AVP: Három Világ Háborúja

A legfrissebb hírek a januárban induló új AVP képregényről: Machiko Noguchi visszatér

[2009.08.12.] A SDCC-n pár mondat erejéig meginterjúvolták a DH szerkesztőjét, Chris Warner-t, aki újabb részletekkel szolgált az új AVP képregény-sorozattal kapcsolatban:
6 részes lesz, januárban (!!!) jelenik meg az első szám és a “Three World War” nem reklámszlogen, hanem az alcíme a sorozatnak. Írója John Arcudi, rajzolója Rick Leonardi, a borítókat Raymond Swanland festi. És immár másodszor történik meg, hogy az Aliens és a Predator sorozatok egyes eseményei az AVP-ben fognak összekapcsolódni (vélhetően ezért is tolták ki a megjelenését, hogy előtte lemenjen az A és a P is…)
És íme Raymond gyönyörűséges munkája teljes pompájában, melyen harcra kész Ragadozók és igába fogott Idegenek (!!!) indulnak csatába… Vélhetően az emberiség ellen! :D

[2009.07.23.] Az éppen most megrendezett San Diego-i Comic-Con-on kapták lencsevégre a Dark Horse Comics standján az alábbi posztert:Kétség nem fér hozzá, hogy ez bizony az idén újrainduló Aliens vs Predator képregény-sorozat reklámja.
Az új sorozat, az Aliens és Predator újraindítása mellett szintén idén indul, írója John Arcudi, rajzolója Rick Leonardi.
Azt, hogy a “Three World War” (azaz Három Világ Háborúja) csak egy hangzatos reklámszlogen, vagy a sorozat alcíme lesz-e még nem tudni…

További részletek hamarosan!

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

77 Hozzászólások

 1. predator

  Szép poszter.:)))

 2. Didus

  A címe szép, maga a kép nem poszterhez méltó….. De azért valahogy ezt is el kell adni. :)

 3. Weyland

  Még filmnek is megállná a helyét a képet látva.
  A predator nagyon is klassz stílusú.

 4. Szerintem több, mint a fele nem látszódik a képnek, így az sem vehető ki, hogy a Ragadozókon kívül mi van a képen.
  De úgy néz ki, mintha az új Predator sorozat borítómágusa, Raymond Swanland festette volna ezt is…

 5. DanXeno

  mano, szerintem igazad van… sőt biztos… a predi tényleg jólnézki,de nem a megszokott, legalábbis számomra

 6. Azt már tudni lehetett, hogy ezt a sorozatot is az új Aliens és Predator írója, John Arcudi jegyzi majd (neki köszönhető egyébként a Genocide és a Big Game is!)
  A rajzoló pedig Rick Leonardi, akitől már láthattunk alieneket, mégpedig a GREEN LANTERN versus ALIENS-ben. Az pedig szép volt!
  Ettől függetlenül a reklámposzter még lehet Raymond munkája…

 7. Hát erre az írtózatos hülyeségre, mint ez az új AVP sorozat, nem tudok mit értelmesen reagálni. Alienek pórázon? Predatorok kezében? Háború? WTF?
  Jó, pórázon volt már Alien máskor is, de hogy Háborúba mennek velük a Predatorok… :S

 8. Warkmada

  Szerintem nagyon is ász a kép, újszerű a predator, újszerűek az alienek(kicsit predalienek kicsit mégsem) szal elvárhatjuk tőle h már 2009et írunk és azért a képregényrajzolók és egyéb ebben dolgozók nem fognak leragadni a régmúlt dögökkel( jók voltak szépek voltak de mondjuk ki bátran: már unalmas h mindig ugyanaz a forgatókönyv) szal érdemes lesz majd megskubbolni ezeket a regényeket is, és nekem kifejezetten tetszik h az alienek pórázvégen sorakoznak a predatorok előtt, igazán kitűnő ötlet, csak így tovább, várom:)

 9. Jó lesz ez, hátha tényleg fény derül arra, hogy a Precók tenyésztették ki az Alieneket! :D

 10. Warkmada

  Legalább megmagyarázná h mért pont az alienek a sportzsákmányok…

 11. Weyland

  Szerintem nagyon jó kép. Az alienek meg talán azért is kényszerültek rabláncra, mert félig-meddig a prediknek kereszteződései, nem egyen vérvonalú faj -már a sima alienekre gondolok. Jobban kötődnek a magasabb inteligenciájú predikhez mint az pl.: az űrhajót építeni nem tudó ˇsimaˇ alienekhez.

