek terén tapasztalt színvonalromlás miatt már csak látványos, alienekkel teli filmet vártam, és hát azt is kaptam. Sõt, elvárásaimhoz képest kicsit többet kaptam.
  Sokszor mondtam már, ez a film önmagában nekem tetszik (Krek88 a megmondhatója, mennyire elbûvölt a sztori :D), de az elõdökhöz képest borzalmasnak tartom. Kidolgozatlan karakterek, kidolgozatlan sztori, pedig az alapötlet jó, a karakterek tartogatnak magukban lehetõségeket. A bakik meg hidegen hagynak.
  Bízom abban, hogy a Foxnak feltûnt, hogy a rajongók nem komálták a PG-13-as AvP-t, biztos, mert véresebbé varászolták. Így remélhetõleg az R-es kategóriás AvP2 már jobban kidolgozott sztorival száll ringbe a rajongók kegyeiért.

 30. Nostromo

  Ezt õszintén remélem.Nekem fontos volt az hogy a filmet elõször moziban nézzem meg.Engem lenyûgözött.Bár nem egy oszkárdíjas film de mint mondottam nekem tetszett.Bár én is elbírtam volna nézegetni Yautja falkát egy idegen horda ellen.+ mégaz emberek is pirítottak volna közéjük pár golyót.A vállövegek hangja, sorozatlövések, halálsikolyok, Csatakiáltások, bömbölések, (Detto:AvP.:Háború)Sziszegések.Hát igen.El lehet képzelni.Ehelyett kaptunk 3 ifjoncot.Ebbõl kettõ az elején fûbe harap.(elég látványosan)A harmadik végül a királynõvel vívott csatában veszít.Egyébként a jelenet nekem nagyon tetszett.Az örömkönnyeimmel küzködtem.

 31. Dzséjt4

  Nekem az királynõ kiolvasztása és a visszaemlékezés tetszett a legjobban, de a predi és az alien elsõ összecsapása is nagyon jó volt, csak maflán lett vége. A végecsata viszont nem tetszett, mert egyrészt majdnem színtisztán az Aliensbõl lett átvéve, másrészt a királynõbe semmi élõt nem tapasztaltam. Az Aliensben klasszisokkal jobb volt a királynõ.

 32. Nostromo

  Pl.:A visszaemlékezés az egy jó jelenet volt, de rövid.
  Több százezer alien 3 vadász.Esély=0.De avégsõkig kitartottak.

 33. Nodika

  "Több százezer alien 3 vadász.Esély=0.De avégsõkig kitartottak. "
  Látványos jelenet volt tényleg, de ha jobban elgondolkozunk akkor kicsit valótlannak tûnik mert ugye annyi gazdatestnek kell lennie ahány aliennek….
  Amúgy tényleg vannak jó dolgok a filmben: Néhány jelenet jó lett, a díszletek és a karakterek kinézete is nagyon szép lett. A filmzene sem rossz, viszont sok negatívum is kötõdik a filmhez és szerintem az egyik legnagyobb: Nincs vér a filmben:S Valamint nagyon sok az ellentmondás a régi AvP regényekhez képest és most mondhatjuk, hogy külön kell választani a filmet a regényektõl de akkor is…. a könyvek sokkal régebben keletkeztek mint az Alien vs Predator film. Nem értem, ha a könyvekbõl vannak "lopkodva" a dolgok akkor miért nem lehetet normálisan megcsinálni, hogy igazodjon a könyvekhez a film?
  Na mind1. Talán az AvP2 tényleg valami király film lesz. Talán.

 34. Dzséjt4

  "valótlannak tûnik mert ugye annyi gazdatestnek kell lennie ahány aliennek…."
  Ez miért valótlan? Az ott egy város volt, valszeg az alienek szabadlábra helyezték magukat és elkapkodták a város lakóit. Így mire a predacsok vviszatértek, máris több ezer rajongott értük. Arról nem is beszélve, hogy Sebastian szerint egész civilizációk pusztultak ki így.

  "Valamint nagyon sok az ellentmondás a régi AvP regényekhez képest és most mondhatjuk, hogy külön kell választani a filmet a regényektõl de akkor is…."
  A filmektõl külön kell választani a könyveket :P Amúgy, engem baromira nem zavart ez az apróság, mivel a Vadászok bolgyója és a Préda annyira se tetszett, mint az AvP film, így sokkal jobban idegesítettek egyéb dolgok.

 35. Henrik

  Ejj ejj.
  Miért kell "magyarázni" meg "szakérteni" mindent mindenkinek??
  Akinek nem inge nem veszi magára….

 36. csutkakoma

  Nos sztem igen is legyen egy mérce, legalább a rajongóknál! Az avpt nem lett diat szídni, de egyszerûen mindenki el van keseredve ,mert ez kaptuk. Persze, nem baj, ha valakinek tetszik. Viszont van egy színonal ami alatt már valahogy nem a legjobb a film. Remélem majd a második rész, bár én már nem várok semmit tõle. (bocsánat rossz billenytyûzet)

 37. predator133

  Arra esetleg senki nem gondol hogy az AVP-t nem csak az alapos ismeretekkel megáldott embereknek készítették, hanem az egésszel most ismerkedõ, vagy csak egy jót szórakozni kivánó embereknek is?
  Ez olyan mintha egy Star Warsot adtak volna ki, és senki nem értett volna semmit, pedig a könyvekben meg a neten fentvan :?
  örüljetek hogy van a film…

