AvP: The Deadliest of the Species – Bizarr szövetség


“…A jövőben járunk, amikor a Földet lerohanták a xenomorfok, és az emberiség kis életben maradt hányada a bolygó atmoszférájában lebegő, hatalmas égi városokba vonult vissza a felszínről. A gyönyörű Caryn Delacroix egy mesterségesen kreált, tökéletes nő, ún. trófea, akinek egyetlen célja a várost uraló férjének kielégítése minden légező szempontból. Caryn azonban förtelmes lényekkel teli rémálmoktól szenved, amikor pedig életében – és az égi városon – elszabadul a pokol egy ragadozónak köszönhetően, olyan harci készségeket és tapasztalatokat fedez fel magában, amikről nem is tudta, hogy léteznek. A zavaros helyzetet fokozza egy apa és egy fiú hatalomért folyó párharca, egy az egész várost felügyelő mesterséges intelligencia, néhány zsoldos és katona, és persze a xenomorfok érkezése. Caryn pedig az egyre nagyobb káosz közepette igyekszik rendet rakni – elsősorban a saját fejében…”

A teljes cikk elolvasható a kepregeny.net-en.

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

6 Hozzászólások

 1. Sanyika

  Érdekes történet, kicsit erőltetettnek tűnik, de attól még lehet jó. Viszont a borító nagyon bejön, tetszik a régi stílusa.

 2. Red Queen

  Jah, a kép nekem is tetszik, nos ahogy a csaj megsimogatja a Ragadozó pofáját… NAGGYON LAZAA!

 3. predator

  Nem igérkezik rossz könyvnek ! Csak győzzük kivárni mire magyarul is megjelenik.

 4. Xhavios

  ez egy képregény…:D

 5. predator

  Oh! Basszus, én meg azt hittem hogy könyv.Mondjuk nem tudom miből gondoltam ,hogy az, mert a képregény neten volt hír, na mindegy ! Elnézést kérek a tévedésemért! Bocsi!

 6. Xhavios

  tőlem nem kell elnézést kérned, mindenkivel megesik az ilyen:)

Vélemény, hozzászólás?