 12. Serius Ben

  Jó kép, de… megint ezek a nyúlványok a fejükön… engem kikészít:D

 13. Azok a bizonyos nyúlványok nem is új találmány.
  Csekk az Earh War #3 és #4 borítóját, ahol mint a harcosnak mint a királynőnek vannak ilyen nyúlványai!

 14. Weyland

  A nyúlványok biztos a tinédzser kor végét, a serdülő kor kezdetét jelzik. :D :D :D

 15. idegen93

  Ha tényleg ezek ketten eggyütt ellenünk jönnek akkor az emberiség tuti a kihalás szélére áll. ;) Bár biztos lesz a prediknek baja az alienekkel mondjuk nem engedelmeskednek. :P

 16. Serius Ben

  Gondolom azok a képek valószínűleg a főmamit ábrázolják, ott még ki lehet következtetni, h mi cél szolgálnak ( univerzumokat átívelő kommunikáció stb… ) , de ezek a fajta nyúlványok talán csak egy új divat része.

 17. Warkmada

  Vagy akár a gazdaállatnak lehetnek ilyenfajta “nyúlványai”

 18. gartner

  én most írok először, úgyhogy bocs ha hülyeséget írok
  Ma néztem meg a predator 1 és a 2öt (sokadszorra) és feltünt benne valami amit ti lehet tudtok
  Az 1 részben szerepelt az a csaj “anna” (elpidia carillo)
  A 2 részben nem szerepel, de a film végén a stáblistában irják, hogy szerepelt!
  ????????????
  Van a filmnek kivágott jelenete? vagy mi???

  Bocs, hogy nem vagyok témában de nem tudom hova kell irni

 19. Szerepel, de csak egy pillanatra, mikor Keyes a furgonban mutogatja Harrigannek a videókat az első részben történt robbanás helyszíneiről. Az egyik olyan videón tűnik fel.

 20. gartner

  Milyen alapos vagy, és jó megfigyelő! De az nem szerep, csak felvétel volt, ilyenkor is feltüntetik a stáblistán? Jó lenne valami uj könyv, vagy film mert unatkozom a dögök (alien és a predator) nélkül!!!!
  Fél év alatt kiolvastam az összes könyvet, a filmeket megvettem és havonta belenézek, és még a karomon is van egy nagy alienes non-figurativ tatto!
  Fan vagyok?
  Probáltam más könyvet olvasni, de nem kötöttek le…..

 21. razel89

  átérzem amit érzel gartner és am én is most írok elősször. És nyitás ként szeretném megosztani veletek egy saját fikciómat az ALIEN-ek eredetét illetően, és szeretném ha véleményeznétek.

  Tehát tegyük fel, hogy évmillókkal ezelőőt az alienek csak olyasmi élőlények voltak mint a mi bélférgeink vagy piócáink vagy iesmik, és ahogy telltek az évek ezek a paraziták lemásolták ” ellpták” a gazdatestek számukra hasznos tulajdonságait és ezen tulajdonságok genetikai kódját. Egészen addig ami az álltalunk ismert kinézetüket és tulajdonságaikat el nem érték. Persze ezt én kigondoltam már bővebben is de annak itt nincs elég hely. Az építő kritikákat előre is köszönöm.

 22. Warkmada

  srácok én kezdetnek azt mondom h kezdjetek el rajzolgatni vagy vmi ilyesmi, esetleg mindenki csináljon néhány rövidke kis alien vagy esetleg predator novellákat amiket utána összedobunk és fanként e-book formájában akár fel is tudjuk majd dobni az oldalra( bár nemtudom mano mennyire lenne benne) nam vmi ilyesmire gondoltam

  razel: eredetnek nem rossz elképzelés bár sztem itt vmi génmanipuláció és tenyésztési dolgok is előfordultak, de hát ez már csak megmarad nekünk egyfajta rejtélynek …:)

 23. Gartner:
  “De az nem szerep, csak felvétel volt, ilyenkor is feltüntetik a stáblistán?” – Hát, ez egy jó kérdés. :D Tényleg nem egy nagy szereplés, bár lehet, hogy joga volt a listára kéretnie magát.