 38. csutkakoma

  Nem örülök. Ezek a dolgok nem így mûködnek. Nem kell alapos iseretekkel rendelkezni ahhoz, hogy megmond ez egy jó film vagy egy borzadáj. Nekem rengeteg ismerõsöm van és a 99%-a azt mondta, hogy mégegyszer sosem. Azért nem fogok örülni, mert van egy AVP nevezetû film féleség, ami nem éppen üti meg a mércét. Melleseleg az SW meg nagyon rossz hasonlat ide. Sajnos ez tény, persze mindig vannak kiételek akiknek tetszik a film, persze ez nem baj, de azért hasonlítsd össze a predatorral vagy az aliensel és utánna mond, hogy ez jó film. Sztem kell az embernek egyfajta mérce, amin alul nem adjuk. Ez a film sajnos bõen alatta van:(. Talán a kettõ, takán össsekapják magukat, de ebben én már nem hiszek. Elég, ha megnézzük pl. a Residant evil folytatásait. A remény hal meg mindenesetre utoljára!

 39. Henrik

  Csutka….
  Ízlésrõl vitatkozol.
  Mellesleg tök fölöslegesen, attól hogy neked nem tetszik, még lehetnek akik kedvelik.

 40. Dzséjt4

  De nem is mondta csutkakoma, hogy nincs olyan, aki ne kedvelné, sõt, kihangsúlyozta, hogy az nem baj.

  Abban viszont igaza van, hogy nem jó felfogás, hogy "van ilyen, örülj neki". Durva példával élek: Itt a kilenchónapos sajt, örülj neki, hogy van kaja. Mindezt úgy dobják eléd, hogy eddig csak minõségi, illetve attól nem nagy mértékben elmaradó élelmet ettél, és minden esélyed megvan rá, hogy e helyett a sajtizé helyett is jobbat kaphattál volna, mert tudod, hogy van jobb is a tarsolyban.
  Az AvP ilyesféle. Rengeteg rajongó csalódott benne, mert teljes joggal minimum a legrosszabb film minõségét várták el (személyesen az Alien 4 színvonalát vártam volna el, csak közbe kijött pár hír, ami miatt lerúgtam a lécet, és talán emiatt tetszett a film, mint film).
  Szóval, az AvP filmnek jó, alien vagy predatornak pocsék. Még azt se lehet mondani isten igazán, hogy azok kedvéért ilyen egyszerû, akik nem kenik vágják e két témát. Mert, ebbõl semmit sem tudunk meg igazán, ami az eddigi filmekbõl kiderült. Pl.: nincs benne, hogy a ragadozók megnyúzzák az embereket, vagy az alienek inkubációs idejét súlyosan lerövidítették, ezek ellentmondanak az eddigieknek. A történetbeli logikai bukfencekrõl és számos történetvezetési hibáról már szót se ejtsek.
  90 perces látványfilm, legalábbis én ennek tartom.

 41. Henrik

  nem azt tényleg nem mondta, DE —>Nem kell alapos iseretekkel rendelkezni ahhoz, hogy megmond ez egy jó film vagy egy borzadáj.Sztem kell az embernek egyfajta mérce, amin alul nem adjuk.<—— Nekem ezekbõl nagyon úgy tünik, meg szeretné(tek)mondani nekem(nekünk), hogy mi a jó. És nekem csak az a problémám az egésszel, hogy el tudom én dönteni, nekem mi a jó. Illetve még annyi, hogy már megint ugyanaz megy, mint az elsõ rész megjelente elõtt. Azt is rengetegen temették már a megjelente elõtt. Attól hogy leszóljátok az elsõt és ennek kapcsán a másodikat, még nem lesz jobb a második. Azt úgyis olyanra csinálják amilyenre akarják. Csak annyit kellene belátni, hogy azért mert Ti azt mondjátok, hogy gyenge film, attól még ez lehet jó másnak. Mert ezzel a hozzáállással csak elveszitek azok örömét, aki esetleg kíváncsian, netán örömmel várják….

 42. csutkakoma

  Henrik nem szeretnék senkire semmit rádumálni.(Ott van, hogy szerintem) Ha tetszik, akkor tetszik. Mondom ezzel semmi baj nincsen. A másodikat meg majd meglátjuk. Amúgy bocsi srácok, de rossz a billentyûzetem( ez fõleg az elözõ kommentemben látszódott). Én nem árok semmit sem a másodiktól, de persze megfogom nézni, azután meg majd elvállik. De még sok idõ van addig.

 43. Henrik

  Köszönöm!!!
  Így már sokkal jobb….

 44. Dzséjt4

  Én se akarok senkire rátukmálni semmit, sõt, bár a kommentjeimen nem mindig látszik, nekem az AvP tetszett.
  A második részrõl meg remélem, hogy jobb lesz, mint elõdje.

 45. Henrik

  Na ezekkel már maradéktalanul egyet tudok érteni.

 46. Nodika

  Lehetséges, hogy egy tényleg nagyon tuti film fog belõle készülni ami simán lemossa az elõdjét…de lehet rosszabb lesz az elsõ résznél.
  Hamarosan megtudjuk:)))
  És, hogy kinek tetszik majd és kinek nem azt tényleg magának kell eldöntenie. Ez ízléseken múlik.
  És igen, ha valakinek tetszik a film és szereti akkor tegye, azoknak nem sok köze lehet hozzá aki nem szereti a filmet, max elmondja, hogy szerinte miért nem lett jó.

 47. Nostromo

  Mint már említettem az éremnek két oldala van.Van akinek tetsz
  ik és van akinek nem.Amúgy nekem tetszett a film.De ha már ilyen negatív tapasztalatok egy egész flottájával bombázzátok a honlapot
  akkor hagy hívjam fel a figyelmeteket arra hogy semmi sem tökéletes.Pl.:A mátrixban több baki van mint ahány perces a film.

