Aliens Szerepjáték

Az Alien 2179 a Halál kísértése egy olyan világba kalauzolja az olvasót, ahol az emberi faj a XXIII. Század küszöbén áll. Az űr hideg és kegyetlen, felfedezett kolóniák és világok tucatjai egyetlen gigantikus társaság, a Weyland-Yutani kezében vannak. Egy univerzum, ahol egyes világokon mesterséges intelligenciák és szintetikus személyzet szolgáltatta kényelemben élnek a gazdag kevesek, míg milliók tengődnek az éhínség szélén olyan kolóniákon, amiket űrhajók híján képtelenek elhagyni. S az űr sötét ismeretlenjében ott lapul még valami, valami, ami talán sokkal nagyobb fenyegetést jelent, mint bármi ember által alkotta borzalom. Az Idegenek.

Az Alien szerepjáték egy pörgős hangulatú, távoli jövőben játszódó akció-horror. A játék története a jól ismert film, A bolygó neve: Halál után néhány héttel kezdődik. A Weyland-Yutani egy felderítő szondája révén felfedez egy addig ismeretlen fajt, a Xenomorphokat, amik végeznek először egy kereskedelmi hajó legénységével, majd kiirtanak egy teljes gyalogsági szakaszt és egy kolóniát. A történetben szereplő karakterek élettörténetük során mind kapcsolatba kerülnek az Idegenekkel, de hozzáállásuk a fajhoz már egyéni értékrendjüktől függ: Profitot látva igyekeznek befogni és értékesíteni őket? Azt teszik, ami sokak szerint az egyedüli elfogadható, és megpróbálják kiirtani ezt a roppant veszélyes fajt? Rajtuk áll.

Mindezt magyarul! ITT: alienszerepjatek.hu

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

5 Hozzászólások

 1. predator6

  Magyarul?

 2. predator

  Annyira nem rajongok a szerepjátékokért,de ez nagyon jó hangzik.

 3. Red Queen

  No, ez az, amit vártam. :D :D

 4. Aliensking

  Figyelem hamarosan megnyílik egy fórumos szerepjáték. Igaz, hogy még nincs kész, de pár napon bellül az lesz. Remélem. Szóval akinek van kedve jöhet! :D

 5. Köszönjük a sok pozitív hozzászólást, nagyon jól esik. Illetve az aliensonline csapatának, hogy kitette a cikket :).

  Ami a kérdéseket illeti, a játék 100%-an magyar fejlesztés és telejes mértékig elérhető minden az oldalunkon (alienszerepjatek.hu)

  Egyenlőre egy kivonat van a teljes játékunkból ami letölthető, illetve az oldalon úgy van felépítve, hogy a menűkön végig nézve is lehet tájékozódni a játékszabályokról.

  Ha valakit érdekell, akkor most május 22.-én lesz egy versenyünk, ahova lehet jönni kipróbálni a játékot, illetve június 12.-én a Holdfénycon rendezvényén.

Vélemény, hozzászólás?