  “Jó lenne valami uj könyv, vagy film mert unatkozom a dögök (alien és a predator) nélkül!!!!” – No, akkor nincs okod búslakodni, hisz nemsoká kiadják a Predator: Szerepcsere című regényt idehaza, valamint lassan, de biztosan, készülget egy új Predator film is, a Predators. ;)
  Csak bírd ki türelemmel. :)

 24. razel89

  Warkmada: Szaerintem jó gondolat amit írtál arrol, hogy írhatnánk novellákat és amolyan novella gyűjtemény ként, én szoktam ilyeneket írogatni meg van néhány sztem egészen pofás kis rajzom is amiket szívesen megosztanék veletek csak nem tom a módját. Szóval mindet összevetve sztem működhetne a dolog csak komolyabb megbeszélést igényel nem a dolog. H a gondolod dobj egy e-mail-t thavasz@citromail.hu és megdumálhatjuk majd msn en a részleteket.

 25. razel89

  Ha gondoljátok bárki felvehet msn re csak írjon egy emailt a fentebb megadott címre osztan majd dumálunk. :)

 26. Weyland

  Osztom razel89 nézeteit amit az alienekről röviden leírt. De Warkmada génmanipulációs és tenyésztési említéseit is hitelesnek gondolnám.Talán az alien 0-dik részében ilyen utalásokról is halhatunk.

 27. gartner

  Hát skacok én nem vagyok valami jó író hajlamokkal megáldva, de elolvasok mindent, ami alien vagy predator!
  Írjatok bátran, én elolvasom! :-)

  De nem azok az “elefántfejü” idegen lények tenyésztették ki a xenokat?
  Eredendő bűn asszem!
  Vagy rosszul emlékszem?
  Na mind1 nekem jobban tetszik az a verzió, hogy a predatorok “készíteték”
  Sőt valamelyik kötetben azt írja a “szerző”, hogy a predatorok között is megosztás van! Csak a kitaszítottak vadásznak emberre, a beavatott harcosok csak önvédelemből ölnek embert!
  Na ez tetszik nekem!

  Rykov miről szól a könyv, és mi várható a filmből?

 28. Weyland

  Melyik könyv?;O

 29. Weyland

  Az Eredendő Bűnben és a Végső Vezstes: a Halál-ban is vannak elefántfejüek. A kitenyésztés nem írható a számlájukra csak szállították őket asszem!

 30. razel89

  Hi mindenkinek, ebben a pillanatban fogalmazódott meg bennem egy másik elméletecske is a tenyésztéssel és a predikkel kapcsolatban, miszerint az alienek mint faj a predik anya planétáján őshonos faj és réges régen év ezredekkel még az emberek kora előtt a ragadozók észrevették az alienek gazdatest öröklő képességeit és ezen tulajdonságukat kihasználva elkezdték tenyészteni őket és elvinni más bolygókra a lényeket hogy más és más egyre veszélyesebb egyre nagyobb kihívást jelentő prédák keletkezzenek a különböző bolygókon élő őshonos fajok és xenomorfok keveréke ként…. és így tovább.

  Na erről az elméletről mi a véleményetek ez vagy az előző a jobb?

 31. razel89

  Az elefánt utazóról meg annyit hogy szerintem ők kereskedtek a tojásokkal, egyfajta fegyverként árulták, vagy ezeket használták más bolygókon élő értelmes falyok leigázásra csak nem jött össze nekik a dolog.

 32. Warkmada

  razel: lehetséges bár ha jól emlékszem az Az idegenek a Földön-ben pont ezek az elefántfejűek segítenek az embereknek legyőzni az alieneket(lehet h már hománylosan ltok, ha így van javítsatok ki) szal sztem aligha tipornák el saját üzleti portékájukat, namde hát kitudja?:DXD

 33. Harkat

  Nem azért mondom de semmi köze egymáshoz a két fajnak ilyen téren. Mikor megcsinálták az Alien filmet még nem léteztek Predatorok. Persze később összerakták a két világot, de attól még nem ugyan az. Az hogy most a könyvek mit írnak meg nem számít, több könyv több változat. Nálam mindig is a filmek maradnak az alapok, és szerintem jó így hogy pár dolog homályba merül. Lehet az idegeneket kitenyésztették, lehet hogy evolúció során alakultak ki egy másik bolygón, lehet csak szimplán Isten teremtette, vagy valami. Ezt csak is az kitalálója tudja hogy, honan származik:)

 34. Warkmada

  De azáltal h rengeteg könyv és képregény született a két faj összekapcsolódott és akárhogy is vannak a filmek, a könyvek elolvasása után akaratlanul is felmerülnek bennünk ezek a kérdések, szal ennyi

 35. Weyland

  Így van! Megvárjuk a 0-dik alien részt és majd minden kiderül a maga módján. Majd Ridley Scott-ék kitalálják helyettünk hogy miről szól a fáma. – remélhetőleg jó sztorijuk lesz.