 48. Larnixva

  Örülök hogy jó már hangulat :) A mátrixban valóban rengeteg hiba van, 1szer megnéztem egy videót amiben a legnagyobbakat bemutatták és hát elképedtem.
  Szerintem csak arra kell figyelni, hogy mindnyájan alien, predator és avp rajongok vagyunk, és nem szabad senki kedvenc filmjét bántani, persze lehet közölni a vélemyént, csak nem mindegy hogy ezt hogy közöljük. Nekem pl. az avp a kedvencem a frachiseból, mert sok "hibáról" olvastam riportokban és egyetértek Andersonnal, de ez az én szubjektív véleményem. Szóval szerintem a lényeg hogy össze kell tartanunk, mert együtt erõsebbek lehetünk és nem szakad részekre a avp, alien és predator franchise :)

 49. Boba_Fett

  Ahelyett hogy folyamatosan egymásutan legalabb 3x elmondjuk ugyanazt inkább miért nem azon filózunk vajon mi lesz az avp2-ben? Vagy hogy mit szeretnénk látni benne?
  Nekem a történetérõl semmi ötletem nincs de azért szeretnék látni benne végre egy normális Királynõ vs yautja beavatottak küzdelmet, vagy hogy 20-30 yautja teljes tûzerõvel utatvág magának a hatalmas hullámokban özönlõ idegenek közt és a csúcstechnológiás emberi hadsereg között (MAX egység stb.), miközben persze azok is irtják egymást rendesen. Ezenkívûl legyen a filmben tényleg sokféle idegen (hiszen a földi élõvilág igen változatos) melyek tényleg normálisan kitaláltak, nem úgy mint az alien 4 újszülöttje. Gyors és ravasz alienek, erõs és szívos yautják, és végsõkig küzdõ emberiség akik azért felvonultatnak néhány igazi karaktert is akiket megismerünk, megkedvelünk, de sajnos a film közben el is buknak. Ja és amit szívesen látnék még a filmbe ha egy kicsit többet megtudnánk a yautjákról és az õ szemszögükbõl is sokat mutatna a film.
  Na ezek aztán elvárások! Mind1 úgyis megnézem az AvP2-õt!!!

 50. Larnixva

  Jól hangzik :)

  Én azt javaslom elõször azt szedjük össze hogy mi az ami biztos, vagy legalábbis valószítnû, mert több hírforrás megerõsíettte. A fox állitólag azt mondta, hogy az avp3 játék akkor jelenik meg, amikor megjelenik az avp2 film, nos ez már régen volt, de többször szóba került. Mit tudunk még. Peter Briggs írta az elsõ avp forgatókönyvet, és azt mondta, hogy elolvasta az AvP film forgatókönyvét (persze nem teccet neki) és azt mondta, hogy így ér véget: Alexa Woods will return in AvP: Total Annhillation, vagyis Alexa Woods visszatér az AvP: Totális megsemmisülésben. Hogy kinek kéne totálisan megsemmisülnie… szerintem ne beszéljünk róla mert nagy vita lehetne belõle :))) Többször már szóba került hogy visszatér Alexa Woods, ergo nagy valószínûséggel a történeti száll folytatódik. Pár hónapja a fox azt mondta, hogy a szörnyek ezuttal a mi világunkba jönnek, vagyis nagy valószínûséggel egy nagyvárosban játszodik.

  Összefoglalva: vhogy megjellenek az alienek, predek, Alexa Woods is úgy tûnik visszatér, és egy nagyvárosban összeakaszkodnak.

  Kérdés hogy honnan jönnek az alienek. Talán Antarktiszon találnak vmit, pl. tojásokat, vagy a királynõt horgásszák ki. Esetleg találnak egyéb épitményt, piramist a földön (ami elég fura lenne), vagy esetleg a predek hoznak alieneket. De szerintem talán az elsõ a legvalószínûbb… A predek ezt észreveszik és visszatérnek… Persze lehet hogy a predaliennel fog vhogy folytatódni, de nem hiszem… Nos mindez csak hipotézis, de ezek köszül nagy valószínûséggel vmelyik szerintem bekövetkezik.

 51. Larnixva

  Még vmi: bár szóba nem került, nem lepõdnék meg ha Alexa Woods beállna a predek közé, vagy ha egy Yutani nevezetû ürge is színre lépne, a predalien viszont szerintem mindenképpen megjelenik.

 52. dallaskapitany

  Igen, érdekes lenne Yutani nevezetû személy feltûnése, jó lenne ha fény derülne Weyland cégének további szerepére, esetleg, hogy hogyan jön létre a Yutani-val egyesült Társaság. Ejj szép álom, aztán hátha valami kis részlet legalább kiderül ezzel kapcsolatban. Meg aztán nagyon jó lenne, ha nem csak 3 predator szerepelne benne, és végre méltó módon szerepelnének, meg nem kettesével hullanának el öt percenként. Aztán legyen alienek is, de ha már sokan vannak, akkor legyen logikus magyarázat, hogy mikbõl keltek ki,az inkubációs fázist pedig hitelesen mutassák be, ha már kitör az a mellkasrobbantó, akkor mutassák rendesen, meg ne öt perc alatt keljenek ki, szóval remélhetõleg odafigyelnek a vágásokra.

 53. Larnixva

  A Yutani elég valószínû, fõleg amiatt, mert ha jól emléxem olyat is mondott a fox hogy fény derül sok mindenre… aszem a vállalatra gondoltak. Szerintem biztos hogy több pred és több alien szerepel benne. Az inkubációs fázis lerövidítésének 2 oka volt az avp-ben: már az alien4ben is megcsinálták, ill. az emberek már ismerik a folyamatot, nem lett volna izgalmas. De errõl szerintem ne vitázzunk, Anderson mondta ezt, de én elfogadom mindkét véleményt, mert mindenkinek igaza van.

 54. Henrik

  Na látjátok alakul ez….
  Amit én szeretnék, nagy általánoságokban, izgalmas, látványos, akciódús, hosszú mozit.

 55. Larnixva

  Amit én szeretnék: Grid Alien visszatér, kinyír 40 predet, majd minden ember a vásznon :) De ezért plz ne szidjatok le, csak egy szubjektív vélemény :)

 56. Dzséjt4

  Szerintem nem lenne jó újra a Földre tenni az AvP-t, pláne nem a 21. század elejére. Elsõre még csak-csak kimagyarázható azzal, hogy az Antarktisz elzárt világ és egyetlen ember beszámolóját senki se fogja bevenni (lásd: Ripley esete). Ellenben ha most egy nagyvárosban fognak radázni, az nemhogy agyonüti az Alien kronológiát, miszerint Ripley-ék azt sem tudták, mi fán terem az idegen, márpedig ha egy nagyvárost legyúrnak, azt minime a történelemkönyvek megemlítik.
  Másodsorban, hiteltelenné is válhat a sztori. Egy nagyvárosban nem lehet levadászni ezeket a dögöket, akárcsak a patkányokat. A csatornák több ezer km kiterjedésûek, rengeteg épület van ezernyi pincével, és milliós csupán a hajléktalanok száma, kiknek eltûnése senkinek sem tûnik fel. Namost, ha elkezdõdnek az eltûnések, hajléktalanok és köztük azért hajlékkal rendelkezõk is, mire a mai ember eljutna odáig, hogy földönkívüli szörnyek takarítják el, már egy tövbbszáz egyedes falkával kell szembenézni. Aztán mire rátalálnak a fészekre, ez a szám ezerre is nõhet, vagy mégtöbbre. Az idegenek a Földön nagyon szépen lefesti ezt. Tehát szerintem ezért se lenne jó a Föld. Ezek után már a predikis csak nukleáris hahotájukkal takaríthatják el õket.
  Harmadrész, marketing szempontból se lenne jó, mivel egy mai világban alig lenne valami, amibõl játékot fabrikálhatnának :)
  Lex meg vissza ne térjen, akkor inkább már Weyland :D

  Amit én szeretnék látni: Aliens érában játszdó, hagyományos, AvP játékokra jellemzõ hangulattal, tengerészgyalogosokkal és cuccaikkal, valami isten háta mögötti ûrtelepen.

 57. Henrik

  Larnixva ötlete nekem is bejön…..

 58. Larnixva

  Kösz Henrik :)

  Nos igen… számomra is az a nagy kérdés hogy hogy lehetne egy inváziót úgy megvalósítani hogy senki nem tudja meg hogy mi történt… Talán vhogy elsimítja a vállalat, talán a predekre "fogják" hogy kihalt egy város… Sok a kérdés, várjuk meg mi sül ki belõle…
  Lexet annyira én sem várom, fõleg akkor nem ha felvesz a fejére egy predmaszkot és predként vadászik társaival…
  Nekem személy szerint tetszett a jelen, mivel tényleg egy eléggé izolált környezetben játszódott az avp, + az alienben érezhetõ volt hogy a társaság tud már az idegenekrõl, mikor Ripley olvasta a 937es parancsot… Persze Dzséjtnek igaza van teljesen, ez nagyon rosszul is végzõdhet, fõleg ha ellentmondások keletkeznek közte és az alien között…

 59. Gorman

  Már tuti ,hogy a jelenben fog játszódni,mert a forgatókönyvet megírták,amiben ugye a"mi világunkba jönnek".
  A városi story még lehet jó,az Idegenek a földön-ben is illettek a környezetbe.
  Lehet,hogy az lesz a sztori,hogy rengetegen eltünögetnek és a kormány kiüritteti a várost predátor inváziótól tartva,oda küld egy kommandot,de rájönnek,hogy mással is szembe kell nézniük,a predátor ûrhajóról elszabadult idegenekkel.
  Amúgy tegnap volt a REVIL a tévében,és voltak csatornás helyek amikor menekülnek a zombik elõl,és azt vártam mikor ugrik már elõ egy alien,annyira ilett hozzá a körny.
  Ha meg sokan lesznek,több százan,mostanában egyik filmben sem voltak tucatnál többen a dögök.

  A forgatást meg jó lenne,ha már nyáron kezdenék,nem õsszel mert abból megint csak kapkodás lesz…

 60. Boba_Fett

  Grid Alien??? Neeem! Királynõ! Na az nyirjon ki 40 predet! Az még lehetséges is;) Meg egy vezér yautja! Az mit tud mûvelni…

 61. Larnixva

  Azt hiszem ezen nem fogunk összeveszni :)

 62. csutkakoma

  Régen nagyon soszor és sokat írtam a topikokba, de valahogy mostanában nincs kedem hozzá. Én Dzséjtel értek ismét csak egyet.