 36. razel89

  Ez mind szép és jó amit itt megbeszéltetek de még mindig senki nem mondott véleményt a fentebb leírt teóriámról…:S :P

 37. Weyland

  Véleményt csak annyit tudok mondani, hogy az a feltevésed miszerint az ~Elefántfejüek~ fegyverként és más bolygók leigázására használták a tojásokat és a belőlük gyors egyedfejlődés alatt létrejött alieneket, nem is rossz gondolat. Gratula! Elméletileg lehetséges.

 38. razel89

  Nagyon szépen köszönöm van még néhány ilyesforma elképzelésem a témában és más körökben is.

 39. razel89

  Hi mindenkinek, ebben a pillanatban fogalmazódott meg bennem egy másik elméletecske is a tenyésztéssel és a predikkel kapcsolatban, miszerint az alienek mint faj a predik anya planétáján őshonos faj és réges régen év ezredekkel még az emberek kora előtt a ragadozók észrevették az alienek gazdatest öröklő képességeit és ezen tulajdonságukat kihasználva elkezdték tenyészteni őket és elvinni más bolygókra a lényeket hogy más és más egyre veszélyesebb egyre nagyobb kihívást jelentő prédák keletkezzenek a különböző bolygókon élő őshonos fajok és xenomorfok keveréke ként…. és így tovább.

  Na erről az elméletről mi a véleményetek ez vagy az előző a jobb?

 40. Weyland

  Ez a feltevés se rossz! !)

 41. Hudson

  Hé razel 89
  Szerintem nem lehetett őshonos, mert akkor kiirtották volna a prediket.
  Ugyanis amíg nem érték el az optimális technikai fejlettséget nem sok esélyük lett volna az alienekkel szemben, gondoljunk a predalienekre.
  Ez a teória csak úgy helytálló ha az ősi predik az emberiséghez hasonló “elkorcsosuláson” estek át, vagyis magasabb IQ=csökkent erő.
  Szóval ha az ősi predik erősebbek voltak akkor lehet benne ráció.
  Mert hát egy predalien ellen egy átlag predi fegyver nélkül,fa lándzsával vagy esetleg kőbunkóval……..

 42. razel89

  Ha jobban belegondolok van aban valami amit mondassz még átgondolom. Más részröl viszont, ha az egyetemes evolúcio elvét és a ermészet törvényét vesszük akkor nem nagyon tudok olyasmiről, hogy egy bolygonpl: föld egy faunában ésllő állatok kirtottaák volna egymást. jah és mondjuk megoldható az egész csorba a sztorin azzal hogy egyszerüen csak más kontinensen éltek elszogetelve egymástól, vagy az alienek mondjuk eredetileg földalatti lények voltak és nem jöttek fel a felszinre soha ha azt a tényt nézzük hogy nincs szemük, és a predik hozták fel őket a fentebb említett célból.

 43. Hudson

  A barlangos dologgal az a baj hogy az alienek minél nagyobb egyedszámra törekszenek, szóval ki kell jönniük.
  Szerintem a kontinensek átkelése nem okozhat akadályt egy 8. utasnak és itt ragadom meg az akalmat hogy utaljak a dns háborúra vagyis hogy képesek a facehuggerek repülni vagy akár úszni, amúgy meg egy xeno alapból képes úszni(alien 4) és képesek királynővé alakulni, és mivel igyekszenek a lehető leggyorsabban növelni fenségterületüket ez pár évtized alatt létrejöhetett volna, visszatérve az evolúcióra a neander-völgyi is kihalt és -lehet- hogy a homo s. irtotta esetleg szorította ki a lényeg ugyanaz, az alienek is simán felszámolhatták volna a predik élőhelyeit, vagy esetleg megehették predik táplálékát mert a ragadozók se vegák.

 44. Weyland

  A tengerészgyalogos igazat beszél :D

 45. razel89

  Rebdben van elfogadom, igazad van akor ez az elélet téves. Majd kitalálok valami jobbat. Köszönöm az ötleteket, és a véleményeket.