 63. Dzséjt4

  A jelen ötlete hátborzongató volt szerintem, mert ugye mit tud tennie egy mai ember olyan lénnyel, amivel 200, sõt 400 év múlva is alig tud valamit tenni. Ez fogott meg, ezért tetszik az AVP jelenbe helyezett sztoria. Még az is simán belefért, hogy a Társaság tud róluk. Ez eredetileg úgy volt ugye, hogy megfejtették az ûrutas üzenetét a Földön és õk írják le, mi is az alien és mit csinál (ez benne van a könyvben). Viszont ez a filmbõl nem derült ki, ott nyugodtan ráfogható, hogy Lex beszélt a Társaság képviselõivel, és onnét tudták késõbb, mikor befogták az üzit, hogy ott ugyan azok a szörnyek lehetnek (ki tudja, akár predekre is számíthattak).
  Viszont ez egyszer megjátszható, szerintem, több elõtörténet nem kéne. Ez így jó. Én még azt is szoktam mondani, hogy az AVP azért olyan zavaros, mert "csak" történelmi feljegyzés, amit az Aliens vagy az Alien 4 korszakában bukkant elõ :)
  A következõ AvP történetnek az Alien3 és az Alien4 közé kéne esnie, úgy lenne a logikus. Én biztos oda tenném.

 64. Larnixva

  Ami topikokat illeti, nekem maximum 3 bejegyzésem lehetett az avp amerikai premierje óta, és most sokat mondtam, a mostani topikot nem beleértve.
  Mint már az egyik nagyon jó barátomnak is mondtam, szerintem nem az a fõ a kérdés hogy mi a helyszín és mi az idõ, mert mindent el lehet szúrni, és mindent meg is lehet szuperul csinálni. Szóval én személy szerint egyik idõsíkot és egyik helyszínt sem utasítom el.

 65. Én leginkább abban reménykedem, hogy tudnak valami újat mutatni. Az alien és pred filmekben mindig elõrukkoltak vmi jó ötlettel, vmi meglepõvel. Nem tudom, hogy ez az avp-nél hogy sülne el, de nem szeretném, ha az egész csak arról szólna, hogy a predek, alienek és emberek egymást csépelik…
  A történetet illetõen nagyon tetszene például, ha a jövõben, egy idegen bolygón játszódna, és több yautja lenne benne.

 66. Gorman

  Forgatják az AVP2-õt….

  http://www.seedfilm.com/images/bts/l67.jpg

  A film Weyland temetésével kezdõdik,ahol rögtön alienek támadnak Lex-re.

  http://www.seedfilm.com/images/bts/DVC03786.JPG

 67. Namármost az eddig elmondotak alapján ez tökre lehetne a Préda is (ami eredetileg az AvP lett volna), csak átírva az AvP szerint. Ha az AvP2 jó lesz, megfelelõen kapcsolódik az elsõhöz, és még fényt (és mosolyt) derít pár tényre, akkor még az is megeshet, hogy az AvP-AvP2 filmpáros, így együtt egy kiváló, és remek filmet fog alkotni. Nem lenne rossz. Úgyértem, én biztosan nem panaszkodnék. Sõt…

  Amúgy, amit én várnék egy jó AvP filmtõl: Az Aliens Xenomorph mennyisége, felszereltsége, legalább 1 királynõ, néhány Guardian xeno, A Predator 2 yautja csapata, több predator, döbb yautja arzenál bemutató, mégtöbb xeno, sok barátság, szerelem és egyébb emberi kapcsolat (rettentõ, és borzalmas halállal végetérve, vagy megszakadva), mégtöbb xeno, és rengeteg halál és pusztulás mindhárom fél részérõl, valamint jobban átgondolt, kidolgozott, és a történet során jellemfejlõdõ karakter, és persze yautjához méltó viselkedés (nem eszetlen öngyilkosság, vagy értelmetlen tömegmészárlás), több trófeabegyûjtés, nagyobb feszültség és félelemkeltés, sok mistérikus és hisztérikus jelenet, látványos pár- illteve tömegharcok, jólmegcsinált koreográfiával, és mindezt az AvP 1 játék hangulatával.
  Azthiszem ez jó lenne.
  Lenne.
  Mind1, nekem tetszik az 5let. Az enyém :) Meg teccene a film is, ha ilyen lenne.

  Igazából lényegtelen, mert úgy is megnézem, hiszen igazi rajongó vagyok. Ja-ja.

 68. Nodika

  Gorman amit adtál képeket azok nem az avp2 forgatásaiból vannak. Azt a filmet amatõrök csinálják majd:)))))Fan film:)))
  [link=http://www.seedfilm.com/]s.e.e.d. film[/link] nézzétek meg az oldalát….lehet pár trailert is megnézni és, hogy milyenek lesznek a karakterek…

 69. Gorman

  Tudtam csak a temetõrõl jutott eszembe…van itt amúgy egy trailer is meg sok kép.Lehet ,hogy jó lesz ez a fanfilm.

 70. csutkakoma

  Jaja. Csak ne ijesztegessük ilyen infókkal a jónépet, mert lehet el sem mennek moziba:).

 71. Vipera

  Hogy kezdõdhetne Weyland temetésével? Hiszen lentmaradt a felrobbantott piramisban!
  Amúgy nagyon várom az AVP meg alien meg predator filmeket egyaránt. De jó lenne ha a Predator 3 nem az elsõ remake-je lenne hanem más sztori. Meg jó lenne ha többet megtudnánk a predatorokról, meg több akciójelenet kellene az AVP 2-be, legalább kétszer annyi mint az elsõbe.

 72. csutkakoma

  Nem tudjuk, hogy mi lesz a filmben. Ezek még csak kacsahírek! Amúgy el lehet valakit úgy temetni, hogy nincsen meg a teste:). Én személy szerint maximum a hiatalos fõ-fõ trailerét nézem meg a filmnek és többet nem olvasok és írok. Meg lehet, hogy az oldalt sem nagyon nézem, mert már az AvP-nél az emberek kétharmada letöltötte a filmet és mindent tudtunk róla, még ha spoilermentes topic is volt rajta. Maradjon inkább meglepetés:). De még van egy kis idõ az AvP-ig!

 73. csutkakoma

  Akarom írni, még a spoilermentes topicot sem kímélték az illetõk.:)

 74. SemiAuto

  Üdvözletem mindenkinek!
  Új vagyok itt,szal kérlek,nézzétek el nekem,ha néhány dologgal nem vok tisztában!
  Emiatt most lehet, hogy sokatok szemében csökkenek,de azért +kérdezném,hogy miért a Préda és a Vadászok bolygólya c. sztorikat veszitek alapul?
  Anno 1993-ban -még a legendás ALIEN4 trilógia elõtt- +jelent Damien Forrestal Kelepce c. könyve,majd kicsit késõbb a folytatás is Túlélõk címmel.Tudtommal ez volt az elsõ AvP sztori(a képregényekrõl akkoriban még nem hallottam, a Predator 2 végén az alien koponyát pedig nagyvonalúan nem számítom ide).Nem akarok +sérteni senkit, de a Steve & Stephany Perry által írt Préda(1995ben!) csak ennek a koppintásának tûnik.
  Ráadásul az említett könyvekben tökéletesen ötvözik a 2 faj és az emberek kapcsolatát.(utalva a szintén 1993-ban +jelent Kyle Sternhagen által írt 2017-Hõhullám New Yorkban c. könyvre,aminek még a borítóját is "becopyzták" a Préda hátuljára!) Olyan sztorival,ami simán +állná a helyét akár most is,bár "idõrendben" nem sokkal az Alien 3 után kezdõdik.
  Nálam személy szerint ezek az AvP alapjai.
  Nem akarok senkit ismételni a film kapcsán,csak csatlakozni hozzájuk,de a 2. részhez hozzászólva:
  Ha úgy csinálják,mintha az 1. rész nem létezne,akkor van esély,hogy jó lesz.

 75. Larnixva

  Nos ez tényleg nagyon jó kérdés, én a Prédát elõbb olvastam mint a Kelepcét és nagyon teccet, de tényleg pofátlanul lemásolták. Nekem sokkal jobban teccik a Préda alapból, de hát akárhogy is vesszük tulajdonképpen a Kelepcének az átdolgozása.
  Ami meg a filmet illeti én speciell nem értek veled egyet, nekem teccet az avp film :)

  csutkakoma: teljesen igazad van, én se szeretném megnézni a trailereket, én se nézném a forumokat… lehet a hivatalos tréliert is ki kéne hagynunk ha bírnánk :)

 76. csutkakoma

  Majd igyekszünk. De azt azért megnézem:). Azért tudjam, hogy b mire számítsak:). (helyszínek stb.)

  Semi. Eléggé nézõpont kérdése, hogy mit eszünk alapúl. Ugy az AvP unierzum könyvön létezik. Mindegyik könyvben eltérnek bizonyos dolgok( kivétel általában a filmben szereplõk nem). Mindig kitalálnak vagy elvesznek vagy megmásítanak dolgokat könyekben, de még is lehet bizonyos színtû átfogó és egységes képet kapni az unierzumáról. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy relatív mit eszük alapúl! Viszont az is tény, hogy mindig az elsõ az igazi.

 77. csutkakoma

  Bocsánat rossz még mindig a billentyûzetem!

 78. Dzséjt4

  Nem akarok közbekotyogni, de a Kelepce és a Túlélõk nem hivatalos magyas AvP könyvek, az eredeti pedig éppen hogy a Préda, a Háború és a Vadászok bolygója. A Keleptce éppen a Préda koppintása, amit magyarok írtak és pofátlan módon úgy adták ki, mintha bárkinek is kifizették volna a jogdíjat és hivatalos AvP könyv lenne. Pedig nem az, a hivatalos AvP (alisa Préda) másolata csupán, vagy inkább remixe. És ugyan ilyen a Hõhullán New Yorkban is. Ha nem hiszitek, itt van a bizonyíték:

  NEM HIVATALOS (MAGYAR) REGÉNYEK:

  "Gáspár András a Damien Forrestal név alatt adta közre A Kelepce és A túlélõk (1993) címet viselõ AvP-regényeit. E kiadványokban odáig fajult az álcázás, hogy az "eredeti", természetesen a valóságban nem létezõ amerikai kötet címét, kiadóját, sõt a magyar fordító nevét is közlik; ennek köszönhetõen sok olvasó ma is hivatalos kiadványnak hiszi a mûveket. Az így megjelent történetek természetesen sehogyan nem illeszthetõk be az amerikai könyvek eseményvonalába.
  Ugyanilyen "leplezett" magyar alkotások a Predator fõcím alatt született Hõhullám New Yorkban (Szántai Zsolt, az ismert fordító tollából, 1993) és az Új vadászok (Bihon Tibor, 2000)."

  Itt a link a teljes cikkhez: http://www.aliensonline.hu/konyvek.php

 79. Larnixva

  Érdekes amit írtál, csak azt nem értem hogy ha a Préda az elsõ akkor mért jelent meg a Kelepce 2 évvel elõtte…

  Kelepce amerikai megjelenése: 1992, Mo: 1993
  Túlélõk amerikai megjelenése: 1993, Mo: 1993
  Préda amerikai megjelenése: 1994, Mo: 2001
  Vadászok bolygója amerikai megjelenése: 1994, Mo: 2000
  Háború amerikai megjelenése: 1999, Mo: 2004

 80. 1. kelepcének és túlélõknek NEM volt amerikai megjelenése!