 46. Hudson

  Szerintem az alienek szülőbolygója vagy olyan mint az űrutas hajója vagyis kihalt és már csak tojások várnak prédára, vagy esetleg van egy hozzájuk hasonlóan durva vagy !durvább! faj és azokkal csatároznak, mert hát egy olyan bolygón amin 8. utas születik ott lehet más furcsaság is.

 47. razel89

  Hááááááát el sem bírom képzelni mi lehet a xenoknál durvább. De tetszik az ötlet.

 48. Hudson

  Bár neked Razel89 úgy igazad van ha az idegenek a múltban csak egy hétköznapi gyeng parazita faj volt és a predik csináltak belőlük gyilkológépet umbrella corporation életérzésben, mert hát valljuk be eléggé csúcsragadozók, szóval lehet benne idegenkezűség vagy évmilliók alatt idegen dns láncokat felhasználva lettek ilyen eredményesek abban amit csinálnak, így vállalom a teóriád és így lehetséges az együttélés is :D

 49. razel89

  Köszönöm, véleményed, ha gondolod vegyél fel msn re oszt ott még tunik csevegni majd thavasz@citromail.hu

 50. razel89

  akárki aki akar elméletekröl vagy hasonlókrol csevegni az felvehet.

 51. Hudson

  Majd felveszlek, lehetőleg a nap végére :D

 52. Weyland

  ” Egy peremvidéki kolónián a halál hadserege harcra készen áll.” Ezt tíz éve egy alienes újságban olvastam.
  Gondolom valamiféle sziklás-kopár és egyedül álló bolygóról lehet szó.

 53. razel89

  Király :DDDD

 54. Hudson

  razel89 felvettelek msn-re igazolj vissza ahogy tudsz. :D Na majd ketten megírjuk az alien eredetelméletet.XD

 55. idegen93

  Jó szórakozást. ;)

 56. Hudson

  Ne gúnyolódj, szerintem egy Nobel- díj kilátásban van, akár kettő is. :D

 57. idegen93

  Már látom is a tévében. :D

 58. Weyland

  Ha szükségetek van egy szinkrontolmácsra akkor szóljatok.

 59. Hudson

  Kutatásaim kimutatták, hogy a xenók által termelt feromon bőrre történő felvitele után védettséget nyújt, akár a fészek is megközelíthető.
  Hűséges segéd professzorommal razel89-el a kapcsolat még mindig nem jött létre.
  Szerintem ebbe nyilván a Weyland- Yutani keze van, razel89-et meg lehet már csak kiskanállal lehet összeszedni, esetleg felszedett egy- két Kg-t ólom formájában különösen fejtájékon.
  Weyland, szerintem te vagy a gyilkos.

 60. Weyland

  A nevemben is bent van , a társasághoz tartozom ill. én vagyok a társaság. >:)

 61. Weyland

  A hatalmam messzi galaxisokig elér, reszkess! :D

 62. Hudson

  Jajj, de megijedtem :o

 63. Weyland

  Kap tőlem egy gumibugyit a bevetésre, közlegény, nehogy az overáljába költsön. Mit szól hozzá?

 64. idegen93

  Réges régen egy messzi messzi galaxisban…

 65. razel89

  Bocsi HUDSON de te vagy az a small-t ? mer akkor felvettelek én is ha nem te vagy akkor valami nem stimel. thavasz@citromail.hu

 66. Hudson

  Felvettelek.

 67. Hudson

  Vagyis így már másodjára vettelek fel. :D Szerintem vegyél fel te.

 68. razel89

  jó akkor add meg az msn címed. Az megkönnyítené a dolgot

 69. Hudson

  Megadtam XD fentebb XD szbalcsi@msn.com

 70. razel89

  jah lol mán vak is vagyok.

 71. Hudson

  A könyvek részlegnél olvashatsz róla kritikákat ls véleményeket, amúgy szerintem jó. :D
  Igen, érdemes olvasni.

 72. DENY

  ez baromi jó

 73. lv426-7

  Nekem még mindig a sajtos nokedli dukál jobban de ez se rossz!

 74. DÉNA

  Üdv!Ez nagyon jó lesz,már alig várom,hogy megjelenjen!!!:)

 75. Yutani

  NA itt a Társaság másik fele is :D na majd ha kész lesz az oldal én is adok egy sztorit :)

 76. Red Queen

  Gyönnyörű… :D

Vélemény, hozzászólás?