  2 . mert a képregények alapján írták a hazaikat is, meg a hivatalosakat is! a préda pedig 1989-ben jelent meg! ;)

 81. Dzséjt4

  Az AOL szerint:
  Kelepce – USA 1992, Mo: 1994
  Préda – USA (1992?) 1994, Mo: 1995 és 2001

  Túlélõk – USA 1992, Mo: 1994
  Vadászok bolygója – USA 1994, Mo: 1997

  Háború – USA 1994, Mo: 2004

  Namármost, láható, hogy kis hazánkban a Kelepce és a Túlélõk ugyan abban az évben jelent meg, mint Amerikában a Préda, a Háború és a Vadászok bolygója. De az USA-ban sohasem jelent meg se a Kelepce, se a Tõlélõk, azt csak ráírták, mint ahogy azt is, hogy ki az amcsi kiadó, író és ki fordította. De nem valódi, ezek fals adatok rajta. Ezek magyar másolatok.
  Ha nem hiszed, keress rá bármilyen más amcsi és egyéb külföldi könyvekkel foglalkozó online boltban, sehol se fogsz AvP – The Hydra Factort és AvP – Surviving Gamest találni.

 82. Larnixva

  Nos nekem egy késõbbi kiadás van meg, zt hittem hogy az eredeti megjelenést írják rá, ezek szerint nem.
  Akkor már értem hogy mért nem láttam máshol infókat ezekrõk a könyvekrõl. Persze hogy elhiszem neked, nem kell bizonygatni :) Csupán nem értettem, köszi a felvilágosítást!

 83. SemiAuto

  Hát most 1 világ omlott össze bennem.Pedig még azt hittem,hogy én tudom jól.De nekem speciel valahogy jobban tetszik a magyar verzió.A csalás ugyan pofátlan,de valahogy fogyaszthatóbbnak tûnik.Kövezzetek+érte,de számomra sokkal elfogadhatóbb,sokkal "forgatókönyvszagúbb",mint a préda,annak ellenére,hogy az Alien4 trilógiát zsenge korom óta alapmûként tartom számon.(mikor láttam a filmet,majdnem sírvafakadtam csalódottságomban,mert reméltem,hogy a trilógia alapján készül el) Mindenesetre kösz a kimerítõ elemzést :)

 84. SemiAuto

  Ja és az Új vadászok nálam speciel nem okozott osztatlan sikert.
  Lehet,hogy nem ártana vki,aki "hivatalossá teszi" a folytatásokat,mint anno Lucas bácsi a Star Wars folytatásoknál.Csak,hogy ne legyen ekkora kavarodás.

 85. Dzséjt4

  Nem leszel megkövezve :)
  A Háború amúgy is szerintem borzalom, egy nagyon jó könyv szuper karaktereinek kibelezése (Örjöngõ halál); míg a Vadászok bolygója szörnyû, és szerintem nagyon, de nagyon unalmas, alien meg szinte nincs is benne. A Prédát még nem olvastam, de a képregény az tetszett.
  A magyar termékeket még nem olvastam.

  Amúgy az Alien 4 trilogia is csak magyar honban volt 4-essel megáldva, amúgy az sem 4-es (ezt eljátszották egy SW könyvtrilogiánál is), mint ahogy az újrakiadásban már benne sincs. Ilyenek ezek a magyarok, simán átvernek minket a nagyobb nyereség miatt :)

 86. Larnixva

  Ne is mond, én még mindig nem tettem túl magam a Ragadozó 3 (DNA) címû filmen :)
  A Préda szerintem nagyon jó, javaslom figyelmedbe.

 87. A Préda sikere egyértelmû, és úgy látom osztatlan. A többi könyv szempontjából viszont Dszéjt-tel kell egyetértenem.

  Viszont, sztem baromira mind1, hogy hivatalos, vagy nem hivatalos egy könyv, ha jó. Tehát egy jó köny, egy jó történet akkor is jó marad, ha nem adnak rá egy papírt, hogy "igen, ezt mi jóváhagytuk, hogy ez jó".
  Az MTV is így b..ssza el a zenei közizlést. :P
  Úgyhogy legyen akármilyen hivatalos, vagy nem hivatalos, ha jó könyv, akkor nekem jöhet.

 88. SemiAuto

  Akkor most végleg +kavarodtam.Azt hiszem +maradok az olvasásnál,de nem szabad összefüggéseket keresnem,mert abba bele lehet õrülni.
  Larnixva: Én azt a filmet még nem láttam,de 1x videótékában meglestem a tartalmát…..hát nem sok köze van a predatorhoz. Szegény Dacascos,nem tudta,mire vállalkozott?

 89. SemiAuto

  Zou teljesen igazad van.
  Csak ennyi könyvnél néha kól esne az embernek,ha tudná valamilyen sorrendbe rakni õket :)

 90. Elvégre ezért vagyok fan… :P

 91. SemiAuto

  Akkor a Háború az,amiben Lara,Jess és Ellis öszefutnak Machikoval?

 92. Larnixva

  Emléxem én annó egyszer láttam videótékában, és annyira megörültem hogy de jó, van még 1 predator film. Majd otthon megnéztem és elég nagyot néztem :)
  Elég rossz a névmemóriám, de ha nem tévedek az az a könyv :)
  Nem tudok hogy vagytok vele, de mintha egy hangyányit eltértünk volna a témától :)

 93. Nodika

  SemiAuto: Igen a Háború az. Az örjöngõ halál és a Préda folytatása.

 94. Dzséjt4

  Zou: ott a pont :)

  Predator 3 – nekem már a DNA név fura volt, de mikor megnéztem, hát…

  Eltértünk volna a témától? Már nem is emlékszem, mi volt a téma… Ja, AVP2 2007. Ámen.

 95. Na a DNA- "Ragadozó 3"-ról ne is nagyon beszéljünk, mer az egy…
  Na hagy ne mondjam.
  Szal tényeg eltévelyedtünk az eredeti témától, de sztem tök jó, amit felhoztunk, csak nem ide tartozik, és néha túlzásokba is esünk. Hát igaz, a fanatizmus néha ehhez vezet.

  A lényeg, hogy mindannyian szeretjük az Aliens vs. Predator világát (Ki mennyire, és melyiket), és ebben mind egyetértünk.

  Amúgy tök jó, hogy befogadott a közösség :)

 96. SemiAuto

  Ok,bocs a félrehúzásért! :)
  De a szívem mélyén reménykedek benne,hogy most a 2. résszel esetleg ismét sikerülne +ismételni a Predatorok és az elsõ2 Alien film sikerét.Persze nem kívánom,h 1 divatfilm legyen,csak legalább azoknak tetszen végre,akik zsenge koruk óta erre a filmre vártak. (azaz sztem pont nekünk:)
  Ja még1 off: Tud vki vmi konkrétat az AvP3 játékról?A legutolsó infóm(még jóval a film elõtti), hogy a Raven Soft foglalkozik a témával.Van vmi friss hír azóta?

 97. Larnixva

  Csak pletyka van semmi biztos sajnos… De szerintem ha az avp2 film közeleg biztos elõrukkolnak az avp3-mal, többször szóba került már ez a pletyka…

 98. Gorman

  Az AVP2-õ ha másban nem is,abban jó lehet (hogyha már városban játszódik),hogy lesz benne egy kis Predator 2 és Idegenek a földön fíling.

  Már az imdbn is be van jegyezve a film jövõre…

 99. Stone

  AVP 3 Game Petíció…..mondjuk már összegyûlt az 5000 szavazat de szavazzatok még :D http://www.petitionspot.com/petitions/avp3/

 100. Larnixva

  100. vagyok yeah! :)

 101. Rammstein

  mi a fa***t kell szavazni az AvP3-ra, ha az AvP2 olyan rohadt nagy siker lett?:D:D:D:D mindenesetre szavazok párszor, mert a AvP2 nagyonnagy kedvencem, és marha jó lenne ha megcsinálnák végre a hármat!!

 102. Larnixva

  Én már jó pár hete szabaztam és nem emléxem a feltételekre, de szerintem törlõdnek a szavazatok ha többször szavazol…

 103. Skynet-TX

  Jobb lenne, ha az AVP kettõnek semmi köze nem lenne az elsõ történet szereplõihez, hanem a hajón vagy a Ragadozók bolygóján játszódna, és azzal kezdõdne, hogy a Predalien megfogan. Ez lehetne az elsõ IGAZI AVP film, és ennek lehetne csinálni folytatást. Az elsõ AVP filmnek elmegy, a két sorozat folytatásának nem igazán. Akinek tetszik, áldásom rájuk. A DNA-t elõször a s*gg rtl adta le Ragadozó 3 címen, elõször az HBO-n ment a Dzsungel szörnye címmel. (Egy kis kitérõ.) Az elsõ AVP-t el kéne felejteni egyszer és mindenkorra, és a fentebb írt ötletre alapozva lehetne csinálni X folytatást. Ha az AVP 2 is sz*r lesz, akkor inkább írok én egy új történetet (sok alien, sok predator, sok harc, kevés ember), ha majd lesz rá idõm. (Elõbb be kell fejeznem azt a könyvet, amit most írok.)

 104. István21!!

  Sziasztok!
  [Még uj vagyok itt ezért nézzétek el, nekem is ha néhány (sok) dologgal nem vagyok annyira tisztába :)]
  Beleolvasgattam ezekbe a hozzászolásokba, és nagyon eredeti ötletekkel áltatok elõ. Ez jó! Csak az a baj ezekkel a filmekkel, hogy a sok rész maga után vonja a rosszabb minõséget is, de ennek ellenére én is nagyon várom az AVP2-t!!!;)
  Szerintem sem a Földön kéne hogy játszódjon, hanem valahol máshol, és olyan story kéne ami jó alapot ad arra, hogyan is alakult is ez a helyzet a Predek, az Alienek, meg az emberek között!
  Talán tényleg jó lenne, ha az AVP2- játékból , és az Aliensbõl vennének ötleteket, az ott lévõ hangulatot adnák vissza, mert ezek azért bõvelkednek, olyan jelenetekben, amelyektõl szaladgál az ember hátán a hideg, tehát célszerû lenne a horrora és az akcióra fektetni a fõ hangsúlyt!
  Egyetértek vagyis igen jó ötletnek tartom, amit írt itt valaki, vagyis sokan írták :) hogy legyenek tengerészgyalogosok az Aliensben megszokott fegyverekkel, meg sok-sok Alien, és Predator, meg persze PredAlienek is és talán egy totális csata látványos jelenetekkel effektekkel, talán felülmúlná, az AVP-t.
  Én ugy viszonylag meg voltam elégedve az AVP1-el is, de tényleg nem egy oszkárdíjjas film! Szal jobban is megcsinálhatták volna!
  Bevallom azért az Alien5 is jó lenne, az AVP2 helyett, mert jó lenne azért tudni, már oly sok év óta, hogy hogy is került abba a hajóróncsba az Alien1-ben az a sok tojás…. szal minden elõzményt meg kéne filmesíteni, az ugymond történet végeket már sokat láttuk…
  De majd meglátjuk mit hozznak ki az AVP2-bõl, reméljük a legjobbakat!
  Hali mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?